© ITU Pictures from Geneva, Switzerland /  Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

WHO-chef Tedros Adhanom Ghebreyesus maakte woensdag op een persconferentie duidelijk dat de werking van het vaccin overschat wordt en dat gevaccineerden in een vals gevoel van veiligheid worden gesust, meldt Report24.news.

Hij legde uit dat volgens “gegevens” de overdracht van Covid-19 sinds het ontstaan van de Deltavariant door de vaccins slechts met 40% wordt verminderd. Waar de gegevens vandaan komen die aantonen dat de transmissie überhaupt door vaccinatie aanzienlijk wordt verminderd, blijft daarbij open: nieuwe data bewijzen dat gevaccineerden en ongevaccineerden even infectieus zijn (en dat gedurende even lange tijd), het verhaal van de minder “gevaarlijke” gevaccineerden zakt dan ook steeds meer in elkaar (zie Frontnieuws CDC-studie: Gevaccineerden “niet minder besmettelijk” dan ongevaccineerden). Hoe dan ook, het hoofd van de WHO roept de mensen op zich te blijven houden aan de opgelegde voorzorgsmaatregelen, ongeacht de vaccinatiestatus. Hij merkte op:

“Wij zijn bezorgd over het valse gevoel van veiligheid dat vaccins een einde hebben gemaakt aan de pandemie en dat gevaccineerden geen verdere voorzorgsmaatregelen hoeven te nemen.”

Hij geeft daarmee een duidelijke afwijzing aan militante voorstanders van vaccinatie die geloven dat de verplichte vaccinatie van de hele bevolking Covid-19 op magische wijze zou uitroeien en verdere lockdowns zou voorkomen.

Discriminatie van ongevaccineerden heeft dus geen enkele feitelijke basis. Hetzelfde werd onlangs gesteld in een artikel dat op 20 november werd gepubliceerd in het gerenommeerde wetenschappelijke tijdschrift The Lancet onder de titel “Covid-19: stigmatising the unvaccinated is not justified” (zie Frontnieuws Nieuw peer-reviewed in The Lancet – COVID-19: Stigmatisering van de ongevaccineerden is niet gerechtvaardigd).

  Britse Covid-19 sterfgevallen zijn meer dan 3.000% hoger dan deze tijd vorig jaar en 80% van de sterfgevallen hadden het Covid-19 vaccin volgens de laatste gegevens van Public Health

Tegelijkertijd kunnen vraagtekens worden geplaatst bij de bewering dat vaccinatie beschermt tegen ernstige vormen van de ziekte: Hiervoor bestaan geen betrouwbare gegevens, zoals medische deskundigen herhaaldelijk bekritiseren (zie bijvoorbeeld  Frontnieuws Vijf keer zo vaak ernstig ziekteverloop na Coronavaccinatie).


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Ik heb me laten vaccineren… Blijkbaar was het een vergissing”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBasketbalster Roider Cabrera krijgt hartstilstand en stort na de wedstrijd plotseling in – werd met spoed naar ziekenhuis gebracht na bewustzijnsverlies
Volgend artikelDe top 5 redenen om je NIET te laten vaccineren tegen Covid, nooit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Joh, hij meent het?!
  Nou, erg teleurstellend hoor, maar de moed erin houden.
  Geeft ze de kans ons hun te bewijzen, ooit zal er iets uitkomen wat ze geroepen hebben.
  Zulke idioten, blijven idioten!
  World Hijack Orde

 2. De “pandemie” blijft bestaan. De vaccins werken niet. Maar de maatregelen mogen niet verdwijnen. Nou.. het is duidelijk, het gaat niet om volksgezondheid, het gaat er om mensen te gewennen aan een dictatuur, een onophoudelijke dictatuur waarin het de norm is dat mensen sterven om “onbekende redenen”. En straks, dat het normaal is dat er mismaakte mensjes geboren worden. Alles went…zoals je kan zien aan de schapen.

 3. Wat mij betreft is de vraag al lang niet meer hoe we het virus weg krijgen. Dat virus bestaat al lang niet meer en het is ook nooit geïsoleerd. De mensen die nu ernstig ziek worden gerelateerd aan het zogenaamde virus worden in overgrote meerderheid ziek om dat ze zich in hun onwetendheid gehoorzaam en goed bedoelend hebben laten vaccineren met een gevaarlijk experimenteel vaccin dat helemaal niet gebruikt had mogen worden. Volgens de Neurenberg codes staat op deze toepassing de doodstraf. Het enige dat we weg moeten krijgen zij de corrupte regeringen en allen die mee werken aan het in stand houden van deze derde wereldoorlog. Eerder schreef ik op mijn weblog dat deze poging om de wereldbevolking te decimeren weliswaar van een ongekende doortraptheid getuigt, maar dat deze poging naar alle waarschijnlijkheid – zo laat het zich in ieder geval aanzien – gaat mislukken door de eigen schuld van de wereldelite. Of het plan wel geslaagd zou zijn als men zich aan het oorspronkelijke plan had gehouden kan ik natuurlijk ook niet met zekerheid zeggen, maar wat is er aan de hand. Oorspronkelijk zou dit plan “Lockstep” in 2050 worden uitgerold. Als dat gebeurd zou zijn had men in elk geval de methoden om grote delen van de wereldbevolking uit te roeien veel verder geperfectioneerd en voorbereid kunnen hebben, zodat veel minder mensen zoals ik en vele anderen al in het begin bemerkten dat er gelogen en vals gespeeld werd. Voor mijzelf was de eyeopener het verbod op HCQ, een middel dat al 70 jaar betrouwbaar is en dat ineens niet gebruikt mocht worden en zelfs onverkrijgbaar werd. Dat was helemaal in het begin. Ik herinner me nog het enthousiasme van Rob Meyel, de Brabantse arts de binnen de kortste keren tien oudere patiënten had genezen met onder meer HCQ.
  Wat ik eigenlijk zeggen wil is dat ik vermoed dat het overmoedige gedram van Bill Gates, die natuurlijk niets van geneeskunde weet en bovendien een fervent eugeneticus is de anderen in de elitaire wereld heeft overgehaald en door heel veel te financieren veel deuren heeft geopend die beter dicht hadden kunnen blijven. Ik ben dan ook van mening dat een man als Claus Schwab die ook in de tachtig is misschien in Gates wel de man ziet die het hem mogelijk moet maken om nog in zijn leven zijn globalistische nazi dromen verwezenlijkt te zien.
  Natuurlijk zal op een gegeven moment blijken dat ondanks dat je er zoveel miljarden in stopt hoogmoed voor de val komt en haastige spoed ook hier gelukkig niet goed is. Eerlijk gezegd reken ik dat het doek voor deze beide heren het eerst zal vallen, waarna het hele misdadige kaartenhuis van de globalisten instort. Erg is natuurlijk wel dat onvermijdelijk miljoenen of misschien zelfs wel meer dan een miljard mensen door deze misdadige aanslag op ons leven zullen sterven, waarvoor de schuldigen ongetwijfeld gestraft zullen worden.
  Wij hebben echt geen behoefte aan een wereldregering van rijke mensen die wij niet kennen en die ons zeker niet willen kennen. Wij hebben behoefte te leven in gemeenschappen waarop we invloed hebben en waarin we ons veilig kunnen voelen.

  • Mooie opsomming Peter! Ik heb wel eens hetzelfde zitten denken; het draait gewoon om geld op dit moment, en om de eer van die ouwe knarren hoog te houden. Die Schwab is geen zelf-denkend kereltje, hij wordt ook ingefluisterd. Ik zag dat op een videootje waar hij zat na te wauwelen over hoe er een implantaat in je hersenen komt, die je intelligenter zou maken (in het Frans was dat). Zoals hij de woorden uitsprak, begreep hij er zelf geen snars van, wat nou precies de bedoeling er van was. Zo van, huh.. is dat nou echt mogelijk… maar hij zat het braaf voor te zeggen alsof het een geweldig idee was. Hij doet ook maar gewoon mee met al die schurken die een slaatje slaan uit de schapekudde. Volgens mijn eigen berekeningen had de “reset” moeten komen rond 2045. Ik was met verbazing geslagen toen dit gedonder met de “pandemie” uitrolde. Maar het was wel een enorme ogen-openener voor me, hoeveel godsgruwelijke stuipiditeit er rondloopt. Dus dat weten we dan ook weer. Voor mij was de Grote Rode Vlag die stok in de neus; ik waarschuwde mensen meteen dat er wel eens “virus” in je hersenholte aangebracht kon worden, zo niet iets anders. (Oh nee, complotdenker!). Toen werden de medicijnen verboden, en toen kwam de stijgende dwang. De eerste vlag was eigenlijk al voldoende voor mij. Helaas lukt het niet mensen te behoeden, dus dat heb ik opgegeven. En verder maakt het nu ook niet zoveel meer uit hoeveel er bezwijken, want stupiditeit is de meest dodelijke virus. En die is geisoleerd. Dus de maatregelen zullen blijven.

 4. Doeiiiii wat een geouwehoer!
  Tjonge jonge!
  Ik mag nooit wat eerlijks zeggen blijkbaar!
  Ik ben al van Facebook en nu ook van LinkedIn verbannen.
  Alleen en alleen omdat ik niet gevaccineerd wil worden en mijzelf mag zijn.
  Word mijn m1ond gesnoerd!
  Maarrrrrrr eyyyyy ik kijk geen televisie, dus wat zijn de maatregelen?
  Ik heb geen idee en ik zeg je eerlijk ik hoor nooit iemand bij mij in de winkel over Covid.
  Het enige wat ik hoor op het moment en dat is echt dagelijks mensen met kanker of dat ze vergeetachtig worden.
  Dat zweer ik jullie op mijn dood!
  Stop met kijken naar de televisie en ga gewoon door met leven lieve mensen.
  Laat jullie je niet gek maken, want uiteindelijk hebben we elkaar nodig.
  Laten we er samen een mooi leven van maken.
  Mijn droom is om uiteindelijk alle kinderen zonder ouders te adopteren over de hele wereld en ze te geven waar iedereen bij geboorte recht op heeft en dat is een gelukkig leven.
  Dat is namelijk niet voor de zogezegde elite alleen.
  Ik trap de elite van hun troon!
  Samen sterk❤❤❤❤❤????????

 5. Hé Angela gelijk heb je hoor geen enting nemen fout spul
  Ook ik heb soms wat problemen omdat ik vaak zeg wat ik denk
  Ik heb ook geen enting
  Pandemie bestaat niet
  En inderdaad laten we er een mooi leven van maken met z.n allen
  Vrijheid Gelijkheid en Broederschap

 6. Maakt allemaal niet uit wat de opperboef van het who zegt. Hugo liegt wel er wel weer een mooie diktatuurbevestigende kutsmoes bij, bijgestaan door leugenopperhoofd kutte.
  Iedereen die voor een zekere dood-op-termijn koos, geloofd toch alles.

 7. om DIT DOOR TE ZETTEN ,MET MIJN EIGEN MENING ERBIJ , 6 DAGEN GESCHORST +3 MAANDEN BEPERKING VOOR BERICHTEN TE ZETTEN OP FACE KINDERBOEK, 4 ACCOUNTS ALLEMAAL GEBLOKT ,VOOR EIGEN MENINGEN , EN FRONTNINIEUWS BERICHTEN DOOR TE ZETTEN
  WAARHEDEN WORDEN GEBLOKT EN LEUGEN GEDOOGT

 8. Wie is er nu verantwoordelijk voor dit WERELDWIJDE debacle.
  Deze man is in naam directeur van de WHO, maar hij heeft de bevelen opgevolgd van zijn financier die toevallig ook een vaccin heeft ontwikkeld.
  Deze man is een PUPPET VAN BILL G.
  Wat een walgelijke vertoning, , maar ja dat heb je als een LANDEN ORGANISATIE ZOALS DE WHO IN HANDEN KOMT VAN EEN PARTICULIERE GROTE GELD SCHIETER.
  HET IS DAN NU OOK EEN PARTICULIERE ORGANISTIE VANWEGE DE FINANCIERING.
  En de wereld maar denken dat het een betrouwbare organisatie is.

  SCHANDE.
  DEZE MAN MOET NIET MEER HERKIESBAAR ZIJN VOOR DEZ FUNCTIE.

 9. gevaccineerden brengen de gevaarlijke spike proteinen en grafeen dioxide over op niet-gevaccineerden, niet het virus!!!
  Dat staat in de Pfizer bijsluiter en is ook vastgesteld door het pro vaccinatie SALK Institute in de VS.

  En Tiffany is diezelfde dag overleden, als eerder gemeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in