De psychologische tactieken die de media gebruiken om af te dwingen het Covid-19 ‘vaccin’ te nemen

4

Een nieuw “Vaccination Demand Observatory” maakt gebruik van monitoring, bots en massamarketing-programma’s voor “gedragsverandering” om via manipulatie in de mainstream media druk uit te oefenen op de mensen die niet gediend zijn van de  experimentele Covid-19 ‘vaccins’.

Amerika heeft een overschot aan Covid-19 vaccins, aangezien de vraag ernaar plotseling is gekelderd; de meeste Amerikanen die de injecties willen, hebben ze gekregen. Nu is een leger van agentschappen van de techgiganten opgericht om “vaccin aarzeling” aan te pakken, hun massamarketing aan het opvoeren om “vraag te creëren” door middel van monitoring, snelle gegevensanalyse, mediabesturing en een groot aantal gedragscontrolestrategieën die zij in hun draaiboeken hebben staan.

De vraag is ingestort

Volgens gegevens van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) is ongeveer 40% van de totale volwassen bevolking volledig gevaccineerd. Na een piek medio april is de vaccinatiegraad met 25% gedaald en heeft 56,4% van de volwassenen ten minste één dosis van een Covid-19 vaccin ontvangen, schrijft auteur Celeste McGovern op lifesitenews.com.

Maar 5 miljoen mensen, ongeveer 8 procent van degenen die een eerste dosis van de injectie hebben genomen, zijn niet komen opdagen voor hun afspraak voor de tweede dosis, volgens de CDC.

Als gevolg hiervan stapelt de overtollige voorraad vaccins zich in het hele land op. De stoelen waren leeg op een massale vaccinatieplaats in Philadelphia waar 4.000 doses ongebruikte vaccin zouden komen te vervallen. Een miljoen doses , ofwel een op de vier die door de federale overheid naar Louisiana werd verzonden, bleven op de plank liggen. Een county in Wyoming vroeg de staat te stoppen met het verzenden van vaccins omdat het een overschot van 20.000 injecties had; North Carolina sloot zijn vaccinatieklinieken wegens gebrek aan vraag.

“Voor het eerst hebben we op veel vaccinatieplaatsen afspraken die niet vol zitten”, zei Barbara Ferrer, directeur volksgezondheid van Los Angeles County, afgelopen donderdag tijdens een persconferentie.

“Er zijn hier veel mensen die … ik denk niet gevaccineerd willen worden”, grinnikte Ralph Merrill, een ingenieur die in het bestuur van de Alabama county zit.

Vaccin versus angst voor het virus

Talrijke media maken zich zorgen over het “vaccin afwijzing” en geven de schuld aan “Covid-19 ontkenning” en “complottheorieën”. Geen van hen vermelden dat sommige mensen gewoon niet geloven dat het vaccin werkt. De mainstream media negeren bijvoorbeeld Yale epidemiologie professor Harvey Risch, die onthulde dat de meeste mensen die nu Covid-19 oplopen tegen het virus zijn gevaccineerd.

Zij verzuimen ook melding te maken van de belangrijkste reden voor weigering van een Covid-19 vaccin, die door 45% van de respondenten in het onderzoek van de Delphi Group van maart werd genoemd, namelijk angst voor bijwerkingen. Met 118.746 gerapporteerde ongewenste bijwerkingen die alleen al in de VS zijn gemeld, waaronder 3.410 sterfgevallen en 1.595 blijvende handicaps, is het een legitiem afschrikmiddel. Dat geldt ook voor de abrupte stopzetting van het AstraZeneca-vaccin vanwege het hoge aantal bloedstolsels, en de pauze van het  Johnson & Johnson-vaccin.

Veel mensen zijn simpelweg meer bang voor het nieuwe vaccin dan voor het nieuwe virus, waarvan de CDC zegt dat het een algemeen overlevingspercentage van 99,4% heeft voor mensen van 50 tot 65 jaar die de infectie oplopen. De kans neemt toe naarmate mensen ouder worden, maar neemt af naarmate mensen jonger zijn. Voor mensen jonger dan 18 jaar is het door de CDC geschatte sterftecijfer voor het Covid-19 virus 0,00002, wat zich vertaalt naar een Covid-19 overlevingspercentage van 99,98%. Voor personen onder de 18 jaar is de kans om hun tijdens hele leven door de bliksem getroffen te worden zelfs groter dan de kans om door het virus te overlijden.

  Een handwapen tegen een leger

President Joe Biden zei dinsdag echter dat nu de meeste gevaccineerden oudere mensen zijn, van wie 85% ten minste hun eerste dosis vaccin heeft gekregen, hij wil dat 70% van alle Amerikanen (inclusief jongeren) tegen 4 juli hun eerste dosis hebben gekregen. Hij kondigde aan dat zijn regering de vaccins in de komende weken voor distributie naar kinderartsen zou sturen.

“Gevaccineerd worden beschermt je niet alleen, het vermindert ook het risico dat je het virus op iemand anders overdraagt”, zei Biden, die een klassieke ‘social marketing’-scriptlijn gebruikte van een wereldwijde industrie van gedragsveranderingsdeskundigen die het vaccin afdwingen.

Vaccination Demand Observatory

“Volksgezondheidsexperts weten dat de laatste centimeter – het vaccin van injectieflacon naar arm krijgen – het moeilijkst kan zijn”, aldus het  Vaccination Demand Observatory.

Het Observatory, dat vorige week werd gelanceerd , beheert een “beta-dashboard” van gegevens en bronnen “gericht op geselecteerde globale volksgezondheidswerkers”.

Het Observatorium is opgericht door een groep genaamd Public Good Projects (PGP) die “grootschalige gedragsveranderingsprogramma’s voor het algemeen welzijn ontwerpt en uitvoert”, UNICEF dat sinds 2020 86,6 miljoen dollar heeft ontvangen van de Bill & Melinda Gates Foundation, en het door Gates gefinancierde Yale Institute for Global Health.

PGP is opgericht door Joe Smyser, een volksgezondheidswetenschapper die een opleiding volgde aan het CDC en een partnerschap heeft aangegaan met Google en Facebook. De bestuursleden zijn onder meer leidinggevenden van de farmaceutische reus Merck en Pepsi, Levi-Strauss, de Advertising Council, Sesamstraat, Campbell’s en TikTok.

De PGP website zegt dat het door middel van “media en bot toezicht, Grassroots sociaal organiseren, ‘of thought leadership, onze aanzienlijke middelen en connecties inzetten voor communicatie voor verandering”.

Bots, of internet bots, ook bekend als crawlers, kunnen inhoud op webpagina’s over het hele internet scannen en geautomatiseerde conversaties en commentaren tot stand brengen.

“PGP houdt de mediaconversaties over het Coronavirus 24/7 in de gaten om organisaties te voorzien van realtime expertise op het gebied van volksgezondheid en begeleiding bij de berichtgeving”.

Het is noodzakelijk om het beweerde gevaar van de ziekte te benadrukken, want “als mensen merken dat ze een laag risico lopen om Covid-19 op te lopen, of dat de gevolgen van infectie niet ernstig zijn, zullen ze minder bereid zijn om zich te laten vaccineren”.

De groep heeft eerder vaccins gepromoot. Ze ontwikkelde de #StopFlu-campagne, waarbij 120 “micro-“socialemedia-influencers” in de “Afro-Amerikaanse en Latino-gemeenschappen in acht staten” werden gerekruteerd en gevraagd om hun publiek te overtuigen van het idee dat griep een ernstig probleem is en dat gezonde mensen griepprikken nodig hebben.

Het PGP-observatorium zegt dat het tot doel heeft “het wantrouwen in alle vaccins te verminderen”.

Overspoeld met Brave New World-discours zijn de “drie pijlers” van het programma “sociale luisteranalyse”, een trainingsprogramma en een “Vaccine Acceptance Interventions Laboratory” (VAIL) om “sociaal en gezondheidsonderzoek, gedrag en sociale luistervaardigheden te benutten” en “inentingsboodschappen te ontwikkelen om mensen te vaccineren tegen verkeerde informatie over vaccins”. Deze zouden “snel in het veld worden getest om de impact van de verandering in toon, formaat en gedrag te bepalen voordat ze worden geïmplementeerd”.

In 2020 creëerde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een nieuw gebied van volksgezondheid genaamd “infodemiologie“: de “wetenschap van infodemisch beheer”. PGP en UNICEF leiden het “Field Infodemiologist Training Program (FITP)”, gevestigd in UNICEF-kantoren, regeringskantoren en andere kantoren van “multilaterale partners” om “veldinfodemische managers” op te leiden en “volksgezondheidstoezicht op verkeerde informatie” uit te voeren en “gemeenschap ondersteuning bij uitbraken van desinformatie”.

Gigantisch Biotech globaal netwerk

  Onder de dekmantel van Covid is er een doelbewuste drieledige aanval op onze gezondheid en ons leven met teststaafjes, gezichtsmaskers en gifstoffen

Onder het enorme netwerk van organisaties en programma’s die betrokken zijn bij de grote massale commercialisering van de vraag naar vaccins, naast de WHO, CDC, UNICEF, PGP en Yale, omvatten de belangrijkste orkestratoren:

 • Stronger – Een nieuwe nationale campagne die bestaat uit een “groeiend aantal partners uit de private en publieke sector”, waaronder PGP, Google en BIO. “Of het nu gaat om verkeerde informatie over vaccins of ontkenning van de klimaatverandering, we zien een gevaarlijke spanning van onwetenschappelijke retoriek online groeien”, zegt hun website. “Ons doel is om door het lawaai heen te snijden en de waarheid te normaliseren”.
 • BIO – Biotechnology Innovation Organization (BIO), ’s werelds grootste belangenvereniging voor biotechnologie die aangesloten bedrijven vertegenwoordigt, waaronder vaccinfabrikanten Pfizer Inc., Moderna Therapeutics Inc., Johnson & Johnson, Janssen Biotech en GlaxoSmithKline, evenals grote landbouwbedrijven zoals Monsanto, samen met academici, instellingen en ‘gerelateerde organisaties’.
 • Het RCAID-project – gecreëerd door PGP voor “Rapid Collection Analysis Interpretation and Disseminination”, biedt “real-time mediamonitoring met dagelijkse analyse van volksgezondheidsdeskundigen”.
 • Zignal Labs – een “media intelligence platform” om berichten op te stellen en “controle te krijgen over bedreigende verhalen voordat ze de kop opsteken”.
 • Family Health International – Een organisatie die “sociale psychologie, antropologie, gedragseconomie, sociale marketing en andere gedragswetenschappen” gebruikt om gedragsverandering te bewerkstelligen. Het heeft tientallen miljoenen ontvangen van de Bill and Melinda Gates Foundation om “vraag naar langwerkende anticonceptiva te creëren” in arme landen. Tot de donoren behoren ook de CDC, de Wereldbank en de vaccinproducent Johnson & Johnson.

Playbook-regels

In de wereld van “infodemic management” zult u onvermijdelijk de naam Jeff French tegenkomen, professor aan de Universiteit van Brighton en auteur van “Strategic Social Marketing: For Behavior and Social Change”, naar wiens tekst wordt verwezen in de meeste gidsen over massamarketing voor vaccins.

Het advies van French heeft veel van de standaardverkoop van pandemische vaccins geïnspireerd:

 • “Doeltreffende campagnes tegen verkeerde informatie over vaccins moeten de nadruk leggen op de gevaren van ziekte” en “gebruik maken van de krachtige motivator van angst voor verlies samen met de mogelijkheid van positieve gezondheidswinst”.
 • “Doe een beroep op de emoties, want gegevens alleen zullen niet voldoende zijn”.
 • Plaats ongunstige gebeurtenissen niet in het middelpunt van “inspanningen om vraag te creëren”, maar “zorg ervoor dat ze in de juiste context worden geplaatst” en help het publiek begrijpen dat “de meeste zeldzaam en van beperkte duur zullen zijn”.
 • “Elke mediabetrokkenheid en managementstrategie die wordt ontwikkeld, moet progressieve en proactieve mediabriefings, het genereren van verhalen, redactionele feeds … omvatten en moet ook 24/7 media-monitoring en weerlegging / correctiesystemen omvatten”.
 • Autoriteiten moeten “afspraken hebben gemaakt” over “hoe en wanneer misleidende informatie moet worden verwijderd en voorstanders voor dergelijke informatie moeten worden verwijderd en gemarkeerd als problematisch op social media”.
 • Herhaal “positieve berichten die de beschermende voordelen (individueel, gezin en gemeenschap) van het vaccin benadrukken en het verlies dat gepaard gaat met niet-vaccinatie (overlijden, slechte gezondheid, verlies van vrijheid en sociale solidariteit, onvermogen om te reizen, enz.)”.
 • “Samenwerken” met de farmaceutische industrie, andere organisaties met winstoogmerk en NGO’s om vaccins te promoten.
 • “Zoek interventies” bij sleutelfiguren in de antivaccinatiegemeenschap en “probeer van die informanten en pleitbezorgers voor vaccinatie te maken”.
 • “Ga door met het promoten van ander beschermend gedrag, zoals handen wassen en fysieke afstand nemen”.
 • “Integreer financiële en niet-financiële prikkels … samen met sancties voor niet-naleving door beperkingen op te leggen aan reizen, onderwijs of werk”.
 • “Regeringen zullen moeten leveren en communiceren welke combinatie van prikkels en bestraffende interventies zal worden gebruikt om de vraag te stimuleren”.
  Vermoeden bloedstolling ook bij vaccin Janssen

Gedragsmodificatie en operante conditioneringstechnieken zijn een veel voorkomend thema in de French geschriften. In een artikel uit 2014 dat hij schreef voor het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding over de adoptie van vaccins, zei hij dat “gedragsinterventies moeten proberen om gewenst gedrag te belonen en, waar nodig, ongepast gedrag te bestraffen”.

De Wereldgezondheidsorganisatie heeft in oktober, nog twee maanden voordat een injectie beschikbaar kwam, een “technisch advies” uitgebracht naar aanleiding van de richtsnoeren van French, genaamd Gedragsoverwegingen voor de acceptatie en opname van COVID-19-vaccins. Sommige van zijn adviezen klinken nu heel bekend:

 • “Maak gebruik van anticiperende spijt in communicatie”. Bijvoorbeeld door “mensen te vragen hoe zij zich zouden voelen als zij zich niet zouden laten vaccineren en uiteindelijk COVID-19 zouden krijgen of het aan hun naasten zouden doorgeven”.
 • “Benadruk de sociale voordelen.Vertel de mensen dat vaccinatie niet alleen het individu ten goede komt, maar ook ‘kudde-immuniteit’ of ‘populatie-immuniteit’ genereert.
 • “Het benadrukken van de economische voordelen, zoals de mogelijkheid om te blijven werken en voor het gezin te zorgen, kan vaccinatie ook aanmoedigen”.
 • “Beheer verwachtingen. Aangezien de vaccinopname kan worden ondermijnd door het gebrek aan volledige werkzaamheid van COVID-19-vaccins, wat betekent dat mensen nog steeds preventief gedrag zullen moeten vertonen (bv. mondkapjes dragen en fysieke afstand bewaren), zelfs als en nadat zij zijn gevaccineerd”.
 • Benadruk het gevaar van ziekte. “Als mensen denken dat zij weinig risico lopen om COVID-19 op te lopen, of dat de gevolgen van besmetting niet ernstig zullen zijn, zullen zij minder snel geneigd zijn zich te laten vaccineren”.
 • Minimaliseer de gevaren van vaccinatie en ongewenste voorvallen. “Sommige mensen proberen het risico om geïnfecteerd te raken te vergelijken met dat van een nieuw vaccin en stellen vast dat tussen de twee het risico op COVID-19 lager is. Bijwerkingen zijn “vaak onvermijdelijk als grote aantallen mensen in korte tijd worden gevaccineerd. Neutraliseer de schok door proactief te communiceren over de onzekerheid en het risico van invaliditeit en overlijden verbonden aan het vaccin”.

UNICEF en PGP’s Vaccine Misinformation Field Guide adviseren vaccinpromotors om “vaccinatie in een ‘win-win’-kader te plaatsen. Laat gelukkige, gezonde, productieve mensen zien in afbeeldingen, en als u de handeling van vaccinatie moet laten zien, probeer dan naalden en tranen te vermijden”.

FHI360 publiceerde zijn eigen “Quick Start Guide” over “Demand Building and Advocacy for COVID-19 Vaccine Acceptance and Acceptance” en adviseerde regeringen om een “task force” op te richten, iets wat Biden in maart deed en 1,5 miljoen dollar opzij legde voor de media en zijn vaccin-blitz.

FHI 360 adviseert ook mensen op te splitsen in “doelgroepsegmenten” van “gemakkelijke ontvangers” die “veel vertrouwen hebben in zorgverleners en vaccins niet in twijfel trekken” tot “vaccin-weifelaars” die “grote zorgen hebben over de veiligheid en weinig vertrouwen hebben in de instellingen die het vaccin promoten”. Maak vervolgens “gerichte berichten” en maak “spiekbriefjes voor gespreksonderwerpen voor culturele en religieuze leiders”.

De verwijderde Bill Gates documentaire – “Waarom hij overstapte van Microsoft naar vaccins”

Vorig artikelGezondheidsautoriteit meldt 2 sterfgevallen onder baby’s na experimentele COVID-injecties tijdens klinische proeven
Volgend artikelVaccinatiecijfers uit Israël zijn dramatisch
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Beste Rommel, Is het mogelijk om op deze site hier ook enige aandacht aan te schenken.
  Ik weet niet of je dit een beetje gevolgd hebt.
  Ze had uiteindelijk na jaren gewonnen maar ze zijn weer opnieuw in cassatie gegaan en beginnen weer opnieuw om hun gelijk te halen.
  dit bericht heeft verder niets met Bron zelf te maken.

  https://ejbron.wordpress.com/2021/05/08/crowdfunding-voor-raffie-chohan-2/

  Verwijder dit bericht maar als jij het gelezen heb.
  Ik kan op mijn tablet geen email versturen omdat ik bijna alles er uit gesloopt hebt, vandaar dit bericht in een reactie.
  Maar neem de link bij Bron even door, als je zou willen.

 2. Researchers van het prestigieuze Salk Institute, opgericht door vaccinpionier Jonas Salk, erkennen in een wetenschappelijk artikel impliciet dat de Covid vaccins levensgevaarlijke bloedklonters en schade aan zowel bloedvaten als het immuunsysteem veroorzaken. We wezen er eerder deze week al op dat steeds meer gevestigde wetenschappers tot de conclusie komen dat juist de vaccins een grote bedreiging voor de menselijke gezondheid vormen. Vele duizenden Europeanen en Amerikanen hebben hun ‘vrijwillige’ deelname aan dit grootste ‘medische’ experiment aller tijden al met hun leven moeten bekopen, en vele honderdduizenden met hun gezondheid.

  Alle in het Westen gebruikte Covid vaccins coderen het menselijk lichaam tot het aanmaken van het spike eiwit, het gevaarlijkste deel van het veronderstelde SARS-CoV-2 virus, met de bedoeling om mensen juist tegen de schadelijke gevolgen van dit spike eiwit te beschermen. Kortom: we laten uw lichaam iets gevaarlijks aanmaken zodat uw lichaam antistoffen aanmaakt tegen datzelfde gevaar, maar hebben geen idee hoe en of dat proces ooit nog wordt gestopt.

  Waarom dan niet gewoon de ‘gok’ nemen het virus op te lopen, waar aantoonbaar 99,7% van de bevolking niet of nauwelijks ziek van wordt? Nee, die logische, historisch onomstreden gedachtegang is anno 2021 plotseling zó ouderwets. We mogen niet meer vertrouwen op ons natuurlijke immuunsysteem, maar alleen op wat er uit een spuit komt.

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/prestigieuze-pro-vaccinatie-salk-institute-impliceert-dat-de-covid-vaccins-levensgevaarlijk-zijn/

 3. Wat ik ook niet snap is dat er miljarden in dit vaccin gepompt worden. Volgens de who in dit artikel: https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/the-top-10-causes-of-death
  Zijn er in 2019 2 miljoen mensen gestorven aan hartziekten. Hoezo is er dan geen grootscheepse campagne geweest met betrekking tot die killer. Is het omdat de oorzaak waarschijnlijk bij de grote voedsel bedrijven en het afgedwongen hoge leeftempo ligt. Of omdat er niet genoeg mensen voldoende gestimuleerd zijn met giften vanuit de instanties die nu zoveel geld stoppen in het pushen van een zogenaamd vaccin.ik weet het niet maar dat het niet klopt staat als een paal boven water.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in