Kolonel Douglas MacGregor, voormalig adviseur van het hoofd van het Pentagon heeft onthuld dat Rusland zich voorbereidt op een oorlog van 30 maanden met de NAVO en de VS.

Meer specifiek onthulde Douglas MacGregor tijdens een interview, dat u hieronder kunt zien onder verwijzing naar een bron die in Moskou was, dat de Russische generale staf zich voorbereidt op een oorlog van 30 maanden met de NAVO.

Deze onthulling zou niet als een schok moeten komen. De militarisering van Moskou, het uitvaren van nucleaire oorlogsschepen en onderzeeërs voor het eerst in 30 jaar, wijzen in deze richting.

Hij zei specifiek:

“(….) We hebben gewoon niet zoveel munitie om naar Oekraïne te sturen. We hebben het punt bereikt waarop onze munitievoorraden opraken en onze fabrieken de productie niet kunnen versnellen om genoeg te produceren.We hebben niet de capaciteit die we 50 jaar geleden hadden voor raketten en al het andere. De Russen daarentegen, en ik had een gesprek met iemand die een paar dagen geleden in Moskou was, vertelden me dat de Russische generale staf zich voorbereidt op een oorlog van 30 maanden tegen de NAVO en de Verenigde Staten. Al hun fabrieken, hun munitiefabrieken, fabrieken voor oorlogsmateriaal, draaien 24 uur per dag, zeven dagen per week. Ze bereiden zich voor op het ergste.”

Vraag van de journalist:

“De secretaris-generaal van de NAVO is het eens met de uitputting van onze munitie. Het huidige verbruik van munitie is niet twee of drie keer zo hoog, maar vele malen hoger dan ons vermogen om het te leveren. Wat betekent dit? Voor mij betekent het dat de Oekraïners binnenkort niets meer zullen hebben. En zij zullen niets hebben, omdat NAVO dat niet heeft.”

Douglas MacGregor:

  Must Read: Russische militair-deskundigen houden zich niet in

“Ja, het lijdt geen twijfel dat de Oekraïners door hun munitie heen zijn. Oekraïners moeten zich terugtrekken en hergroeperen. Doen ze dat niet, dan worden ze volledig vernietigd.”

Bekijk de video met ondertiteling.

Hier is de hele discussie (tekstblokje aanklikken voor Engelse ondertiteling).

Nuland: De Krim is een legitiem doelwit van Kiev – Wij steunen de Oekraïense aanvallen!

Enkele uren geleden onthulde de Amerikaanse staatssecretaris Victoria Nuland dat de VS de Oekraïense aanvallen op de Krim steunt. De uitspraken leidden tot een storm van reacties in Moskou.

Nuland zei concreet:

“De VS vinden dat de Krim, die Rusland in 2014 van Oekraïne annexeerde, gedemilitariseerd moet worden, en Washington steunt Oekraïense aanvallen tegen militaire doelen op het schiereiland. Ongeacht wat de Oekraïners beslissen over de Krim, in termen van waar ze kiezen om te vechten enzovoort, Oekraïne zal niet veilig zijn tenzij de Krim tot op zekere hoogte wordt gedemilitariseerd,” zei Nuland tegen de Carnegie Endowment for International Peace in Washington, D.C..

Gevraagd naar het risico van een escalatie van de oorlog in Oekraïne, antwoordde de Amerikaanse staatssecretaris dat Rusland veel militaire installaties op de Krim heeft die cruciaal zijn voor de oorlog.

“Dit zijn legitieme doelen, Oekraïne valt ze aan, en wij steunen dat,” zei ze.

Moskou reageerde onmiddellijk: de woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharova, zei dat de opmerkingen van Nuland bewijzen dat de VS betrokken zijn bij de oorlog.

Bekijk de video van Nulands bekentenis.

“Het is een directe aanval op Moskou”

Ook Leonid Slutsky, hoofd van de commissie buitenlandse zaken van de Doema, probeerde Nuland te interpreteren.

  Het beest leeg bloeden

“Wat bedoelde Nuland echt? Ten eerste dat Washington, dat de marionetten in Kiev aanstuurt, het “taboe” met betrekking tot de Krim volledig opheft. Ten tweede geven de VS in feite toe dat zij rechtstreeks betrokken zijn bij het Russisch-Oekraïense conflict en bevestigen zij hun leidende rol in de omgang met Rusland “tot de laatste Oekraïner.

Ten derde lokt Washington de escalatie uit met oproepen tot aanvallen op militaire faciliteiten op de Krim, omdat het het conflict in de “heetste fase” wil brengen, die een groot aantal slachtoffers en vernielingen zal veroorzaken,” aldus Slutsky.

“Het wordt tijd dat westerse politici leren dat de Krim Russisch blijft en dat een aanval op het schiereiland een aanval op Rusland is, met alle harde gevolgen van dien,” aldus het Russische parlementslid.

De VS is de aanstichter

Een aanval op de Krim is een aanval op Moskou of Vladivostok zei Igor Girenko, een woordvoerder van de Russische ambassade in Washington, dat de verklaring een duidelijke bevestiging is van de beweringen van Rusland dat de VS rechtstreeks bij het conflict betrokken zijn.

“Het gaat niet alleen om de retoriek van Washington, het gaat om concrete acties. De VS voorzien Kiev van moderne wapensystemen die worden gebruikt om Russische gebieden te treffen. Ze geven militair advies aan de militaire leiding van Oekraïne. Ze plannen de facto samen militaire operaties. Zoals velen beweren, zijn de Amerikanen de aanstichters,”, aldus Girenko.

“De criminelen van Kiev aanzetten tot een aanval op de Krim is hetzelfde als hen aanzetten tot een aanval op Moskou of Vladivostok,” zei de Russische functionaris, die opmerkt dat de Russische kant deze houding van Washington beschouwt als een flagrante manifestatie van de oorlogszuchtige houding van de VS tegenover Rusland.

  Het pro-Oekraïne front in Duitsland brokkelt af

“Het zou eindelijk voor de hele internationale gemeenschap duidelijk moeten worden dat de Verenigde Staten de echte aanstichter zijn van het conflict in Oekraïne. De pogingen van Washington om de Oekraïners te gebruiken om Rusland een strategische nederlaag toe te brengen, zijn echter gedoemd te mislukken. Niemand mag er ook maar de minste twijfel over hebben dat Rusland zijn burgers en zijn grondgebied zal beschermen,” aldus Girenko.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

WOW! Gewoon… WOW! De waarheid komt naar buiten in Duitsland over OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel6 redenen waarom de neocons in het Westen deze oorlog met Rusland wilden
Volgend artikel“Fitte en gezonde mensen vallen gewoon om”: Australische presentator spreekt onomwonden over de vaccinatiemanie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Het vooruitzicht op 30 maanden verlenging op een artillerie oorlog welke op die van WO I lijkt mij niet te doen Rusland vecht dan wel tegen 28 NAVO landen en de agressor de Verenigde Staten. Het blijkt dat de oorlogsproductie van de Russen op orde is, echter denk ik dat de NAVO landen de neuzen allemaal in dezelfde richting moeten wijzen om deze verlenging enigzins ongeschonden door moet komen.

  Er zijn reeds EU lidstaten die wijzen op het feit dat de Russische operatie Z nader bekeken moet worden en met Moskau gepraat moeten worden, of Rusland mee gaat in het zionistische verhaal van de Amerikanen betwijfel ik zeer, ze hebben immers 78 jaar lang leergeld betaald.

  • Er zullen plotseling een aantal kakkers en angsthazen blijken te zitten tussen die O zo brave vazalstaten in Europa en het zgn. Westen.
   Oorlogje spelen is in het echt niet zo’n leuke bezigheid.

   • Ik twijfel ook nog steeds aan de echte bedoelingen van Poetin, hij komt per slot van rekening ook uit de WEF koker. Wie weet is hij ten goede veranderd, wie weet ook niet. Wat wel helpt is dat de Russen (net als de Oekrainers trouwens) hebben laten zien niet vies te zijn van burgerlijke ongehoorzaamheid en een zeer lage vaccinatiegraad hebben. Dat geeft nog hoop.

    • Ow my god een troll, sodemieter toch op ouwehoer🤣🤣🤣🤣🤣denk je nu echt dt de lezers die hier komen niet doorzien wat een doortrapte laffe wehoer je zelf bent.🤮met je trollen.

 2. WASHINGTON, 17 februari – RIA Novosti. De Verenigde Staten hebben niet beloofd om gevechtsvliegtuigen te leveren aan Oekraïne, maar zouden een dergelijk initiatief van andere landen verwelkomen, zei de strategische communicatiecoördinator van de Nationale Veiligheidsraad van het Witte Huis, John Kirby, tijdens een briefing.

 3. Als de Krim een ‘legitiem’ doel is voor Amerika dan is Washington of New York dat ook voor Rusland.
  En wat hebben ze hier aan hun flutwapens als Rusland over raketten beschikt die meerdere doelen per raket kunnen raken en het in no-time over en uit is in Europa. En blijkbaar hebben ze heel wat van die raketten.
  En dan heb je ook nog die grote onderzeeërs die rond de kusten van Amerika rustig afwachten tot er op het knopje gedrukt wordt en dan is die treinramp in Ohio maar klein bier vergeleken wat hun dan te wachten staat.
  Het grootste probleem wat die leeghoofden in de EU, (vol met coke, dat wel), hebben is dat ze de kracht van Rusland schromelijk onderschatten. Poetin waarschuwt hier al jaren voor.

 4. Demilitariseer de US
  Is de meest gelegitimeerde stelling !
  Dit wordt ooit nog de eis van de volledige overige wereld, zelfs van hun eens zo loyale vazalstaten van het westen.
  Als we die atoomoorlog nog kunnen afwenden natuurlijk !

  • Moskou reageerde onmiddellijk: de woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharova, zei dat de opmerkingen van Nuland bewijzen dat de VS betrokken zijn bij de oorlog.
   DUS????
   Val die fucking us aan

 5. En toch denk ik dat zij het allemaal samen doen! Anders was davos allang plat gegooid wanneer al die strontvliegen daar samen waren! Dat zijn de veroorzakers en niet onschuldige mensen die hier niets mee te maken hebben!

   • @Treeg en Daya… ‘Zo een mooie kans omdat hele zootje naar de kelder helpen .
    Maar er zal een reden zijn.’

    De reden is dat er eerst een reden moet worden gecreëerd en dat proces is nu bezig. Over een jaar of 2, zullen de westerse volkeren klaar zijn om hun eigen leiders af te zetten en zelf in eigen huis schoon schip te maken. Putin heeft in een toespraak gezegd dat hij het westen niet wil en niet hoeft aan te vallen, omdat de inwoners van het westen zichzelf tegen hun ‘leiders’ zullen keren. Heb vertrouwen. De dreiging moet zo groot mogelijk en dan vegen wij zelf al deze verraders van de aardbodem. Tot die tijd… werkt aan jezelf en groei, zodat er genoeg mensen zijn die hun hoofd koel houden. Rust en liefde zullen ons redden.

  • Helemaal mee eens. Er is nog hoop dat Rusland uiteindelijk alle schlemielen die in Davos aanwezig waren met een bakwagen ophaalt en ze een fijn kamp aanbied.

 6. Sommige mensen zien dingen die er zijn en vragen: ‘Waarom?’ Sommige mensen dromen van dingen die er nooit waren en vragen: ‘Waarom niet?’ Sommige mensen moeten gaan werken en hebben daar geen tijd voor.

  – George Carlin

 7. 30 maanden, denk dat dit te kort door de bocht zal zijn.
  eerder geschreven, het gaat hier om een RELIGIE .
  Waar veel mensen om je heen lid van zijn.
  NAZI vermengd met übermensch filosofie ; mn het hebben van grote ellebogen& acteerprestaties) vermengd met satanisme, freemason, euganics.
  Dezen willen een depopulatie van 90%
  Een wereldorde inrichten naar hun maatstaven.

  Met minder neemt men GEEN genoegen. Veel leden zitten mi reeds ‘suddenly dead’ op veilige bestemming. 🏝

  Men gaat voor een circus act ; die heet gehaktmolen voor de niet gelovigen bestemd.

  • Als men denkt dat alleen Davos het probleem is, je mede landgenoten zijn het probleem.
   Goed georganiseerd, op een aantal zwakke plekken na.
   Gesloten circuits.

 8. Putin begint geen 30 maanden durende oorlog als die tegen amerika opstaatnis het gelijk alles van de kaart vegen, euheum de poseidon????????

 9. Hoop dat al die huurlingen sterven. Zijn stuk voor stuk moordenaars om in een vreemd land proberen doldaten te vermoorden. Thuis zouden zij al de label moordenaar krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in