Aan al mijn vrienden die weten wat er echt aan de hand is… Aan al mijn complottheoreticusvrienden… Ja, soms is het een vloek en niet altijd een zegen om wakker te zijn.

Ontwaken is de meest bevrijdende, vervreemdende, ondraaglijke, versterkende, eenzame, verwarrende, vrijmakende, beangstigende, expansieve reis.

Als je merkt dat je worstelt terwijl je al deze waanzin probeert te verwerken, je bent niet alleen.

Niemand praat over de duisternis die met het ontwaken gepaard gaat, of het verdriet.

Niet alleen het rouwen om het leven en de illusies die je eens had, maar de realisatie dat bijna alles wat je ooit dacht te weten, een leugen is.

De overtuigingen die je had, mensen die je vertrouwde, principes die je geleerd werden… allemaal leugens.

Het verbrijzelen van illusies is zelden een plezierige ervaring.

Er is een aanzienlijke hoeveelheid ongemak dat gepaard gaat met groei en het rouwproces houdt daar niet op. Met deze pas ontdekte realisaties, vind je jezelf terug in het opnieuw rouwen.

Rouwen om onze kinderen, die maar al te goed weten welke gebroken wereld zij erven. Rouwend om het verlies van vele relaties met mensen die het gewoon niet “snappen”.

Je alleen voelen, belachelijk gemaakt en beschaamd worden, niet alleen door de massa, maar voor velen van jullie ook door je eigen familie en vrienden.

Het gevoel dat je niet veel meer gemeen hebt met de mensen om je heen.

Moeite hebben met het voeren van onzinnige, oppervlakkige gesprekken zonder inhoud met degenen die nog steeds vast slapen.

  Sinds de invoering van het COVID vaccin zijn allerlei ziekten weer de kop gaan opsteken. Waarom? Omdat de COVID vaccins AIDS veroorzaken

Je zelfs afgesloten voelen van je hele steunsysteem omdat zij niet kunnen zien wat jij ziet.

Sommigen treuren zelfs om het verlies van hun onwetendheid – want “onwetendheid is een zegen” en de realiteit is hard.

Ontwaken kan een eenzame weg zijn en je zult vaak merken dat je alleen op reis bent.

Je kunt er geen geen suiker op doen – Ontwaken tot de realiteit van deze wereld is wreed. Het zal je door het hele scala van menselijke emoties laten gaan. Je moet de kunst onder de knie krijgen om in de donkerste konijnenholen te duiken en er dan weer uit te komen en nog steeds in het dagelijkse leven te functioneren, en dat is een vaardigheid waar mensen niet genoeg over praten.

Sommigen van jullie worstelen met het feit dat ze zich niet verbonden voelen met familie en vrienden, het lijkt wel of ze in een andere wereld leven.

Weet alsjeblieft dat je niet alleen bent, en niet alleen ben je niet alleen, je hebt een hele stam achter je staan. We zijn misschien mijlenver van elkaar verwijderd, maar we zijn diep verbonden; met doel en geest.”

Pikcoolski


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 GREAT RESET DOSSIER

“Er komen hier steeds meer mensen die na de vaccinatie een beroerte hebben gehad”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelUitvinder mRNA-technologie: “Volledig gevaccineerden zijn COVID superverspreiders”
Volgend artikel“Er is iets vreemds aan de hand met de ontvangers van vaccins. Wat dat precies is, zal alleen de tijd leren”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. En daarom is naar een demonstratie gaan ook zo goed. Niet om te demonstreren per se, maar om elkaar te ontmoeten. Dat het wel of niet iets doet of misschien wat andere mensen wakker maakt is dan slechts de kers op de taart.

 2. Dank voor dit bericht!
  Ik ben ” wakker”, tussen heel veel ” slapende ” mensen en ik heb het allang opgegeven deze slapende mensen proberen wakker te maken
  Helaas ben ik ( vanwege vele nare gebeurtenissen in mijn leven), een ” zenuwelijer”, een piekeraar, een enorm opgefokt mens dat voordurend leeft in ” angst ”
  Deze cojona shit bezorgt mij meer angst dan ik ooit in mijn leven heb ervaren
  Wat als niet gevaccineerde straks ook de supermarkt niet meer in mogen..
  Zal ik dan maar zelfmoord plegen..
  Ben toch al 61, mijn leven was zowiezo klote
  En toch, dank voor dit artikel, geeft me moed om door te gaan!
  Ook al word het steeds moeilijker

  • Hoi,
   Laat je niet kisten door alle maatregelen. Als je niet meer de winkel in kan ga dan lokaal bij de boer halen,is trouwens ook veel verser en dus gezonder. Verwerk je verleden en vergeet niet achter de wolken schijnt echt de zon,ook voor jou.?

   • Lokaal bij een boer halen….. natuurlijk!

    Enig idee hoe dat werkt als straks de laatste boerderijen gesloopt zijn en er een verbod op de groentetuin wordt afgekondigd. Een verbod op het hebben van meer dan 3 dagen schoon drinkwater en voeding is in Amerika in steeds meer staten al jaren een voldongen feit. Nee, de oorlog tegen de mensheid is al jaren bezig en wordt nu in een rap tempo opgeschaald. Beste Gaia, ik snap je punt maar er is werkelijk aan alle ontsnappingsclausules gedacht door de ‘heren van de politiek’ alleen zullen ze zichzelf te laat realiseren dat het monster dat ze helpen voeden haar eigen jongen zal verslinden.

    Men heeft nooit willen leren van de geschiedenis…

   • Mijn belangrijkste herinnering aan ons werk in de Balkan (1992-1993) oorlog heb ik nooit verdrongen of uit laten doven; “Tijdens oorlog is geld niet te eten”. Sommige mensen zijn intussen zó arm, die hebben alleen maar geld.
    Wij zijn overboord gegooid door de toenmalige werkgever (overheid) zonder één blijk van erkenning en/of waardering. Ik spreek uiteraard namens vele, vele collega’s van vervlogen tijden. Sindsdien ben ik verschoond gebleven van kranten, radio en televisie om zo mijn eigen intuïtie de volle kans te laten krijgen. De situtatie waarin we nu maatschappelijk wereldwijd zitten bespreek ik al zo’n 8 jaar en ben door voldoende mensen geridiculiseerd en weggehoond. Ik ga er ook van uit dat met name dié mensen volledig vertrouwen in de overheid. Liever horende doof en ziende blind. Geweldig om te zien….. écht!

  • Ik begrijp u maar ik ben 68, heb al 9 jaar kanker en leef nog steeds zonder enige angst..waarom zou ik angst moeten hebben?. Fuck covid beste, het is gewoon computercode gemaakt met het programma BLAST. De PCR test is ineengestoken voor de eigenlijke code van het zgn ‘virus’ hier was, Drosten en Koopmans hebben een sars-cov 1 spike proteïne genomen en aangevuld met SARS code en dat werd dan de befaamde PCR-test. De uitvinder van de PCR-test was-hoe toepasselijk- gestorven aan een banale ziekte in augustus 2019! Al wat er was en alle griepseizoenen is is dus inderdaad…de griep. Voor mij gaan desnoods mijn buurmensen naar de winkel maar een gentech spuit…never!

  • Hoi Elly,

   Wat hoop ik toch dat je absoluut geen zelfmoord gaat plegen. Vergeet nooit, de wereld is gek, ik niet. Met die ik bedoel ik natuurlijk jou Elly. Vergeet ook niet dat angst een slechte raadgever is. Probeer zo min mogelijk beslissingen te nemen als je angst hebt. Bovendien, wat kunnen ze je maken? Boete geven. Prima, genoeg juristen die je voor nop willen helpen aangezien zij weten en realiseren dat zij net als jij anders alle vrijheid zullen verliezen.

   Wees, net zoals velen van ons, een zandkorrel die de raderen van het systeem tot stilstand te brengen. Al doe je maar kleine dingen. Helpt jezelf echt. Als bonus ook nog eens mensen om je heen. Ik heb zo goed als de hele tijd geweigerd zo een muilkorf te dragen. In de supermarkt 1 keertje door de beveiliger aangesproken zo van u heeft geen mondkapje op. Ik zeg dat klopt, ik heb een hekel aan die dingen. Hij zei, maar dan kan je een boete van 95 Euro krijgen. Mijin reactie, meneer, dat is mijn probleem en ik beloof dat ik dat niet uw probleem zal maken. Door kon ik lopen en daarna altijd zonder me er op te wijzen.

   De meeste mensen in de supermarkt interesseerde het totaal niet. Slechts een enkeling liep met een boog om me heen. Heb heel wat mensen gezien die na het zien van mij die muilkorf onder hun neus gingen dragen of op hun kin. De eerste keer was best spannend maar viel uiteindelijk reuze mee.

   Ook met in totaal 5 conducteurs van de NS gesproken en die wilde er allemaal zsm vanaf want levert zoveel ellende op. Daar ook nooit gezeur van gehad. Slechts 1 keer verzocht m op te doen en onder mijn neus was prima.

   Denk eens na wat jij denkt te kunnen doen en doe het. Is misschien een beetje spannend maar is heel goed voor je.

   Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

   Groeten,
   Hugo

  • Beste Elly fijn dat je wakker bent, de angst die je nog heb mag je los laten. Ga naar je vertrouwen diep van binnen dan weet je dat alles goed komt. Het licht wint van de duisternis geloof mijn maar. Veel liefde licht en kracht

  • Beste Elly, pleeg ‘zelfmoord’ op de juiste manier: als je je leven toch al klote vindt dan is er iemand die dat NIET zo ziet en die persoon is JEZUS CHRISTUS en geef jezelf aan Hem en Hij maakt er weer wat van en Hij bevrijdt je van de angst omdat Hij van je HOUDT!

    • @ Vrijheid is ver te zoeken

     What’s in a name?!

     Bewust of onbewust behoor jij tot degenen die de satanische nieuwe wereld orde elite dient.

     Bewust of onbewust behoor jij ook tot degenen die de new age strategie niet zal aanvallen en tot genoegen van bovengenoemde stelling.

     • Das een krasse uitspraak dude ;(
      Door jouw gezever van de laatste tijd is daarom ook een reden dat imo je op gevaarlijk terein begeeft .
      Sterker nog al die gasten met hun jezus gezever zijn dwalend in een donkere kamer op zoek naar het lichtknopje . 😛
      Ik heb vaker de steling geopperd dat aanhangers die zich zo profilieren in hun devotie niets anders zijn dan warm water christenen . Je hebt geen ruk beleefd echt in een schuttersput moeten doorbrengen koiud en verlaten , zwervend door het harde leven door schade en schande wijs geworden ..
      Samen gevat christelijke proleten is een betere benaming voor dat gezever . Sterker nog in de oude tijden werden in de tempels rookwolken en kreun en brul geluiden gemaakt om het gewone volk angst aan te jagen .. Jij heb nimmer echt aan de niegus gelegen . Groeten Mate ! Fijne dag.

   • Amen, de Liefde van Yeshua, Jezus, is het beste antwoord.
    Die Liefde drijft de angst uit, staat zelfs in de bijbel.
    <3

  • Lieve Elly,
   Besef dat je in een tijdelijke situatie zit. Dit gaat allemaal weer voorbij. Het doel van dit alles is angst zaaien, jij bent oneindig bewustzijn, je echte kern bestaat uit liefde en kracht. Ik begrijp heel goed dat je nu niet in staat bent om dat te voelen. Ga zoveel mogelijk met je aandacht naar je hart,gewoon de plek van je fysieke hart, daar ligt de verbinding met het echte veld. We worden vanuit onze gedachten gemanipuleerd om ons slecht te voelen. En die slechte, nare gedachtes horen niet bij jou…probeer ze los te laten. Heel veel sterkte we zitten hier samen in, je bent echt niet alleen

  • Lieve Elly,
   Ik voel je pijn en ik huil voor jou en mij.
   Ik hou van jou dus wees niet bang.
   Houd hoop en alles komt goed.

  • Ik voel met je mee ?maar geef het nog niet op .
   Dat is namelijk wat ze van ons verwachten en waar ze mee speculeren ?Zet‘m op !
   We gaan door en geven nog niet op !
   Er worden steeds meer mensen wakker misschien is het nog niet te laat ?

  • Lief mens, geloof in jezelf…ik ben 73 en heb dat ook moeten leren..ik huil om wat we verloren hebben maar ga wel door…geniet van de natuur, laat ze maar slapen. Om wakker te worden moet je naar binnen, zelfliefde, dankbaarheid, levenskracht zijn de sleutelwoorden. Wat je hebt meegemaakt is puur trainen om het NU aan te kunnen….

 3. Wow deze had ik even nodig. Vaak niet kunnen zeggen wat ik zie en voel. Voelt enorm goed via hier een verbinding te voelen.
  Dank daarvoor

 4. Een deugddoend artikel omdat het zo herkenbaar is en de ontwaakten elkaar herkennen. Ze delen dezelfde hoop, vertwijfeling, de berusting, de worsteling, het inzicht, de verstilling, het loslaten en de vreugde van het vinden van het gelijke en de troost die hieruit wordt geput.

 5. Zo herkenbaar, er loopt een scheiding door families en in ons geval, ook door kerken. Degene die de spuit genomen hebben, spreken ineens een andere (oppervlakkige) taal. Elke dag verbaas ik me erover dat mensen het niet doorhebben. Gelukkig gaan wij om met een grote groep mensen die er hetzelfde over denken. En al onze kinderen hebben de spuit ook niet genomen.

 6. Het heeft niks te maken met ontwaken of met een soort van waarheid. Het heeft alles te maken met gedragsleer en gedragswetenschappen in de menselijke wereld, lees Niccollo Machiavelli en Frans van der Waal.

  Alles uit deze gedragsleer blijkt dat mensen nog niet zo geëvolueerd zijn dat ze een gebalanceerde partituur kunnen ontwikkelen dat op de natuurlijke wereld inspeelt en zich in symphony een harmonieuze melodie ten samen vormt .

  In plaats van hier na toe te werken verzinken de mensen zich steeds dieper in een wereld van gemaakte artificiële waarden waar men zelfbedachte hetzij de verzonnen onnatuurlijke controle op kan uitvoeren.

  Dit is altijd de val geweest van de menselijke beschavingen, het niet kunnen omgaan met de natuurlijke krachten of de natuurlijke staat van de mens en zijn bestaan in de natuurlijke realiteit, we zitten nu ook op dit hoogtepunt. Mijn inschatting is dat deze Injecties mRNA en de virale DNA vector de keerpunt worden van de onnatuurlijke controle van de mens op de natuurlijke krachten, net zoals de scheve toren van Pizza eens zal hij vallen en op dit punt zijn we nu gekomen.

 7. Voor Elly en alle anderen die het ff niet zien zitten er is altijd hoop en je bent niet alleen daar bedoel ik niet God mee maar er zijn heel veel hulpgroepen waar je naar toe kan om je problemen te bespreken in hoeverre je dat wil natuurlijk ik heb altijd het motto hoe moeilijk mijn leven ook is en reken maar dat ik het ook moeilijk heb gehad maar daar ga ik verder niet over uitwijden dat is voorbij en laat ik achter me maar dat moet je wel kunnen natuurlijk ik zeg altijd ik ga me mezelf niet van kant maken en waarom juist om iedereen te pesten laat je niet klein krijgen

  • Ik reageer .
   De stelling wil je erover praten .. !
   Zinloos denk je nu echt dat het helpt .. ??
   Je komt ermee en je gaat er weer mee weg .
   En je verteld aan een ander je persoonlijke verhaal ..!
   Dat kan ook een domper geven .
   Je zegt goede dingen respekt daarvoor .
   De gradatie van kijk mij nu eens ik refereer aan dochter die de kreet (weet jij wel wat ik heb mee gemaakt!!) ik ben verre van bot , maar zoiets is aan mij niet besteed . Als kind heeft ze een tof leven gehad wat daarna gebeurde kan je niet terug storten op de ouders . Karma ??
   Leer om je heen kijken en kijk met hart leef met hart .. vertrouw anderen niet in de zin ga met mij mee ik weet de weg !! Volg je eigen pad als krijgsman of krijgsvrouw .. blijf waardig ..
   Mijn reactie . Fijne dag . (rise and shine ) Red je het ff niet zoek een struik op , en kom sterker terug . 😀

 8. Overigens begrijp ik de reactie van Elly wel, want vanaf dag één werd de hele wereldbevolking bang gemaakt met de dood, de enige zekerheid die je in je leven hebt!

 9. Ik ga alle kinderen ter wereld adopteren zonder ouders en die in nood zijn.
  Ook ga ik mensen helpen die het verdienen om vooruit te komen in dit leven.
  Ik ga ze geven waar ze bij geboorte recht op hebben. Geboorterecht! Dat is wakker zijn en gelukkig! Niemand word geboren met een gouden ring om hun vinger!
  Mooi leger vol hoop, geloof en liefde❤

  Ik ga het doen?????????

  Kissesssss,
  Shorty

 10. Lieve Elly,
  Ik voel je pijn en ik huil voor jou en mij.
  Ik hou van jou dus wees niet bang.
  Houd hoop en alles komt goed.

 11. Lieve lieve mensen
  Ontzettend bedankt voor jullie lieve woorden
  Ik heb groepen ” gelijkgestemde ” gevonden en ik zal moed houden!
  Dikke knuffel ❤?❤

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in