Merkwaardige bevinding: immuniteit tegen Covid-19 reeds in 2015

Velen zijn misschien al immuun. T-cellen herkennen het nieuwe virus

6
© dmbosstone / Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Wetenschappers hebben reeds in 2015 de zogeheten T-cel immuniteit tegen het Coronavirus gevonden. Het virus kan al bestaan hebben voordat de pandemie uitbrak, meldt de Zweedse staatszender SVT.

Er zijn nog veel vraagtekens bij het nieuwe Coronavirus. Het lijkt er nu op dat het virus al voor het uitbreken van de pandemie aanwezig kan zijn geweest.

Iemand kan immuun zijn voor het virus, zowel via antilichamen als via de T-cellen van het immuunsysteem.

Wetenschappers hebben T-cel immuniteit gevonden bij mensen, ondanks dat het niet is bevestigd dat ze geïnfecteerd zijn of zijn geweest.

Wetenschappers hebben zelfs T-cel-immuniteit tegen het Coronavirus gevonden in gedoneerd bloed in de Verenigde Staten van 2015-2018.

Volgens Björn Olsen, hoogleraar in de geneeskunde voor infectieziekten, kan het virus zich in het Wuhan-gebied van China hebben bevonden en zich enkele jaren of maanden voor het uitbreken van de pandemie geleidelijk aan hebben aangepast aan de mens, enkele jaren of maanden voordat de pandemie uitbrak.

“De vraag is hoeveel T-cellen reageren op soortgelijke Coronavirussen, dat wil zeggen virussen die zeer vergelijkbaar zijn met deze, en worden geactiveerd”, vertelt hij aan SVT.

Immunoloog Gustaf Christoffersson trekt dezelfde conclusie: dat gewone verkoudheidsvirussen die in de wereld hebben bestaan zo veel lijken op het nieuwe Coronavirus dat de T-cellen het herkennen.

Al in juni concludeerde professor Karl Friston dat een meerderheid van de mensen, in verschillende mate afhankelijk van het land, waarschijnlijk niet gevoelig is voor, of al een soort immuniteit heeft tegen het Coronavirus.

Brisante studie onthult: Alle Corona-maatregelen waren volledig ineffectief

  Duitsland 1970: Zelfs bij een griepepidemie met 55.000 doden geen lockdown
Vorig artikelOrbán: 20% van de Europese bevolking zal in 2050 moslim zijn, maar Centraal-Europa kiest voor een andere weg op het gebied van migratie
Volgend artikelToeristen explosie in Italië: complete Tunesische ‘families’ landen in Lampedusa
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Een deel van de Nederlandse bevolking heeft een mycoplasma Fermethans Incognitus besmetting cq bacterie/ virus in het lichaam, een bacterie die is ontwikkeld in het Amerikaanse biologische onderzoeks centrum op Plum Island voor de kust van het plaatje Lyme, in samenwerking met onder andere MSD (Merck Sharp Dohne) . Deze bacterie/ virus is eind jaren 60 gepatenteerd door het Amerikaanse leger en er is zelfs in de Amerikaanse senaat voorgesteld in de jaren 70 om het in Afrika te verspreiden…
  Het virus of de bacterie neemt de celenergie over en laat als parasiet een lichaam leeglopen qua levensenergie, tot het afsterft of de gastvrouw of heer zichzelf van kant maakt. Biologische wapens ontwikkelen is al lange tijd “not , en testen buiten ene laboratorium al helemaal niet. Toch zijn er in Nederland enkel tien duizenden mensen ziek door dit virus, maar deze mensen krijgen andere diagnoses….en dus geen hulp.
  De Nederlandse regering ontkend het bestaan ervan maar het Amerikaanse leger heeft zowel in Nederland als Canada met dit virus geëxperimenteerd en het zat zeer waarschijnlijk in de lading van het El Al vliegtuig dat een flat in de Bijlmer tegen kwam….

  Het gebruik maar ook het vervaardigen en transporteren van biologische wapens is een schending van vele verdragen, om die reden en dus medeplichtigheid ontkend Nederland dit alles. De beste maneir om iets te begraven is door alles in handen van een kamer commissie te gooien, daarmee kan de uitslag zijn wat de macht achter de regering wil da het is.

  Welkom in mijn land.

 2. HET VOLGENDE WORDT VANDAAG MIDDEL WATCHAPP DOOR VELEN GEDEELD:

  “Dit is voor mensen die net beginnen met dingen te ontdekken en de media in twijfel trekken.
  Hier een stukje geschiedenis.
  Het draait al honderden jaren om macht en geld.
  Sommige van de families zijn er in geslaagd om tot de aller rijkste van de wereld te behoren.
  Dat zijn nu de Rockefellers, de Rothschilds BillGates etc.
  Alle rijken bij elkaar is maar 1% van de wereldbevolking en bezitten meer dan de helft van alles van de wereld.
  En zij willen nog meer.
  Ze hebben uitgesproken dat ze een hekel hebben aan de mensen omdat wij in hun ogen met veel te veel zijn.
  Volgens hun verbruiken wij teveel grondstoffen en te veel afval zoals co2.
  Al 50 jaar lang hebben deze rijken al plannen bedacht om de wereldbevolking te reduceren en nog meer macht en geld en luxe voor zichzelf te hebben.
  Wij zijn in hun ogen werkslaven.
  Een van de rijksten Bill Gates paste precies in hun plan.
  Bill gates is bekend en rijk geworden met zijn windows voor pc en zijn computervirussen en oplossingen ervoor.
  Nu doet hij hetzelfde .
  Hij heeft virussen laten bedenken in laboratoria en vaccins als oplossing.
  Hij verdient met farmaceutisch industrie nu meer dan met computers.
  Jaren geleden heeft hij al covid 19 bedacht en gepatenteerd.
  Hij heeft jaren lang op de tv openlijk uitgesproken dat hij met de andere rijken de mensheid wil reduceren dmv vaccinaties.( daar zijn ook filmpjes van).
  Zo heeft hij b.v. In India bijna 50.000 mensen verlamd met zijn polio vaccin. In Kenia Tanzania Kongo en de hele saharazone is hij ook uitgekotst, en mag hij daar niet meer komen.
  Heel veel vrouwen zijn bewust onvruchtbaar gemaakt met zijn vaccins.
  Sinds 1986 is de farmaceutische industrie wereldwijd nooit aansprakelijk te stellen, ze zijn door de WHO ( wereld gezondheidsorganisatie) vrijgesteld van gevolgschade.
  Een andere familie de familie Rotschild bezitten alle centrale banken in de wereld. Het bankensysteem loopt nu op dit moment op zijn eind. De rente is negatief en ze krijgen nu geen inkomsten meer.
  Dus deze familie heeft Bill Gates benadert om gezamenlijk een Wereldmunt te creëren en tegelijk een nieuwe wereldmacht te organiseren.
  Genaamd de NWO ( New World Order) betekent de nieuwe wereld orde.
  Ze willen maar 1 leider en 1 munt en geen grenzen en maar 1 geloof.
  Bijna alle landen zijn failliet en de leiders van deze landen hebben zich uitgeleverd aan de nieuwe wereld orde.( NWO).
  Gezamenlijk hebben ze een plan opgesteld onder de vlag van de VN ( verenigde Naties) en die heet de VN Agenda 2030.
  Die agenda bestaat uit 17 punten waarvan ze 14 punten dmv vaccinaties willen bereiken, waarbij de The Big Pharma The Rockefellers en Bill Gates berijken.
  In 2030 mag er volgens hun geen toerisme meer zijn en vliegen wordt onmogelijk gemaakt voor de gewone mens alleen voor die rijken, vaccinaties willen ze verplichten, eigen ondernemerschap willen ze weg hebben net als de boeren en de vissers en nog veel meer.
  En ze willen dat je geen bezittingen meer mag hebben.
  Ze willen dat wij geen geld meer hebben maar daarvoor een puntensysteem net zoals nu al in China wordt uitgerold.
  Wij worden daardoor hun werkslaven, althans dat is hun plan wat ze willen.
  Voor dit plan hebben ze om te beginnen het Covid 19 vaccin en de ID2020., dat is een biometrisch paspoort van Bill Gates.
  De techniek van de farmaceutische industrie is al zover ontwikkeld dat ze met jouw DNA of een PCR-test ( de coronatest) een vaccin kunnen maken die òf jouw immuniteitssysteem kan uitschakelen ( je gaat dan dood aan de eerstvolgende ziekte) òf ze kunnen jouw eigen wil ontnemen.
  Je wordt dus een gewillige werkslaaf.
  Dat doen ze met het chromosoom 8 wat ze uit de PCR-test halen of uit jouw DNA voor het digitale ID2020 paspoort.
  De mensen die ze niet kunnen gebruiken die willen zsm opruimen , de nuttigen krijgen een vervolg vaccin met een microgel een soort antenne en zendertje ingebouwd waardoor ze jouw kunnen volgen en uiteindelijk besturen d.m.v. Onder andere 5G.
  Dit klinkt als Science Fiction en lijkt volkomen ongeloofwaardig maar het is helaas al realiteit geworden.
  Om het onderscheid te kunnen maken tussen in hun ogen de nuttigen en de onnuttigen mensen moeten ze alles van je te weren komen.
  Veel weten ze al via het internet en nu komt er ook zoiets als een corona-app.
  Om hun plannen te kunnen uitrollen moeten ze eerst veel bedrijven failliet laten gaan waardoor zogenaamd de banken failliet gaan( die eigenlijk al failliet zijn) waardoor ze hun RESET ( opnieuw opstarten) kunnen starten met een nieuw geldsysteem en 1 wereldregering.
  Het is logisch dat mensen dit allemaal niet zouden pikken en daarom hebben ze Covid 19 bedacht ( gepatenteerd in 2006-2014-2019) lang voordat de ziekte daadwerkelijk bestond.
  Voor dit plan moeten alle mensen in de wereld in een lockdown zodat ze o.a. niet gaan protesteren en zogenaamd gaan smeken om een vaccin om weer vrij te mogen zijn.
  Het Corona virus is bewust gemaakt en in de wereld rond laten gaan vanuit het vliegveld van Wuhan in China.
  De regeringsleiders wisten van grote delen van dit plan.
  Dit plan is ook volledig openbaar te vinden op de website van
  Het World Economic Forum. Alle documenten met instructies voor regeringsleiders, artsen ziekenhuizen politie enz.. staan daar voor hun klaar.
  Daarom gebeurt op dit moment in de hele wereld overal hetzelfde op ongeveer het zelfde moment.
  Alle media op de wereld ( tv, radio, officiële regerings websites enz.) worden indirect of direct betaald door de rijksten der aarde. Dus ook bijvoorbeeld RTL, NOS, NPO etc.
  Dus ook de verhaallijnen zijn op de hele wereld hetzelfde.
  Duizenden doktoren en wetenschappers die ontdekt hebben dat er werkende medicijnen bestaan tegen Covid19 die worden de mond gesnoerd en als mensen neergezet die onwaarheden vertellen.
  Terwijl er duizenden patiënten na drie dagen de ic konden verlaten door het werkende medicijn wat in het begin gegeven werd en wat nu op straffe van ontslag van die artsen verboden is.
  Er wordt zo gehamerd op het vaccin wat ze ons willen geven,
  Om zo de macht over ons te krijgen en ons gedwee te houden.
  Daarom zijn er zoveel miljoenen mensen in Berlijn uit alle werelddelen daar gaan demonstreren tegen al die absurde plannen en de 1,5 m die ze in de grondwet willen doen.
  Deze 1,5 m hebben ze nodig om jou als een stipje te kunnen volgen met 5G.
  Op het moment als jij je telefoon ontgrendeld of geld met je pas uit de geldautomaat haalt dan weten ze al jouw identiteit en koppelen ze dat aan jouw stipje.
  Dat gaat volledig automatisch. Maar als je te dicht op een andere persoon staat en weer uitelkaar gaat dan weet het algoritmische systeem. Iet meer welke identiteit bij welk stipje hoort. Zover is momenteel de techniek pas.
  Alleen met de 1,5 m afstand houden werkt hun 5G controle systeem.
  Nu er intussen zo veel mensen, artsen, wetenschappers, klokkenluiders etc. bekend zijn met deze plannen hopen zij andere mensen hiervoor te waarschuwen.
  Maar dat gaat heel moeizaam want je moet erg veel weten.
  En er speelt nog veeeeel meer, maar dit is slechtseen globaal verhaal.
  Daarom zijn de mensen die het weten zo massaal aan het demonstreren, informatie aan het maken en delen, zonder belang.
  Het gaat niet om links of rechts, om zwart of wit om welke sekse dan ook, maar om over het voortbestaan van de mensheid.
  Deze kwaadaardige groep rijken moet gestopt worden.
  Iedereen moet weten wat de waarheid achter het Corona Rookgordijn is en wat de werkelijke plannen zijn.
  Er is nog zoveel meer wat er ook bij speelt maar dit is de grote kern.”

  • Bedankt voor alles dat Je schrijft, huiveringwekkende waarheid
   Jij hebt hard gewerkt, ik kan alleen maar toevoegen dat in 1902 -1903 de zg ‘Spaanse griep’ was bekokstoofd door het duo: Opa Rockefeller en Opa Gates
   Ze zijn toen al begonnen met dit lied-leed
   blijf schrijven, heel welkom xxxx groeten uit NZ

 3. Ik heb een vraag die mijn gedachten niet loslaten en ik nog niet eerder in uw nieuwsbrieven hebt gelezen. Daarom stel ik hem gewoon maar hier.

  Stel iemand heeft 1 of 2 prikken gehad van het z.g. Covid19 vaccin en heeft daarna ook de boosterprik gehad. Ik heb nu in Frontnews en andere media al heel veel gelezen over de schadelijkheid van deze z.g. vaccins. Door middel van het veranderen van je DNA en de spike eiwitten etc. Maar stel nou dat iemand die vaccins heeft gehad bloed doneert, dan zit zijn/haar bloed toch ook vol met die veranderde DNA en spike eiwitten? Er wordt al gezegd dat het overdraagbaar is naar een volgende generatie (hun kinderen) als ze die al kunnen krijgen. Hoe gevaarlijk is het dan voor iemand die bloedtransfusie krijgt van een gevaccineerde? Dreigt er dan voor deze ongevaccineerde dan ook hetzelfde gevaar als voor de gevaccineerde(n)? worden hierdoor ook deze gevaren overgedragen via de bloeddonatie? Hier hoor en lees namelijk niets over. Is dáár ooit wel eens over nagedacht?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in