Een tragedie had bijna toegeslagen in Kiev, toen een groot militair voertuig op tanksporen een kleine auto overreed, met daarin een bejaarde Oekraïense man. Wonder boven wonder overleefde de bestuurder het, ondanks dat zijn hele auto verpletterd en vernield werd.

Terwijl veel mainstream media nieuwsorganen dit snel meldden als een gewelddadige Russische militair die vreedzame burgers probeerde te vermoorden, wezen veel goed geïnformeerde internetgebruikers er snel op dat het voertuig eigenlijk een 9K35 Strela-10 Surface-to-Air Missile systeem van het Oekraïense leger was, bericht Jordan Epperson.

Hoewel de Strela-10 een Sovjet luchtafweergeschut is, dat zowel door de Oekraïense als door de Russische strijdkrachten gebruikt wordt, is het belangrijk op te merken dat de Russische grondtroepen de stad Kiev nog niet bereikt hadden op het ogenblik van de vernietiging van de auto.

Het is ook belangrijk op te merken dat, aangezien het een anti-luchtwapen is, het Oekraïense leger meerdere Strela-10’s verspreid over de hoofdstad heeft opgesteld in een poging Russische vliegtuigen neer te schieten die militaire doelen proberen aan te vallen.

Rusland heeft eerder deze week een groot deel van de permanente luchtverdedigingssystemen van Oekraïne vernietigd door middel van precisieraketaanvallen. Rusland zou geen reden hebben om een eenzaam luchtafweervoertuig Kiev in te zetten, nog afgezien van het feit dat alle Russische voertuigen gemerkt zijn met witte “Z’s” om ze te onderscheiden van hun Oekraïense tegenhangers.

De volledige video is hieronder te zien:

Zoals u kunt zien, lijkt het Oekraïense voertuig te proberen te manoeuvreren om Russische vliegtuigen boven Kiev uit te schakelen, voordat het door onachtzaamheid per ongeluk op het burgervoertuig botst.

Andere Srtela-10-systemen manoeuvreerden in Kiev rond de tijd van het ongeval. Het is heel goed mogelijk dat ze het laatste volledig functionele luchtafweersysteem van Kiev zijn en dat er een overvloed is in het gebied.

  De aanstichter van onze twee gelijktijdige wereldoorlogen: Washington

Hoewel veel sympathisanten van Oekraïne naar de sociale media zijn gegaan om te beweren dat de bestuurder eigenlijk een Russische agent was met een gestolen voertuig, is dat zeer onwaarschijnlijk. De “agent” zou ofwel:

1) De Strela van zijn bemanning ongemerkt in Kiev stelen, wat bijna onmogelijk zou zijn, of

2) In een buitgemaakt voertuig van de Russische linies naar de Oekraïense linies rijden, waar hij op een van de vele controleposten op weg naar de hoofdstad zou zijn aangehouden.

Hoewel de oorlog in Oekraïne tragisch is, is het belangrijk de beroemde uitdrukking te onthouden: Waarheid is het eerste slachtoffer in oorlog. Wat onze mening over het conflict ook moge zijn, wij kunnen het ons niet veroorloven te liegen en mee te doen aan propagandaspelletjes van een van beide partijen door willens en wetens overduidelijk valse informatie te verspreiden.

Wat er ook gebeurt, wij zullen de mensen van Oost-Europa in onze gebeden houden voor de nabije toekomst.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De toekomstige oorlog: Hoe ziet de bestorming van grote steden en stedelijke gebieden eruit?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel12.000 Tsjetsjenen klaar voor inzet in Oekraïne – Kadyrov Tsjetsjeense strijders steunen de interventie van Moskou in de Oost-Europese natie
Volgend artikelWHO plant nieuw “pandemieverdrag” voor 2024
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Nu die installaties in Oekraïne vernield zijn is de lucht ineens geklaard van vliegtuigstrepen. Toeval? Ik hoop het niet, want dat zou betekenen dat we vanaf nu weer wat vrijer kunnen ademen.

  Oh, en waar is die opwarming nu ineens? Met zulke mooie open luchten is het ineens een stuk kouder in de nacht, terwijl de “opwarming” juist vooral ’s nachts was (nog steeds maar heel weinig, maar goed). Ook zullen mensen gaan merken hoe wit de zon is, nu het magnetisch veld van de aarde dramatisch is afgenomen. Draag een zonnebril en niet giftige zonnebrandcrème, alsmede lange mouwen.

  Tip: knoflook met betadine werkt tegen moedervlekken. Houdt de moedervlek 5 dagen lang goed nat met de knoflook-betadine combo (let op; betadine kan vlekken in kleding maken) et voilà, moedervlek weg.

 2. Ik , zelf 5 jaar tankbestuurder geweest en tankberger , zie dat de tankbestuurder begint te driften en dit dus duidelijk een ongeluk was .
  De bestuurder verliest duidelijk de contolle over de tank met een uiterst ernstig gevolg .

  Mooi artikel , maar helaas misplaatst .

 3. N.b.

  Ook zegt het artikel dat het voertuig opzoek was naar Russische vliegtuigen , maar ook dit klopt niet , want zijn lanceerbuizen staan in transport stand en niet in de afvuurpossitie …

  Ik lees altijd jullie berichten , maar met dit bericht slaan jullie de plank volledig mis .

  Check eerst jullie facts , want jullie zijn verders goed bezig met de berichtgeving rondom covid .

 4. Bij de ‘welingelichte kringen’ (lees: verkeerd voorgelichte of opgelichte kringen) hebben ze het Oekraïens bericht – dat uiteraard desinfo is – klakkeloos overgenomen. En achteraf ook geen rectificatie kunnen vinden. Putin had niet op een voor de WEF prettiger moment kunnen binnenvallen. Twee jaartjes brainwashing over het ‘virus’ daar konden we deze afleiding natuurlijk niet bij gebruiken. Maar nu het verhaal aan alle kanten begint te verkruimelen, nu is distractie nodig. Ik weet precies wat Schwab, Rothschild, Rockefeller cs nu zeggen: ‘Putin is doing an excellent job’. Dan kunnen ze hem zometeen de zo gewenste blackout in de schoenen schuiven van enkele maanden, waarna niemand meer een cent heeft. En zo komen we bij: you will own nothing and be happy. It’s alle in ‘I Pet Goat’ – Zie
  https://youtu.be/1eCUOJRnfJs
  En voor het vervolg:
  https://youtu.be/eZRmYACf3A4
  Voor een groter verband, met de money-changers door de eeuwen heen:
  https://youtu.be/0mdDoewBRcw

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in