Een Australische vader in Melbourne is vastbesloten om zijn negenjarige kind te laten vaccineren, ondanks het feit dat zijn 14-jarige zoon een hartontsteking kreeg na zijn tweede Pfizer-dosis. Shane Huntington, de vader, zei dat zijn zoon zijn tweede prik kreeg op zondag 24 oktober om 15:45 uur. Later die avond had hij last van duizeligheid en een lichte hoofdpijn. Woensdagochtend klaagde hij over kortademigheid, pijn op de borst en in de rug. Later die dag werd hij opgenomen in het Royal Children’s Hospital in Melbourne, waar werd vastgesteld dat hij een hartontsteking had, schrijft Thecovidworld.com.

Shane plaatste de volgende tweet op 27 oktober:

“Een grote dank aan het team van @RCHMelbourne die vandaag zo goed voor mijn zoon zorgen die is opgenomen. Zijn 2e Pfizer dosis heeft wat hartontsteking veroorzaakt.
Een zeer klein aantal mensen heeft ernstige bijwerkingen. Ik zou elke dag die mogelijkheden verkiezen boven Covid.”

Hij voegde eraan toe:

“Wanneer vaccinatie voor mijn 9-jarige beschikbaar is, staan wij als eerste in de rij. Vaccins zijn veilig en effectief. Mijn kinderen hebben geleerd over vaccins, maskers, handhygiëne en ventilatie. Deze dingen zullen hen veilig houden. Voor hobbels zoals vandaag hebben we de RCH om ons te helpen.”

Hij raadde ook alle ouders aan hun kinderen in te enten tegen COVID-19, zelfs met zijn 14-jarige zoon die aan hartmonitoren is aangesloten:

Hij vertelde 7News Melbourne:

“Hij heeft een van deze bijwerkingen gehad, die goed onder controle is, goed bekend is en goed wordt begrepen. Ik heb een negenjarige. Hij zal ook gevaccineerd worden.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ben je op de trein gestapt die naar nergens rijdt?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOfficiële Britse cijfers: Volledig gevaccineerden namen 82% van de Covid-19 sterfgevallen en 66% van de ziekenhuisopnames in de afgelopen maand voor hun rekening
Volgend artikelDe mensheid is aan het slaapwandelen richting medische apartheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Zieke geest die zijn kinderen opoffert om de staatshoer uit te hangen.
  Tenzij het een fakeaccount is waar er al zoveel van zijn. Hoe dan ook ziekelijk gewoon.

 2. Die vader staat niet op zich zelf, hele volksstammen doen exact het zelfde als die vader. Die zijn zienent blind en horent doof voor alle waarschuwingen, onderbouwingen en feiten. Alsof zij zelf verdoofd zijn en enkel nog handelen op externe commando’s die al hun beweegredenen besturen. Want ieder weldenkende de vader wil absoluut niet zijn eigen kinderen vergiftigen, vooral dat 1 van zijn kinderen aanwijsbaar al door het vaccin ernstige lichamelijke afwijkingen ervan heeft opgelopen.

 3. Wat ben je dan een outlul, als je zulke uitspraken doet, eens kijken wat hij zou zeggen als zijn 14 jarige het niet overleeft, ze hebben geleerd over het virus etc…. elk lichaam heeft een super immuun systeem, de kans dat je aan “covid” zou sterven is 0.01 %, met zulk miniscuul risico dan toch maar de prik laten zetten, die man kreeg van mij meteen een overdosis, kan hij zo domme uitspraken niet meer doen, zulke mensen zijn een gevaar voor de maatschappij, heel eenvoudig, waar haal je het, echt een boerenlul met een hondenkop.

 4. Je zou deze onzin kunnen scharen onder brain washing maar dit stuk verdriet die zijn kinderen in gevaar brengt heeft geen brain. Hij bindt ze ook vast op het spoor als dat corona voorkomt volgens de plaatselijke sprookjesverteller

  • henk helemaal mee eens het soort plant zich voort in de bijbel staat gaat heen en vermenigvuldigt U> ik wist niet dat dat ook met de ziekte van Down Syndroom bedoeling was… 99% van de mensheid heeft daar last van. 🙂

  • Ja dat dacht ik ook, een ouder die bewust heteigen kind ziek maakt om ermee in de spotlights te staan,of het is een fakeaccount waar er zoveel van zijn, aangemaakt door de pillenfabriek zelf.

 5. Tja de hersenspoel campagne van de regering via de main stream media is soms wel heel effectief, zo zie je maar. Covid Cult, blinde volgers, de scientology kerk zou het niet beter kunnen doen.

  • Ik sterf nog liever dan dat ik me in een Nazi kamp zou laten opsluiten, wat denken ze wel? Een basisschool leraar die de dokter denkt uit te hangen. Hij staat zich nu al te verontschuldigen dat ze de medische adviezen opvolgen en Kuiper zei diezelfde dag nog dat de politiek moet beslissen. De ratten proberen hun handen al in onschuld te wassen. Zo hebben ze Jezus ook genaaid met P.Pilatus. Ze vergeten 1 ding… er is altijd nog een hoogste rechter.

 6. Als ik dat zichtbare stuk van die harses achter dat beklor bekijk…… waar is die idioot door bezeten…???

  Dat is geen mens meer.

  Heb dergelijke types al héél lang ver uit mijn buurt gehouden. Dat soort vreet energie uit zijn omgeving……en desnoods dus ook van zijn kinderen.

  Het moet doorgaan voor gestrengheid……. waarschijnlijk opgedaan in de een of andere hufterige kerk van zonde en hel.

  Ongelooflijk nare types……verankerd in hun eigen persoonlijke hel……en bereid om iedereen daar in mee te sleuren.

  Béh!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in