Het spike-eiwit in de vaccins tegen het coronavirus (COVID-19) is een van de meest bio-actieve en potentieel schadelijke stoffen die de mensheid kent. Het dringt door in de bloed-hersenbarrière, de celkern en beïnvloedt zelfs de DNA-replicatie.

Het spike-eiwit schijnt het immuunsysteem op een vreemde manier te herprogrammeren. Het BNT162b2 mRNA-vaccin tegen het COVID-19 virus blijkt zowel de adaptieve als de aangeboren immuunreacties te herprogrammeren. Wanneer het de celkernen binnendringt, remt het vrij zwevende spike-eiwit de DNA-reparatie, schrijft Mary Villareal.

Er waren problemen geweest met het immuunsysteem bij de gevaccineerden, en het wordt nu duidelijk dat zij eigenlijk geen brede natuurlijke immuniteit ontwikkelen. In plaats daarvan produceren zij meer S-antilichamen tegen het spike-eiwit waarmee zij oorspronkelijk gevaccineerd waren.

Uit een recent surveillancerapport van het U.K. Health Security Agency blijkt dat de N-antilichaamspiegels lager lijken te zijn bij personen die na twee doses van het vaccin een infectie oplopen.

Dit betekent dat de vaccins interfereren met het vermogen van het immuunsysteem om antilichamen tegen het virus te produceren na infectie. In het geval van het N-antilichaam blijkt dit tegen het nucleocapsideproteïne te zijn, dat als omhulsel van het virus dient en een belangrijk onderdeel is van de reactie van het immuunsysteem van de ongevaccineerde bevolking.

Als er in de toekomst mutaties in het spike-eiwit van het COVID-virus optreden, zullen de gevaccineerden kwetsbaarder zijn en mogelijk onbeschermd zijn omdat zij niet in staat zijn het N-antilichaam te produceren.

Inmiddels zouden de ongevaccineerden een veel betere immuniteit hebben tegen eventuele mutaties, omdat zij na besmetting zowel S- als N-antilichamen kunnen aanmaken.

  Rechtszaak in Duitsland: AstraZeneca weigert vergoeding voor vaccinschade - gevaccineerden hebben zelf schuld

America’s Front Line Doctors waarschuwde ook dat vaccins het lichaam van de mensen veranderen in wandelende spike-eiwitfabrieken, waardoor het lichaam er antilichamen tegen gaat aanmaken.

“Ten eerste “mis-trainen” deze vaccins het immuunsysteem om slechts een klein deel van het virus [het spike-eiwit] te herkennen. Varianten die, al is het maar een klein beetje, in dit eiwit verschillen, kunnen ontsnappen aan het nauwe spectrum van antilichamen die door de vaccins worden aangemaakt,” legt AFLDS uit. “Ten tweede creëren de vaccins “vaccinverslaafden”, d.w.z. dat personen afhankelijk worden van regelmatige herhalingsinjecties, omdat zij slechts tegen een klein gedeelte van een muterend virus “ingeënt” zijn.”

De groep haalde ook de Australische minister van Volksgezondheid Dr. Kerry Chant aan, die zei dat COVID endemisch zal worden en dat de mensen eraan zullen moeten wennen om eindeloos vaccins te nemen.

Tenslotte is er het simpele feit dat de vaccins op geen enkele manier infectie in de neus en de bovenste luchtwegen voorkomen, en dat is waar volledig gevaccineerde mensen meestal de hoogste virale belasting vertonen.

Immuunproblemen en andere vaccininfecties

Gevaccineerden hebben ook te maken gehad met immuunproblemen en herinfecties. Deze aandoeningen, die VAIDS (of Vaccine Acquired Immune Deficiency Syndrome) worden genoemd, zijn zeer verontrustend, omdat zij schadelijk kunnen zijn voor personen.

Hoewel het geen officiële wetenschappelijke term is, is het toch belangrijk de aandacht te vestigen op VAIDS, vooral voor degenen die bezorgd zijn over de immuungezondheid van hun gevaccineerde dierbaren.

Eind januari werd op een anti-vaccinatiebijeenkomst in Italië de bewering herhaald dat de COVID-19 vaccins giftig zijn en dat zij in de toekomst allerlei medische catastrofes zouden kunnen veroorzaken. Professor Luc Montagnier, Nobelprijswinnaar voor geneeskunde voor zijn ontdekking van het humane immunodeficiëntievirus (HIV) zei zelf dat degenen die de derde dosis COVID-vaccins hebben gekregen, naar het laboratorium moeten gaan en AIDS-tests moeten doen, en dan hun regeringen moeten aanklagen.

  Hartontsteking gebeurt over de hele wereld als gevolg van bloedstolsels veroorzaakt door COVID-19 vaccins

Als Montagnier en andere dissidente deskundigen gelijk hebben over “het grote sterven,” dan zijn er in de nabije toekomst ongeveer één tot twee miljard doden te verwachten.

Als die schatting alarmerend lijkt, dan zouden de mensen zich meer bewust moeten zijn van het stijgende aantal bijwerkingen, waaronder kankers en hartproblemen, die zich wereldwijd ontwikkelen. Zelfs Pfizer zelf heeft een lange lijst van mogelijke bijwerkingen van zijn vaccins, met negen bladzijden ziektegevallen die nauwelijks de oppervlakte krabben.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccin Verworven Immuun Deficiëntie Syndroom (VAIDS): “We moeten verwachten dat deze immuunerosie zich op grotere schaal zal voordoen”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinzeloot krijgt pericarditis na COVID-19 booster
Volgend artikelKlimaat Lockdown: Globalisten misbruiken olieprijspieken om grotere bevolkingsrestricties door te drukken met “10-puntenplan” dat een reisverbod inhoudt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Dit is natuurlijk de sales pitch waar de idioten voor vallen. Hun wordt verteld dat het “virus” steeds muteert, en dat het daarom goed is als ze boesters nemen. Nadenken doen ze niet, dus afvragen of dit verhaal wel klopt doen ze ook niet. Nog nooit is er “het virus” geisoleerd, dus hoe ze op die mutanten komen, geen idee.

  “Ten tweede creëren de vaccins “vaccinverslaafden”, d.w.z. dat personen afhankelijk worden van regelmatige herhalingsinjecties, omdat zij slechts tegen een klein gedeelte van een muterend virus “ingeënt” zijn.”

  En dit is dus ook het business model van de pharma, waar ze vet mee verdienen. Wie zou er nou niet een boestertje of twee, drie of vier willen nemen? Lekker beschermd tegen het endemische Spook van de Covid.

 2. Spoken bestaan niet, het endemische Covid spook al helemaal niet, maar ja, probeer dat de ´angstigen’ die de great reset plannen mede faciliteren maar eens ´wijs’ te maken…

  • Tsja, helaas zullen ze ook niet allemaal bezwijken, was het maar zo, maar dat is niet de bedoeling van de gifspuit. Er moeten nog wel wat labieltjes en docieljes overblijven om te poetsen en te boenen in de NWO. Gezond-denkende mensen zijn daar ook niet voor nodig…Nogmaals, rond 2040 schat ik, en anderen, dat het een stinkende bende is op Aarde, goor, vervallen, smerige atmosfeer, heel veel zieken, heel veel mislukte zwangerschappen, chaos, veel roest, geen onderhoud, geen beheer, vernielde infra, etc etc. En de smeerlappen die het endemische spook hebben gemaakt, zijn er ook niet meer, ontsnapt in de dood. Zonder ooit verantwoordelijk te zijn gesteld voor de rotzooi die ze samen met de die ongelooflijk stupide massa hebben veroorzaakt. Dit gaat honderden, misschien wel duizenden jaren duren voor het leven weer normaal is op Aarde. En het erge is, dat dit alles gewoon voorkomen kan worden, en we een mooie tijd tegemoet zouden kunnen gaan. Het enige dat we dan nog kunnen hopen, is dat er een versnelde, grotere bewustwording gaat plaatsvinden waardoor er een verschuiving plaatsvindt van stupide naar gezond-denkend. Denk je dat dit mogelijk is…

 3. Mmmm moeilijk verhaal. Een gevaccineerde is dus niet of minder in staat om zelf n-antilichamen te produceren. Er staat in het artikel wel niet uitgelegd hoe dit komt. Het vaccin stimuleert de aanmaak van s-antilichamen. S-antilichamen werken kennelijk ook tegen mutaties? Als deze theorie waar blijkt te zijn gaan reeds gevaccineerden mensen steeds weer her-infecties krijgen en geraken we nooit van het virus af. Is dit erg voor ongevaccineerde? Want die zijn immers allang immuun. Voor gevaccineerden is dit een groot probleem want die moeten dan inderdaad blijven boosteren, een heel leven lang. En verstoor je de immuunreactie met andere virussen niet? Is een gevaccineerde in staat n-antilichamen te produceren tegen andere virussen als covid. Als dit niet zo is heeft een gevaccineerde een groot probleem.

  • Reknir, dit hele verhaal klopt ook voor geen meter. Het is al herhaaldelijk uitgelegd dat er nooit een virus is geisoleerd, omdat het een computer model was en is. Het “virus” heeft nooit bestaan. Je kan een “virus” string maken obv een computer model als je maar de juiste ingredienten in je pot gooit, en beweren dat je het “geisoleerd” hebt. En ook de mutanten op dezelfde manier. Al dat gescherm met antibodies en dit en dat… allemaal larie. Kijk naar de spuit, wat er in zit, en wat het doet. Het heeft niks, maar dan ook niks met “bescherming tegen een virus en de mutanten” te maken. Helemaal niks. Dus het maakt ook niet uit of er nu wel of niet een “virus” bestaat, of dat er “mutanten” aangemaakt worden. De mutanten werden gewoon gebruikt om vax-vrijen te kunnen beschuldigen, en mensen te dwingen de spuit te blijven nemen. Want daar gaat het om: mensen dwingen de spuit te nemen. Het is de spuit die het immuunsysteem naar de verdommenis helpt, en dus, ja, dan ben je ook niet meer gewapend tegen welke andere virussen er mogen rondspoken, en bacteria, en kanker. Dan ben je gewoon de haas. Die spuit moet er in van de patienten op de afdelng Globalisten van het Gekkenhuis, want het DNA van de mens moet permanent veranderd worden, en dat gaat (mede) ten koste van het immuunsysteem. Daar gaat het om, en niks anders. Virus.. larie. Het enige dat van belang is voor een gezond mens, is om te beseffen dat er geen virus is, maar dat de gifspuit met de aanmaak van de S antigens een heleboel processen verstoort of zelfs vernielt, waardoor jouw natuurlijke bescherming in duigen valt. (de echte reden voor de gifspuit is een verhaal met veel tentakels, maar dat ga ik nu niet weer uitleggen…) Vriendelijk advies: neem de gifspuit nooit, ook al lopen je vrienden en familie er mee te pronken.

 4. Besmettingen, infecties, virus, antilichamen…. Een gemiddelde Disney klassieker is geloofwaardiger. Eigenlijk staat hierboven: blabla bla blaaaaablabala bla bla bla.

 5. Altijd weer dezelfde of voor de verandering iets gewijzigde NONSENS over “het virus”. Jammer dat Frontnieuws een dergelijk verhaal publiceert.

  • Ja, alsof er toch nog een soort van onbewust verlangen blijkt te zijn dat de gifspuit echt een fijn medicijntje is … toch nog een soort van massa-hypnose die net als het endemische covid spook rondwaart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in