Rusland weigert de infrastructuur uit te schakelen. De energie, het water, en het internet doen het nog. Ze proberen de mensen niet boos te maken, en ze proberen het niet zo ver te laten gaan dat er veel opnieuw moet worden opgebouwd wanneer ze een nieuwe regering installeren, schrijft Andrew Anglin.

De westerse media zeggen dat Rusland het moeilijk heeft. Alsof ze niet gewoon de hele infrastructuur zouden kunnen bombarderen als ze dat zouden willen en dit in 15 minuten klaar zouden hebben.

Eerlijk gezegd, is het meeste van wat er op Twitter gepost wordt nep. Het enige waar het Westen voor deze oorlog klaar voor was, was om een stel nepvideo’s te posten en iedereen te verbieden die een verslag geeft van iets dat werkelijk gebeurt.

Russische soldaten worden onder burgerarrest geplaatst?

Lijkt u dat echt? Of lijkt het alsof iemand zich in een Russische soldatenoutfit heeft verkleed en een nepvideo heeft gefilmd?

Hier is er een waar de Russische soldaat zo bedroefd is over het feit dat hij door burgers gevangen genomen is, dat hij huilt.

Ze posten ook vreemde wreedheden die door Oekraïners begaan zijn en zeggen dat het Russen zijn.

Alle video’s van raketten die woonwijken raken zijn het resultaat van Oekraïners die vliegtuigen of raketten van Rusland neerschieten (met Amerikaanse wapens).

Er is absoluut nul kans dat Rusland zomaar willekeurige flatgebouwen beschiet, maar de helft van de video’s op Twitter zegt dat dit gebeurt.

  Rusland bereidt iets "heel groots" voor: Raakt basis van NAVO-adviseurs en huurlingen - Raketgolven met 400 raketten en drones in 3 dagen (Video's)

Deze video is naar behoren gemarkeerd:

Maar er zijn mensen die die video delen en zeggen dat het Russen zijn die op flatgebouwen schieten.

Ze plaatsen video’s/foto’s van Oekraïners die elkaar aanvallen en zeggen dat het geheime Russen zijn, verkleed als Oekraïners.

Het is allemaal vrij veel op dit niveau:

Dit is allemaal erg vreemd.

Het is niet zo dat de Oekraïne de oorlog gaat winnen, dus ik zie niet echt het nut in van het spammen van al deze hoaxbeelden om te proberen het volk sterker te maken.

Ik zag een interview met enkele vermeende “civiele verdedigingstroepen” en die zeiden dat ze geen geweren hebben, maar dat de regering hun verteld heeft hoe ze molotovcocktails moeten maken.

Natuurlijk heeft iedereen die van de Oekraïense regering een geweer gekregen heeft, dat onmiddellijk opgeborgen om het te proberen te verkopen.

Of, ze namen de geweren en begonnen elkaar te bevechten.

Serieus!

Ja.

  Oekraïne begint Russische krijgsgevangenen te executeren: "Zullen als varkens worden afgeslacht"

Dat is het gevolg van aan iedereen wapens uitdelen.

De Oekraïners beginnen milities te vormen en elkaar te bevechten – terwijl ze door Rusland binnengevallen worden.

Zelensky heeft een video geplaatst die “bewijst” dat hij niet naar Israël gevlucht is.

Ik geloof het niet echt. Het heeft hem lang genoeg geduurd.

Eén ding is zeker: we zien niet veel Oekraïense militairen!

In plaats daarvan zijn het alleen maar van die bendes die door de straten zwerven.

Poetin bracht een video uit waarin hij de Oekraïners toesprak, en zei dat de Amerikanen de neonazi-groepen adviseren om menselijke schilden te gebruiken, vanuit burgerwijken te schieten en dan te proberen Russen zover te krijgen dat ze terugschieten. Hij zei dat het leger moet ophouden met deze groepen samen te werken en gewoon een gesprek moet voeren.

Het is een kort fragment. Het bekijken waard. Het laat duidelijk zien hoe geïrriteerd en losgeslagen het Westen is in vergelijking met Poetin.

Ik zou niet zeggen dat het een saaie oorlog is.

Maar het gaat vooral om dwaasheid.

The “Ghost of Kiev” is het grappigst.

  Oekraïne betaalt met bloed voor NAVO's arrogantie

Ze zeggen dat er een geheime Oekraïense jet door de nacht vliegt die Russische vliegtuigen neerhaalt. En zij hebben beelden van videospelletjes gepost om de bewering te staven.

De mensen worden kwaad als je ze erop wijst dat het nep is.

Er wordt dus wat geschoten, gebombardeerd, wat geweld gebruikt, wat dan ook – maar dit is niet zoals de invasie van Bagdad of zo. Rusland doet heel voorzichtig om geen burgers te doden, terwijl de Oekraïense strategie is om burgers met waterballonnen naar hen toe te gooien.

Het is de mafste oorlog ooit.

Maar Rusland boekt vooruitgang, en uiteindelijk zal het allemaal opgelost worden. Rusland zal Kiev innemen en een nieuwe regering installeren.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oeps… “Tank” die bejaarde burger bruut overrijdt, blijkt van Oekraïense leger te zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPoetin voert een halfslachtige oorlog en dat is te zien
Volgend artikel7 FAKE NIEUWS verhalen die uit Oekraïne komen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Frontnieuws is duidelijk pro-Putin. Bah, is om te kotsen. ‘Rusland doet héél voorzichtig’.. Flikker op joh. Ik heb jullie berichten al heel lang bestudeerd. Dit is echt een propoganda kanaal vóór t communisme. Pas op mensen, voor dit kanaal.

  • Adrian ik ben verre van communistische en zie totaal geen communistische trekjes van Frontnieuws.
   Misschien zou jij de geschiedenis beter moeten kennen.
   Na WW2 is Rusland 4 maal betrokken bij een oorlog en net als nu zit Amerika, EU, Nato achter deze oorlog.
   Na WW2 is Amerika bij meer dan 80 oorlogen betrokken en een veelvoud van regime change …… Dus wie is hier nu de echte agressor.

   Wat veel van het volk niet weten is dat Europa NOOIT was bevrijd zonder de Russen !!!! Rusland heeft de complete oostkant van het door Duitsland bezette gebied bevrijd. Op die manier moest Duitsland veel van zijn troepen in het oosten inzetten zodat men in Frankrijk west kant kon aanvallen.

   Kijk iedere film waar de Russen altijd worden afgeschilderd als de slechteriken. Rusland heeft deel uit willen maken van de NATO maar dat werd geweigerd. Rusland is altijd door Amerika aan alle kanten tegengewerkt omdat Amerika de hele wereld wil domineren.
   Daarnaast zijn het de banken die oorlogen organiseren en financieren bekijk de video op YouTube: all wars are bankers wars…..
   Misschien heb je iets aan deze geschiedenisles .

  • Frontnieuws is heel objectief. Dat ze zijn voor communisme is totaal niet waar. Frontnieuws is WEL tegen “totalitarisme”, en dat hoort ook zo. Al die begrippen van communisme, kapitalisme, nationalisme, fascisme, enzovoorts, bestaan niet eens. Dat bewees vele jaren geleden Hannah Arendt al in haar boeken. Ook George Orwell schreef vaak over deze FAKE in zijn vele essays. Ook las ik dit bij Nicolai Kondratieff. *isme bestaat dus gewoon niet. Het is enkel de mate van vrijheid binnen totalitarisme. Je moet even door deze MATRIX heen kijken. Frontnieuws is dus goed bezig in onze strijd tegen totalitarisme.

   • Fascisme is een isme dat wel degelijk bestaat. Het is de nauwe samenwerking tussen corporaties en staat waarbij vrijheden en burgerbelang aan de kant gezet worden. Een ander woord daarvoor is corporatisme. Het is waar we nu weer mee te maken hebben, en ook de zaken achter dit fascisme zijn vrijwel nog dezelfde;

    IG-Farben, het kartel van Hoechst-BASF-Bayer en de grote privé bankcorporaties. De naampjes en jasjes zijn een beetje veranderd, maar het zijn nog steeds de chemische (en dus MIC), de pharma- en bank-jongens die de dienst uit maken, ook in zogenaamd democratisch Nederland, het meest corrupte en cryptofascistische kutlandje van Europa.

  • Vind je leuk de amerikanen? ze zijn het probleem maar ze zitten op afstand. De EU mensen wil niet Ucraine in de EU maar ze zijn door onze politici en america als een popertje gebruikt.

  • Adriana slaapt nog. Teveel van de griep-19 ‘vaccins’ gesnoept? Als je nu nog steeds niet doorhebt dat de USA en de NAVO/EU de grote agressors in de wereld zijn, dan wordt het hoogtijd dat je wekker afloopt. Ga maar gauw naar de fakeNOS en de rest van die reguliere bagger. Zij verspreiden de propaganda die jij graag wilt lezen/horen. Succes met je waarheidsvinding.

  • Adriana
   dan kan je beter stoppen met FRONTNIEUWS te lezen ,en op nederl 1 -2-3 kijken op de RTL ’s liegen ze ook alles bij elkaar , denk maar niet dat Zelensky een heilig boon is , is een schijnheilgen ,die het spel van de WEF mee speelt deze oorlog door AM en EU met navo in hang gestoken , ZELENSKY was hun man ,zijn zakken zijn goed gevuld ,met zijn twee villas in Amerika voor een totaal van 80 miljoen ,de KOMIEK heeft de rol van zijn leven

 2. Deze ” oorlog ” is helemaal in scène gezet. Waar zie je het Oekraïnse leger vechten. Je ziet iedere keer dezelfde beelden langskomen.
  Poetin maakt ook deel uit van WEF, dit is om nog meer angst te creëren zodat we massaal onze regering volgen. Ze trappen er met 2 voeten in.
  Spoedig zullen we uitgehongerd worden om dat laatste beetje verzet nog op te geven.

 3. Frontnieuws is geen nieuws. Als je gelooft wat er op deze site staat ben je rijp voor de GGZ. Bizar en droevig dat mensen dit voor waarheid aannemen. Mijn bericht zal ook wel weer verwijderd worden..

  • Erik, wees blij dat FN nieuws brengt die je anders zelf zal moeten opzoeken!
   OK, niet alles is steeds 100% waarheid en soms moet ik ook wel eens relativeren maar die doen tenminste hun best om ons de waarheid te tonen. Niemand is perfect, in de politiek zal je ook nooit een partij vinden die 100 % al je ideeën zal beantwoorden.
   En ik zou je bannen en geen bericht verwijderen, ik weet hoe laat het is.

 4. Jaartje plus geleden was fnieuws nog pro Trump? wat een gekke site is dit toch. Ik kijk het om vooral de mensen te bestuderen die dit geloven en blijf mezelf verbazen.

  • Jij gelooft dus nog steeds hetzelfde als op de lagere school? Of denk je dat mensen soms van gedachten of mening kunnen veranderen als ze anders of beter geïnformeerd worden?

 5. Dat deze site wel erg Pro- Russisch is snapt denk ik iedereen, Rusland is Oekraine binnen gevallen en niet andersom.
  Maar er speelt vast veel en veel meer dat wij niet weten, De bagger in de Nederlandse media is ook niet mis en who de Fuck wil Oekraine bij de Eu hebben ? , laat staan of we de Eu wel willen hebben, Ik hoop dat er zo min mogelijk burgerdoden vallen want die zijn weer het slachtoffer van De geopolitiek spelletjes van onze Hitler achtige wereld Leiders. Goedenavond en slaap zacht meneer de president

 6. Een deel van mijn familie in de Oekraïene begrijpt het echt niet en zijn nu tegen Rusland, maar ze zijn door duizenden NGOs uit het westen jarenlang gebrainwashed. Degenen die het wel begrijpen weten dat het land in de greep is van de VS middels de CIA en corrupte oligarchen en willen heel graag dat de boel schoongeveegd wordt door het Russische leger.

 7. And Ukrainian civil people crowd shouting to Russian invaders toi elave their town and country als must be fake right? I admired frontniews for the covid 19 info (some of which was bullshit, butr still lot of infor that not on mainstream media). But lately the Ukrainian war articles tend to be Putin fatcheck denieying Russian invasion. People who have not lived during WW2 and USSR occupation in easter Europe have no idea. No point to argue about NATO/USA/ Putin. Russia invades Ukraine, citizensts dont want it and fight for their freedom. If russia didnt invade, there would be no bombed building no matter whi is shooting russians or Ukrainian defence. People woul dnot kill each other in streets thinking they are russian spies or invaders. Russia is agressor no matter the reason and is complitely at fault. Next time you write artice about war in Ukraine I expect you to go to Kyev and take a selfie video and report from there. Otherwise you can shove your theories and fact check up ur ass.

 8. Eerst dank aan FN voor alle goede artikelen, vraag mij steeds af waar jullie al die energie halen om steeds de waarheid te zoeken om aan ons te tonen!

  Even kort door de bocht;
  Vele jaren geleden waren alle partijen akkoord dat Oekraïne onafhankelijk zou en moest blijven.
  En Poetin heeft zich daar vrij goed aan gehouden…
  Maar de VS en NATO werken daar aan bio-labs en plaatsen daar raketafweersystemen en wat nog allemaal? Wanneer je weet dat die raketafweersystemen vrij snel om te bouwen zijn om nucleaire raketten mee af te schieten dan weet je hoe laat het is.
  Rusland zal nooit op tijd kunnen reageren en daar gaat het om…
  Ook China klaagt samen met Rusland al vele jaren over deze wantoestanden maar worden steeds uitgelachen voor idioten.
  Is het dan niet logisch dat Rusland eindelijk reageert zoals echte mannen dat doen?
  En ja het is weer te gemakkelijk om Rusland nu op de vingers te tikken!
  Als kleine kindjes roepen “hij is binnengevallen en niet andersom”.
  Rusland is nog nooit een land zomaar binnengevallen terwijl het de hobby is van de VS.
  Vooral Obama was daarin een duiveltje…
  President Trump heeft nooit oorlog gevoerd met andere landen en 1 dag na zijn presidentschap kwamen alle linkse zeikers verkondigen dat de derdewereldoorlog op komst was… hij was een Russisch spion, en al die jaren werd hij beledigd voor het rot van de straat en zelfs nu nog steeds.
  Mensen hebben nu Biden en ik zou zeggen; trek er uw plan mee en geniet van hem en vooral van die nazi-paspoort of derdewereldoorlog.

  Maar vergeet die derdewereldoorlog het lijkt mij meer plan b omdat veel mensen niet meer zo angstig zijn voor die dodelijke pandemie. In een bunker kan je meestal 2 tot 3 jaar verblijven en volgens bepaalde berekeningen zal de aarde zeker >10 jaar in duisternis leven. De nucleaire explosies zullen namelijk grote branden en stof veroorzaken en door deze branden komen er in de bovenste troposfeer en in de lagere stratosfeer zo’n 150 Tg roetdeeltjes terecht. Dit zal vervolgens rampzalige gevolgen hebben voor onze planeet. De VS heeft boven de Marshalleilanden talloze kernproeven uitgevoerd en dat heeft nog altijd gevolgen door de straling op die eilanden…
  Fijnstof zal de aarde ernstig afkoelen… door gebrek aan zonlicht zullen veel bomen en planten het niet overleven en vele diersoorten (ook de mens) zullen hierdoor ook uitsterven.
  Kortom kernwapens zijn nagenoeg een suïcidale actie… maar met die gekken weet je nooit.
  De NWO zijn meestal van die afgeleefde figuren die toch al met 1 been in hun graf zitten.
  Die konden voor henzelf paradijs op aarde maken en toch willen ze de mensen om zeep helpen en zelfs bereid om derdewereldoorlog uit de bus te lokken? Haha, dat lijkt op een grap, niet?
  Gaan die oude idioten plots zelf hun zaadjes planten en aan landbouw doen?
  Wil je ook een appartement in zo’n luxe bunker? Dan betaal je ongeveer 2 miljoen.
  Maar denk eraan het kan ook je graf worden met langzame dood… ze gebruiken daar wel geen toiletpapier.

  Alles draait steeds om één punt!
  Ons steeds in angst houden en de populatie verminderen en vooral tegen elkaar opzetten!!!
  Weer grappig detail: ziekenhuizen krijgen opdracht om zich klaar te maken voor de Oekraïense slachtoffers op te vangen… Hoezo? Zijn die dan niet vol door patiënten met dat dodelijk Omicron variant? En waar is plots dat dodelijk virus en de cijfers gebleven? Zijn die verhuist naar Oekraïne?
  De oorlogsslachtoffers zijn natuurlijk weer welkom, waar hebben we dat nog gezien?
  Divide et impera, loopt lekker op wieltjes… veel mondjes die binnenkort geen voeding meer vinden en de wapenindustrie krijgt zijn zin.

  En of we nu sterven door een Satan2 of chip in ons hoofd met nazi-paspoort gebonden voor de rest van ons leven aan een infuus en diepgaande communistisch controle systeem dan is Poetin voor mij de beste keuze, daar is geen twijfel aan.

  • Stel nu je hebt veel spaarcenten en koopt je plaatsje in zo een luxe bunker en alles verloopt naar wens want de planeet heeft terug zijn normaal zonlicht. Bij het verlaten van de bunkers moet iemand dringend aan de slag… Kan mij inbeelden dat ze jou gaan verplichten om te werken want in die bunkers zijn uiteraard wapens aanwezig. Je krijgt de keuze; werken of sterven.
   Valt er weinig regen of is de oogst mislukt dan gaan jullie vechten voor het laatste blikje eten dat over is. Je vrouw zullen ze met alle plezier gebruiken als baby-machine om hun overlevingskansen te vergroten. De mens is een roofdier en niet gemaakt om hier als heilige rond te lopen.
   Dat moet de laatste jaren voor iedereen heel duidelijk geworden zijn.
   Wie weet kan Jezus je nog redden? Ik zie hem al dalen op aarde met een regenboog en vol witte radioactieve duiven rond hem…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in