Het einde van de luchtvaart is zeker, althans zo luidt de stemming op de sociale netwerken. En niet zonder reden, want daar circuleert momenteel een grafiek die de plannen van de klimaatlobby voor de komende decennia onthult. Daaruit blijkt niet alleen dat luchthavens vanaf 2030 geleidelijk zullen worden gesloten en dat alle vliegreizen vanaf 2050 zullen worden afgeschaft ten gunste van “netto-nul”, d.w.z. geen CO2-uitstoot. De plannen gaan veel verder. En het ergste is dat de groep die ze heeft opgesteld, daarvoor wordt betaald door de Britse regering, schrijft Vanessa Renner.

Prof. Norman Fenton publiceerde onlangs de grafiek op Twitter met de woorden:

Herinnering aan wat “netto-nul” werkelijk betekent. Deze grafiek is afkomstig van het FIRE-project van de Britse regering. Belangrijkste punten: Alle luchthavens behalve Heathrow, Belfast en Glasgow sluiten tegen 2030. Helemaal niet meer vliegen tegen 2050. Geen nieuwe benzine/dieselauto’s tegen 2030; beperking van het weggebruik tot 60% van het huidige niveau  tegen 2050.

Fenton waarschuwt verder:

Beperk voedsel, verwarming en energie tot 60% van het huidige niveau tegen 2050. Dat betekent ofwel een koudere, hongerigere bevolking ofwel massale ontvolking.

Een belangrijke stap in die richting: de 15-minutensteden.

UK FIRES is een onderzoeksgroep van de universiteiten van Cambridge, Oxford, Nottingham, Bath en het Imperial College London. Zij wordt gefinancierd door de Engineering and Physical Sciences Research Council (EPSRC) – een onderdeel van UK Research and Innovation, dat gefinancierd wordt door het Department for Business, Energy and Industrial Strategy. Kortom: de waanzinnige plannen van deze groepering worden gefinancierd en gesteund door de Britse staat.

  Wanneer dissidentie eindigt, zal het transhumanisme heersen en digitalisering regeren, zal de mensheid ophouden menselijk te zijn

Het document in kwestie vindt u hier: https://ukfires.org/absolute-zero/

uit “Absolute Zero” / UK FIRES, p. 6-7 (Klik voor groot)

De grafiek geeft een overzicht van de reset in weg-, spoor-, lucht- en zeevervoer, verwarming, elektrische apparaten, voedsel, grondstoffen, bouw en productie. Fossiele energie wordt verboden, alles moet op elektriciteit werken. De auteurs weten zelf dat hernieuwbare energie nooit genoeg kan produceren, want de schaarste situatie in 2050 is duidelijk beschreven: de huidige verbruikswaarden moeten met 60 procent omlaag. Na 2050 zou onder bepaalde omstandigheden misschien, op een gegeven moment, weer het een en ander mogelijk worden, mits de technische vooruitgang dat toelaat, beloven ze – waarbij ze echter negeren dat hun eigen plannen elke vooruitgang in de kiem smoren.

Burgers moeten afgeleid worden

Is dit wat de mensen willen? Zeker niet. Onder het motto “brood en spelen” wordt het bedrijfsleven daarom al aangeraden zich meer te richten op vrijetijdsbesteding, sport, kunst en het bevorderen van vrijwilligerswerk. Deze sectoren zouden “sterk kunnen groeien”, leest men – want de burger moet bezig blijven. Vermoedelijk zodat hij niet zoals vroeger de daders van zijn ellende met teer en veren de stad uit jaagt. Het rapport vermeldt zelfs dat een van de “favoriete” (meest noodzakelijke) bezigheden van de mensen slapen is, een van de activiteiten die grotendeels zonder uitstoot mag worden voortgezet. Hoe royaal.

Terug naar de bomen?

Volgens deze plannen zal de “zero-nul”-manie uiteraard leiden tot de ineenstorting van wereldwijde bevoorradingsketens: in plaats van te vertrouwen op lucht- en zeetransport moet men wereldwijd een extreme uitbreiding van het spoorwegnet in gang zetten – maar hoe komen de goederen over de oceanen? Dat gebeurt niet. Zijn de grondstoffen voor de geroemde elektrische producten nu gelijkmatig over de wereld verdeeld en kunnen ze indien nodig overal ter plaatse worden gewonnen? En hoe komen eventueel beschikbare goederen eigenlijk van het station naar het bedrijf, als er nog goederen zijn? Met de bakfiets of met de paardenwagen? Het wegverkeer moet massaal worden teruggedrongen, auto’s moeten elektrisch worden aangedreven en in het beste geval minuscuul zijn.

  Aartsbisschop Viganò: Globalistisch 'uitroeiingsplan' dient Satans doel om zowel lichaam als ziel te doden

Grondstoffentekorten, productieproblemen en beperkingen in de bouwsector (materialen als cement worden uiteraard verboden) zijn net zo voorgeprogrammeerd als algemene voedseltekorten en ondervoeding door louter vegetarische producten, die bovendien zullen gaan rotten omdat er nauwelijks elektriciteit beschikbaar zal zijn voor opslag en verwerking. Men rekent hier met consumptiegegevens uit de huidige tijd, die tegen 2050 met 60 procent (!) zouden moeten dalen, hoewel volgens berekeningen de wereldbevolking tegen die tijd met 1,7 miljard mensen zal zijn toegenomen. Met andere woorden, het is waarschijnlijker dat we tegen die tijd weer in bomen of grotten zitten dan in stevig gebouwde huizen met vrij regelbare verwarming en voldoende volle (en koude) koelkasten.

Als belangrijkste boodschappen voor individuen leest men dat men nu al moet stoppen met het gebruik van vliegtuigen, de auto moet opgeven en het gebruik van de verwarming moet beperken en in plaats daarvan warmere kleding moet dragen. In plaats van iets nieuws te kopen, moet men gerecycleerde producten of helemaal niets kopen. Het dieet moet worden veranderd. En zet alstublieft iedereen en alles onder druk om de in het document beschreven klimaatonzin af te dwingen bij bedrijven en onwillige regeringen. Zal de bevolking zo dom zijn om te kiezen voor massale achteruitgang in plaats van vooruitgang? Waarschijnlijk niet. Gewone mensen gaan immers niet op straat zitten hopen op ander weer.

De bevolking zou er goed aan doen haar mening over de klimaatmanie vandaag duidelijk aan de politici kenbaar te maken: Hoe verder men nu op deze weg voortgaat, hoe moeilijker en langduriger het zal zijn om het tij te keren. De Groene Khmer in Duitsland willen de ontmantelde kerncentrales in het land totaal vernietigen, zelfs zonder toestemming, om een terugkeer naar kernenergie te voorkomen, zoals de Pleiteticker gisteren meldde. Vindt u dat logisch? Niet? Spreek dan uw mening uit.

  EU verklaart dat burgers die het digitale ID van Bill Gates weigeren, worden uitgesloten van de samenleving

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Mike Yeadon – Tijdschema naar TirannieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNiccos: Europa’s misselijkmakende toneelstukje
Volgend artikelWEF-insider geeft toe dat Gates de mensheid ‘injecteert’ met mRNA via de voedselvoorziening
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Men vergeet dat als dit doorgaat er een massale werkloosheid zal ontstaan. Bedoelen ze waarschijnlijk ook met “vrije tijd”. Bedrijven die hier aan meewerken snijden zichzelf flink in de vingers. Ik vraag me af wat er rondloopt in de leiding van deze bedrijven. Niet al te slim lijkt me.

  • Men WIL workless society denk ik.. die werkloosheid is geen issue als robot age overneemt, iedereen UBI / rantsoen krijgt, maar happy is omdat ze niet moeten werken

  • Over 10 jaar vliegen de eerste straal vliegtuigen op waterstof.
   Nu al werkt een hoogovenbedrijf in Zweden al op waterstof, om staal te kunnen maken hebben ze temperaturen nodig tussen de 2000 en 5000 graden Celsius.
   Maar in Engeland zullen ze in houten darren rijden, net als wij vroeger, de zeepkisten.
   Engeland is een echt conservatief eiland.
   Houden zo.

  • @Barry…

   Scholen werken voor George Soros (subsidie en schoolboeken, docenten en managers en directie worden ook opgeleid door hogescholen die ook weer drijven op geld van George Soros), we worden volledig geprogrammeerd door de elites. En inmiddels is de programmering op zelfvernietiging gezet.

   De mensheid MOET veranderen. Wat er nu gebeurt, moet gewoon gebeuren om de noodzaak te vinden om te veranderen.

 2. Goed dat dit soort berichten rond gaat en nog beter dat ze massaal gedeeld worden.
  Als die knettergekke klimaatactivisten en sommige nog gekkere klimaatministers deze vérgaande plannen ontkennen of verdoezelen kunnen ze met deze cijfers geconfronteerd worden.
  Ook de cijfers van de zogenaamde opbrengsten van zonnepanelen en windmolens moeten openbaar verspreid worden met de kanttekening dat om die doelen te halen er iedere 10.000m² een windmolen moet staan en 90% van de velden vol met panelen moet liggen en de spaarzame bossen als verboden verbied verklaard worden want uitademen (co2) kan bomen doden (zo gek zijn ze dus).
  Dus in dit geval: hoe meer onzin die activisten verspreiden, zoveel te harder ze straks op hun bek gaan.

   • Ja, en virussen springen vanaf 22 uur door de bossen van de Antwerpse parken en daarom moeten de mensen in lockdown. Dat dus volgens de Antwerpse gouverneur Becxx.
    Wij, en daar daar bedoel ik de echt wakkere mensen mee, die weten dat co2 en stikstof noodzakelijk zijn om de plantengroei in stand te houden.
    Die klimaat activisten hebben een plank van Afrikaans hardhout voor hun kop zitten.

  • @Matt, het kan nog gekker want malle Greetje Thunberg krijg in juni een eredoctoraat van de universiteit van Helsinki. Vlaamse meester-covidoplichter Mark van Ranst en klimaatpausje Frans Timmermans gingen haar voor in Nederland. Wie volgt?

 3. Verplaatsen zonder geldige reden of nut zal voor de gewone burgers verboden worden. We gaan een massa concentratiekamp worden waar geen rechten meer zullen bestaan, enkel voorrechten voor wie extra goed luistert. We raken het mens zijn kwijt in de aankomende 10 jaar. En het recht op leven…..word ook een gunst…dierentuin x4

  de beste kans om dit te stoppen is een grote natuurramp die alles, dus ook de macht van WEF hoeren en bankiers tot nul reduceert. Meteoor inslag, vloedgolf van serieuze afmetingen, vulkaanuitbarsting plus dito asregen zoals in 350 voor christus….kortom, God van de christenen zal nu moeten bewijzen controle te hebben over zijn of haar eigen schepping….

  • Met de oorlog in de Oekraïne en oorlogszucht tegen China zullen ze stranden voordat ze hun snode plannetjes uit kunnen voeren.

   • Nee…….ze zullen onze kinderen onder dwang laten sterven aan fronten bij plaatsen waar we nog nooit van hebben gehoord. En onze nieuwe burgers zullen ons land veel sneller overnemen dan alle berekeningen in tabellen.

    “ZE” zijn de lieden die zichzelf hoger achten dan anderen en bepalen wat anderen wel en niet mogen weten, zien en doen. Dat gaat zo geleidelijk dat het ons irriteert maar niet genoeg om met hooivork en touw op reis te gaan.

    Overal in de wereld is chaos , niet eerder zo geweest. De daders: WEF aanhang en bankiers, de roodschildjes en hun vrienden. We zitten in een langzame ge3nocuide waarbij de bankpas straks bepaald of je leeft of sterft….of je medische hulp krijgt en in ene huis met dak mag wonen of niet..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in