Vandaag las ik dat de Wereldgezondheidsorganisatie heeft gewaarschuwd dat er tegen de lente een half miljoen doden zouden kunnen vallen door covid. Wat betekent dat covid nu een minder grote bedreiging is dan een van die ouderwetse griepjes, schrijft Dr. Vernon Coleman.

EPISODE THREE: DR. VERNON COLEMAN’S WEDNESDAY REVIEW

Hallo, op dit moment is het 24 november 2021. Uit de cijfers van de WHO blijkt dat er in één griepseizoen 650.000 mensen aan griep kunnen sterven. Dat is het cijfer dat ik in maart 2020 noemde toen ik aantoonde dat de dreiging van een pandemie bedrog was.

De teams van wiskundige modelleurs die de regering adviseren, zullen haar kunnen verzekeren dat 500.000 een kleiner aantal is dan 650.000.

Aangezien het WHO-cijfer van een half miljoen dus inclusief aan covid gerelateerde sterfgevallen is, en vermoedelijk inclusief een fractie van al die mensen die op wachtlijsten sterven, kunnen we covid wel vergeten en verder gaan met ons leven.

De fraude gaat door. Dit is een politiek gemotiveerde crisis – geen medische. We zitten in het eindspel – maar er is nog een lange weg te gaan.

Ondertussen is het moeilijk om te weten waar te beginnen. Er zijn zoveel belangrijke dingen deze week gebeurd om aan te pakken. Als je je eenmaal realiseert dat de covid-fraude een enorme psy-op is, tot in de kleinste details gepland, is het niet moeilijk om te zien wat ze van plan zijn. De route is niet moeilijk te volgen als je je realiseert hoe precies de bestemming is die ze voor ons hebben voorbereid. Voor hen is dit doen of sterven – er is geen weg meer terug.

Als dit een echte pandemie was, wat het nooit is geweest, zou het bijna onmogelijk zijn om de loop van de gebeurtenissen te voorspellen. Maar dit is een nepcrisis, opgebouwd door propaganda en psy-op specialisten met de hulp van corrupte mainstream media. Als je eenmaal begrijpt hoe het georganiseerd is, is het niet moeilijk te voorspellen waar het heen gaat. In juli heb ik bijvoorbeeld op BNT een video gemaakt met de titel ‘The Lockdowns, the Masks, the Rules are Coming Back’.

Dit is, vermoed ik, een van de redenen waarom de vijand zoveel moeite doet om alles wat ik doe te onderdrukken.

Het grote verhaal deze week betreft nog steeds het geven van de giftige, experimentele prik aan schoolkinderen. De mensen achter deze kwaadaardige travestie zullen voor hun zonden boeten voor een hogere rechtbank dan waartoe jij of ik toegang hebben, maar ondertussen is het onze taak om te proberen de waarheid te delen met zoveel mogelijk mensen als we kunnen – in het bijzonder ouders, grootouders, leraren en, natuurlijk, de kinderen zelf.

Kinderen, zegt u?

Ja, de regeringen hebben besloten dat twaalfjarigen oud genoeg zijn om zelf te beslissen of ze de experimentele covid-prik al dan niet aanvaarden. Dus moeten ze oud genoeg zijn om zowel de waarheid als de leugens te horen.

Het Britse Health Security Agency zegt dat kinderen die covid hebben gehad drie maanden moeten wachten voordat zij worden geprikt, om het risico van myocarditis te verkleinen. De wetenschappers zeiden dat het cruciaal was dat ze eerlijk waren tegen het publiek. Ja, dat zeiden ze.

Dus, een kind dat covid heeft gehad, en daarom bijna zeker immuun is, moet nog steeds een prik krijgen die hem niet zal stoppen met het krijgen of verspreiden van de ziekte die hij niet meer zal krijgen.

De wetenschap volgen, hè.

Weet je nog dat Whitty en andere hoofdartsen in het Verenigd Koninkrijk het Gemengd Comité voor Vaccins en Immunisatie terzijde hebben geschoven, dat had gezegd dat de prikken het risico niet waard zijn.

Zij waarschuwden dat het risico van myocarditis tot 17 per miljoen was bij de eerste dosis en 34 per miljoen bij de tweede dosis. Dat was hun cijfer. Het UK Health Security Agency zegt nu dat het risico slechts 9 gevallen per miljoen is. Goh, wat een verrassing. Echt.

Wat ze de mensen niet vertellen is dat sommige studies suggereren dat 20% van de kinderen met myocarditis dood zijn binnen twee jaar en 50% dood zijn binnen vijf jaar. Dit is niet een beetje roodheid op de arm. Ik vraag me af of Devi Sridhar zijn excuses al heeft aangeboden.

En we moeten de andere ernstige bijwerkingen er nog bij optellen. En we moeten niet vergeten dat de meeste ernstige bijwerkingen nooit worden geregistreerd – waarschijnlijk slechts 1 op de 100 wordt officieel vermeld.

U zult zich herinneren dat ik er vorige week op wees dat uit de officiële cijfers bleek dat er slechts zes sterfgevallen van kinderen met of aan covid waren geweest tijdens de vermeende pandemie.

Zes. Vergelijk dat eens met de aantallen die myocarditis hebben of zullen krijgen. En het aantal die gestorven zijn, sterven en zullen sterven.

Oh, en de Expose website meldt dat het Office for National Statistics in het Verenigd Koninkrijk laat zien dat het aantal sterfgevallen onder vrouwelijke kinderen met 57% is gestegen ten opzichte van het vijfjarig gemiddelde sinds zij voor het eerst de covid-19 prik kregen.

Ik twijfel er absoluut niet aan dat de giftige, experimentele covid-19 prik veel meer kinderen doodt dan er zijn gestorven met of aan covid-19 – de herziene griep.

Natuurlijk doen de slechteriken er alles aan om de reputatie van de prikken te beschermen, die ze wanhopig graag aan alle vijf- tot elfjarigen willen geven. Er is dus nu een verhaal dat klimaatverandering hartafwijkingen veroorzaakt en dat het de niet-bestaande opwarming van de aarde is die ervoor zorgt dat mensen dood neervallen in scholen en op sportvelden. Het onderdrukken van de waarheid en het promoten van de leugens maken allemaal deel uit van het plan. Google is er trouwens laattijdig van beschuldigd de BBC en de Guardian bovenaan te plaatsen wanneer er zoekopdrachten worden gegeven. Degenen onder ons die de waarheid verkondigen en vraagtekens zetten bij de leugens en bedrog, blijven op pagina 73.654 staan of worden helemaal gewist. Of er wordt gewoon over gelogen.

Ze dringen aan op het geven van de prik aan iedereen vanaf de geboorte.

Intussen meldt een artikel op internet, getiteld “Covid Vaccine: what parents need to know”, dat bijwerkingen meestal tijdelijk zijn en in het algemeen binnen 48 uur overgaan. Er wordt natuurlijk geen melding gemaakt van myocarditis. Misschien geeft Devi Sridhar hun advies. Ze zeggen ook dat de prik zal helpen voorkomen dat kinderen covid krijgen en zal helpen de verspreiding te voorkomen of te verminderen – dus ze weten duidelijk iets wat niemand anders in de wereld weet.

Tot overmaat van ramp dwingen gekken, die duidelijk niet kunnen lezen, kinderen ook om op school maskers te dragen.

In het Verenigd Koninkrijk hebben plaatselijke volksgezondheidsdirecteuren de bevoegdheid gekregen om kinderen te vertellen maskers te dragen – ongeacht enig nationaal advies. Nu wil ik niet onbeleefd zijn over mensen die in de gezondheidszorg werken, maar de hoogst gewaardeerde persoon die ooit in de gezondheidszorg heeft gewerkt had een IQ van 17 en hij is jaren geleden overleden. Dus het dragen van maskers zal de regel worden deze winter.

Dit maakt me woedend omdat maskers echte fysieke en psychologische schade aanrichten en ten minste één regeringsfunctionaris heeft toegegeven dat ze slechts deel uitmaken van het trainingsproces. Ze verhogen het risico op longontsteking en kanker en ze veroorzaken enorme geestelijke gezondheidsproblemen. Er is een relevant gratis boek op mijn beide websites. Het heet ‘Proof that Masks do more harm than good’. Het is verboden omdat het vol staat met wetenschappelijke referenties en het is helemaal gratis, dus ik verdien er een fortuin aan, zoals je je wel kunt voorstellen. Stuur kopieën naar elke schoolleraar, elke school en elke ouder die je kunt vinden.

Wat is er nog meer.

Nou, de druk voor gedwongen vaccinatie gaat door. Verplichte vaccinatie is niets minder dan politiek gemotiveerde en medisch uitgevoerde verkrachting. Waar vaccinaties verplicht zijn, is er geen gerechtigheid en geen wet.

De druk om ons te dwingen vax-paspoorten te accepteren neemt toe nu regeringen proberen ons gevangenen te maken in onze landen, op weg naar de digitale samenleving waar de booswichten van dromen.

  Schokkende gegevens van de grootste gezondheidsorganisatie van Israël tonen een duizelingwekkende stijging van het aantal diagnoses van hartstilstand

En er is meer bewijs van het gevaar van de PCR procedures. Een Luxemburgse vrouw zou hersenvocht lekken na schade veroorzaakt door de PCR-test en een meisje is gefotografeerd met bloed dat uit haar oog stroomt na een test. Toen ik een video maakte waarin ik erop wees dat mensen door de PCR-test waren gedood, werd ik venijnig aangevallen. Het was, denk ik, een van de waarheden waarvoor de RSA mij heeft geroyeerd. Bekijk mijn oude video’s over PCR-tests – alles is nu duidelijk waar.

De waanzin is nu overal in de gezondheidszorg.

In het Verenigd Koninkrijk heeft het Britse Rode Kruis ontdekt dat sommige mensen meer dan 100 keer per jaar naar de eerste hulp gaan omdat ze nergens anders terecht kunnen als ze medisch advies nodig hebben. Zij melden ook dat minder dan 1% van de patiënten goed is voor een zesde van alle verzoeken aan de spoedeisende hulp.

Natuurlijk is dat zo.

Waarom zijn de SEH’s plotseling overstelpt?” vraagt de Daily Telegraph in een hoofdartikel op de voorpagina. Waarom is er zo’n toename van niet-patiënten met dodelijke afloop?

Dat zijn waarschijnlijk de domste vragen die ik het hele jaar heb gezien.

Het antwoord op de eerste vraag is dat toen er nog een huisartsendienst was, de patiënten als eerste contact opnamen met hun huisarts. Nu er geen huisartsendienst meer is, waar moeten de mensen zich dan wenden? Elke huisarts van mijn tijd kan u vertellen dat een klein deel van de patiënten verantwoordelijk is voor de meeste verzoeken om oproepen. De sluiting van de huisartsendienst is wat de ziekenhuizen kapot maakt. En het is natuurlijk allemaal opzettelijk. De media lijken verbijsterd door het plotse tekort aan huisartsen. De verklaring is heel eenvoudig. De GMC absurde nieuwe bureaucratie heeft veel ervaren huisartsen in vervroegde uittreding geduwd . Allemaal opzettelijk.

En sommige jonge huisartsen lijken blij om grof geld te verdienen in slechts 20 of 30 uur per week. De prikken, ¨trouwens, zijn een goudmijn voor artsen. Reken het zelf maar uit. In het VK is het basistarief per prik 12,80 pond, maar er zijn hoge extra bonussen voor kinderen en oude mensen in verzorgingstehuizen. Ze geven drie prikken per persoon en de gemiddelde huisarts heeft zo’n 2000 patiënten onder zijn/haar hoede. Dus dat is 12,80 pond maal drie, maal 2.000 – plus een hoop bonus betalingen. Ik denk dat de gemiddelde huisarts elk jaar tussen 50.000 en 100.000 pond zal verdienen aan de covid-vaccins. Bovenop hun £100,000 plus salaris. Geen wonder dat de BMA niet wil dat dokters salarissen onthuld worden. En de meeste dokters weigeren nog steeds patiënten te zien tenzij ze hen mogen prikken.

De enige manier om tegenwoordig een dokter te zien is naar Amerika te vliegen, een misdaad te begaan waardoor je in de dodencel terechtkomt en dan te wachten tot de dokter komt opdagen om je een dodelijke injectie te geven of te controleren of je geschikt bent voor de elektrische stoel.

Het antwoord op de tweede vraag van de Telegraph ligt ook voor de hand: veel ziekenhuisafdelingen zijn gesloten of half gesloten vanwege de neppandemie, en de wachtlijsten zijn zodanig opgelopen dat miljoenen nu beseffen dat het geen zin heeft om medische hulp te zoeken omdat de NHS totaal ongeschikt is voor het doel. Vorig jaar zijn in totaal 4.519 mensen overleden nadat ze meer dan 12 uur op een trolley hadden moeten wachten in overvolle SEH-afdelingen. En dat zijn degenen die ze geteld hebben. Een vrouw in Falmouth, Cornwall, die was gevallen en haar hoofd had gestoten, moest blijkbaar met de bus naar het ziekenhuis worden gebracht nadat een 112-agent had gezegd dat het 3 tot 4 uur kon duren voor er een ambulance kwam. Ik zou het kunnen begrijpen als de vrouw halverwege een berg in de Himalaya was, maar zij was in een stad in Engeland. Duidelijk, en gelukkig, op een busroute.

Er is een waarschuwing dat een nieuwe covid variant zich aan het verspreiden is die minder snel symptomen veroorzaakt. Er schijnt enige verbazing over te bestaan, maar ik kan me niet voorstellen waarom. Dit is wat er altijd gebeurt met griepvirussen – varianten worden steeds minder krachtig. Gewoonlijk maakt niemand zich druk over de symptoomloze griep. Waarom zou je? Nu moeten mensen meer dan ooit getest worden om te zien of ze ziek zijn.

En we hebben een nationaal schrikbewind, en dreigingen van lockdowns en de noodzaak van meer boosterprikken om Kerstmis te redden vanwege een ziekte die misschien helemaal geen symptomen veroorzaakt. Het klinkt allemaal als iets dat door de Marx Brothers is verzonnen.

Bovendien gebruiken ze natuurlijk een zogenaamde test, die niet werkt en nooit heeft gewerkt, om de stand van zaken te beoordelen. De sterftecijfers stijgen, maar u en ik weten dat het niet de covid is die mensen doodt – het zijn de spuiten en het feit dat ziekenhuizen en artsen niet langer naar behoren werken.

Doris Johnson, de slechtste leider van het Verenigd Koninkrijk sinds Koning John, heeft de definitie van “volledig gevaccineerd” veranderd, zodat alleen degenen die alle aanbevolen boosters hebben gehad, meetellen voor de toegang tot disco’s en voetbalwedstrijden. Dat zal helpen om de amusementsindustrie te vernietigen. Volgende stap: je bent pas volledig gevaccineerd als je door de prikken vermoord bent.

Overigens, als je twee prikken hebt gehad, maar geen booster, ben je officieel een anti-vaxxer. Dus dat verhoogt de aantallen aan onze kant van de straat. We zullen binnenkort een meerderheid zijn.

De klimaatverandering onzin vordert mooi. De autoriteiten hebben 200 bouwvergunningen gegeven voor huizen die gebouwd worden in overstromingsgebieden. Dus, 5283 huizen zullen overstromen de volgende keer dat het regent en de sekteleden zullen beweren dat dit het bewijs is van de opwarming van de aarde. Natuurlijk zullen de overstromingen door de mens worden veroorzaakt, want als die idioten de huizen niet in uiterwaarden hadden gebouwd, zouden ze niet zijn overstroomd. Deze mensen hebben de morele en ethische kwaliteiten van reuzel.

De Britten, die zoals gewoonlijk vol medeleven zijn, zeggen dat wanneer de wegen geblokkeerd zijn door idioten die aan het asfalt vastgeplakt zitten, de mensen altijd een andere weg naar het ziekenhuis kunnen vinden. Ze zouden deze mensen levenslang moeten opsluiten, maar in plaats daarvan geven de media een paar honderd psychopaten geweldige aandacht en negeren ze honderdduizenden eerlijke, zorgzame burgers die tegen leugens, bedrog en totalitarisme marcheren volledig.

De rol van de media in alles wat er is gebeurd en nog steeds gebeurt, kan niet worden onderschat. Oppervlakkig gezien, althans, is dit een media oorlog.

Ik ben bang dat de loyaliteit van de mainstream media altijd vrij gemakkelijk te koop is geweest. Toen ik een jongen was schreef ik grappige stukjes voor een tijdschrift genaamd Punch. Misschien herinnert u zich dat nog.

In die tijd deelden sigarettenfabrikanten bonnen uit die konden worden ingewisseld voor broodroosters, aanstekers enzovoort, en ik schreef een stuk waarin ik suggereerde dat de fabrikanten nu allerlei soorten begrafenissen aanboden aan degenen die genoeg peuken rookten en genoeg bonnen verzamelden. De hoofdprijs was een staatsbegrafenis. Een van de redacteuren schreef terug dat ze het artikel wel goed vonden, maar het niet durfden te drukken omdat ze voor een groot deel afhankelijk waren van de reclame van de sigarettenfabrikanten.

En medische tijdschriften en magazines zijn sterk, in veel gevallen uitsluitend, afhankelijk van reclame van farmaceutische bedrijven en bekritiseren dus nooit de gulle hand die hen zo goed voedt.

In het voorjaar van 2020 hebben regeringen opzettelijk overal economieën vernietigd, zodat bedrijven geen advertenties konden kopen. Regeringen vulden de opzettelijk gecreëerde leegte door enorme hoeveelheden advertentieruimte te kopen om hun leugens over covid-19 te promoten – en betaalden de volle prijs voor de advertenties. De kranten, tv en radiozenders werden verslaafd aan de reclame en zijn nu hoeren voor de regering.

Een editie van de Daily Telegraph bevatte een advertentie van twee pagina’s voor onzin van de regering met de bizarre bewering dat 130.000 levens waren beschermd door het NHS covid-19 vaccinatieprogramma. Hoe kunnen ze dat nu zeggen? De ellendige ASA had die moeten aanpakken. De prik voorkomt niet dat je covid krijgt of verspreidt. Het zou net zo accuraat zijn om te beweren dat de NHS covid vaccinatiecampagne twee miljard mensen in Manchester ervan weerhield wintertenen te krijgen. Of dat de prik 4 miljard, 749 miljoen, 832 mensen zal doden tegen 1 mei 2022. Volkomen zinloos. Het is als een van die zondagskoppen van Sunday Sport koppen – Dubbeldekker bus gevonden op maan. Ik zou eerder geneigd zijn om de kop van Sunday Sport te geloven. Hetzelfde gebeurt op YouTube, waar eindeloos promotiemateriaal voor regeringsleugens te zien is. Ik wed dat ze dat niet gratis doen.

  Dr. Vladimir Zelenko: "De wereld is gegijzeld door een groep sociopaten"

Helaas zijn te veel journalisten laf en hebben niet de moed om op te staan tegen redacteuren en eigenaren wier mond met goud is gevuld. En dus hebben we geen vrije pers meer – journalisten zijn omgekocht en dienen ons niet langer en vertegenwoordigen ons niet langer. The Light Paper is de enige onafhankelijke krant die ik ken – en hij is gratis. Haal een exemplaar op in de buurt, of kijk op de website.

Over de media gesproken, ik heb geen antwoord gekregen van Dr. Hilary Jones op mijn verzoek om een live tv-debat, hoewel mij verzekerd is dat het verzoek de man zelf, zijn agent en zijn manager bereikt zou moeten hebben.

Ik heb echter begrepen dat Dr. Jones een zeer druk bezet man is. Ik heb hem reclames zien doen voor een soort gehoorapparaat, een traplift en gordijnen.

Het is jammer. Ik had hem graag mijn uitleg over covid-19 en covid-prikken gegeven. Naar verluidt stond hij aan het hoofd van een online apotheek en voor zover ik weet of kan schelen, kan hij daar nog steeds aan verbonden zijn. Hij is of was ook directeur van iets dat een nutraceutical bedrijf heet. Ik heb geen idee wat dat is.

Toch kreeg hij in 2020 een MBE voor zijn verdiensten voor de gezondheidsvoorlichting en heeft hij een mooie Wikipedia-site.

Het is jammer dat we niet kunnen debatteren. We hadden een openbaar debat kunnen houden en daarna een openbare stemming en allebei onze reputatie op het spel kunnen zetten. Misschien konden we het nog interessanter maken met een flinke weddenschap voor de winnaar van het debat. Dat zal nooit gebeuren, vrees ik.

Vorige week of de week daarvoor heb ik beloofd de PSA-test te behandelen – die is in het nieuws geweest omdat een voormalige Engelse cricketer hem aanbeveelt als een manier om prostaatkanker in een vroeg stadium op te sporen.

Ik heb niet de pretentie om cricketers batting- of bowlingadvies te geven en ik zou ook geen medisch advies van hen aannemen, ben ik bang. Ik heb de PSA-test vele jaren bestudeerd en ik vrees dat prostaatscreeningtests een massa valse positieven en valse negatieven opleveren. Wanneer een beroemdheid prostaatkanker krijgt, maakt hij meestal reclame voor de prostaat-antigeentest. Maar ik ben niet de enige die vindt dat de PSA-test meer kwaad dan goed doet en al jaren geleden afgeschaft had moeten worden.

Toen ik en passant zei dat ik moe was van al het gescheld dat ik kreeg, was het antwoord ‘Oh iedereen krijgt onbeschofte opmerkingen.’ Echt waar?

Ik krijg waarschijnlijk net zoveel beledigingen als ieder ander. Als ik een voetballer was, zou er een hele politiemacht nodig zijn om alle mensen te arresteren die beledigende dingen over mij schreven.

Een overtuigd gelovige in de exosoomtheorie vertelde mij en de wereld dat het mijn schuld was dat mijn vrouw borstkanker kreeg, omdat ik zijn overtuiging niet deelde. Je kunt je voorstellen hoe goed ik me daarbij voelde en hoe warm ik me daardoor voelde tegenover exosomisten.

Ik stem voor de terugkeer van de doodstraf, alleen voor gebruik tegen die harteloze, onwetende, zielloze klootzak. De exosomisten zijn een irrelevante afleiding die onze kansen om deze oorlog te winnen ernstig schaadt. Sterker nog, ik denk niet dat de exosomisten beseffen dat we vechten voor ons leven en onze ziel. Zij en de 77e schenken misbruik – misbruik in mijn richting. Wij proberen de meerderheid van de mensen wakker te schudden, hen vertellen dat virussen niet bestaan zal er niet voor zorgen dat zij naar ons willen luisteren – integendeel. Het is onze taak om ze de feiten te geven over de overdreven covid-sterfgevallen en de schade die deze experimentele injecties aanrichten.

Als ik pro-regering en pro-medicijn bedrijf zou zijn, zou ik overal in de mainstream media en de sociale media kanalen zijn. Ik zou een dagelijkse spot hebben op de televisie en minstens één column in een nationale krant en ik zou een held zijn, overal gepromoot worden en een fortuin verdienen. Ik zou een Twitter-account hebben, en een Facebook-pagina en nog steeds een populaire LinkedIn-pagina hebben.

Maar er is een grote prijs te betalen voor het vertellen van de waarheid.

Ik ben verbannen uit alle mainstream media en sociale media en, zoals velen hebben ondervonden, kan alleen al het noemen van mijn naam vaak leiden tot een ban.

Als ik een bedrieger was, zou ik een prachtige Wikipedia-pagina hebben, in plaats van een die vol staat met leugens en onzin, en zou de regering me een fortuin betalen om advertenties te maken waarin vaccins en de noodzaak om maskers te dragen worden aangeprezen.

In plaats van al die vreugde en rijkdom is mijn carrière verwoest, belastert Google mij en begraaft mijn video’s, boeken en websites ergens diep en duister. Ik ben ervan beschuldigd helemaal geen arts te zijn of uit het artsenregister te zijn geschrapt. Beide flagrante leugens. Ik ben uit de Royal Society of Arts gezet wegens de vermetele misdaad de waarheid te vertellen

In plaats van al die vreugde en rijkdom is mijn carrière verwoest, belastert Google mij en begraaft mijn video’s, boeken en websites ergens diep en duister. Ik ben ervan beschuldigd helemaal geen arts te zijn of uit het artsenregister te zijn geschrapt. Beide flagrante leugens. Ik ben uit de Royal Society of Arts gezet wegens de vermetele misdaad de waarheid te vertellen en mijzelf toe te staan in mijn afwezigheid door de BBC te laten aanvallen, en geen enkel mainstream tv- of radiostation wil mij in een programma hebben, hoewel ze mij allemaal in mijn afwezigheid zullen aanvallen. In het verleden heb ik columns en artikelen geschreven voor de meeste nationale en regionale kranten – The Sun, Daily Mirror, Daily Telegraph, The People, The Star, Daily Express, Daily Mail en de zondagkranten zoals de Sunday Times, en voor de meeste grote tijdschriften over de hele wereld, maar geen van hun redacteuren durft tegenwoordig zelfs maar met mij te spreken – hoewel zij mij in mijn afwezigheid zullen belasteren en beschuldigen van het verspreiden van onjuiste informatie – hoewel alles wat ik u heb verteld waar is geweest.

Verschillende van mijn boeken zijn nu verboden – hoewel vier van de verboden boeken gratis beschikbaar zijn op mijn websites en sommige van mijn eBooks zijn verwijderd. YouTube heeft tientallen van mijn video’s verwijderd en mij verboden om er nog meer te maken. Deze oorlog is me op alle denkbare manieren duur komen te staan.

Waarom doe ik mezelf in hemelsnaam al deze pijn aan. Mijn professionele leven is geruïneerd toen ik in maart 2020 begon met het maken van video’s over covid.

Mijn reputatie is koelbloedig, systematisch vernield door professionals – en de trollen van de sociale media, die een gewonde prooi zagen, hebben gedaan wat ze zo genadeloos doen – de laars erop getrapt en mij ondergedompeld in een moeras van leugens in hun oprechte wens om de waarheid-vertellers te vernietigen.

Dan Sales van de Daily Mail zei dat ik ten onrechte beweer arts te zijn en heeft, voor zover ik weet, nog geen rectificatie gepubliceerd. Censuur en misbruik hebben het bedrog in stand gehouden. Ontelbare laffe leugenaars – de meesten verschuilen zich achter domme namen – hebben ten onrechte beweerd dat ik uit het artsenregister ben geschrapt. Fascistische voetsoldaten voor de globale elite. Ik vraag me af hoeveel van deze mensen iets positiefs hebben gedaan. De meesten verschuilen zich gewoon achter onnozele namen zoals Smelly feet from scunthorpe of AreWeThereYet.

  Noorwegen zegt dat risico om te sterven aan AstraZeneca-vaccin groter is dan aan COVID-19

De leugenaars beweren dat ik video’s maak om geld te verdienen – “voordat ik op mijn klompen ga lopen” – volgens één van hen. Hij weet niet of het kan hem niet schelen dat mijn video’s nooit geld hebben opgebracht en dat ik er geen cent aan heb verdiend. Integendeel – ze hebben me heel wat gekost.

Er zijn nog veel meer van dit soort schoften – de meesten hebben te weinig hersens en te veel tijd om handen. Er is één laffe, anonieme kwaadspreker die mij om onverklaarbare redenen herhaaldelijk de Oude Jood in een Stoel noemt en daar een heleboel antisemitische aanvallen en verachtelijke, persoonlijke beledigingen aan toevoegt – wat natuurlijk illegaal zou zijn als ik Joods was. Dat is een nieuwe, vreemde definitie van ironie. Ik vraag me af of hij weet dat een vrouw deze week drie jaar gevangenisstraf heeft gekregen voor het sturen van beledigende berichten online. Ik ben zelfs aangevallen door mensen waarvan ik dacht dat ze aan onze kant stonden. En hoewel er meestal veel lieve reacties zijn, die zeer worden gewaardeerd, wordt de commentaarsectie onder mijn video’s gevuld met meer dan mijn deel aan zeurende, jammerende onzin – ofwel van mensen die niet tevreden zijn, meer willen en willen dat ik hun schoenveters voor hen strik, ofwel gewoon van beledigende leugenaars.

En natuurlijk is er Wikipedia. Niet tevreden met het liegen over mij en plotseling te besluiten dat ik in diskrediet was gebracht en een samenzweringstheoreticus was enzovoort, wilden redacteuren andere Wikipedia-pagina’s verwijderen die handelden over mijn Mrs Caldicot-romans en Bilbury-boeken die helemaal niets te maken hebben met vaccins, covid of de echte wereld van de 21ste eeuw. Google herhaalt de Wikipedia-leugens en verspreidt ze verder.

Overigens heeft een Wikipedia-redacteur mij geschreven en aangeboden mijn pagina te verbeteren en de leugens te verwijderen als ik hem geld geef. Dank overigens aan de lezer die zei dat hij geen geld meer zou geven aan Wikipedia wanneer zij de volgende keer de bedelnap zouden uitsteken. Ze kunnen tenslotte altijd de CIA of Google om een paar miljard vragen.

Het antwoord op de vraag – waarom ik mijzelf deze pijn aandoe zonder enige beloning – is dat ik het doe voor mijn Tante Alice.

Waarom mijn tante Alice, vraag je je misschien af.

Wel, ze is niet meer onder ons, maar toen ik veel jonger was, nog in mijn tienerjaren, raakte ze verzeild in een fikse ruzie met het plaatselijke gasbedrijf. Ze waren gemeen tegen haar. Ze was een lieve simpele ziel en ze was doodsbang voor hun bureaucratische dreigementen. En dus bemoeide ik me ermee en kreeg ze van haar rug af. Later, toen ik 18 was, werkte ik een jaar als vrijwilliger in Liverpool voordat ik medicijnen ging studeren en dat was een openbaring.

Ik ben bang dat ik altijd in de problemen ben gekomen omdat ik opkwam voor de onderdrukten – of dat nu dieren in kooien waren of bejaarden of wat dan ook. Veel van mijn romans gaan over mensen die onderdrukt werden en voor zichzelf opkwamen. Als je de film van Mrs Caldicot’s Cabbage War nog niet gezien hebt, probeer hem dan de volgende keer op tv te zien.

Veel eminente schrijvers hebben in mooie bewoordingen uitgelegd dat wij allen de verantwoordelijkheid hebben om op te staan en ons te laten gelden als we zien dat er slechte dingen gebeuren. Lees Civil Disobedience van Henry David Thoreau maar eens als je een inleiding wilt.

Maar ik denk gewoon aan mijn tante Alice. Ze had niet veel opleiding en ze was snel bang van mannen en vrouwen in pak. Ze zou doodsbang en verbijsterd zijn geweest door wat er de afgelopen twee jaar is gebeurd. Ik ben van nature niet pervers, maar ik ben zeker op een vreemde manier gedreven om mijn best te doen om de zwakken die niet voor zichzelf kunnen zorgen te verdedigen en te beschermen. Het irriteerde me mateloos om te zien hoe in het voorjaar van 2020 duizenden bejaarden opzettelijk werden vermoord in verzorgingstehuizen. Zoals ik toen al zei, het was genocide in eigen land. En ik ben wanhopig over de manier waarop kinderen worden mishandeld.

Dus ik doe mijn best om op te staan tegen de klootzakken achter deze leugens en bedrog en dat doe ik. Het is mijn verantwoordelijkheid om dat te doen – wat het ook kost.

Ik geniet er niet van. Ik haat het om video’s te maken, maar ik zet door. Ik heb het maken van tv-programma’s decennia geleden opgegeven omdat het niet is wat ik doe, noch wat ik wil doen.

Dank u voor het kijken naar een oude man in een stoel. En dank aan Brand New Tube en aan Muhammad Butt. Abonneer je alsjeblieft op mijn kanaal op Brand New Tube en verspreid mijn video’s op andere platforms zoals Brighteon, Rumble, Odysee, Bitchute, Twitter, Facebook en Linkedin. Mijn dank aan iedereen die dit doet. Doe alsjeblieft ook vertalingen. Alle papieren en dergelijke waar ik in video’s naar verwijs, zijn gemakkelijk op internet te vinden. Als we een langere week zouden krijgen, zouden we alle links in de video’s zetten.

Mijn plan was om Vernon Coleman’s Wednesday Review hier elke woensdag om 19.00 uur te laten verschijnen. Maar helaas, het lijkt niet te zijn wat de mensen echt willen. Het duurt enkele dagen om de review samen te stellen en de kijkcijfers daalden voor de tweede week. Het probleem is misschien dat de mensen het niet dramatisch genoeg vinden om de moeite van het delen waard te zijn. Misschien denken sommigen dat de video’s te lang zijn. Na deze zal ik proberen ze korter te maken.

We zullen zien wat er gebeurt. Als dit formaat niet populair is, ga ik terug naar één onderwerp, kortere video’s, maar we blijven op hetzelfde tijdstip – woensdag om 19.00 uur, zodat we allemaal weten waar we zijn.

Op dit moment bestudeer ik nog steeds al het beschikbare bewijs over de middellange en lange termijn effecten van de covid-prikken. Ik maak nu al een jaar lang video’s over de kortetermijngevaren van de spuiten, maar wat zal er over een jaar of zo gebeuren?

En ik onderzoek nog steeds de feiten over kernenergie – niet gemakkelijk vanwege alle nepfeiten die worden geproduceerd door de maffe groenen die willen dat we allemaal in modderhutten leven en gras eten terwijl zij rondvliegen om conferenties te houden.

Voor de goede orde, dit kanaal is niet gemonetariseerd – geen van mijn video’s is dat ooit geweest. Er zijn geen advertenties, geen sponsors en geen verzoeken om fondsen op video’s of websites.

Vergeet niet de geweldige video’s van mijn vriend Dr Colin Barron te bekijken, die altijd relevant en altijd onderhoudend zijn, en bezoek zijn website www.colinbarron.co.uk

Lees www.thelightpaper.co.uk voor al het nieuws dat te waarheidsgetrouw wordt geacht om door de mainstream media te worden gedrukt en bezoek www.awakenedpages.co.uk en www.astandinthepark.org, de www.theexpose.uk en www.earthnewspaper.com.

Bezoek mijn eigen websites www.vernoncoleman.org en www.vernoncoleman.com. www.vernoncoleman.com is meer ouderwets maar bevat honderden artikelen over dierenkwesties, politiek en nog veel meer, naast gezondheid. Op beide sites kun je gratis boeken vinden en elke week worden er nieuwe artikelen aan toegevoegd. Er zijn honderden originele artikelen te lezen.

Tenslotte, ook al voelt het soms zo, vergeet niet dat je niet alleen bent. Meer en meer mensen worden wakker en als ze eenmaal wakker zijn gaan ze niet meer terug slapen, wat betekent dat ons aantal dagelijks groeit.

Als we deze oorlog willen winnen, dan moeten we hard vechten, met vastberadenheid, passie en de waarheid.

Wantrouw de regering, vermijd de massamedia en bestrijd de leugens.

Dank u voor het kijken naar een oude man in een stoel.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

John Coleman – 4 Miljard “nutteloze eters” geruimd tegen 2050Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe top 5 redenen om je NIET te laten vaccineren tegen Covid, nooit
Volgend artikelNu kun je zien waarom de vaccins een vergissing waren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Naast alle ellende door de gifprikken en overige terreur kunnen wij daarbij tevens voedseltekorten, energietekorten, goederentekorten etc. en hoge inflatie verwachten.
  Dit alles aangestuurd door de groep psychopathische globalisten.
  En al je spaargeld ben je t.z.t ook kwijt ( gejat door de globalisten ) bij invoering van de digitale wereldmunt…!
  De titel van dit filmpje betwijfel ik ten zeerste, maar de lezing van Ernst Wolff vind ik verder verhelderend.

  https://www.bitchute.com/video/VqkJ0KCpBkp5/

 2. Dr. Vernon Coleman – wat een man; wat een mens; wat een kanjer van een mens !!! Mijn groot respect voor deze ‘old man in a chair’ !!!

  Mijn respect en dank gaat overigens – opnieuw – ook uit naar onze beste en schijnbaar onvermoeibare en volhardende kanjer Rommel. Wederzijds een hart onder de riem. 🙂

 3. WHO doet ook niet echt veel bijzonders voor de mensheid>> ipv te ouwuhoeren kunnen ze beter kapitaal besteden om grootschalig speciale corona ziekenhuizen te bouwen ,zodat allen daar opgenomen kunnen worden> problem solved!!

 4. Die ziekenhuizen zouden niet nodig zijn als de domme schapen zich niet hadden laten prikken ik wist niet dat er zoveel domme mensen op deze aardbol rondlopen ik weet het nu wel inmiddels er wordt gesproken over te kort aan bedden zorg uitstellen wat betreft reguliere operaties en ja hoor de ongevacineerde krijgen hier weer de schuld van ze liegen over het feit dat er zoveel ongevacineerde covid patiënten zijn bullshit ze verdraaien alles het zijn grote vieze Gore leugenaars die er alles aan doen om hun genocide door te douwen
  Waarom komt er geen comité in Nederland die huis aan huis foldertjes in de bus doen met informatie waarom niet prikken we hadden vroeger toch ook de ondergrondse krant in WO 2 of vinden jullie dit een raar idee

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in