Frappant hoezeer de vaccinpushers veelal 180° draaien wanneer die “zeer zeldzame ongewenste bijwerking” op hun eigen dak valt. Zoals de standup komiek Heather McDonald, die op het podium met haar “grap” over haar vaccinatiestatus terstond karma opriep en ter plekke stijl achterover viel en met haar hoofd op de grond smakte.

“Ik ben gevaccineerd, dubbel gevaccineerd, geboosterd … en griepprik en gordelroosprik en heb nog geen COVID gekregen en Jezus houdt het meest van mij” – zodra ze die propagandagrap had gemaakt, bleek dat Jezus misschien toch wat minder van haar houdt dan dat ze in veronderstelling is.

Onlangs sprak zij over het voorval in het programma “Ask Dr. Drew” – en hield voet bij stuk: zij zal zich niet meer tegen Covid laten inenten.

Terwijl presentator “Dr. Drew” de talrijke bijwerkingen van het Covidvaccin opsomde, maar benadrukte dat de vaccinatie deze risico’s niettemin “waard” was, kwam McDonald tot een duidelijke conclusie: van een vierde dosis is voor haar geen sprake. Zij had haar booster van het Modernavaccin gekregen, drie weken voor het optreden dat wereldwijd de krantenkoppen haalde.

Uit het gedrag van McDonald blijkt duidelijk dat zij een verband legt tussen het vaccin en haar instorting. De bezweringspogingen van haar gesprekspartner halen niets uit: met een droge lach verklaart McDonald: “Ik ben klaar” – zij is klaar met het Covidvaccin.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Komiek Heather McDonald stort in op podium, breekt schedel na uitspraak: “Ik ben Vaxxed, Double Vaxxed, Boosted en Griepprik”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVideoboodschap: Canadese politievrouw in tranen bedankt “Freedom Convoy” truckers
Volgend artikelHet beleid van verplichte vaccinatie heeft geen invloed op de vaccinatiegraad in Oostenrijk; integedeel
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

9 REACTIES

 1. Hoe was het ook alweer die tekst?

  Gij zult de Heere uw God niet verzoeken Lucas 4:12

  En dat was precies wat deze domme muts deed en het antwoord was er binnen een paar seconden.

  Zij mag zich gelukkig prijzen dat ze nog leeft!

 2. Ze zegt ze is klaar. Ja dat zal wel kloppen inderdaad, die troep is haar langzaam aan het kapotmaken van binnen. Die heeft echt niet lang meer.

 3. Beter
  Een kleinbeetje laat dan Nooit
  Dan kan ze nog een beetje kreperend naar de kist toe lopen

  Laat U gewoon vol spuiten als U toch al zoveel spuitjes achter de rug hebt

  U wou toch die Crimineelen helpen
  De Domme Massa laten zien dat het voor de gezondheid was ?

  Is dat ineens niet meer zo ?

  Waar zijn al die rijke Laffaards Biljardairs /
  Miljardairs / Miljoenairs gebleven ?

  Komen zij geen prikken die zei hebben laten vervaardigen halen in het belang van hun gezondheid ?

  De Super rijken moeten verplicht minimaal 6 prikken tegelijkertijd krijgen in het belang van hun gezondheid
  Jaa …. ook het Koningshuis en hun hondjes op twee poten
  In het belang van hun veiligheid

  Dit onder toezicht van meerdere Anti Vaccin Artsen
  Die er controle toezicht op zullen houden
  Op
  Bijde Armen
  Bijde bilkussens
  Bijde Dijen
  Hoe eerder hoe beter
  Dit moet eigenlijk bij in de Wet worden opgenomen als een verplichting

  Het Goede voorbeeld gevers rol moet door de leiders worden gegeven gedaan

  Dank U

 4. Waarom zo hard over haar, ook zij is een van de miljoenen mensen die misleid zijn door degenen waarvan je mag verwachten dat ze er voor ons zijn. Veel mensen kunnen gewoon niet bevatten dat de overheden niet het beste met ze voor hebben. Daarvoor hoeven ze toch niet vernederd te worden, heb liever mededogen met ze, daar wordt de wereld beter van, niet van al die harde woorden

  • Volledig mee akkoord Lia.Leedvermaak is geen goede eigenschap.Hopelijk gaan mensen eindelijk beseffen dat ze bedrogen en belogen worden.Dan zijn deze voorvallen niet voor niets geweest….

  • Het klinkt hard
   Klopt wel … Maar het moet
   De mensen worden anders niet wakker
   Als men met zoete praatjes gaat strooien
   Dan blijft men de hielen van de dienaren van de zogenaamde Well Wishers staat likken
   Schijven dient om de mensen wakker te schudden uit hun luie slaap

   Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in