Zoals u op de video’s dit artikel kunt zien, is de anti-Russische psyops in volle werking: het vertelt ons niets over Rusland, maar veel over onszelf. Westerse presstituees hebben geen moraal, geen integriteit, en zullen liegen voor geld, zelfs als de leugens tot een kernoorlog leiden, schrijft Paul Roberts.

Omdat Tucker Carlson op Fox te zien is, geloven veel conservatieven dat Fox News een conservatieve nieuwsbron is. Sommige van deze conservatieven leven nog in de Koude Oorlog met de Sovjet-Unie en hebben een lang ingewortelde haat tegen de Russen. Zij weten niet waarom zij de Russen haten. Het is gewoon een deel van hun Koude Oorlogscultuur.

De berichtgeving van Fox News over Oekraïne is een constante stroom van leugens: “Poetin valt bevolkingscentra aan”. “Poetin vermoordt meer onschuldige burgers.” “Onschuldige kinderen gedood.” “Poetin vuurt raketten af op bevolkingscentra.” “Poetin richt een bloedbad aan in Oekraïne en niemand kan hem tegenhouden.” Interview na interview van Oekraïense vrouwen die (zogenaamd) de Russische wreedheden uitleggen. Voortdurende desinformatie door “briefings” van het Witte Huis, het Pentagon en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. U zou onderhand denken dat er geen mens meer in leven is in Oekraïne.

Fox News had zelfs een interview met het neonazi-hoofd van de met hakenkruisen zwaaiende Azov-brigade, die de milities die met 8 jaar voortdurend artillerievuur 15.000 Russen in de Donbass hebben gedood, wegzette als “democraten” en “vrijheidsstrijders die zich verzetten tegen de Russische onderdrukking.”

Het doel van oorlogspropaganda is de vijand te demoniseren. Oorlogspropaganda is altijd een leugen. Maar wij zijn niet in oorlog. Waarom maken de VS oorlogspropaganda tegen Rusland, terwijl wij niet in oorlog zijn? Waarom de houding van de bevolking van twee kernmogendheden tegen elkaar verharden, waardoor een kernoorlog in de toekomst waarschijnlijker wordt? Dit is misdadige onverantwoordelijkheid. Toch zitten die domme pratende hoofden daar de hele dag op het scherm haat te zaaien. Wie dienen zij? De Verenigde Staten, ja, het hele Westen, bestaat nu uit samenlevingen die liegen voor hun levensonderhoud. Aldus, “het Imperium der Leugens”.

  Netanyahu's TWEE genociden

Hier is een van de vele nepnieuwsberichten over Russische nederlagen. Men vraagt zich af wat de bedoeling is van zulke flagrante leugens. De luchtmacht en de luchtmachtbases van Oekraïne waren al voor de invasie weggevaagd.

Hier is nog een nepnieuwsbericht over de mislukte invasie van Rusland:

De horror komt van het toekijken hoe “onze leiders” een fictieve wereld voor ons en voor zichzelf creëren, geweven van leugens en fantasieën, net zoals zij deden met Covid, Libië, Syrië, Irak, Afghanistan, 9/11, Vietnam, ad infinitum. De moderne Amerikaanse geschiedenis is gewoon een beweging van de ene valse realiteit naar de andere. Wij hebben het punt bereikt waarop niemand met gezag nog greep heeft op de werkelijkheid. Dit is een reëel gevaar.

Ik heb terecht gezegd dat Poetin geen krediet zou krijgen voor zijn “oorlog zonder burgerslachtoffers”, en dat heeft hij ook niet gekregen. Wat Poetin ook doet, het zal zwart geschilderd worden. Door de oorlog te laten aanslepen, houdt hij de rabiate Westerse propagandamachine tegen Rusland in werking, terwijl hij het aantal Russische slachtoffers maximaliseert. Rusland heeft de kans gemist op een snelle en beslissende overwinning, die de NAVO met stomheid zou hebben geslagen en haar leden zou hebben doen afvragen of het wel een goed idee was om de provocaties van Washington aan het adres van Rusland toe te staan.

Wat weinigen schijnen te begrijpen is dat, tenzij de provocaties van Washington jegens Rusland ophouden, uiteindelijk een rode lijn zal worden overschreden die tot een atoomoorlog zal leiden. Het zou een beter resultaat geweest zijn als Poetin op vakantie was gegaan en Ramzan Kadyrov, de leider van de Tsjetsjeense provincie van Rusland, de leiding over de oorlog had laten nemen.

  Poetin verzekert vernietiging van "Westerse Globalistische Elite" (Video)

Het Kremlin kan, denk ik, niet beslissen of het een soeverein land wil zijn of een lid van de globalistische nieuwe wereldorde. Tijdens het Jeltsin-tijdperk heeft Rusland een brok van zijn intellectuele klasse verloren aan de westerse propaganda. Deze Russen geloven, ten onrechte, dat de toekomst van Rusland afhangt van deel uitmaken van het Westen. Washington weet dit, en gelooft dat het deze Russen kan gebruiken om Rusland te destabiliseren en de hegemonie van Washington over de wereld te herstellen.

Vroeg of laat zal Washington proberen Poetin te vermoorden – vandaar de talrijke oproepen van Amerikaanse conservatieven om hem te vermoorden – en in zijn plaats een van de Westen-aanbiddende Atlanticistische Integrationisten neerzetten. Als deze poging slaagt, zal Washington het daarna opnemen tegen China. Als de poging mislukt, is er een kernoorlog op komst.

Update: Opmerkende Frontnieuwslezers hebben via redactiemail gemeld dat het bovenstaande filmpje reeds eerder werd gebruikt om een andere hysterie aan te zwengelen, in het grote Covid-bedrog. Wat aangeeft dat de mainstream media op oude voet doorgaan in de Oekraïne-vervalsing.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De crisis in Oekraïne gaat niet over Oekraïne. Het gaat over DuitslandVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZelensky verklaart zich bereid tot “besprekingen en het vinden van een compromis” over de status van de Krim en de Donbass
Volgend artikelWaterloo herhaalt zich – maar voor wie?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. De eerste 2 videos lijken mij meer op miltaire oefeningen dan op de oorlog in de Oekraine. Het is allemaal te mooi en gladjes.In een werkelijke berichtgeving gaat het er toch veel gevaarlijker en riskanter an toe.
  Mijn conclusie is dus ook: gewoon fake nieuws.

 2. Die lijkenzakken zijn wel grappig, uit dat klimaat toneelstuk, en nu misbruikt door de msm voor hun bekende doel, maar wat er werkelijk toe doet is dit:

  “Vroeg of laat zal Washington proberen Poetin te vermoorden – vandaar de talrijke oproepen van Amerikaanse conservatieven om hem te vermoorden – en in zijn plaats een van de Westen-aanbiddende Atlanticistische Integrationisten neerzetten. Als deze poging slaagt, zal Washington het daarna opnemen tegen China. Als de poging mislukt, is er een kernoorlog op komst.”

 3. Amerika heeft na WW2 meer dan 100 oorlogen gevoerd over heel de wereld en ze hebben met al die oorlogen miljoenen mensen vermoord.

  Amerika is ook het enige land wat ooit 2 kernbommen heeft afgeworpen waar honderd duizenden burgers met kinderen zijn vermoord of levenslang verminkt.

  Ondanks Amerika zijn enorme leger overmacht heeft Amerika ooit 1 oorlog gewonnen en dat was de Amerikaanse burgeroorlog verder nooit een.

  Aan hen die nu kritiek hebben op Rusland… ga je eens verdiepen in de echte feiten. Dan blind zonder enige kennis onze propaganda media na te papagaaien.

  Wat het ondankbare Europese volk niet beseffen is dat zonder de aanval van de Sovjet Unie op Hitler de bevrijding van Europa NOOIT was geslaagd.

  Wat de meeste Europeanen ook niet weten hoe de Oekraïnse bevolking duizenden zoniet honderd duizenden mensen hebben vermoord of door Hitler heeft laten vermoorden omdat die nazi Oekrainers samenwerkte met Hitler.
  Maar dat mogen we niet weten want sinds het uitbreken van deze oorlog heeft YouTube besloten de video van Oliver Stone over de geschiedenis van Oekraïne te blokkeren. Maar hier alsnog deze video :

  https://rumble.com/vw7ykf-ukraine-on-fire-oliver-stone-2016.html

  Nederland heeft meer burgers vermoord in hun oorlogen dan nu in Oekraïne en dan nu zo hypocriet reageren.

  Ik ben een pacifist dus tegen oorlog maar als je met je rug tegen de muur staat en diplomatie werkt niet dan is er maar 1 uitweg.
  Als u of uw kind ernstig worden bedreigd gaat u uzelf of u kind dan niet beschermen ?

  Men is helemaal niet begaan met het Oekraïnse volk. Door nog meer wapens te sturen naar Oekraïne zullen er nog duizenden mannen, vrouwen en kinderen onnodig gaan sterven.
  Zolang u onze regering blijft steunen om meer wapens te sturen naar Oekraïne maakt u zich mede schuldig aan een oorlog die daardoor nog langer en nog bloediger gaat worden…. een oorlog die Oekraïne NOOIT kan winnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in