De vaccinatieschade is helaas veel groter dan wij ons kunnen voorstellen!! Om je hier een duidelijk beeld van te kunnen geven in de huidige gecensureerde medische wereld waar wij nu leven raad ik je aan deze zeer leerzame “educatieve” video te bekijken die je zal doen verbazen! schrijft Forvitalforce.

“Een dokter die de mensheid probeert te behoeden voor mogelijke gevaren van een medicijn” Zal geen intentie hebben om valse informatie te verspreiden!

Wist jij dat… Bijna alle wetenschappelijke tegengeluiden gebaseerd op laboratoria onderzoeken & studies van wetenschappers, artsen, virologen, microbiologen die jaren lange universitaire studies hebben afgerond en met verbazingwekkende resultaten naar buiten komen, dat die worden klein gehouden door de MainstreamMedia & BigTech en in veel gevallen zelfs gecensureerd worden? Waardoor jij zelf niet een weloverwogen keuze kan maken om te kiezen wat het beste is voor “JOUW LEVEN”

Onder dwang een keuze moeten maken, kan nooit een “gezonde” beslissing zijn. En toch laten mensen zich massaal vaccineren op goed vertrouwen. Goed vertrouwen op nog voor velen een onbekend eigen risico. Goed vertrouwen schuil achter de sluier van “vals” gegeven vertrouwen en de afdwingende vaccinatie campagne van de overheid die voor veel meer vaccinatie “schade” zorgt dan wij ons kunnen voorstellen.
A.U.B. A.U.B. Maak een weloverwogen keuze voor jezelf voordat je je laat vaccineren!

Vaccinatieschade in het algemeen is in veel opzichten natuurlijk onvermijdbaar. Maar wat wel duidelijk wordt in deze video is hoe groter het experiment hoe groter de schade! Gemiddelde vaccins hebben minimaal 7-15 levensjaren nodig om tot een duidelijk beeld van ideale omstandigheden en de mogelijke risico’s te krijgen.

  Horrorstraffen in Oostenrijk moeten verplichte vaccinatie afdwingen - 3.600 tot 7.200 euro geldboete, vier weken gevangenisstraf

Binnen één jaar, is Nederland drie prikken verder “de 4e is op weg”. Met een vaccin waar nog steeds veel onderzoeken naar gedaan wordt. Kortom zitten wij nog in een experimentele fase die de nodige risico’s met zich mee brengt.

Om je een goed beeld te geven hoe groot de vaccinatieschade daadwerkelijk is, raad ik je aan deze leerzame video te bekijken.

Backup:

Wordt wakker mensen !!

Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nederlandse kabinetsleden sluiten juridisch bindende overeenkomsten met WEFVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAmerikaanse Snappies lanceren billboardcampagne: “Covid-19 prik gewonden 1,033,992+”
Volgend artikelVerwacht gewapende bewakers buiten de huizen van de Puurbloedigen en Covid-kampen in hun oorlog tegen de ongevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

  • Nou ik denk dat het volk nooit meer wakker wordt ik zie het in mijn eigen familie zei kijken NOS nieuws en dat is voor hun de waarheid en de rest is gelogen ik heb besloten ze niet meer te over tuigen dat heeft geen enkele zin en het kwaad is al geschied ik heb nog zo gewaarschuwd maar kwam steeds onder vuur te liggen, daarom soms moet je ze maar laten gaan zei zijn niet meer te redden.

 1. Ze zijn oorlog met de bevolking aan het voeren.
  We moeten hier toch echt wat tegen gaan doen, anders loopt het helemaal verkeerd af.
  Het is al te laat, maar het is nooit te laat. Hopen dat het goed komt? Hopen liggen in het weiland.
  Ze denken echt dat ze geen tegenstanders hebben. Maar je als stront laten behandelen. Nooit niet, door helemaal niemand. We zijn met veel meer.
  Mensen sta op, laat je niet als stront behandelen. Anders ben je stront.!!

 2. Jammer dat de video van zo’n slechte kwaliteit is :
  1 De berichten zijn niet te lezen omdat ze te snel gaan.
  2 De sprekers zijn bijna niet te verstaan vanwege de muziek.
  3 Het beeld is veel te klein.

  Vooral mensen die toch al sceptisch staan tegenover deze kennis zullen snel afhaken. Dat is jammer, want deze mensen wil je juist bereiken.

  • Er staat een linkje boven de video waardoor je direct bij de video in betere kwaliteit en groter formaat op Bitchute uitkomt. .

 3. Deze geschokte bericht-schrijvers spreken boekdelen. Het kan niet duidelijker. En toch blijven mensen maar boesteren en elkaar belagen dat ze gifgespoten moeten worden. Ik stel dus voor dat iedereen gewoon gaat boesteren, en anderen met rust laat. Ik pak jouw keuze te boesteren toch ook niet af van je? Van mij mag je echt heel veel boesters nemen! Neem er voor mijn part elke week maar eentje. En als jouw familie niet wilt inzien dat de boester Ome Piet heeft vermoord, dan is dat toch ook prima? Maar waarom ga je vax-vrije mensen dan ook nog eens lastigvallen? Wat zit er precies achter dat je eerst gif wilt nemen, dat je dan ontkent dat het gif is, en dat je dan ook nog eens eist dat anderen hetzelfde gif nemen? Wat zit daar achter? Zou je daar eens op willen reageren? Ome Piet is dood, die praat niet meer, maar jij weigert een autopsie te doen op Ome Piet. Waarom is dat? En waarom wil jij dat iedereen het gif neemt? Voel jij je dan beter, versterkt of zo? Of is het zo dat je denkt dat je genaaid bent, en nu haat je iedereen die zich niet laat naaien? Of kan je het niet verdragen dat er iets niet zou kloppen, dus je steekt je kop in het zand? Zou je dat hier kunnen uitleggen? Dan kan ik begrijpen wat jou motiveert gif te nemen. Dank voor de moeite. (Oh, en er is echt geen pandemie hoor. De griep is er altijd, ik heb zelf ook een super zware griep meegemaakt, en daar hoef je echt geen experimentele spuit voor te nemen!)

 4. Ik heb even een vraag: Ik post regelmatig onderwerpen hier beschreven op FB. Een aantal malen is het verwijderd door feitencheckers. Kunnen we en mogen we van frontnieuws het zonder vermelding van FROUNTNIEUWS plaatsen. Graag reactie.

  • Uit deze series highlight ik hier een uitspraak van Robert Kennedy, om te laten zien dat het zeer de moeite waard is deze video’s door te nemen. Er worden namelijk dingen uitgelegd die je mss nog niet wist; je kan niet alles weten. Bijvoorbeeld dit:

   Er werden kennelijk simulaties gehouden ten tijde van de anthrax aanvallen, reeds in 2000, door Gates en social media companies, intelligence agencies en de military, om te oefenen op controle over social media en censuur. Hier waren dus mensen van de CIA bij betrokken. Het punt van Kennedy is, waarom moet social media gecensureerd worden en onder controle komen, als je gaat voorbereiden op een volksgezondheidsprobleem, en je beter protocollen kan delen die levens redden, en mensen op die manier aan de praat houden in plaats van de mond te snoeren. En wat hebben CIA gasten te maken met volksgezondheid? Maar in plaats daarvan werden er zwaar gemilitariseerde reacties op een gezondheidscrisis gesimuleerd, een keer of 20, in NYC. En 22 jaar later zitten we zwaar in de onderdrukking dankzij een zgn “pandemie” waarbij mensen nu in bosjes neerstorten dankzij de “remedie” de gifspuit.

   Bedankt voor het delen van deze link, Greengo. Hopelijk verdiepen de Ingespotenen zich er ook in.

 5. Ik zie nogal wat reacties en artikelen waarin mensen blijkbaar wakker gemaakt moeten worden.
  Waarom?
  Laat ze toch doen, laat ze toch gif inspuiten als ze dat willen, laat ze toch leren ..
  Laat ze toch gewoon dood gaan, als je te diep ingrijpt in het leven van andere dan gaat dat een reactie geven in je eigen leven.

  “Bemoei je met je eigen zaken”
  Een bekend gezegde in de boeddhistische leer.

  • Ja Boca, ik ben het hier wel mee eens. Van mij mogen ze elke week een boester halen, en ik zal niemand zeggen dat ze op moeten letten met die gifspuit. Maar er is een probleempje….

   En dat is, dat mensen die nog een beetje normaal denken, helaas worden meegesleurd in het verderf. Als men deze mensen nou gewoon met rust laat (en dat betekent niet uitschelden, niet vals beschuidigen, niet tot zondebok maken van de hele “pandemie”, niet uitstoten, niet in elkaar rossen door politie, etc), is dat uitstekend. Maar als zgn vax-vrije wordt iemand onder druk gezet ook mee te doen met de waanzin van de gifspuiterij. En dat is niet zo leuke bemoeienis met hun zaken.

   Hoe pak jij dit aan? Iaw, hoe laat jij de kudde begrijpen zich “te bemoeien met je eigen zaken” en dus niet met jouw zaken – net zoals de boeddhistische leer adviseert? Als het andersom wel mag volgens deze leer, leg dan uit svp, want mss helpt het mensen die met rust gelaten willen worden. Alvast dank.

   • Ja inderdaad, een hoop goede en mooie mensen worden meegesleurd maar die hebben nog niet geleerd om gewoon voor zichzelf op te komen, erg jammer.

    Hoe ik dat aan pak, wel .. wat buiten mijn huiskamer raam gebeurt laat ik gewoon gebeuren, blijf bij jezelf, verlies niet de verbinding met jezelf en blijf lekker in je rust zitten.
    Zelf moet ik ‘horen’ wat de nieuwe regels nu weer zijn want ik volg het nieuws maar amper.
    Boodschappen enzo doe ik altijd zonder mondkapje, niemand zegt er iets meer van en steeds meer mensen doen het.
    Een beetje burgelijke ongehoorzaamheid 🙂
    (overal schijt aan hebben werkt ook goed)

 6. ‘Als je denkt dat de vrijheidsbeperkingen naar aanleiding van COVID al een grens bereikt hebben, dan zul je uit het onderstaande helaas moeten concluderen dat het nog veel erger zou kunnen worden…

  Ursula von der Leyen, voorzitter van de Europese Commissie, heeft gezegd dat we binnen de EU moeten praten over verplichte vaccinaties.

  En hoewel ze in eerste instantie nog bezweert dat deze beslissing binnen de competentie van de lidstaten valt, en dus niet aan haar is, zegt ze vervolgens expliciet dat hiervoor een “gezamenlijke aanpak” nodig is.

  Dat is EU-codetaal, die betekent dat ze het niet zomaar aan de individuele landen wil overlaten om hun eigen beleid te maken… maar dat ze het met alle landen eens wil worden over een EU-brede vaccinatieplicht.

  Dit is ongehoord! De nationale overheid gaat haar boekje al te buiten als ze op nationaal niveau een vaccinatieplicht wil instellen, zoals in Oostenrijk, maar een verplichte vaccinatie die geregeld wordt op EU-niveau zou nog veel verder gaan. Het zou een ongekende aanval zijn van de EU op de zelfbeschikking van Europese burgers.

  De EU heeft niets te maken met de persoonlijke beslissingen van burgers op het gebied van medische behandeling.

  Teken daarom nu onze petitie aan Ursula von der Leyen om haar duidelijk te maken dat dit idee schandalig en niet acceptabel is.

  Als we nu snel en krachtig reageren, hebben we nog kans om dit vreselijke plan te stoppen.

  We moeten Von der Leyen luid en duidelijk te verstaan geven dat dit idee van haar door burgers in heel Europa niet zal worden aanvaard!

  Het mag dan zo zijn dat ze zich persoonlijk erg druk maakt over het aantal ongevaccineerde mensen in de EU, maar dat wil niet zeggen dat ze de zelfbeschikking van Europese burgers kan ondergraven door bij de regeringen van lidstaten aan te dringen op een vaccinatieplicht.

  Von der Leyen zegt nota bene zelf dat het niet aan haar is om hierover advies te geven… om vervolgens hierover toch een advies te geven! Hoe erg kun je jezelf binnen het tijdsbestek van een paar minuten tegenspreken?

  Laten wij daarom duidelijkheid scheppen in deze situatie, door de voorzitter van de Europese Commissie te vertellen dat het niet aan haar is om een EU-brede vaccinatieplicht te coördineren.

  Aanleiding voor dit wilde plan, dat iets weg heeft van paniekvoetbal, is de nieuwe virusvariant ‘omikron’. Volgens Von der Leyen is deze nieuwe variant uit Afrika reden tot zorg, hoewel ze ook zegt dat er nog veel onduidelijk is.

  Dit terwijl de Zuid-Afrikaanse arts die de nieuwe ‘omikron’-variant ontdekte, zich bij de BBC luidop afvroeg waarom de wereld eigenlijk zo paniekerig reageert, aangezien de nieuwe variant in haar ervaring vooral milde symptomen veroorzaakt.

  Kortom: de Europese Commissie heeft zich niet te bemoeien met het gezondheidsbeleid van lidstaten. Het zou belachelijk zijn als we straks een EU-brede vaccinatieplicht krijgen naar aanleiding van een virusvariant, die vooralsnog niet heel gevaarlijk lijkt. Dat mogen we niet laten gebeuren!

  We moeten in actie komen, voordat het te laat is, zodat we straks niet ineens wakker worden in een EU-brede coronadictatuur waar grondrechten systematisch geschonden worden.’

  https://citizengo.org/nl/ot/205449-geen-gezamenlijke-aanpak-van-verplichte-vaccinaties-binnen-eu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in