Wetenschappers hebben gediscussieerd over een aanzienlijk gevaar voor aanstaande moeders of hun ongeboren kinderen als gevolg van Covid-19 vaccins. In een Nieuw-Zeelandse studie werden aanzienlijke vaccinatierisico’s geconstateerd (zie Frontnieuws Peer-reviewed onderzoek vindt verhoogd risico op spontane abortus na COVID-19 vaccinatie tijdens de zwangerschap), die vervolgens na aanzienlijke druk werd ingetrokken, schrijft Report24.news.

Onder wetenschappers is een hevige controverse ontstaan over de vraag hoe veilig Covid-19 vaccins zijn voor zwangere vrouwen: epidemiologen Dr. Simon Thornley en Dr. Aleisha Brook hebben, onder druk van hun promotor Professor Robert Scragg, hoofd van de School of Population Health van de Universiteit van Auckland, een eerder gepubliceerde studie over de risico’s voor zwangere vrouwen na Covid-19 vaccinaties ingetrokken.

Scragg voerde als reden aan dat het artikel waarschijnlijk “ongerustheid zou veroorzaken bij aanstaande ouders en degenen die van plan zijn een kind te krijgen”. Bovendien werd het gepubliceerd in een tijdschrift dat zeer kritisch staat tegenover vaccinatie. De media grepen onmiddellijk naar het voorbehoud en schreven over “valse rapporten”, hoewel de feiten geldig en betrouwbaar zijn, doch niet overeenkomen met het gewenste politieke vaccin-narratief. Ook een aantal systeemconforme onderzoekers hebben het artikel afgedaan als een typisch werkstuk van “antivaxxers”.

Auteurs vielen problematische CDC studie aan

  Aspirine verlaagt risico op COVID: Nieuwe bevindingen ondersteunen voorlopig Israëlisch onderzoek

In hun studie hadden de aangevallen auteurs kritiek geuit op een studie van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), waarin de CDC de vaccinatie van zwangere vrouwen met Covid-19-vaccins “veilig” had verklaard. Deze studie, waarnaar vermoedelijk ook wordt verwezen door het Duitse Robert Koch Institute in zijn aanbeveling voor vaccinatie van zwangere vrouwen (ook al vermeldt het tot op de dag van vandaag zijn bronnen niet), vertoont echter aanzienlijke tekortkomingen:

  • Terwijl een zwangerschap 40 weken duurt, was de onderzoeksperiode slechts 11 weken. Dit betekent dat de gegevens ontbreken van ongeveer 80% van de deelnemers aan het onderzoek wier zwangerschap aan het eind van het onderzoek nog gaande was.
  • 700 van 712 moeders met levendgeborenen werden pas na de 26e week van de zwangerschap gevaccineerd. Daarom hadden zij niet mogen worden opgenomen in de risicobeoordeling voor vrouwen die tot de 13e week van de zwangerschap zijn gevaccineerd. Het is dus een vertekening van de statistieken wanneer de CDC verwijst naar alle afgebroken zwangerschappen en dus geen melding maakt van een verhoogd risico.
  • 104 onbedoelde verliezen van kinderen vonden plaats voor de 20e week van de zwangerschap. Alle moeders die hun baby verloren, werden in de eerste helft van de zwangerschap gevaccineerd.

CDC gaf toe niet voldoende gegevens te bezitten.

Nadat kritiek op de CDC-studie was geuit, gaf de CDC toe dat er nog niet voldoende gegevens waren om een risicoschatting te berekenen. Niettemin blijft het document dienen als referentiepunt voor de veiligheidsverklaring voor de vaccinatie van zwangere vrouwen.

  "Het vaccin doodt mensen. Daarom probeert iedereen die zegt dat je het vaccin moet nemen, je te vermoorden."

De fabrikant Biontech/Pfizer lijkt echter ook ernstige twijfels te hebben of de vaccinatie wel echt veilig is voor zwangere vrouwen en probeert zich juridisch te beschermen. Op 18 oktober 2021 schreef Biontech op zijn bedrijfspagina in een persbericht:

“Er is beperkte ervaring met het gebruik van COMIRNATY® bij zwangere vrouwen. Toediening van COMIRNATY® tijdens de zwangerschap mag alleen worden overwogen als de mogelijke voordelen opwegen tegen de mogelijke risico’s voor de moeder en het ongeboren kind.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kinderverpleegster schept op over Covid-vaccin tijdens zwangerschap – baby wordt 8 dagen later doodgeborenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelFactcheck – Britse gezondheidsautoriteit NHS gebruikt 7-maanden oude data om te beweren dat 75% van de Covid-19 patiënten op de Intensive Care niet gevaccineerd zijn
Volgend artikelWaarom offeren mensen vrijwillig hun vrijheid op? Hoe op te staan tegen een krankzinnige wereld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Werkelijke wetenschap alleen mogelijk als die politiek correct is. Of dat de politiek correct is wordt niet meer bekeken.
    Zo wordt dus alles beknot en zegeviert de leugen. Mede schuldig is hier ook de msm waar onderzoek een doodzonde lijkt te zijn.

  2. Wij(Burgers) laten ons nog steeds MANIPULEREN door FAKE REGERINGEN WERELDWIJD, en willen maar NIET ZIEN dat het een WERELDWIJD PLAN IS OM MENSEN TE VERNIETIGEN en tegen elkaar op te zetten met allerlei georganiseerde Oorlogen en gemaakte ziektes uit Laboratoriums op verzoek van andere landen om Olie, Gas,Kolen,Goud enz te winnen en dit al sinds WO2, dat moet stoppen maar de hebzucht straalt er af bij VELE LANDEN.
    Er MOET EEN WERELDWIJDE OVEREENKOMST ZIJN DAT NIET 1 land op deze AARDE DE SOEVEREINITEIT VAN EEN ANDER LAND MAG INNEMEN OF BESCHADIGEN, Mocht het TOCH GEBEUREN MOETEN ALLE LANDEN OP DEZE WERELD HULP AANBIEDEN.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in