De buitenste schil van het spike-eiwit van het Coronavirus bevat “prionachtige gebieden” die het virus een zeer hoge adhesie geven aan ACE2-receptoren in het menselijk lichaam. Dit is gedocumenteerd in een studie getiteld “SARS-CoV-2 Prion-Like Domains in Spike Proteins Enable Higher Affinity to ACE2”, gepubliceerd door het Human Microbiology Institute:

De aanwezigheid en de unieke verdeling van prionachtige gebieden in de SARS-CoV-2 receptorbindende gebieden van het spike-eiwit is bijzonder interessant, want hoewel de SARS-CoV-2 en SARS-CoV S-eiwitten dezelfde gastheercelreceptor, angiotensine-converterend enzym 2 (ACE2), delen, heeft SARS-CoV-2 een 10- tot 20-voudig hogere affiniteit voor ACE2.

Het mRNA-vaccin werkt door uw lichaamscellen te kapen en ze eiwitten te laten aanmaken die zijn gemodelleerd naar de spike-eiwitten in het SARS-Cov-2-Coronavirus. Aangezien die structuur prionachtige gebieden bevat, kunnen toevallige fouten in mRNA-sequenties – die door het menselijke immuunsysteem kunnen worden afgekapt voordat zij de ribosomen in de cellen bereiken – ertoe leiden dat ontvangers van een mRNA-vaccin prionen in hun eigen lichaam gaan produceren, bericht Natural News.

Het risico hiervan werd beoordeeld door Dr. J. Bart Classen, die de auteur was van een artikel in Microbiology & Infectious Diseases: “Covid-19 RNA Based Vaccines and the Risk of Prion Disease”. U kunt de tekst van de studie onder deze link lezen.

Die studie concludeert:

De resultaten geven aan dat het vaccin-RNA specifieke sequenties heeft die TDP-43 en FUS ertoe kunnen brengen om zich op te vouwen in hun pathologische prion-bevestigingen.

Het legt ook uit:

Het vouwen van TDP-43 en FUS in hun pathologische prion-bevestigingen is bekend als oorzaak van ALS – Amyotrofische Laterale Sclerose is een progressieve ziekte van de zenuwcellen waarbij de spieren geleidelijk aan uitvallen – front temporal lobar degeneratie, de ziekte van Alzheimer en andere neurologische degeneratieve ziekten.

De Mayo Kliniek zegt dat de ziekte van Creutzfeldt-Jakob, de ziekte veroorzaakt door prionen, 100% fataal is en geen behandeling kent. Enkele van de symptomen van CJ (prionziekte) die door de Mayo Kliniek worden beschreven zijn:

 • Beroerte-achtige symptomen
 • Moeilijkheden met spreken
 • Verwarring
 • Vreemde bewegingen
  Vaccinzeloot: De regering zei dat het vaccin veilig was - mijn lichaam vertelde een ander verhaal

Andere symptomen zijn emotionele veranderingen, een scherp verlies van cognitieve functies en schijnbare persoonlijkheidsveranderingen. Het eindigt allemaal met de dood. Zodra de prion symptomen duidelijk zijn, is het al te laat. Er is geen behandeling en geen omkeer mogelijk.

mRNA-vaccins kunnen een golf van sterfgevallen door “zombie” prionziekte ontketenen, bekend als “gekkekoeienziekte” bij mensen, de ziekte van Creutzfeldt-Jakob, een voor mensen dodelijke hersenziekte.

Vanwege de hierboven beschreven mechanismen bestaat de mogelijkheid dat mRNA-vaccins in de komende jaren een golf van neurologische ziekten zullen veroorzaken. Slachtoffers van deze prionziekte zouden snel Alzheimer, dementie of cognitieve achteruitgang kunnen krijgen. Deze aandoening zou alleen al in de Verenigde Staten miljoenen of zelfs tientallen miljoenen mensen kunnen treffen. Deze golf van prionziekten zou mensen in zekere zin in “zombies” veranderen omdat de prionen “hun hersenen opeten”. (Voor een volledige bespreking van het vouwen van prioneiwitten, luister naar de volledige podcast hieronder. Prionen “eten” niet echt hersenen, maar ze vernietigen hersencellen op een morfologische manier).

De hele nepnieuws media houden vol dat dit onmogelijk is. Ze zeggen dat prionen niet kunnen worden gecreëerd door mRNA vaccins. Maar nogmaals, dit zijn dezelfde gevaarlijke valse, misleidende en opzettelijk oneerlijke media die momenteel ten stelligste beweren dat het Coronavirus absoluut niet in een Chinees lab is ontwikkeld, en die tegelijkertijd (en ten onrechte) beweren dat er niemand is gestorven aan Covid-19 vaccins. De nepnieuwsmedia hebben dus geen enkele geloofwaardigheid en staan erom bekend dat zij liegen om de misdaden en productveiligheidsfouten van de vaccinindustrie te verdoezelen. Het feit dat de door het bedrijfsleven geleide propagandamedia beweren dat mRNA-vaccins geen prionen kunnen veroorzaken, betekent waarschijnlijk dat ze dat wel kunnen.

  Werd Omicron gecreëerd als een zelfverspreidend tegengif om de coronapandemie te beëindigen?

CNBC meldt al dat 1 op de 3 “overlevenden” van Covid-19 nu een geestelijke stoornis heeft. Zijn dit post-vaccin mensen? Of heeft dit meer te maken met de depressie veroorzaakt door de lockdowns? Enkele van de reeds gedocumenteerde mentale uitkomsten zijn dementie en angststoornissen.

Een mysterieuze hersenafbraakziekte is ook gedocumenteerd in Canada, met prionachtige symptomen zoals “geheugenverlies, hallucinaties en spieratrofie”. Artsen daar hebben de ziekte van Creutzfeldt-Jakob uitgesloten, maar hebben de oorzaak nog niet gevonden.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Moderna’s topwetenschapper over mRNA-technologie in COVID injecties: “We zijn eigenlijk de software van het leven aan het hacken”

Vorig artikelThe Telegraph: Covid’s “derde golf” zal een massale dood zien onder de GEVACCINEERDEN
Volgend artikelHedendaagse Afrikanen hebben tot 19% genen van uitgestorven mensachtigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Dat is toch top laat de schapen lekker prikken . Incl rutte en de jonge en de rest van de linkse elite. Ik hoop dat t een slagveld wordt met veel pijn

 2. Mensheid verdedig jezelf! jullie worden tot slaven gemaakt. Kom in geweer tegen het politieke tuig dat in de vestzakken van Gates, Soros en andere stinkend rijke schooiers woont. Kom in het geweer tegen de antichrist die in Rome huist. Kom in het geweer tegen de technocraten en bureaucraten uit Brussel en New York, de nieuwe nazi’s die de mensheid tot proefkonijnen maakt, of wordt geprikt en wordt slaaf. Of wacht af en doe niets en wordt dan als straks nieuwe üntermenschen de straat opgedonderd om daar te creperen.

  In diverse landen is het al zover: geen prik: geen baan, geen bankrekening, geen inkomen, geen huisvesting, geen voeding: NIETS! Behalve dus creperen op straat om daar door de nieuwe SS robotten van de staat die stijf staan de van de rohypnol te worden opgejaagd als wild, in elkaar getrimd te worden. Dat is de toekomst, wenst u dat? Doe dan niets, behalve u laten prikken en wordt een brave slaaf, wenst u dat niet kom dan echt in het geweer tegen dat politieke tuig, die moordenaarsbende van Soros, Gates en meer van dat soort stinkend rijk tuig.

  Het is nu of nooit. Kies! Er is geen alternatief, dat laten zij u en ons niet. U bent niet agressief, dat zijn zij. U zoekt geen conflict of strijd, dat geven zij u en ons. U demonstreert tegen terreur en wordt daarvoor uit naam van het bijna volledige politieke tuig, dus ook en met name links, in elkaar gemept voor hun bazen, figuren als Gates en Soros die de mensheid al vele jaren geleden de oorlog hebben verklaard, begrijp dat toch eens.

 3. De Leugen regeert en de waarheid wordt niet aanvaard. die is haast niet te geloven. Dus laat die maar voor wat het is”zeggen de schapen. De waarheidzoekers, waar ik er ook een van ben, worden gemeden! ik ondervind het in deze bizarre tijden. Ik sta er boven. Laat ze…. , ik lees ook FRONDNIEUWS! Bedankt voor uw waarheidsbevindingen! Hartegroet! G.Hoogvorst.

 4. De ingredienten van Comirnaty, geproduceerd door Pfizer/BIONtech, stimuleren de S-antigen. Lees meer in de bijgevoegde link voor informatie over problemen die kunnen ontstaan door het genetisch manipuleren van je normale DNA. Deze manipulatie heeft te maken met het verdoven van de pijnappelklier die een belangrijke rol speelt in de assimilatie van licht en energie om je heen.

  https://in-this-together.com/covid-19-evidence-of-global-fraud/#comment-4050

  Alles bij elkaar, is die spuit je het waard?

 5. Dus ik wordt een zombie mensen maak je geen zorgen.
  Zal je snel dood bijten met me zombie broeders wees niet bang.
  Het doet geen pijn het is zo over dus laat me maar binnen.

  Brainsssssssssssss
  Brainssssssssssss
  Brainsss

 6. Ik heb ook zo’n vermoeden dat het door de 5G straling zou kunnen komen. Ik hoor ook van niet-gevaxten dat ze duizelig zijn.
  Overal is 5G uitgerold. En misschien is het wel zo dat in combinatie met de vax men nog eerder onwel wordt.

 7. Dit is gedocumenteerd in een studie getiteld “SARS-CoV-2 Prion-Like Domains in Spike Proteins Enable Higher Affinity to ACE2”, gepubliceerd door het Human Microbiology Institute:

  Jammer offline gehaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in