Het was nog maar een week geleden dat onze toekomst er rooskleuriger uitzag dan in de afgelopen twee jaar. De mandaten werden opgeheven en de wetenschap was eindelijk van team aan het wisselen om zich aan de kant van de rationaliteit te scharen.

En toen… VOLLE STOP.

Maar nu, binnen enkele dagen, zijn al die leunstoel virologie-experts, die u vertelden dat uw gezonde, ongevaccineerde lichaam een dodelijke bedreiging vormt voor degenen die dubbel gemaskerd zijn en al 3-4 doses van de experimentele prik genomen hebben, zojuist van de ene dag op de andere experts geworden in buitenlandse politiek en de gedachten van Vladimir Poetin. Jammer dat zij niet ook experts in geschiedenis zullen worden, schrijft Dylan Charles.

Ik zal niet veel zeggen over het feit dat de opgeklopte vurigheid rond Oekraïne onheilspellend dubbelzinnig en nep is, want als u ziet hoe de mensen gereageerd hebben, of juist NIET gereageerd hebben, op de voortdurende genocide in Jemen, de verwoestingen in Libië en Syrië, en de rampzalige bezettingen van Irak en Afghanistan, dan ziet u dat de ijver van het publiek alleen stroomt waar de mainstream media gaan. (Disclaimer: Mijn vaste standpunt is dat de invasie in Oekraïne verschrikkelijk, wreed, kwaadaardig, krankzinnig, hartverscheurend, deprimerend, en erger is, maar dat komt omdat ik ervaren ben in anti-oorlog zijn en in het terugdeinzen voor de daden van de staat… welke staat dan ook.)

Voor iedereen die weigert de genoemde mainstream media in zijn hoofd te laten wonen, is het gemakkelijker dan ooit om te zien hoe weinig originele, kritische gedachten er tussen de oren van de gemiddelde Joe CNN kijker zitten. Dat heet hersenspoeling, en het voornaamste symptoom daarvan is het napraten van ideeën die niet de uwe zijn, over zaken die u niet aangaan. Het is sekte-achtig. En vaak psychotisch.

Welnu, psychose bij een individu is interessant om te zien.

  Kolonel Douglas Macgregor: ALLES verandert in 4 weken; dit is Poetin's stilte voor de storm

Ik heb het een paar keer gezien in mijn werk met sjamanistische plantengeneesmiddelen, en om eerlijk te zijn, het is best eng. Soms verliezen mensen in die omgeving de greep op de werkelijkheid, en wat er dan steevast gebeurt is dat een verdrongen deel van hun schaduwzelf naar het commandocentrum kruipt en het roer overneemt. Het is fenomenaal, want als dit gebeurt, is het altijd schaduw. Mensen glijden niet in een psychose en beginnen zich te gedragen als De Dalai Lama.

Psychose als een collectieve toestand is ronduit angstaanjagend.

Dit is een heel ander dier, en het is het materiaal waar de geschiedenis van gemaakt is. Wanneer de massapsychose in een samenleving om zich heen grijpt, worden de meest menselijke eigenschappen van de mensen ondergekotst, terwijl de collectieve schaduw razend naar buiten komt. Wanneer deze schakelaar in de bijenkorfgeest wordt omgedraaid, begaan de mensen de gruwelijkste gruweldaden. Het is een geestesvirus dat zich als een lopend vuurtje verspreidt.

Hoewel er zeker genoeg historische voorbeelden zijn, was Rwanda, toen ik dit schreef, de eerste gruwel die in mij opkwam.

Een paar jaar geleden kwam een overlevende van de Rwandese genocide van 1995 spreken op de school van mijn zoon. Zijn voordracht was aangrijpend en welsprekend, en ook totaal schokkend. Hij vertelde hoe de psychose in zeer korte tijd de overhand nam en iedereen besmette met een onzichtbare golf van waanzin.

Hij vertelde het verhaal van zijn ontsnapping uit een afgesloten gebouw dat in brand was gestoken door Hutu bendes die koortsachtig iedereen doodhakten die uit de ramen sprong. Hij had geluk dat hij daaraan ontsnapt was, en op een gegeven moment in zijn vlucht naar een toevluchtsoord kwam hij bij een bloedrode rivier met een eindeloze massa drijvende, opgeblazen lijken. Hij kan het beeld nog zien als hij zijn ogen sluit.

  De NAVO bestaat 75 jaar... een oorlogsmachine die al lang over haar houdbaarheidsdatum heen is

In een periode van ongeveer 100 dagen werden naar schatting 500.000 tot 800.000 Tutsi’s, gematigde Hutu’s, en leden van andere etnische minderheidsgroepen uitgemoord. Deze gebeurtenis is hier zowel uniek als relevant vanwege de rol die de media speelden bij het aanzetten tot en in stand houden van het geweld.

“Radio werd een machtig wapen dat gebruikt werd om de Rwandese genocide aan te zetten en te leiden… Wat ik bijzonder interessant vond aan de inhoud van deze uitzendingen (waarvan de transcripties te vinden zijn in de IMI organisatiearchieven en de geluidsopnamen in de inventaris van Rwandese videobanden en geluidsopnamen) was de manier waarop de pogingen om de uitroeiing van de Tutsi-bevolking te leiden, parallel liepen met de pogingen om gezag op te eisen over het vertellen van de geschiedenis. De radio-uitzendingen laten een strijd zien over wie de geschiedenis mag vertellen, en dus een strijd over het monopolie op de waarheid. Met andere woorden, de uitzendingen van RTLM vertonen een verschijnsel dat algemener waar lijkt te zijn, namelijk de politieke noodzaak van het vertellen van verhalen.” [Bron]

Massamedia veroorzaakten massapsychose, gedreven door een mediamonopolie op het narratief, het verhaal. Dit is een zeer reëel verschijnsel dat op dit ogenblik in onze wereld speelt. Bovendien bouwen we voort op de waanzin van de afgelopen twee jaar… en deze keer staat er een oorlog op het spel. Een zeer grote oorlog.

Als deze psychose aanslaat, zal al het standaard Orwelliaanse taalgebruik van toepassing zijn, en zal niets er meer toe doen dan de overwinning en de gezondheid van de staat. Er zal geen plaats zijn voor de onbesliste, de bezorgde, of de bezwarenmakers. Geen grijs gebied zal worden toegestaan. Iedereen zal verplicht worden een team te kiezen. Dit is nu al aan het gebeuren.

  SABOTAGE Nord Stream pijpleiding duidelijk georkestreerd door meedogenloze Biden regime: Nuland, Biden en Sen. Johnson eisten allen "een permanente beëindiging" met alle noodzakelijke middelen

Wij bevinden ons reeds in een situatie waarin veel mensen hun eigen gevoel van persoonlijk gezag hebben opgegeven en het hebben verspeeld aan de ongecensureerde “deskundigen”. Velen onder ons hebben al bewezen dat zij bereid zijn om ons, non-conformisten, te straffen door ons uit te sluiten, ons leven te verstoren, ons te segregeren, te discrimineren, te verstoten, te bekritiseren, te veroordelen, te beschuldigen en te otheren. Hierop oorlogskoorts gooien zal niet helpen. Het zal de vloedgolf van psychose die op ons afkomt alleen maar vetmesten.

Ik heb geen team nodig, vooral niet als alle teams krankzinnig en suïcidaal zijn, en dat maakt mij uniek. Het is een gevaarlijke positie, maar uniek, en ik hou van uniciteit, en ik verkies het 1.000.000 tegen 1 boven conformiteit. Maar zo ben ik nu eenmaal. Ik vind het prima om geen affiniteit met Poetin te hebben, en tegelijkertijd niet trouw te zijn aan het provocerende buitenlands beleid van Amerika.

Ik zou graag zien dat de gemoederen bedaard bleven, maar het voelt alsof we op onvermijdelijkheid afstevenen, en voor mensen als u en ik is het onze heilige rol om onze kalmte te bewaren en het voorbeeld te geven aan iedereen die onze moed kan opvatten en gebruiken om zijn integriteit en individualiteit nieuw leven in te blazen.

Dus, terwijl de wereld draait en de mensen blijven doen wat de mensen doen, vraag ik u na te denken over uw individualiteit in dit alles. Wanneer u de waanzin van de kudde wegneemt, waar gaat het dan werkelijk om in uw leven?

Gezond verstand is het tegengif tegen psychose.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het volgende: Wereldwijde voedselcrisis – Zet u schrap voor rantsoeneringVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWraak van de Poetin-nazi’s!
Volgend artikelViganò: Globalisten hebben oorlog in Oekraïne aangewakkerd om de tirannie van de Nieuwe Wereldorde te vestigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. En zeer scherp blijven!
  Vanmorgen bij staatssuper Leclerc kon ik pas pinnen nadat ik op datzelfde kastje eerst had gekozen voor wel of niet een gift aan het Rode kruis in O. Van 1 euro wilde doen.
  Traceerbaar ligt nu dus vast of ik wel of niet de “juisten” help (àls ik me ook al ooit iets bij een kassa zou laten opleggen).

  Volgende keer vergeet ik mijn contant geld niet en kan ik nog even Vodka inslaan voordat er nòg meer voor mij gedacht wordt.

   • Dus zelf verrijkegiro555 over de lijken van de getroffene slachtoffer van waanzin Directeuren verdienen er tonnen aan om daar te zitten en de boel zogenaamd in goede banen moeten leiden waar het geld naar toe gaat nadat ze hun riant salaris ervan hebben afgetrokken en dat van hun hulpjes Ik ken mensen die in arme landen werken en die houden dan een collecte aan de kerkdeur en die nemen alle geld mee naar hun werkgebied dus er gaat geen euro aan de strijkstok hangen

  • Op Fb hetzelfde. Talloze pro Ukraine advertentie. Een staat die al 8 jaar oorlog voert tegen Donbass,etc. en daar talloze oorlogsmisdaden pleegde. 1/5 van de bevolking nog over al in 2014, de rest dood of weggetrokken.Vol met mijnen. Ouderen en kleine kinderen die in schuilkelders leven en de zon nooit zien. Schaamteloos hoe het NL publiek zich weer gedraagt. Rutte samen met Trudeau?? en Johnson maakt wel duidelijk hoe dit theater in elkaar steekt Is dit het moment waaarop heel Europa vernietigd gaat worden en het blanke ras volledig uitgeroeid gaat worden. Kruisraketten in NL op Rusland gericht. Niet te bedienen door NL militairen. Lubbers zou ze weg halen als reactie op wens NL bevolking die met 600.000 mensen demonstreerden. Gebeurde nooit. Een aantal jaren geleden werden ze door de modernste amerikaanse versies vervangen.Of heeft Trump gelijk en wordt het amerikaanse congres volledig door Israelische joden aangestuurd?

   • “Of heeft Trump gelijk en wordt het amerikaanse congres volledig door Israelische joden aangestuurd?”

    Trump zei wat we al jaren wisten. Dit is de Ziomafia schaduwregering, aka de Deep State, etc. De VS is niet meer dan een wapen in hun handen, en iedereen in govt wordt aangestuurd door ze. Kijk hoe de “gekozenen” braaf voor de AIPAC banner staan tijdens de inauguraties e.d. Maar vergeet ook niet dat Trump zelf ook zijn best deed voor die zwijnen. En vergeet ook dat vuilakje Jared Kushner niet. De Amerikanen waren als de dood om dit feit hardop te zeggen… ze fluisterden deze dingen altijd naar elkaar. Ik kan me nog goed herinneren hoe een apotheker fluisterend zijn hart er over luchtte tegen me. Hij wist er van, maar als de dood zo bang om het hardop te zeggen. En toen kwam Trump. Toen was het hek van de dam. Maar alsnog zitten de zwijnen in de regering, overal, in alle hoeken en gaten. En alsnog duwen ze de NAVO voort en alsnog gebruiken ze de VS als hun loopjongen om de rest van de wereld te terroriseren.

 2. Dit artikel beschrijft de “massa formatie psychose” goed en ik ben mij al langer bewust dat het om de stille schaduw kant gaat die ze proberen omhoog te werken. Bij velen heb ik al de demonische trekjes van het willen overleven en hebben van spullen geld en macht gezien die niets te maken heeft met daadwerkelijk overleven, maar meer met het niet flexibel willen zijn en willen meedeinen op de golven van wat de som is van ons aller energie.

  De schaduwkant is mysterieus en daardoor ook interessant. Voor de meeste mensen is het helemaal niet goed dat ze die kant openen bij zichzelf. Ik weet echter wat daar zit en ik bestrijd het ook. Gezocht naar harmonie en die is er, zij het wel dat de schaduwkant nooit echt mag winnen want deze vernietigd de actieve kant.

  Balanceren is een kunst waarvan vele zich er niet aan moeten wagen. Laat die geestverruimende drug of die seksuele ervaring maar achterwege. Je moet niet willen weten wat de kosmische energie je schaduwkant verteld, als je niet van te voren al weet dat het niet mag winnen maar dat het een soort spelen met de duivel is, je eigen duivels. De duivel mag je wel spreken, maar de demonen niet. Veel mensen kennen het verschil niet en raken met demonen in gesprek, zijn dan verloren en hun lichte kant, actieve kant, de hoeder van de ziel, zal het bezwijken.

  Proef maar eet het niet. Ruik maar laat het niet smaken. Kijk maar wil het niet zien. Vrees voor wat daar zit. Zoek naar je innerlijk licht, door God of via astrale energie. Laat het licht winnen al betekent dat minder macht, geld, seks of ander gewin. Als het echt belangrijk voor je is dat stukje van jezelf te kennen. En daarna proberen om de kennis te verwerken, te leren en te groeien. Zonder angst maar met gegronde vrees voor wanneer de schaduwkant weer te sterk wordt. Met kracht van het gewaarschuwd zijn, er bovenuit willen stijgen. Het licht willen grijpen. Doe dat dan maar eens. Probeer het maar. Het is beter dan blijven zwalken en dwalen in de duisternis

 3. Overigens zou een shamaan moeten weten dat oiv van drugs, kruiden mensen op een niveau terecht kunnen worden waar hun geest en handelen volledig door demonen overgenomen wordt. Niets psychose. Die is redelijk makkelijk te voorkomen door een handvol CBD olie in te nemen als je het aan voelt komen.

 4. Hier in Utrecht, staat pontificaal zo’n groot billboard met “geef voor Oekraïne” oid.
  Zulke dingen zag ik ook gebeuren bij nep-Covid.
  Eerst pakten ze je gezondheid af en nu je geld.

  • Dat geld pakten ze me al 5 minuten later bij de brandstofpomp af…..gaat ook allemaal naar de infantielen die ongevraagd oologje spelen en mensenlevens verwoesten.

 5. Niet boos zijn op de schapjes ,het zijn ook maar lopende mensen.
  Zag tijden het boodschappen doen een oud vrouwtje zonnebloemolie inslaan ,dus u ziet dat brainwashing uitstekend werkt met dank aan de media.

 6. Ik merk in mijn familie intelligente zorgzame hoogopgeleiden mensen die de msm drek klakkeloos herhalen. Hoor ik ze zeggen de economie draait goed. Terwijl ze moeten weten inflatie brandstofprijzen voedselprijzen etc. Hoor ze zeggen ik hoop dat iemand Putin doodschiet en ook baudet. Geen 1 gedachte over wie Putin of Baudet straks vervangd of dat plegen van moord niet de enige en beste oplossing is. Het maakt mij echt angstig hoe ver die psychose gaat. Ik denk niet dat ze er ooit uit zullen komen eerlijk gezegd

  • Zgn hoogopgeleide mensen zijn niet de meest intelligente. Intelligentie is iets heel anders dan het kunnen internaliseren en onthouden van wat voorgeschreven wordt waardoor je kunstjes kan uitvoeren. Intelligentie onderscheidt zich door de capaciteit te kunnen analyseren, kritisch denken, logisch denken, associaties maken, en meer, waardoor je waarheden kan ontdekken. Dmv echte intelligentie ben je ook in staat leugens en bedrog van de waarheid te onderscheiden. Zgn hoogopgeleiden hebben deze capaciteiten meestal niet.

   • ER zijn zoveel miljoenen kinderen die gaan studeren op de universiteit die totaal overbodig zijn,en gecreeerde baantjes moeten hebben en die niet meer met hun eigen hersens of handjes werken willen zodat we in een wereld worden gedreven die ver weg is van de werkelijkheid omdat zij alles doen wat hen wordt voorgekauwd door profesoren en ander debiele gestoorden overgestudeerden!!!!Dat hieruit een verstoorde en over over georganiseerde wereld door ontstaat wordt alsmaar erger en de mensheid niet meer weet dat zijn door natuurlijk ontstaan totaal tot vernietiging gaat leiden en daar van af gaat wijken,,, als men door overgestudeerde debielen geleid en bestuurd wordt door hersenloze gestudeerde fantasten….

    • Juist het omgekeerde is het geval. Alle onderwijs is al tijden aan het degraderen (en alleen nog maar een indoctrinatieprogramma).

     De meest recente afgestudeerden hebben een nietszeggend diploma/titel.

     Het is schandelijk dat er geen universitair niveau onderwijs meer is.

     M i. hebben we niet alleen doeners maar ook denkers nodig.
     Met alleen laaggeschoolden blijft het bij zinloze optochten of richten op te kleine nationale pionnen.

     Blijf je richten op dé vijand i.p.v. gelijkgestemden af te vallen.

     Eeuwige injecties, transhumaan, digitale ID, smartcities, hersenchipimplantaten, etc.
     Dat zijn te serieuze problemen

   • @ Immortal.
    Ik ben het met je eens over ” hoogopgeleiden ” . Uit onderzoek is gebleken dat minder opgeleiden de kredietcrisis ( 2008) aan hebben zien komen terwijl hoogopgeleiden dat niet zagen. Oorzaak daarvan is dat hoogopgeleiden in een beschermende omgeving leven en daardoor een koker visie hebben. En daar is tot op de dag van vandaag niets in is veranderd.

   • meestal zijn dit autisten met psychopathische trekken zie de hele meute van het wef.zie die Jelensky zijn voorkomen hij strijd tegen Poetin maar kopieert hem als stoere patser in zijn onderlijfje.maar in wezen is deze het trekpopje van het wefdat ook een trekpopje is van joden in de US.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in