© firdaus omar (CC BY-NC-ND 2.0)

En ze zijn terug! Het lijkt wel één van die Hammer Film Productions horror-filmseries uit de jaren 1960 met Peter Cushing en Christopher Lee … Terugkeer van de Poetin-nazi’s! Wraak van de Poetin-nazi’s! Terugkeer van de Wraak van de Bruid van de Poetin-Nazis!

En deze keer gaan ze niet ouwehoeren over het stelen van de verkiezingen van Hillary Clinton met anti-masturbatie Facebook advertenties. Ze gaan regelrecht naar de halsader van de “democratie”! schrijft CJ Hopkins.

Ja, dat klopt, mensen, Vladimir Poetin, leider van de Poetin-Nazi’s en officieel “Kwaadaardige Dictator van de Dag”, heeft een Kamikaze-aanval gelanceerd op de Verenigde Strijdkrachten van Goedheid (en Vrijheid) om ons uit te lokken onze kalmte te verliezen en een wereldwijde thermonucleaire oorlog te voeren die de hele menselijke soort en de meeste andere levensvormen op aarde zal uitroeien!

Ik heb het natuurlijk over de onverklaarbare en totaal onuitgelokte invasie van Poetin in Oekraïne, een volkomen vreedzaam, nazivrij land dat zich gewoon met zijn eigen niet nazi-zaken bemoeide, Kumbaya zong, enzovoort, en op geen enkele manier samenwerkte met of cynisch gebruikt werd door GloboCap om Rusland te bedreigen en uiteindelijk te destabiliseren, zodat de GloboCap jongens er weer in kunnen en de caligulaanse orgie van “privatisering” kunnen hervatten waarvan zij de hele jaren ’90 genoten hebben.

Nee, het is duidelijk dat Poetin zojuist zijn verstand heeft verloren en geen enkel strategisch doel heeft (behalve de totale uitroeiing van de mensheid), en rent maar wat rond in het Kremlin en roept “DROP DE BOMMEN! ROEI DE BRUTEN UIT!”, met waanzinnige ogen en een groen geverfd gezicht, zoals Kolonel Kurtz in Apocalypse Now … want welke andere verklaring is er?

Of … Oké, natuurlijk zijn er andere verklaringen, maar dat is allemaal “Russische desinformatie” en “Poetin-Nazi propaganda”, verspreid door “Poetin-ideologiserende, Trump-liefhebbende, tweedracht zaaiende racisten,” “transfobische, anti-vax samenzweringstheoretici,” “Covid-verloochenende binnenlandse extremisten,” en andere verraderlijke godslasteraars en ketters, die door Poetin betaald worden om ons te infecteren met twijfel, historische kennis, en kritisch denken, omdat zij ons haten om onze vrijheid … of wat dan ook.

Laten we eens snel wat van die “Russische desinformatie” en “propaganda” bekijken, puur om ons er tegen in te enten. Wij moeten er vertrouwd mee zijn, zodat wij ons verstand kunnen uitschakelen en er gedachtebeperkende clichés en officiële gemeenplaatsen tegen kunnen schreeuwen, wanneer wij die op het internet tegenkomen.

Het is misschien een beetje ongemakkelijk om dit te doen, maar zie het maar als een Russisch-propaganda “vaccin”, als een ideologische mRNA factcheck booster (die gegarandeerd “veilig en doeltreffend” is)!

Oké, het eerste wat we moeten bekijken, en verwerpen, en ontkennen, en doen alsof we er nooit iets over geleerd hebben, is die onzin over “Oekraïense nazi’s”.

Alleen maar omdat Oekraïne vol zit met neo-nazi’s, en recente leden van zijn regering neo-nazi’s waren, en zijn leger neo-nazi eenheden heeft (bijv, het beruchte Azov Bataljon), en het een nationale feestdag heeft ter ere van een nazi, en regeringsfunctionarissen zijn portret in hun kantoren hangen, en het leger en de neonazi-milities etnische Russen terroriseren en vermoorden sinds de VS en de Strijdkrachten van Goedheid in 2014 een “revolutie” (d.w.z. een staatsgreep) hebben gesteund en geënsceneerd met de hulp van een heleboel neonazi’s … dat betekent nog niet dat Oekraïne een “nazi-probleem” heeft.

  Rusland overweegt "energie-oorlog" als antwoord op EU/VS sancties - Een blokkade van de energietoevoer zou de Europese Unie vernietigen

De huidige president is immers Joods!

Als een verrader het over de Oekraïense nazi’s heeft, schakel dan zo snel als u kunt uw gedachten uit en sla hem met dat gedachtebeperkende cliché … “DE PRESIDENT VAN DE OEKRAÏNE IS JOOD!” Of “ELK LAND HEEFT NAZIS!” Dat is ook een goede!

Waar we ook naar moeten kijken, en wat we moeten verwerpen, en waar we nooit meer aan moeten denken, is de rol die de Verenigde Strijdkrachten van Goedheid gespeeld hebben in het orkestreren van deze puinhoop, te beginnen met hoe leden van de regering van de VS die staatsgreep in 2014 in scène gezet hebben, en hoe zij bekende neo-nazi’s gefinancierd hebben en ermee samengewerkt hebben – geen geheime, fluisterende, halfzachte nazi’s, maar vette, Jodenhatende, Sieg-heilende nazi’s – om die coup aan te wakkeren en uiteindelijk uit te voeren.

Dat alles is natuurlijk gewoon “Russische propaganda,” ondanks het feit dat het grondig gedocumenteerd is, niet alleen door de gebruikelijke “complottheorie-organen,” maar ook door officiële spreekbuizen van de Krachten van Goedheid, zoals de BBCThe Nation, en zelfs The Guardian.

Als een of andere Poetin-Nazi verrader deze feiten vermeldt (of u links stuurt naar de talrijke artikelen die de staatsgreep van 2014 documenteren), schakel dan uw gedachten onmiddellijk uit en roep “OUDE GESCHIEDENIS! OUDE GESCHIEDENIS!” en spuit uzelf dan vol met een enorme “booster” van factchecked Waarheid uit de Krachten-van-Goedheid media.

Ik raad u The Guardian en The New York Times aan, maar als u rechtstreeks naar de bron wilt gaan, volg dan Illia Ponomarenko van de Kyiv Independent op Twitter. Ik weet zeker dat Illia en zijn neonazistische “wapenbroeders” van het Azov-bataljon u zullen zuiveren van al die “desinformatie” en “Poetin-Nazi propaganda”.

Oké, dat is voorlopig genoeg “vaccinatie”.

We willen ons niet te veel van dat spul op de hals halen, anders lopen we het risico dat we de verkeerde nazi’s gaan steunen.

Gelukkig censureren de Verenigde Strijdkrachten van Goedheid (en Vrijheid) het meeste toch, en in plaats daarvan voeden zij ons met sentimentele verhalen, zoals dat over “the Ghost of Kyiv,” de volledig fictieve Oekraïense gevechtspiloot die de hele Poetin-Nazi luchtmacht neerschoot, terwijl hij pittige oneliners afleverde zoals Bruce Willis in de Die Hard films!

Zoals The New York Times uitlegde, zijn dat soort nepverhalen, of dat over de martelaren van Snake Island, die tegen de Russen zeiden dat ze “go fuck themselves”, en die vervolgens door een Poetin-Nazi moordcommando werden genocideerd, maar een paar dagen later weer levend opdoken, geen desinformatie, en zelfs als ze dat wel zijn, maakt dat niet uit, want ze zijn goed voor het moreel!

  Na de Oekraïne doet menig Europees hart pijn

En daar gaat het tenslotte om. Als wij die Poetin-nazi’s, en de denkbeeldige apocalyptische plaag, en Trump, en terrorisme, en binnenlands extremisme, en klimaatverandering, en racisme, en wat dan ook, ooit willen verslaan, dan moeten wij de Westerse massa’s blijven opzwepen tot een eeuwige toestand van volslagen hersenloze, haatdragende hysterie, als een eeuwige aflevering van de Twee Minuten Haat uit Orwells 1984.

Het doet er niet echt toe wie de massa deze week te haten krijgt … de Russen, de Ongevaccineerden, de Terroristen, de Populisten, de Assad-Apologen, de Samenzweringstheoretici, de Anti-Vaxxers, de Desinformationisten … of wie dan ook. Uiteindelijk is er maar één vijand, de vijand van de Verenigde Krachten van Goedheid, de vijand van het onberekenbare, supranationale, globaal-kapitalistische imperium (of “GloboCap” zoals ik het graag noem).

Deze veelvoudige, Goldstein-achtige vijand van GloboCap is een interne vijand. GloboCap heeft geen externe vijanden. Het overheerst de hele planeet. Het is één grote globaal-kapitalistische wereld. Dat is het de laatste 30 jaar of zo geweest.

De meesten van ons kunnen dat stukje werkelijkheid nog niet helemaal vatten, dus zien wij de wereld nog steeds als een competitie tussen soevereine natiestaten, zoals de VS en Rusland. Dat is het niet. Ja, er zijn nog steeds natiestaten, en zij wedijveren met elkaar (zoals bedrijven wedijveren om voordeel binnen het systeem waaruit zij bestaan), maar het fundamentele conflict van onze tijd is een wereldwijde contra-oproer.

Wat wij de laatste 30 jaar hebben meegemaakt, steeds weer, in vele verschillende vormen, is een wereldwijd hegemoniaal machtssysteem dat een “Opruimen en vasthouden” operatie uitvoert. GloboCap heeft de wereld van na de Koude Oorlog geleidelijk gedestabiliseerd, geherstructureerd en geprivatiseerd, eerst in Oost-Europa en het Grote Midden-Oosten, en, meer recentelijk, hier thuis in de Westerse naties. Voor degenen die niet bekend zijn met de term “Opruimen en vasthouden”…

“Opruimen en vasthouden” is een anti-oproerstrategie waarbij militairen een gebied vrijmaken van guerrilla’s of andere opstandelingen, en dan het gebied vrijhouden van opstandelingen terwijl zij de steun van de bevolking winnen voor de regering en haar beleid.”

Denkt u daar eens een minuutje over na. Denk aan de afgelopen twee jaar. Denk aan de afgelopen 30 jaar.

Serieus, stel u bij wijze van oefening GloboCap voor als een bezettingsleger en de hele wereld als het grondgebied dat het bezet. Stelt u zich voor dat GloboCap de controle vestigt, zich richt op allerlei oproeren en die neutraliseert… elke oproer, ongeacht de aard ervan, elke vorm van verzet tegen zijn bezetting, of gebrek aan steun voor zijn “regering en beleid”.

Het maakt niet uit wie de opstandelingen zijn…diehard communisten, islamitische fundamentalisten, nationalisten, populisten…het maakt geen verschil.

Het kan de bezetting niet schelen waar zij in geloven of waarom zij zich verzetten. Het doel van de operatie is het grondgebied te controleren en de bevolking aan boord te krijgen van de nieuwe “werkelijkheid”.

Welkom in de nieuwe “werkelijkheid” … een “werkelijkheid” waarin “de geschiedenis gestopt is en niets bestaat behalve een eindeloos heden waarin de Partij altijd gelijk heeft.”

  Alle 11 Amerikaanse supervliegdekschepen lopen "groot risico" nu Rusland ze in het vizier brengt van Zircon hypersonische raketten

Ja, ik weet dat u het beu bent dat ik Orwell citeer, maar, gezien de omstandigheden, kan ik het niet helpen.

Denk er maar eens over na hoe naadloos GloboCap van het Apocalyptische Pandemie-verhaal terugging naar het Poetin-Nazi verhaal, dat in de zomer van 2016 naadloos het Oorlog tegen het Terrorisme-verhaal vervangen had, en hoe onmiddellijk de Nieuwe Normalen overgingen van het haten van “de Ongevaccineerden” naar het haten van de Russen, en scheld me dan nog eens uit voor het citeren van Orwell.

Kijk, ik wil Edward Norton en miljoenen andere fanatieke liberalen niet teleurstellen, maar de VS gaan geen oorlog voeren met Rusland, of in ieder geval niet opzettelijk.

Rusland heeft ballistische raketten met thermonucleaire kernkoppen erop. Dit is geen herhaling van de Tweede Wereldoorlog. En het is ook niet de Derde Wereldoorlog, of de Koude Oorlog redux. Dat is niet wat er in Oekraïne gebeurt.

Wat er in Oekraïne gebeurt, is dat Rusland niet meespeelt. Om de een of andere reden wil het niet gedestabiliseerd, en geherstructureerd, en geprivatiseerd worden door GloboCap. Het gedraagt zich als een soevereine natiestaat … wat het is, en niet is, welk paradoxaal feit GloboCap Rusland probeert op te dringen, net zoals landen in het hele wereldkapitalistische imperium ons dat de afgelopen twee jaar hebben opgedrongen, zoals Trudeau die demonstranten in Ottawa heeft opgedrongen toen hij hun rechten introk en voluit fascistisch ging.

Wat er nu gebeurt, is dat Rusland in opstand komt tegen GloboCap, en, in tegenstelling tot de andere opstandige partijen waarmee GloboCap de laatste tijd te maken heeft, heeft Rusland thermonucleaire wapens.

Ik probeer u niet te vertellen voor wie u moet juichen. Kies voor GloboCap als u wilt. Ik dring er alleen op aan dat u, voordat u naar “Kiev” vliegt om u aan te sluiten bij de strijd tegen de Poetin-nazi’s, of uzelf op internet voor schut zet terwijl u om een nucleair Armageddon schreeuwt, of uw plaatselijke Russische restaurant in brand steekt, of een of ander Russisch uitziend persoon in elkaar slaat, misschien een ogenblik of twee de tijd neemt om te proberen te begrijpen wat er werkelijk aan de hand is, en wie de hoofdrolspelers zijn, en waar de pogingen van GloboCap om de hele planeet te “ontruimen en in bezit te houden” ons onverbiddelijk heen voeren.

Ik weet het, dat is tegenwoordig veel gevraagd, maar ik kan het niet helpen om aan al die atoombommen te denken, en aan de feilbaarheid van de mens, en ja, aan al die niet-Nazi Oekraïners die nodeloos zullen lijden en sterven, terwijl wij de actie op tv volgen, en duimen dat onze favoriete personages winnen, enzovoort… alsof het een fucking film is.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Rusland-Oekraïne 2: De wereldorde is veranderdVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe Oekraïne-crisis begrijpen vanuit de laatste vrije enclave in Europa – buiten Rusland en Wit-Rusland, wel te verstaan
Volgend artikelDe tweede fase van de massapsychose is begonnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

  1. Je geeft aan dat al iets van 30 jaar er maar één grote club bestaat die weliswaar onenigheid kan hebben, maar altijd samen uiteindelijk, ook daarin, maar één hoofddoel hebben: De wereld beheersen oftewel een NWO.
    Logischer is dan dat Putin en zijn Russische miljardairs gewoon net zo goed een lid is van de GloboCap. En dat er nu een spel wordt gespeeld zodat mensen dat vooral nog niet zo gaan zien. Hiervoor is nu deze oorlog. Zodat de mensen nog even blind blijven. Per mei a.s. is de WHO de absolute dictator over alle staten op aarde, ook Rusland. Omdat Putin een dikke vinger in de pap heeft bij de WHO met zijn kernwapens, iedem China. Als zoon van een Joodse moeder en lid van diverse vrijmetselaarsloges die in het GloboCap de toon zetten, als KGB en FSB buitenbeentje, vraag ik me af waar zijn loyaliteit echt ligt; bij de Cabal Joden ‘elites’ van de NWO of bij het Russische volk……..beangstigend hier een goed antwoord op te vinden. Wie helpt verder dat te vinden?

  2. Vraag mij af hoe de westerse neo nazi Bilderberg trekpoppen dit verhaal tegen Poetin goed gaan praten, volgens mij is de dialoog niet meer een ter zake doend na-ijlend effect. Vraag mij af hoe Deep State, Militair industrieelcomplex enfin het moeras waarover Trump het had hun eigen bevolkingen gaan straffen, met een nog dodelijker pathogeen?

  3. De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken lijkt maandagochtend per ongeluk de realiteit binnengedrongen. Hij vertelde verslaggevers: “Rusland kan de strijd in Oekraïne winnen, maar het zal de oorlog niet winnen.”

    Aaaaaaaah, eindelijk. . . Blinken erkent dat Oekraïne absoluut geen kans heeft om zichzelf te verdedigen of te zegevieren tegen het Russische leger, en erkent publiekelijk het op handen zijnde verlies.

    – Hal Turner

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in