De voormalige minister van Volksgezondheid Matt Hancock slaagde in zijn streven om “iedereen de stuipen op het lijf te jagen”. Helaas hebben veel kinderen en oudere Britten hun leven verloren door zijn criminele tactiek, schrijft Amy Mek.

Columniste Allison Pearson heeft in een opiniestuk in de Britse Daily Telegraph opgeroepen tot de arrestatie van de Britse “Covid-minister” Matt Hancock wegens opzettelijk wangedrag. Ze wil ook dat de “slithy tove” voor een Select Committee wordt gesleept en zich moet verantwoorden voor zijn daden en de enorme schade die ze hebben veroorzaakt”.

De Telegraph heeft de meest adembenemende vernietigende verhalen gepubliceerd over het misbruik van macht (en “wetenschap”) door voormalig minister van Volksgezondheid Matt Hancock en zijn cabal tijdens de pandemie, aldus Pearson.

“Ik weet niet hoe het met u zit, maar nu ik zoveel heb gelezen over hun schaamteloze politieke aanmatiging en harteloze minachting, vooral voor kinderen en ouderen, is mijn verontwaardigingsemmer leeg en ben ik gedwongen om gal te spuwen”, aldus de columnist.

Tienduizend uitgelekte WhatsApp-berichten die door de Britse pers zijn gezien, hebben onthuld hoe de Britse regering “angst” en “schuld” wilde gebruiken om massale naleving van het lockdown-regime van het land af te dwingen. Ze onthulden onder meer dat Hancock mensen angst wilde aanjagen.

In een uitwisseling die in december 2020 is verzonden, bespreekt Hancock hoe het gepraat over de Brexit-mislukkingen van de Conservatieve Partij in de media het beste kan worden vervangen door angst voor de pandemie, wat schijnbaar een strategische druppel nieuws over een nieuwe Covid-variant suggereert om de angstreactie van mensen te vergroten, meldt Breitbart.

  Het vaccinverhaal is even lek als de vaccins

“We maken iedereen bang met de nieuwe stam (sic),” zei hij in een gesprek met een media-adviseur van het ministerie van Volksgezondheid, voordat hij verder vroeg wanneer de staat de nieuwe variant van het virus precies zou moeten “inzetten” om de impact te maximaliseren en de anti-lockdown sentimenten binnen zowel de Tory Party als de Britse krant Mail on Sunday het best te bestrijden.”

Leed

“Zelfs op het hoogtepunt van de Tweede Wereldoorlog gebruikte de regering nooit propaganda om de eigen bevolking bang te maken. Deze partij deed dat wel. Kinderen pleegden zelfmoord en de geestelijke gezondheid stortte in. Onvergeeflijk, Matt Hancock zou moeten worden gearresteerd voor opzettelijk wangedrag in ambt,” aldus de columniste op Twitter.

Ze wijst erop dat Hancock loog over de overstroming van ziekenhuizen. De zorg kwam volledig stil te liggen door de lockdowns. Hancock bood zelfs NHS-bedden aan Franse Covid-patiënten aan, terwijl hij het Britse volk vertelde hun gezondheidszorg niet lastig te vallen omdat die anders “overspoeld” zou worden. Ze wil dat hij in de gevangenis wordt gegooid voor al het geestelijke en lichamelijke leed dat hij heeft veroorzaakt.

Rechtszaken

Familieleden van bewoners van verpleeghuizen zijn van plan om WhatsApp-berichten te gebruiken in rechtszaken tegen de voormalige minister van zorg. Pearson doet verslag:

Sommige families van verpleeghuisbewoners bereiden een privé-aanklacht tegen Hancock voor, weet ik. De Crown Prosecution Service moet dan beslissen of het in het algemeen belang is om door te gaan. De Lockdown Files moeten cruciaal bewijs leveren.

Onderzoeker Dr. Eli David schreef op Twitter dat “de eerste dominosteen is gevallen”. David zei dat het de eerste keer is dat een belangrijke mainstream media in een Westers land oproept tot de arrestatie en vervolging van een minister van Volksgezondheid voor zijn coronamisdaden.

  Parodontale aandoeningen, mondzweren, herpes, gordelroos, huideczeem - "De symptomen zijn na de derde vaccinatie het sterkst"

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Tekstberichten onthullen hoe topambtenaren van de Britse gezondheidszorg samenspanden om “iedereen de stuipen op het lijf te jagen” en vragen “Wanneer zetten we de nieuwe variant in?”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIn de ketel van Bakhmut broeit meer dan één crisis
Volgend artikelHoe konden de Westerse inlichtingendiensten het weer mis hebben? Dat de deden ze niet. Ze hebben andere doelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Er zullen wel weer een aantal spindocters aan te pas moeten komen om een en ander te downplayen.
  Of dat gaat lukken is vraag twee, maar zeker is dat hem vanuit de politiek de hand boven het hoofd zal worden gehouden omdat hen een en ander maar al te goed uit kwam.
  Wordt hij gearresteerd is de kans klein dat hij achter de tralies zal verdwijnen wegens gevaar voor hem dus zal het uitlopen op in het ergste geval huisarrest voor 5 jaar of zo iets met na een jaar invrijheidstelling.
  Zo draaid politiek nou eenmaal.

  • De dominostenen zullen nog wel meer vallen. Wordt / is de tijd van openbreken en opbreken van de leugens.
   Maar ook de corrupte rechters zitten in alle landen. Wat dus ALS hij wordt gearresteerd en wordt voorgeleid. Boete, die nooit wordt geïnd.
   Misschien wordt hij wel geslachtofferd, figuurlijk of letterlijk. Tja dan kan hij niet meer worden berecht. Probleem weer “opgelost”.
   We gaan wel zien wat er gebeurt. Nu nog de whats appjes van Hugo boven tafel krijgen.

  • Geloof mij nou maar er zal wederom niet met deze informatie gebeuren het verdwijnt gewoon in de prullenbak en het volk zal toekijken en verder overgaan dat de orde van de dag, wat zij de EU burgers toch goeden mensen, gisteren hebben wij kunnen zien bij de grote demonstratie waar ons vol voor staat op beter gezegd voor op de bank thuis ligt naar sport te kijken want dat is wel even belangrijker.

  • nieuwtje, althans, ik wist het niet, maar idd de Appel valt niet ver van de Boom if so.

   Hugo de Jonge’s Opa was Kampbeul NSB’er voor de Nazi’s in NL tijdens WW2… hoorde ik zojuist iemand zeggen tijdens de demonstratie via een demonstrante bij een live verslaggever van blckbx.

   • Beste GTRene,
    Dus als ik jouw mening doortrek naar iets anders dan zijn huidige mensen ook aanspreekbaar voor de slaven handel?

    Hugo de Jonge is verantwoordelijk voor zijn gedragingen en handelen en niet voor wat zijn opa eventueel zou hebben gedaan.

    • Ja laat mij eerlijk zijn ons land zit vol met NSB’ers meer dan 80 % kijk woensdag maar weer eens bij het stemmen de hokjes zullen met bloed rood gekleurd gaan worden wat is ons volk toch laf beter gezegd foute mensen.

 2. Hopelijk niet, maar zou het kunnen dat hij gewoon gesaniteerd wordt door de politieke en rechterlijke machten als voorbeeld dat hij niks fout gedaan heeft, als een trend in het “nieuwe normaal”…? Dit timmert de monsterlijke situatie dan gewoon dicht.

 3. Beste Mensen

  Dit is een Laffe daad
  Men moet aan de top beginnen met opruimen
  Van Boven Naar beneden
  Dus bij de Black Rock Vanguard
  Bilderberg Gates Musk Besos Schwarzkopf Soros Fauci enzovoorts langzaam naar beneden toe
  Mag ook heel snel
  Dat heet Milieuvriendelijk slopen
  Niet andersom slopen
  Dat zorgt voor verwarring en de grote Criminelen hebben groot kans van overleven verschuilen
  Zo kunnen die een paar jaren later wederom hun missie op touw zetten

  Alleen heele domme mensen kunnen dit zien
  Zoals schrijver dezes

  Dank U

  Dank U

 4. Om de woede van de bevolking te bevredigen gaan ze Matt Hang the Cock voor onder de bus gooien.
  Heel de Britse regering gaat daarbij uit de buurt blijven omdat het ego van die Cock onder die bus een enorme plets gaat geven.
  Daarna gaan ze zeggen; “zo, dat is klaar, verder nu”.
  Inmiddels kijk ik vol hoop uit naar de andere dominostenen in de rest van de wereld.
  PS. het hoeven niet speciaal bussen te zijn,het mag ook een ’tour de France’ colonne wezen, of zoiets als de
  stierenrennen van Pamplona in Spanje.
  Popcorn bij de hand…

  • Nou ik denk niet dat hij voor de bus zal worden gegooid maar een baantje zal krijgen waar je de vingers bij kan af likken zo gaat dat binnen die moordenaars kringen en er zijn voldoende idioten die dat ondersteunen .

 5. “Eerste dominosteen is gevallen”: MSM roept op tot de arrestatie en vervolging van de Britse minister van Volksgezondheid voor Covid misdaden”

  Welke Britse rechtbank veroordeelt deze smeerlap, ja dat dacht ik al, geen hij komt ermee weg simpel, of men moet nog in de waan van democratie leven.

 6. Dr. Eli David die zo trots verkondigde dat de eerste dominosteen is gevallen is een WEF’er en het voor de bus gooien van de voormalige Britse minister van gezondheid Matt Hancock is een onderdeel van het script om de goegemeente wijs te maken dat gerechtigheid gaat plaatsvinden.

  • Willen wij een eind maken aan het WEF dan zullen er heel veel van deze foute mensen van de aarde moeten verdwijnen begin van boven af Maxima en het geheel koningshuis vervolgen rechter politie OM media en niet vergeten jullie grote sekte leiders RUTTE en KAAG het heel kabinet maar ook veel kiezers die dat tuig in het zadel hebben geholpen en zij wisten dat het allemaal moordenaars waren.

 7. Een verrader (zoals edward snowden) die alles openbaar maakt is het beste, moet bij sommigen toch wel aan geweten knagen.

  Website maken en beloning voor verrader is bijvoorbeeld 100 bitcoin

 8. Hoe graag mensen ook willen vergeet niet dat al die sufferds die zich hebben laten prikken er is geen hoop voor julie … waarom ?
  Simpel !! Elke rechter zal het volgende zeggen NIEMAND IS ONDER LICHAMELIJKE of FYSIEKE BEDREIGING INGEENT schaapies stonden zelf in de rij en niet 1x maar sommige zelfs 4x
  Succes met je rechtzaak
  Groejes van een antivaxer / wappie

  • Nou Daan, daar ben ik net niet helemaal mee eens.
   Niemand heeft uitleg gehad over de mogelijke gevolgen van het prikken. Terwijl dat wel valt onder de informt consent waarbij je toestemming geeft NA uitleg. De prikkers wisten het zelf niet eens, laat staan dat ze het konden uitleggen. Ik las ergens 28 (of intussen al meer) A4 pagina’s vol met bijwerkingen !!!!
   En dan nog HdJ die de prik met fricandel vergeleek en bovendien nog dreigde met: we weten je te vinden, van huis tot huis.
   Hoezo geen bedreiging? Oké, niet letterlijk fysiek misschien. Maar doet me wel denken aan het verpleeghuis in Duitsland, begin plandemie, waar de ouderen onder toezicht van militairen wel gedwongen werden de prik te nemen.

 9. Waarom laten veroordelen door een rechtbank.
  Laat ze zich lekker in de samenleving begeven.
  Maak het openbaar, waar ze zich bevinden.
  Zorg ervoor dat ze zich niet nergens op hun gemak voelen.
  Wie weet vertrekken ze dan uit zichzelf, naar Argentinië misschien.
  Daar schijnen ze connecties te hebben!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in