De tragische stand van zaken, gerechtvaardigd door een ziekte met een overlevingskans van meer dan 99 procent, kan niet oneindig voortduren, schrijft Robert Bridge.

Zelfs nu wetenschappelijke studies aantonen dat vaccins alleen de mensheid niet uit de Covid-19 crisis kunnen redden, haasten regeringen zich halsoverkop naar de creatie van een “gevaccineerde economie” zonder zich te bekommeren om de gevolgen. Het is tijd voor een injectie van gezond verstand en een geïnformeerd democratisch debat.

Deze week is er iets verbazingwekkends gebeurd dat journalisten had moeten aanzetten tot het schreeuwen van moord en brand om onze steeds meer gevangen planeet, ware het niet dat het media-industrieel complex de machthebbers vertroetelt en koestert. Wat de wereld in plaats daarvan kreeg was de oorverdovende kakofonie van krekels.

Toen een verslaggever de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern vroeg naar de mogelijkheid dat de eilandnatie in de Stille Oceaan zou worden gefragmenteerd in twee verschillende klassen van burgers – de gevaccineerde en ongevaccineerde – miste Arden geen slag toen ze antwoordde met haar kenmerkende Cheshire-grijns: “Dat is wat het is. Dus ja. Ja.”

Na verder geprikkeld te zijn door de onderdanige journalist waarom ze voorstander was van apartheid, antwoordde Ardern, die al vaccins verplicht heeft gesteld voor overheidspersoneel, onwetenschappelijk, dat “mensen die gevaccineerd zijn, willen weten dat ze in de buurt zijn van andere gevaccineerde mensen; ze willen weten dat ze in een veilige omgeving zijn.”

Onder normale omstandigheden – dat wil zeggen, voordat wetenschappelijk onderzoek schoppend en gillend naar de Middeleeuwen werd teruggestuurd – zou Arderns schandalige opmerking zijn begroet met een stevig en heftig debat van zowel de politieke als de medische gemeenschap. Immers, de gevaccineerden zouden zich absoluut op hun gemak moeten voelen tussen de ongevaccineerden in benauwde openbare gelegenheden, aangezien zij, naar men zegt, beschermd zijn? Is dat niet de bedoeling van de vaccins, om de gevaccineerden te beschermen en ons terug te brengen naar een zekere schijn van “normaal”? Zo niet, waarom dan de onophoudelijke drang om iedereen op deze planeet te  injecteren, en niet slechts één keer, zoals aanvankelijk beloofd, maar meerdere keren? Het antwoord, althans volgens koningin Ardern, is dat iedereen zich weer “zelfverzekerd” moet kunnen voelen bij zijn medemens. Dat heeft absoluut geen zin, vooral omdat nieuwe studies geen waarneembare daling van het aantal infecties onder de gevaccineerden laten zien. Dus waarom zouden we ons weddenschappen afdekken als juist het tegenovergestelde lijkt te gebeuren?

In een recente studie van Harvard-onderzoekers, gepubliceerd in het European Journal of Epidemiology, werd ontdekt dat, kijkend naar statistieken over de hele wereld, “er geen waarneembaar verband lijkt te zijn tussen het percentage van de bevolking dat volledig is gevaccineerd en nieuwe COVID-19-gevallen…” De onderzoekers brachten vervolgens een harde klap toe aan het conventionele (politieke) denken door te onthullen dat “de trendlijn een marginaal positief verband suggereert, zodanig dat landen met een hoger percentage van de bevolking dat volledig gevaccineerd is, HOGERE (nadruk toegevoegd) COVID-19 gevallen per 1 miljoen mensen hebben.”

Dat is een werkelijk schokkende ontdekking, die een serieus publiek debat verdient nu een verplicht vaccinatieregime – dat gepaard gaat met het verlies van banen en levens – over een groot deel van de wereld wordt doorgedrukt. Maar in plaats van de gezondheidscrisis met een minimum aan terughoudendheid en nederigheid aan te pakken, maken veel politici vrolijk gebruik van de pandemie, die zij aangrijpen om steeds meer politieke macht te vergaren. Deze verontrustende trend doet zich voor in een groot deel van het westelijk halfrond, waar, in wat wel een van de grootste toevalligheden van de moderne tijd moet worden genoemd, een clubje gelijkgezinde liberale leiders het lot van de mensheid in handen heeft. Dit kan absoluut niet als een goede zaak worden beschouwd. Hoewel deze individuen de farmaceutische industrie misschien geen speciale gunsten verschuldigd zijn, ondersteunen hun collectieve acties – waarbij de ongevaccineerden dezelfde inherente rechten op vrijheid en vrijheid worden ontzegd als andere burgers, met inbegrip van het bedrijfsleven – een dergelijke vooronderstelling niet.

  De Europese Unie wil reparaties aan auto's ouder dan 15 jaar verbieden

Hoe valt deze ongekende machtsgreep, die overal ter wereld plaatsvindt, dan te verklaren? Het beste is te kijken naar de ongeëvenaarde macht van de media die de boodschap promoten van Covid autoritairen, zoals Jacinda Ardern, en hun onwrikbare toewijding aan een gefragmenteerde apartheidsstaat. Allemaal in naam van de gezondheid, natuurlijk.

Politiek commentator Chantelle Baker vertelde aan Sky News Australia dat Ardern praktisch “de volledige controle” heeft over het narratief in Nieuw-Zeeland omdat de regering “honderden miljoenen” heeft betaald aan de media. In ruil daarvoor zitten de burgers opgescheept met gecompromitteerde journalisten die “alleen maar Jacinda en… haar ideologische ideeën willen promoten.”

Over de hele wereld, in een andere machtsgeile liberale hotspot, geniet de Canadese premier Justin Trudeau ook niet weinig steun van de mainstream media. In haar begroting voor 2019 heeft de federale regering 600 miljoen dollar aan subsidies gegeven aan geselecteerde mediakanalen, waarvan het leeuwendeel uiteraard naar links georiënteerde publicaties ging.

“Trudeau’s reddingsoperatie voor de media zal de krantensector niet redden,” waarschuwde Derek Fildebrandt, uitgever van de Western Standard, een van de laatste vrije en onafhankelijke media in Canada. “Het zal het in een zelfgenoegzame, comateuze toestand brengen, aan de beademing, bang dat als het tegen zijn meester in handelt, dat de stekker er elk moment uitgetrokken kan worden.”

Ten zuiden van de grens, in de Verenigde Staten van Onderwerping, staan de door liberalen gedomineerde media voor bijna 100 procent achter Joe Biden en zijn verplichte vaccinatie-regime. Het witwassen van het onderwerp door de media komt zelfs op een moment dat verschillende staten, waaronder Texas, Florida en Arizona, een lijn in het zand hebben getrokken door hun burgers mazen in de wet toe te staan om te ontsnappen aan het uiterst draconische standpunt “vaccineren of je baan opzeggen”.

  Bent u voorbereid op de catastrofale Aardeveranderingen die op komst zijn?

Terugkerend naar de Stille Oceaan: in Australië, waar het aantal nieuwe gevallen van Covid tot een druppel is gedaald, is de premier van Victoria, Daniel Andrews, zwaar aan het snuiven uit de voorraad absolute macht, in een poging een wetsvoorstel erdoor te drukken dat hem de bevoegdheid zou geven om, zoals elke ontaarde Caesar, alle toekomstige pandemieën en de nodige noodbepalingen uit te spreken.

In een prachtig document met de titel “Roadmap” – dat wel wat weg heeft van een Mad Max vervolg – stelt Andrews, die blijkbaar bijbaant als dokter wanneer hij niet doet alsof hij een leider is, dat “er een tijd zal komen dat de Victorianen die ervoor kiezen zich niet te laten vaccineren, achter zullen blijven…” terwijl de Australiërs beginnen “met de overgang naar een ‘gevaccineerde economie’ in deze staat, en ervoor zorgen dat we de juiste systemen hebben”.

Dit zijn echt verontrustende woorden, waarvan maar weinig mensen zouden verwachten dat ze in de 21e eeuw door een westerse leider klakkeloos zouden worden rondgestrooid. In feite druisen zij zozeer in tegen de democratische theorie dat de kwestie van machtsmisbruik niet buiten beschouwing kan worden gelaten. Ik vermoed dat dit de werkelijke reden is waarom de “progressieve” radicalen die nu in de V.S. overuren maken om samenlevingen over de hele planeet te breken, dezelfde mensen zijn die Thomas Jefferson uit de annalen van de Amerikaanse geschiedenis willen schrappen, te beginnen met de stenen afbeeldingen van zijn bestaan.

Jefferson zegt in de tweede paragraaf van de Onafhankelijkheidsverklaring, die hij schreef: “Wij beschouwen deze waarheden als vanzelfsprekend, dat alle mensen gelijk zijn geschapen, dat zij door hun Schepper begiftigd zijn met bepaalde onvervreemdbare Rechten, dat hiertoe Leven, Vrijheid en het nastreven van Geluk behoren.”

In de zogenaamde Five Eyes alliantie, bestaande uit de VS, het VK, Australië, Canada en Nieuw-Zeeland, bedreigt een tirannie van eigen bodem, gebaseerd op een sluipende medische apartheid, het “Leven, Vrijheid en het nastreven van Geluk” erger dan alle vroegere tirannen uit de geschiedenis samen. Covid-19 heeft niet de ondraaglijke omstandigheden gecreëerd waaronder miljoenen mensen van Auckland tot Alaska nu lijden; wat onze huidige crisis heeft gecreëerd is de roekeloze reactie op Covid-19, die steeds meer niet gebaseerd lijkt te zijn op medische wetenschap, maar op ruw politiek opportunisme. Deze tragische stand van zaken, gerechtvaardigd door een ziekte met een overlevingskans van meer dan 99 procent, kan niet oneindig voortduren. In feite moet er onmiddellijk een einde aan komen.

  KIJK hoe Dr. Michael Nehls, auteur van "Het geïndoctrineerde brein", uitlegt hoe de wereldwijde manipulatie van het brein echt werkt

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Als we kijken naar wat er gebeurt, lijkt het me duidelijk dat er sprake is van een gecoördineerde vernietiging van hele landen en hun economische sectorenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVader vastbesloten om zijn 9-jarige kind in te enten, zelfs nadat zijn 14-jarige zoon hartontsteking had gekregen van het Pfizer-vaccin
Volgend artikelMeeste gevaccineerden verliezen met Kerstmis hun immuunsysteem en krijgen versneld KANKER tumoren die hen de komende tien jaar zullen doden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Het probleem is dat quasi alle westerse ministers zijn omgekocht evenals alle staatsvirologen. De premier van NSW Australië heeft 64 miljoen dollar van Pfizer gekregen om ALLE inwoners hun leven te laten inkorten door de gentech substantie! MSM géén sikkepit over bericht! Wij die nog kunnen nadenken moeten sterk zijn want er komen barre tijden aan, tenzij een paar jonge mensen durven doen wat er moet gedaan worden!

 2. Nou, ik lees hier alleen maar over maatregelen in het buitenland, maar intussen drijven ze ons in eigen land ook in een hoek en niemand die ook maar iets doet.. of kan doen. Het échte nieuws kan nog steeds alleen maar worden uitgezonden vanuit achteraf studio’s, en ongesencuureerde kanalen zoals Telegram etc.. omdat het nergens een podium krijgt in Sensuurgeil Nederland, met z’n Rutte en Schwab propaganda. Er is nog steeds teveel verdeeldheid en stigmatisering… en mensen, het wordt met de dag erger. Hierbij doe ik een oproep aan allen, die wél de tekenen zien, om alvast te beginnen met het boycotten van FB, Twitter en Instagram..als we dit alvast doen, is er een statement! Iedereen zou daarna ook gelijk z’n Tv van Ziggo op moeten zeggen en dat geld aan de echte kanalen moeten geven zodat ze hopelijk voet aan de grond krijgen, want ze liegen ons voor van onze eigen centen, ze worden door ons betaald en ze lachen ons gewoon uit… Ze geven de bevolking ” Brood en Spelen” zodat ze verder slapen!! Het grootste bereik hebben ze met media en Tv! Sta op a.u.b!! en Geef het door!

  • Het zou wat zijn als die nep koning eens ging doen waarvoor ie per jaar zijn bijna 2 miljoen euro belasting vrij krijgt… ZORGEN VOOR AL ZIJN ONDERDANEN! (zo niet? Dan direct afschaffen dat koningshuis)

 3. Zolang de schapen van de gifspuit blijven smullen, verandert er niks. Die kutschapen zijn helaas de stof waarvan deze wereld is gemaakt dus je zal ze altijd blijven zien dringen aan de giftrog en horen smakken van de lekkernij. Dat gaat niet veranderen. Daarbij komt dan dat een paar psychopaten handig misbruik maken van die stof. Die stupide schapen, die sterven vanzelf wel uit aan de spuit, maar de psychopaten moeten levend gevild worden. Anders gaan ze ook niet weg. Wat er over blijft op Aarde, is hopelijk menselijk. En blijft menselijk. Maar ook in dat groepje zullen er weer psychopaten en schapen ontstaan. (Echter, tegen die tijd zijn wij, hopelijk en gelukkig, al vertrokken, en hopelijk ook op een natuurlijke manier.)

 4. Laten wij hopen dat er binnenkort een ommekeer komt .
  Gewoon blijven strijden .er worden steeds meer mensen wakker .
  Dat hebben wij toch te danken aan de goede strijders.

 5. Lieve mensen,
  Lees dat prachtige boek eens, de Bijbel
  Daar staat dit in vermeld.
  En het mooie is, Jezus komt heel snel om degene die in Hem geloven op te halen.
  Feest in dd hemel…
  Maar hier op deze aarde breekt pas echt de hel los. Er komt een totalitaire onderdrukking die er nog nooit is gewwest!!
  Wat we de afgelopen tijd hebben doorgemaakt is nog maar het begin…
  Ik raad jullie aan om Mattheus hoofdstuk 24 en 25 te lezen. En Openbaring 16 .
  Maar als je de moeite neemt om dit te gaan doen, dan wil ik zeggen, er is een escape, Zijn Naam is Jezus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in