CDC directrice Rochelle Walensky heeft vrijdag alarm geslagen en gewaarschuwd voor een “pandemie van de ongevaccineerden”.

“Er is een duidelijke boodschap die doorkomt. Dit is een pandemie aan het worden van de ongevaccineerden. We zien uitbraken van besmettingen in delen van het land met een lage vaccinatiegraad, omdat ongevaccineerde mensen risico lopen”, zei Walensky tijdens een nieuws briefing op vrijdag.

De bovenstaande foto The Plague is van een fantastische artiest en schrijver, Eugen Dashine, je kan zijn werk op @ Deviant Art MeethOs bekijken.

“Pandemie” is het nieuwe woord dat de globalisten graag gebruiken om de massa’s door middel van angst te beheersen.

En waarom ook niet, aangezien ze vorig jaar zo’n groot succes hadden door het te gebruiken om honderdduizenden bedrijven te vernietigen, een recordaantal kinderen zelfmoord te laten plegen, honderden miljoenen mensen ertoe te brengen mondkapjes te dragen en thuis te blijven, gewoon door een “virus” te noemen en het magische woord erbij te gebruiken: PANDEMIE.

En terwijl deze “COVID-19 Pandemie” woedde en zogenaamd honderdduizenden mensen doodde, eenvoudig vastgesteld door een dubieuze PCR-test van valse “positieven” voor dit “moordvirus,” leek bijna niemand op te merken dat de griep op hetzelfde moment volledig verdween.

Eergisteren, 16 juli 2021, gaf CDC-directrice Rochelle Walensky officieel de naam van de nieuwste “pandemie” die ze iedereen willen laten vrezen: de “Pandemie van de Ongevaccineerden”.

Deze nieuwe “pandemie”, aangekondigd tijdens de COVID-19 Response briefing van het Witte Huis, was ook opgeschreven als een script om te worden verspreid onder de door de farmacie gecontroleerde mainstream media, zoals blijkt uit de bijna exact dezelfde kop en tekst die ze allemaal gebruikten, wat eens te meer aantoont dat echte onderzoeksrapportage over alles wat met vaccins of medicijnen te maken heeft niet meer bestaat in de  mainstream media.

  Verkiezingswaarnemer getuigt van verkiezingsfraude in Michigan: "Wat voor soort verkiezing is dit?"

Als u één van de steeds talrijker wordende individuen bent die de mainstream media als “nieuws”-bron hebben verlaten, en zelf op onderzoek is uitgegaan, dan zult u duidelijk zien dat deze “nieuwe pandemie” alle kenmerken vertoont van de pandemie die de westerse wereld vorig jaar heeft verwoest.

Statistieken gebaseerd op “laboratoriumtests” die zij controleren, en gewoon regelrechte leugens met een enkel doel: meer mensen “gevaccineerd” krijgen met COVID-19 injecties.

Iedereen met een middelbare schoolopleiding en de mogelijkheid om op het internet te zoeken, in het bijzonder op de onafhankelijke websites, kan gemakkelijk de feiten controleren van wat wordt gezegd, en gemakkelijk dwars door hun leugens heen kijken.

Maar hoeveel mensen zullen dat ook werkelijk doen?

Hier is het officiële narratief dat gisteren door de Associated Press werd verspreid en door de meeste media werd overgenomen:

“De directeur van de Centers for Disease Control and Prevention zegt dat de COVID-19 uitbraak in de VS “een pandemie van de ongevaccineerden” aan het worden is.

Tijdens een briefing in het Witte Huis zei Dr. Rochelle Walensky dat het aantal gevallen in de VS de laatste week met 70% is gestegen, dat het aantal ziekenhuisopnames met 36% is gestegen en dat het aantal sterfgevallen met 26% is gestegen. Bijna alle ziekenhuisopnames en sterfgevallen, zegt ze, zijn onder de ongevaccineerden.

De COVID-19 coördinator van het Witte Huis, Jeff Zients, herhaalde dat de pandemie “een pandemie is die voornamelijk ongevaccineerde mensen bedreigt”.

Hij zegt dat de regering-Biden verwacht dat het aantal gevallen de komende weken zal toenemen door de verspreiding in gemeenschappen met een lage vaccinatiegraad. Vier staten waren vorige week goed voor 40% van de nieuwe gevallen, waarvan één op de vijf uit Florida kwam”.

  Biden-regieme vraagt SMS-aanbieders om toezicht te houden op "verkeerde informatie" over vaccins in privé-sms-berichten

Als u wilt luisteren naar wat Rochelle Walensky werkelijk heeft gezegd, moet u haar presentatie op het YouTube-kanaal van het Witte Huis bekijken, wat men beter kan doen, omdat u niets kunt vertrouwen van wat de mainstream media “berichten”.

Wat “gevallen” betreft, moet er echt nog iets gezegd worden over hoe ze deze “gevallen” in feite uit de lucht plukken om angst te zaaien onder het publiek?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De VACCINATIEKLOOF en de opkomende SEGREGATIEMAATSCHAPPIJVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Mike Yeadon: “Dit zijn geen vergissingen, goedbedoelde fouten, het nemen van een voorzichtige beslissing, of iets dergelijks, ze zijn opzettelijk” 
Volgend artikelAlleen al in de VS 12.000 sterfgevallen geregistreerd als gevolg van de COVID-19 vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Wat een leugens weer. Dezestasn lijnrecht tegenover alle berichte en waarnemingen dat er juist een explosie is van opnames en uitbraken onder de gevaccineerden.
  En mensen denk na “delta” variant? Er is geen virus geïsoleerd en wat ik heb geleerd dat mutaties van het originele virus komen toch. Laat je niet misleiden.

 2. Was toch te verwachten. De nieuwe super stalin/hitler heeft gesproken.
  De poppetjes reageren meteen. Als kippen zonder kop.
  Zielig eigenlijk.

 3. Inquisitie here we come: de ongeinjecteerden zijn de nieuwe ketters. Geschiedenis herhaalt zich. Donkere tijden gaan ontstaan, het wachten is op de eerste lynchpartij van geinjecteerden die een ongeinjecteerde op straat gaan vermoorden.

 4. Dan heb ik vorig jaar als een van de weinigen de griep gehad. Ik had geen antistoffen en geen Corona gehad volgens bloedonderzoek. En hoeveel met mij.
  En inderdaad is het zo dat de besmettingen zoals ze het graag noemen momenteel bij de jeugd en gevaccineerden plaats vind. Net zoals de wateroverlast aan klimaatverandering wijten. 10 cm regenval moet makkelijk op te vangen zijn als het rioolsysyteem gewoon goed is onderhouden en niet alles vol gebouwd.
  Het is maar hoe je alles brengt via de media. Er mag niets naar buiten komen wat de overheid en WEF partners in de weg zit.

  • En dan ook nog vrijwel alle bomen verwijderen om ze op te stoken, om energie mee op te wekken.
   Dan komt de grond vanzelf wel in beweging.
   Daar hoef je geen deskundige voor te wezen.

 5. Tsja, het KAN niet eens wat ze beweren. Want A een virus is niet besmettelijk. En B een niet gevacineerde KAN een gevacineerde niet besmetten. Dat is de grootste onzin die bestaat. Want het KAN gewoon niet……Op naar de concentratie kampen…..Helaas. Zal het dit jaar worden of volgende jaar???

  • een niet gevaccineerde KAN wel degelijk een gevaccineerde niet besmetten. Want een niet-gevaccineerde kan het virus met zich mee dragen en een gevaccineerde kan er even goed ziek van worden. Zo kan ook een gevaccineerde een niet-gevaccineerde besmetten.
   Er wordt gesteld dat een gevaccineerde alleen niet zo ziek zal worden en niet in het ziekenhuis komt…maar ook dat is al weersproken….
   https://www.frontnieuws.com/brits-gezondheidsautoriteit-rapport-62-van-de-vermeende-covid-sterfgevallen-zijn-mensen-die-zijn-gevaccineerd/

  • Als nooit iemand in staat is geweest om een virus te isoleren in de afgelopen 120 jaar van de farmaceutische bedrijven, het zogenaamde virus op te kweken en te testen of deze wel besmettelijk is c.q. ziek makend is. In de medische wetenschap die aan elkaar hangt van enkel aannames en claims zonder harde feiten of bewijzen. Een aanname of een claim is geen bewijs dat het bestaat. Besmettelijkheid is ook maar een aanname en veronderstelling, maar is nooit echt bewezen. Wat we nu moeten geloven van de reguliere media en de regeringen is dat er een ziekte over de gehele wereld heerst en wel gelijk tijdig. Dit is nog nooit in de afgelopen 100 miljoen jaar voor gekomen. Je behoeft geen arts of raketgeleerde te zijn om deze leugens te door prikken. Gewoon je logische verstand laten werken is al genoeg. Als je enigszins verdiept hebt in de natuur en je eigen gezondheid, kom al snel achter dat deze zogenaamde pandemie van A tot Z een kwaadaardig propaganda verhaal is. Die er voor moet zorgen dat iedereen diverse euthanasie spuitjes moet krijgen en alle bijwerkingen van de afstervende lichaamsdelen een aparte mutatie zou zijn voor het zogenaamde fictieve virus. Zodat iedereen angstig wordt en vreemde denkbeelden krijgt en het gemakkelijks is om een ander dan de schuld ervan te geven. Dit fenomeen wordt aangemoedigd door de media en regeringen om elkaar gevaccineerde en ongevaccineerde tegen elkaar op te zetten. Zodat zij elkaar de tent uit vechten. Het bekende spel van heers en verdeel. De gevaccineerde (mensen die vrijwillig een euthanasie spuit geïnjecteerd kregen) om die meer rechten te geven in de samenleving, dan ongevaccineerde. Dat dit regelrecht alle mensenrechten schendt interesseert de regeringen niets. Want op papier is iedereen na z’n 7de jaar toch al dood verklaard door de regeringen en daarna ben jij eigendom van de staat. Dan kan de staat alles met hun eigendommen doen wat zij willen. Want na je 7de jaar ben jij ontmenselijkt en ben jij een ding, een natuurlijk persoon, een entiteit geworden op papier.

  • Walensky is getrouwd met Loren D. Walensky, arts en wetenschapper. Ze hebben drie zoons. Ze zijn van joodse achtergrond en leden van de Temple Emanuel in Newton (Massachusetts) Niet om de boel op te hitsen maar het zijn werkelijk alleen maar zionisten die aan de touwtjes trekken. Israël heeft hun soldaten goed geplaatst. En nu gaan ze doorpakken. Dit is een oorlog tegen de mensheid en vraag jezelf af wie er een hekel heeft aan “ normale mensen”

 6. Vorig jaar zomer was het aantal gevaccineerden gering en gold voor NL code groen. ” Het vaccin is de oplossing,” kakelde Hugo de Jonge oeverloos. Maar nu inmiddels velen zijn gevaccineerd staat NL als land op code rood….!
  Bij de MSM en overheids- leugens is geen enkele logica aanwezig en wordt met de dag absurder.

 7. Tuurlijk dat het commerciële bedrijf CDC dit promoot, zij hebben het patent op de ziekte Covid-19. Maar dat commercieel bedrijf heeft GEEN bevoegdheid, om een pandemie uit te roepen. Daar ook het witte huis geen bevoegdheden heeft, omdat het ook een commercieel bedrijf is. Dat al in 1999 failliet ging. Wat er nu speelt is enkel een toneelspel om de illusie hoog te houden. Daar een vaccin in het latijn gif betekent. Zijn dus alle vaccins gewoon vergif voor de mens. Waarom angstig worden voor een virus? Want er is nog nooit in de afgelopen 120 jaar iemand geweest die een virus heeft geïsoleerd en opgekweekt en aangetoond dat het een ziekte verwekker is en of het kan muteren. Zolang dat niet is te bewijzen, dat er überhaupt wel virussen bestaan. Frauderen de farmaceuten willens en wetens, door te suggereren dat zij vaccins hebben tegen virussen. De gehele medische wetenschap baseert alles op aannames en niet op bewezen feiten met onderbouwingen, zodat ze met dit criminele gedrag miljarden kunnen verdienen ten koste van mensenlevens. De media bedrijven zijn omgekocht om hun producten te promoten door middel van propaganda en andere psychologische beïnvloedingen. Zelfs de regeringen hebben zij omgekocht om hun producten indirect te verplichten om deze te nemen met afpers en chantage technieken. Maar ook de meeste regeringen zijn in werkelijkheid gewoon commerciële bedrijven, die eigenlijk helemaal niet bevoegd zijn. Zoals hier in de postzone Nederland met het commercieel bedrijf staat der Nederlanden met Rutte als CEO.

 8. De experten weten nog niet wat een amoebe is wat staat dat ze een onbekend virus waar het bestaan niet van is bewezen kubbeb zeggen wat het doet. Stelletje herseloze wokekoppen wegwerpmateriaal voor de elite.

 9. Als reeds meer dan 60 of 70% van de mensen gevaccineerd is, hoe kan er dan nog een pandamie ontstaan?
  Die overblijvende 30 of 40% ongevaccineerden in 2021 kunnen toch onmogelijk een groter aantal besmettingen of zieken opleveren dan die 100% van 2020?
  Dit is toch lariekoek die iedereen moet zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in