De Food and Drug Administration (FDA) en de Centers for Disease Control (CDC) negeerden voorlopige veiligheidssignalen in de gegevens van de EUA (Emergency Use Authorization) van Pfizer. Nadat Pfizer een gerechtelijk bevel kreeg om honderdduizenden documenten over hun experimentele vaccin vrij te geven, brachten onderzoekers ernstige veiligheidssignalen aan het licht die door de overheidsinstanties werden genegeerd. Er zijn voldoende aanwijzingen dat de mRNA-vaccins een bedreiging vormen voor de zwangerschap en bijdragen tot onvruchtbaarheid bij zowel vrouwen als mannen, schrijft Lance D Johnson.

De spike-eiwitten van het vaccin concentreren zich in distale organen en beschadigen de functie van de eierstokken

Zo heeft het ontworpen spike-eiwit dat gecodeerd en vertaald wordt in de cellen van de gevaccineerden de neiging zich te concentreren in de eierstokken van vrouwen. De vaccinfabrikanten hadden eerder beweerd dat de spike-eiwitten onmiddellijk na de vaccinatie in de deltaspier worden geneutraliseerd. In plaats daarvan ontwijken de spike-eiwitten de immuundetectie, veroorzaken ze in het hele lichaam ontstekingen en concentreren ze zich in verschillende distale organen, met name de eierstokken. De eierstokken zijn de klieren waar eieren worden gevormd en waar de vrouwelijke hormonen oestrogeen en progestageen worden gesynthetiseerd.

In de studie reisden de door het vaccin veroorzaakte spike-eiwitten naar de lever, de milt, het hart, de hypofyse, de schildklier en de eierstokken, waarbij ze onbekende schade veroorzaakten. De totale lipide-concentratie van de spike-eiwitten bleef stijgen na 15 minuten, van .104ml tot 1,34ml na één uur, tot 2,34ml na vier uur, en vervolgens tot 12,3ml na 48 uur. Uit cijfers van het Britse Public Health Scotland blijkt dat de vergiftiging van de eierstokken van vrouwen in de praktijk enorme gevolgen heeft. Het aantal vrouwen met eierstokkanker in 2021 was monsterlijk hoger dan de percentages eierstokkanker van 2017-2020.

  Het tellen van Covid's bedrieglijke sterfgevallen

Studie toont aan dat covid-19 vaccin schade toebrengt aan sperma van mannen

Ten tweede blijkt uit een Israëlische studie dat mannelijke ontvangers van het vaccin aanzienlijke verliezen ervaren in het “totale beweeglijke aantal” van hun geëjaculeerde sperma. De gevaccineerde mannelijke ontvangers toonden een gemiddelde vermindering van het aantal zaadcellen van 22% drie maanden na het nemen van een twee-dosisreeks van de covid-19 injectie. Bij de laatste metingen bleef een spermavermindering van 19% over. De studie, gepubliceerd in het tijdschrift Andrology, was de eerste die aantoonde hoe de covid-19 vaccins de aarde ontvolken door de mannelijke vruchtbaarheid aan te vallen.

Covid injectie verhoogt risico op spontane abortus, abnormale implantatie

Tot slot blijkt uit de gegevens van de EUA dat het vaccin het risico op mislukte implantatie, miskramen en spontane abortus verhoogt. Het blijkt dat de covid-19 vaccins het endocriene systeem van het lichaam beschadigen en ontstekingen veroorzaken die de normale eiwitsynthese en hormonale balans schaden.

Verborgen in de Pfizer-documenten is een belangrijke observatie over zwangerschapsverlies. Van de 34 bekende zwangerschappen die vóór februari 2021 aan Pfizer covid-19 vaccinatie werden blootgesteld, eindigden er in totaal 23 in een spontane abortus! Nog eens twee zwangerschappen eindigden in een vroegtijdige dood van de baby; twee werden uitgeroepen tot intra-uteriene dood; één was een neonatale dood; en vijf hadden een hangende uitkomst. Van de 34 gevallen had slechts één zwangerschap een normaal resultaat.

De studie die Pfizer gebruikte om de veiligheid van het vaccin te promoten, onderzocht de effecten van het vaccin op 21 Wistar Han ratten in vergelijking met 21 ratten die de prik niet kregen. De studie negeerde een hele reeks gegevens over het verhoogde risico op de vorming van lumbale ribben in de gevaccineerde groep. Dit genegeerde bewijs toonde aan dat het vaccin meer kans geeft op abnormale foetale vorming en geboorteafwijkingen. Deze geboorteafwijking was 295% hoger in de gevaccineerde groep. Bovendien was het aantal bevruchte eicellen dat niet tot innesteling kwam twee keer zo groot in de gevaccineerde groep. De regelgevers hielden geen rekening met deze veiligheidssignalen en schreven in plaats daarvan: “Dierstudies wijzen niet op directe of indirecte schadelijke effecten met betrekking tot zwangerschap.”

Hoe kunnen toezichthouders op geneesmiddelen en vaccinproducenten überhaupt nog worden vertrouwd? Nu het aantal zaadcellen van mannen daalt en het aantal miskramen, onvruchtbaarheid en eierstokkanker toeneemt, moeten de belaagde bevolkingen van de wereld opstaan en zeggen: “Nooit meer!”.

  4000 overtollige sterfgevallen in Spanje in mei, media vragen om antwoorden

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Hoe lang zullen de gevaccineerden leven?” Het antwoord van de uitvinder van grafeenoxide zal je doen gruwelenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe vaccin “Berlijnse muur” wordt eindelijk neergehaald nu het Hooggerechtshof van NY het “grillige” vaccinatiemandaat van NYC verwerpt
Volgend artikelVideo’s: De rol van generaal Surovikin verandert dramatisch de situatie in Kherson: Sloophamer-aanval met 1.000 dode Oekraïners – tientallen gevangenen genomen – “Sloopt” de NAVO-uitrusting
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

 1. Beste Mensen

  De Bazen Leiders der Farmatie maken ten aller tijde misbruik van goede trouw
  Zoals : De Huichelaars
  Bill Gates en Kornuiten

  Elk Farmaceutische brouwsel
  Hoe die ook moge heten of worden genoemd
  Is vergift ……
  Niet geschikt voor levende Wezens Geest die van plaats A naar B op eigen kracht dat verkregen behuizing / belichaming kunnen verplaatsen
  Schrijf uit ervaring aangezien gebruik medicatie vergiften leidde tot verdere verslechtering van gesteldheid
  Gelukkig is daar nu een halt aan toe geroepen Dankzij het Alomtegenwoordige Èèn zonder naam
  Naamloos
  Een iedereen kan voor zichzelf zelf een naam daaraan geven
  Geen ander
  Zonder een tweede
  Helaas moet de heler nog worden gevonden
  Die zit ook ergens verborgen / verscholen in het Ware huis
  De hoop is erop gevestigd dat die zal worden gevonden
  Helaas Ouderdom begint ook de parten te spelen

  Dank U

 2. Denk dat het prikkie goed z’n werk doet (in de ogen van de globalisten ;))

  Denk dat elk weldenkend mens de farma nooit meer zal vertrouwen.

 3. Mijn zaadjes liepen toch al op krukken. 😁
  Blij toe heb geen kinderen en last van die kleine sijkers .
  2 sec kromme rug de rest van je leven die lijers achter je aan 😎
  Liever haar op mijn handen en een bochel van het rukken .
  Dat beweerde de fraters en de nonnen op school vroeger .

 4. Dat zijn de resultaten van een gehoorzaam volk, dat blind vertrouwen heeft in de overheid. En niet onbelangrijks zelf te beroerd zijn, om iets er over uit te zoeken over hoe en wat. Alle waarschuwingen van hun medelanders in de wind hebben geslagen en zelfs hun belachelijk gemaakt, uitgesloten, gedemoniseerd en gediscrimineerd, bedreigd met geweld, financieel willen afpersen door o.a. met ontslag of er mee te dreigen. Familie, vrienden, kennissen, buurtbewoners, je eigen gezin en/of partner, collega’s, werkgevers, winkelt publiek, horeca, winkel medewerkers, overheid, huisartsen de regering allemaal wilde ze je intimideren en jouw in de hoogste boom ophangen en/of in strafkampen opsluiten. Alleen omdat jij jouw lichaam niet wilde vergiftigen met een experimenteel genetische injectie(s). Die enkel een tijdelijke noodvergunning had en die op een illegale manier is verkregen. En dan verwachten dat ik dan medeleven moet tonen, als die andere schade daardoor oplopen. Hebben die mensen soms een plaat voor de kop of hebben zij soms een geheugen van een goudvis (deze is namelijk ongeveer 7 seconde)

 5. EU-actieplan: Vaccinatie heeft prioriteit voor niet-gevaccineerde en zwangere vrouwen

  De Europese Commissie bereidt speciale vaccinatiestrategieën voor de komende winter voor. Deze omvatten “de ontkrachting van desinformatie” om het vertrouwen in vaccinatie bij niet-gevaccineerden te bevorderen. Bovendien moeten niet-gevaccineerde mensen worden belasterd. Zwangere vrouwen moeten voorrang krijgen.

  Op een persconferentie vorige week presenteerde Europarlementariër Christine Anderson (AfD) het nieuwe EU-actieplan tegen de COVID-19-pandemie. Hoewel het farmaceutisch bedrijf Pfizer nu heeft moeten toegeven dat het vaccin infectie noch overdracht kan voorkomen, gaat de EU-commissie door met het plannen van maatregelen en vaccinatie alsof er niets is gebeurd. Volgens de politicus ligt de focus van het EU-actieplan “EU Response to COVID-19 – Preparation for Autumn/Winter 2023”, dat voor het winterseizoen is aangenomen, nog steeds op mRNA-injecties.
  https://rtde.xyz/inland/152477-eu-aktionsplan-impfprioritaet-liegt-auf-ungeimpften-und-schwangeren/

 6. Mensen die nog niet gevaccineerd zijn zullen dit nooit doen,een enkeling misschien onder dwang. Ik sterf voor deze shit in ieder geval, de eerste beste die bij mij in de buurt komt met die genocide spuit trap ik regelrecht naar zijn maker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in