De top van ministers van Buitenlandse Zaken van de Europese Unie heeft deze week formeel toegezegd dat het blok Oekraïense strijdkrachten op EU-grondgebied zal trainen om tegen Rusland te vechten. Dat maakt de EU met 27 landen onvermijdelijk partij in de oorlog in Oekraïne, schrijft Strategic-culture.org.

Bijna twee maanden geleden, in een eerder hoofdartikel van de Strategic Culture Foundation van 19 augustus, stelden wij dat het conflict in Oekraïne al was uitgegroeid tot een Derde Wereldoorlog. Die waarschuwing is bevestigd door de dramatische escalatie van de militaire betrokkenheid van het door de Verenigde Staten geleide NAVO-bondgenootschap en de Europese Unie in Oekraïne.

Deze week kondigde de Raad Buitenlandse Zaken van de Europese Unie een militaire bijstandsmissie (EUMAM) voor Oekraïne aan, waarbij de komende twee jaar tot 15.000 Oekraïense troepen zullen worden opgeleid. Duitsland en Polen worden de belangrijkste opleidingscentra. Het hoofdkwartier van de EUMAM komt in Brussel. Dit wijst op langetermijnplannen voor oorlog en, jammer genoeg, het afwijzen van elke vorm van diplomatieke oplossing.

Het trainingsprogramma voor de hele EU is slechts de formele, uitgebreide overname van missies die tot nu toe meer discreet op nationaal, bilateraal niveau werden uitgevoerd. De Verenigde Staten, Canada en Groot-Brittannië hebben sinds 2014 militaire adviseurs in Oekraïne, waar zij neonazistische formaties zoals het Azov-regiment hebben getraind. Oekraïense troepen zijn ook getraind in Frankrijk, Duitsland, Spanje, Portugal, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Estland en de andere Baltische staten.

Maar wat de ministers van Buitenlandse Zaken van de EU deze week hebben verklaard, is een systematische deelname van het hele blok aan de oorlog in Oekraïne tegen Rusland. Juridisch gezien maakt de officiële training van troepen op EU-grondgebied voor actieve inzet in een oorlog de EU tot oorlogspartij. Dit heeft ernstige gevolgen voor de wijze waarop Rusland zijn strijdkrachten op wettige wijze inzet. In principe hebben Europese landen zichzelf tot doelwit gemaakt van Russische militaire aanvallen.

  VS congreslid roept op tot 'Hiroshima en Nagasaki' oplossing in Gaza en Oekraïne

Dit was waarschijnlijk al veel eerder het geval toen Europese NAVO-leden samen met de Verenigde Staten Oekraïne overspoelden met steeds meer dodelijke wapens.

Rusland heeft herhaaldelijk gewaarschuwd dat de door de NAVO aan Oekraïne geleverde wapens van de door de VS geleide as een oorlogspartij hebben gemaakt. Het conflict is dus niet langer een proxy-oorlog, maar een regelrechte confrontatie.

Elke week kondigen de VS en hun NAVO-bondgenoten aan dat er zwaardere wapens aan Oekraïne worden geleverd. Naar schatting is in totaal 42 miljard dollar aan wapens van westerse mogendheden bestemd voor Oekraïne, waarvan bijna twee derde (28 miljard dollar) van de Verenigde Staten.

Naast het intensiveren van de training van Oekraïense militairen op EU-grondgebied, heeft de EU deze week ook 500 miljoen euro extra uitgetrokken om het regime in Kiev te helpen bij de levering van wapens. Het financieringsmechanisme heeft de Orwelliaanse titel “Europese Vredesfaciliteit”.

De Duitse bondskanselier Olaf Scholz beloofde nieuwe leveringen van gemotoriseerde houwitsers, luchtverdedigingssystemen en meervoudige raketlanceersystemen. Vorige week beloofde ook de Franse president Emmanuel Macron meer houwitsers, luchtradarverdediging en raketten.

De leiders van de Europese Unie lijken, net als die van de Verenigde Staten en de NAVO, misdadig krankzinnig. De escalatie van de oorlog in Oekraïne tegen Rusland kwam deze week op het moment dat het NAVO-blok in Europa nucleaire oorlogsoefeningen uitvoerde gericht tegen Rusland. De waarschuwingen van Moskou dat het ingeslagen oorlogspad zou kunnen leiden tot een planetaire catastrofe zijn door de westerse mogendheden roekeloos verdraaid als zou Rusland “nucleaire chantage” gebruiken.

Het dubbele denken van de Verenigde Staten en hun Europese vazallen is verbazingwekkend. De Amerikaanse president Joe Biden heeft gesproken over het gevaar van een “nucleair Armageddon”. Europese leiders als Scholz en Macron hebben naar verluidt gewaarschuwd voor een directe confrontatie met Rusland. En toch blijven diezelfde westerse politici en hun geestverwanten de oorlog in Oekraïne aanwakkeren tot catastrofale proporties.

  De 16 grootste leugens die uw regering vertelt over de oorlog in Oekraïne

Geen enkele westerse leider heeft een diplomatieke oplossing aangedragen om de oorlog in Oekraïne te beslechten of de strategische veiligheidskwesties aan te pakken die aan de basis liggen van het conflict.

De politieke en economische chaos die Groot-Brittannië in zijn greep houdt – met het gedwongen aftreden van de ongelukkige premier Liz Truss deze week, na slechts zes weken in Downing Street – is een duidelijk teken van de bredere malaise die de westerse landen teistert door de implosie van hun economieën. De Verenigde Staten, Groot-Brittannië en de Europese Unie ondergaan een ware economische ineenstorting als gevolg van hun failliete kapitalistische systemen.

Cijfers over ongekende armoede en sociale ineenstorting zijn ongekend. Openbare protesten en industriële stakingen tegen het oorlogszuchtige beleid en de noodlijdende kosten van levensonderhoud komen overal in Europese en Amerikaanse steden voor. De ineenstorting van het systeem is al tientallen jaren aan de gang, maar wordt versneld door het verkeerde imperialistische beleid om Rusland (en China) te confronteren. Het zelf toegebrachte afsluiten van Russisch gas naar Europa is de ultieme kamikaze drone – afgevuurd door Europese elites op hun eigen volk!

In werkelijkheid is de oorlog in Oekraïne een geopolitieke krachtmeting met Rusland om een oude en stervende door de VS geleide westerse orde in stand te houden, waarbij Washington de veronderstelde hegemoon is, gediend door onderdanige Europese satellieten. De dagen van die imperialistische orde zijn geteld.

In de afgelopen eeuw zijn twee wereldoorlogen uitgelokt om het failliete westerse kapitalisme te redden. Die oorlogen zijn er tot op afschuwelijke hoogte gedeeltelijk in geslaagd het systeem te regenereren, of op zijn minst de ondergang uit te stellen.

  Demografie Oekraïne dicteert einde van de strijd

Ook nu wordt het westerse systeem geconfronteerd met een existentiële crisis. De machthebbers proberen wanhopig te overleven, terwijl ze terecht vrezen voor revolutionaire sociale onrust. Deze extreme situatie is de reden waarom westerse politieke elites beslissingen nemen die crimineel roekeloos zijn en een catastrofale oorlog riskeren – en dat alles natuurlijk onder het aloude mom van nobelheid.

De heersers van de Verenigde Staten en Europa willen een oorlog met Rusland beginnen voordat hun eigen volk thuis een oorlog begint. Gelukkig is Rusland meer dan in staat zich te verdedigen. Dat neemt echter niet weg dat er sprake is van een rampzalige misrekening.

De schuldigen van deze helse situatie zijn de westerse elites, hun bedrijfsmeesters en het stervende kapitalistische systeem. Westerse burgers moeten hen in de meest volledige zin ter verantwoording roepen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De crisis in Oekraïne gaat niet over Oekraïne. Het gaat over DuitslandVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNieuwe fabriek in Nederland gaat 3D-geprint nepvlees produceren ter vervanging van echt vlees dat door boeren wordt geproduceerd
Volgend artikelGeef ons heden ons dagelijks GEÏNFLATEERD BROOD
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

50 REACTIES

 1. Ik ben drie jaar geleden in behandeling gegaan, om een antwoord te krijgen op mijn nachtmerries.
  Ik droomde elke nacht over de totale vernietiging van de mensheid.
  Mijn psycholoog destijds zei, je moet eens positief gaan denken. Je bent fatalistisch ingesteld.
  Ik wist beter.
  Nu, precies drie jaar later, word het mij allemaal duidelijk.
  Ik heb het gezien.
  Het heb het gevoeld.
  Het wordt het einde voor velen.
  Zo niet, voor ons allemaal.
  Wij zijn ons onvoldoende bewust van het kwaad.
  Satanisten regeren de wereld.
  Ik hou van jullie allemaal, ook van de schaapjes 🥰.

  • Had hetzelfde zelfs burnout door gekregen , alternatieve hulp gezocht , t komt uit alles , tis de eindtijd …
   Dankjewel te weten dat k niet de enige was en ben die dat had
   Hartegroet en het allerbeste gewenst ! 🙏🕊🫂🤍

   • Blijf sterk en bereid je voor op dit alles want je word door dit alles eerst heel zwak daarna sterk en mensen zoals wij kunnen straks vele opvangen en geestelijke bijstand verlenen.
    Ik verwacht nog een kernbommetje zodat ze de vacinaitie schade doorop kunnen gooien.
    En de massa zal erin trappen helaas.
    We zitten nog niet voor de helft in de ellende die zal nog vele malen groter worden. Als er honger komt word mee mager als je eten in huis hebt anders weten ze waar het eten te halen valt als je “dik” blijft. Per persoon heeft men voor 1 jaar 70 kilo rijst nodig voor twee maaltijden per dag. en 125 blikken roente en beter is gedroogde groente dat neemt minder plek in deze is te verkrijgen bij pit en pit op internet. Als je weet dat uit de gemiddelde gedroogde groente 90 procent water verdampt is, kan je zien dat de prijzen daar heel goedkoop is.

  • Blijf sterk en volg je gevoel en bereid je voor op dit alles en je kan het overleven. Ga om te beginnen in een hogere gebied leven met veel grond (hoeft geheel niet duur te zijn ik woon in Frankrijk in een huis van 40.000 euro met veel grond en een waterput je moet goed zoeken maar ze zijn er). Zorg dat je een water put hebt en een houtkachel en kennis om in wild te leven voor indien nodig. Er zijn veel site’s waar preppers bijeen komen die vele goede tips geven en niet te vergeten dat je een stralingsvrije ruimte hebt want ook stralingen zal men gebruiken om de mens te slopen. Sterkte.

 2. Ik hoop dat je dromen bedrog zijn maar ik vrees van niet. Gek eigenlijk dat wij met zovelen ons laten duwen in een oorlog. Na de tweede wereldoorlog zeiden we met zijn allen:”dit nooit meer” maar we ging door met oorlogen. Als slaafse lakijen van een satanische macht

  • Ik hoop dat dromen bedrog zijn 🙏.
   Maar deze satanisten hebben hier heel lang aan gewerkt.
   Waardoor velen van ons in slaap zijn gevallen, zonder dat ze de waarheid ooit nog eens kunnen zien of voelen.
   Ik heb geprobeerd om het deze mensen te laten zien.
   Ze willen niet 😢

   • het is idd triest, its all connected, ze hebben er vele vele jaren over gedaan om het zover te krijgen en om het instrument achter de hand te hebben, dat mocht hun macht/geld spel bijna over zijn, ze het middel in gaan zetten en zie, ineens de MSM slaat om als een blad (niet dat ze al kwalijk werk deden) Justitie idem dito, regering net zo.

    De nood zat hoog bij de creeps, ze konden het niet langer verbergen en of volhouden that way, en bam, plan werd ingezet (ja al veel langer, maar bedoel the hard way) via de nep plandemie om te kijken hoever ze kunnen gaan of hun berekeningen van de denktanks e.d. kloppen… en zie, wat goed was is nu slecht en wat slecht was is nu goed een beetje overdreven gezegd.

    zo zo triest, to big to fail, ze kunnen ook niet meer terug, te grove dingen al ingezet, tell a lie big enough and so on, keep that going, dat zie je aan vele zaken, dan zullen ze op een gegeven moment echt in nood komen en een kat in nood maakt rare sprongen en dus ja, een grote vernietiging zit er aan te komen, echter hoe die er precies uit gaat zien staat nog niet gegrift, maar dat dit al veel ellende gaat geven hebben we al gezien en das nog maar 20-30% van wat nog gaat komen, dus hoe dan ook, stel nog een paar jaar shit, dan gaat het daarna nog wellicht tig jaar duren voor het weer goed betrouwbaar zal kunnen worden, if ever… er is dus nu al onnoemelijk veel schade aangericht, zowel materialistisch als geestelijk.

   • @Henri

    De ogen van meerdere mensen, ook om mij heen, gaan open. Houd vol en blijf sterk!

    Endtimes …
    Knowledge will increase. Daniel 12:4

    • Ik zie ook dat steeds meer mensen wakker worden. Langzaam gaat men het zien en spijt krijgen dat ze niet eerder wakker zijn geworden.

 3. Dit is een pact tot zelfmoord. A race to the bottom. Niet voor niets zeggen sommige Russens dat ze nu eindelijk de ‘klus’ moeten afmaken die in 1945 niet afgemaakt werd. De MAD doctrine werkt nu miet meer, de hele Reagan-Gorbachov overeenkomst was voor niets.

  • Waren er maar veel meer mensen zoals jij.
   Bewust van de leugens die de satanisten ons allemaal al jaren willen doen geloven.
   Geloof in het licht en de goedheid van velen.
   Zij bestaan, jijzelf laat het zien.
   Blijf de waarheid vertellen 💪

 4. “De top van ministers van Buitenlandse Zaken van de Europese Unie heeft deze week formeel toegezegd dat het blok Oekraïense strijdkrachten op EU-grondgebied zal trainen om tegen Rusland te vechten.”
  DAT IS HETZELFDE ALS MEEVECHTEN.

  DE EUROPEESE UNIE VERKLAARD HIERMEE IN IEDERS OGEN OPENLIJK DE OORLOG AAN RUSLAND.

  Wat gaan we doen als Rusland zegt dat de burgers van de EU verantwoordelijk zijn voor de leiders die men heeft “gekozen”?

  Gaan we A gewapend de politici verwijderen of gaan we B wachten tot we worden platgebombardeerd of in lockdown gezet door onze eigen regering zodat ze onwelvallige elementen rustig thuis kunnen “afhalen”/ Afschieten? Dit is wat komt en die vriend in blauw zal jou moordenaar zijn….

  Net als Henri hierboven heb ik ook beeld en geluid bij wat er gebeurd, en al heel lang. Ik denk dat velen van ons ergens al de bui zien hangen en vergeefs naar ene droog plekje zoeken. Is het wegjagen van de regenwolken een optie?

  • Als het volk opstaat, dan is ieder moment juist.
   Liever vandaag dan morgen, maar het feit moet zijn HET VOLK STAAT OP.
   Niks zeggen en niks doen is uiteindelijk meewerken met de satanisten.
   Blijf mekaar in de ogen, en ziel, kijken en de waarheid vertellen.

   • Ik vraag dit al jaren maar niemand gaat mee. Zelfs mijn telefoonnummer geplaatst maar wordt uitgelachen in plaats van gebeld. Zo jammer dat we willen vechten maar alleen staan

    • Massaal van het stroom en gas gaan en voor ons zelf gaan zorgen. Neem als eerste bv een camper zonnepanneel pakket met alles erop en eraan van bv 200 watt en sluit deze aan op een goede batterij die je op een sloop kan halen en koppel vele batterije erop aan en de maand erop neem je de tweede zonnepaneel van 200 watt. Heb je er geen geld voor voor ze je afsluiten van de stroomnet ben je ene paar maanden verder. Na een paar maanden betaal je de EERSTE achterstand. BV je hebt maand novemeber niet betaald en daarna maand december ook niet. Betaald dan in Januari maand November en vermeeld deze duidelijk. Zo heb je toch 400 watt in huis gehaald en evt als je geheel los wilt zijn van de stroom net 600 watt. Betaal langzaam alles terug zodat je geen moeilijkheden krijgt. Neem ook een houtkachel (kan je zelf metselen indien nodig zie youtube) en halveer evt je woonkamer door in het midden een gordijn te hangen. Als je doet steengrillen word ook je ruimte ook warm en het is gezellig dit te doen. Voor te steen-grillen heb je geen stroom nodig, wees hierin ook creatief met bv blikjes. https://www.youtube.com/watch?v=pl72sLFZbsg En dan dit. https://www.youtube.com/watch?v=pl72sLFZbsg Overal vind je nu takken zodat je warm kunt zitten en je kan je ook goed kleden tegen de kou. Neem wat kippen en voor je raam kan je ook groente telen. Zonneenrgie lampen voor je tuin kan je in de avond uren binnen zetten en zo kan je het goed redden. IN begin zal het wennen zijn maar deze manier van leven dat went snel en ik ben al jaren deze manier van leven gewent en het bevalt me goed.

  • Duchesne oktober 24, 2022 at 12:36

   De niet mijn premier Rutte heeft onlangs aangegeven dat 40.000 tot 50.000 mensen niet thuis horen in de Nederlandse maatschappij, al de satanisten die de show op aarde runnen zijn gek op hun symbolen, maar deze luiden hun eigen ondergang in.

  • mee eens, via de legale wegen is men al tig jaar bezig en niks werkt, alleen dat wat ze niet erg vonden of overdreven hadden en hier een koekje en nu koest, de laatste paar jaar laat het monster zich pas echt goed zien.

   dus, legaal niks tegen te beginnen, its all connected.

   maar via illegale wegen kan alles en altijd en overal, dat blijft altijd voor 100% open staan, maar wie kan en durft en heeft de mogelijkheden enz enz, die wat durven zullen ze en de schapen ernstige dingen toewensen via ‘hun’ legale wegen en dat kan alles zijn, immers zij hebben alle macht het systeem wordt door het kwaad bestuurd end e meelopers daar doen net zo hard mee, immers ik moest gehoorzamen want anders, telde ook niet mee in NBT na WW2

   maar wie hebben wapens, eigenlijk alleen criminelen, en die houden zich heel stil.., die zitten in hetzelfde werk als ‘onze’ regering e.d. het 1 doet het ‘wit’ de ander doet het ‘zwart’ de ‘wit’ afdeling is vele malen erger dan de zwart afdeling, immers die wit hoort er voor ons te zijn, helaas zitten ze er voor zichzelf en andere en andere niet aan onze kant.

   • En toch zie ik het kwaad niet alleen.
    En toch sta ik dan ook niet alleen in de strijd.
    Maar ik zoek.
    Ik zoek meer strijders.
    Een plan hebben we nodig.

    • Veel licht en liefde is hopen dat het werkt .Zo veel schaapjes geloven het NOG niet ER zal iets moeten gebeuren om deze duivels te stoppen

 5. Mocht het tot een wereldoorlog komen, dat lijkt het me noodzakelijk dat deze ook op Amerikaans grondgebied uitgevochten wordt. Europa is al twee keer de lul geweest.

  • Amerika staat gegarandeerd bij de Russen op de korrel.
   Mijn nachtmerries zijn daar duidelijk over geweest.
   Alles wordt vernietigd.
   Ik weet niet of iets of iemand over blijft….

   • Ik weet dat er mensen overblijven ook ik en onze dochter hebben dit gezien. Ga hogerop wonen met put en grond en word een prepper en leer eten uit de natuur en bescherm je tegen stralingen en zorg bv dat je genoeg zuurstof in huis hebt door bv algen te kweken.
    Leer op youtube hoe je water kan zuiveren ook dat is belangrijk.

 6. Waarom zou je uberhaupt over willen blijven.
  Beter snel.sterven dan langzaam wegrotten door stralings vergiftiging. Als de shit losbarst beperkt zich dat niet tot europa of amerika. En een nuciliaire winter van een paar jaar nekt de rest wel.

 7. Ik lees vaker het verwijt dat velen alleen maar ‘ schermpjes soldaten ‘ zijn.
  Maar internet brengt ons wakkeren ook samen.
  En samen creëren wij een opstand omdat de schermpjes worden gedeeld.
  De waarheid wordt gedeeld.
  Ik deel mijn angsten en verdriet, uiteindelijk hebben we ook een gezamenlijke band.
  We zien samen één vijand.

  • Ook kunnen we elkaar helpen geestelijk overeind te blijven en tips met elkaar te delen zodat we kunnen overleven met onze naaste.

   We zitten midden in de hunder game’s.
   De wijze kunnen dit overleven.

   Houd er rekening mee dat we als we samen te machtig worden en hun in doodsangst komen dat we van internet/stroomnet worden afgesloten en de Russen zijn de “schuldige”.
   Dan een een klein zonnepanneeltje totaal pakket voor campers best wel handig die je aansluit op een paar batterijen die je evt op de sloop kunt vinden.

  • Beste Henri ik denk dat de wakkere mensen dit op allerlei andere manieren ondervinden nachtmerrie’s daarover heb ik niet maar andersom zonder dat ik daar enige moeite voor moet doen verblijft dan mijn ziel in het hiernamaals en op de een of andere manier wordt ik steeds aangetrokken naar een mooi gebouw waar de bibiotheek is ondergebracht uit nieuwsgierigheid wil ik dan weten wat al die hopen dossiers betekenen die daar liggen maar er werd vriendelijk maar kordaat tegen mij gezegd dat ik deze niet mocht inzien omdat het ging over een hele groep jongere mensen die binnenkort daar gaan arriveren. Enfin zij hebben daar ook de problemen met de duisternis die steeds meer macht heeft gekregen maar ook goede en sterke zielen tromperen deze demonen terug naar waar ze thuis horen. Ik zou daarover nog een hele hoop kunnen vertellen over hoe sereen en jong en vol met gezondheid je daar dan vertoeft

 8. Het nadeel voor de bevolkingen is dat ze meegesleurd worden in deze ellende, of zij dat nu wel of niet willen. Ik kan de logica er nog niet van inzien, van waarom zouden ze eerst wereldwijd iedereen willen vergiftigen. Met een zogenaamd vaccin, waardoor miljoenen aan dood gaan. In de EU heeft zich 70% zich laten injecteren. Zodat zij deze mensen stukje bij beetje worden ombouwen tot cyborgs. Of zullen deze cyborgs de nieuwe soldaten zijn. Die dan alsware net als drones extern bestuurd kunnen worden en net als in de Matrix hun gevechtstraining geüpload kunnen worden. Omdat zij 24/7/365 aan het internet van lichamen verbonden zijn. Om zo vervolgens de oorlog te verklaren aan Rusland. Zodat de EU van haar 500 miljoen inwoners er 350 miljoen kunnen inzetten als cyborgs soldaten. Waar de massale vluchtelingen instroom als reserve dienen voor deze cyborgs soldaten. Zodat de zelfbenoemde elite parasieten kunnen genieten, hoe de mens elkaar afmaken. Waar zij altijd de winnaar van zijn.

 9. Veel vragen weinig antwoorden.
  Wat ik nu wel weet, is dat het allemaal niet klopt.
  De criminelen zijn aan de macht.
  Het kwaad regeert.
  Meer maar nog steeds te weinig mensen zien het.
  Daarom dit soort forums.

  • Nou nee als er niks gebeurt is dit zeker de eindtijd en begrijp je het nog steeds niet..Westen is failliet en haar elites weigeren dit te accepteren en zijn all-in voor het globalisme. En ja ze aanbidden 100% de duivel dit ziet een atheïst als ik zelf nog. Wat dacht je dan dat alles weer normaal wordt ineens? Er is zoveel schade aangericht op vele fronten en veel burgers hebben zelfs actief meegeholpen met giro 555 hier in NL voor wapenleveranties.

 10. Opstand is eigenlijk heel simpel en tevens aanstekelijk van stad naar stad en regio maar regio. (Om Hugo’s termen maar eens te gebruiken)
  Aanval op alle electra wagens,laadpalen en 5G lantaarns en veggie bedrijven en insectfarms en monarchieën…Zo simpel is het eigenlijk voor ons burgers maar je mag er niet toe oproepen uiteraard want dat zou opruien zijn en strafbaar maar speculeren mag wel uiteraard. Kijken hoe snel ze weer terug grijpen naar fossiel en opschaling produktie gas en consumptie goederen. Ze zijn namelijk all-inn op vaxs,green deal ,veggie,insects&5G voor totale controle en nu oorlog. Ze willen chaos onder burgers en demonstraties die ze hard kunnen neerslaan uiteraard geen gerichte actie’s op het geen ze onze strot door duwen….Just saying…Dat is wat ik denk..En denken is vrij zolang er nog geen gedachte politie is…nog niet…

 11. Zijn uiteraard geen tips of iets in die aard maar iets wat ik denk dat echt zou kunnen gebeuren. Ik baseer dit op geschiedenis waarbij iets werd opgedrongen aan groot deel van bevolking door een kleine groep wilopleggers. Zodra mensen in de gaten kregen wat hun eigenlijk werd aangedaan en uitgerolt op hen kwamen ze in verzet van binnenuit. Zie je door de hele geschiedenis heen. Van ambushes op romeinse legioenen, vanaf de middeleeuwen ,sabotage van infrastructuur of opgelegde mandaten in bezette gebieden. Met dictaturen volgt altijd automatisch verzet als de grote meerderheid het kwaad en onrecht ziet en zich organiseert. Duurt alleen meestal even voordat het op gang komt maar is als ik de geschiedenis zo bekijk onontkoombaar. Was recentelijk een Aziatisch land waar ze de 5G palen met het hele dorp neergaaalde (overheid had deze gecamoufleerd met begroeiing) en in Frankrijk is ook een verzets groep actief naar verluidt .We gaan het meemaken. Maar hoop dat het vrije woord wint uiteraard scheelt een hoop ellende en onnodige schade en eventuele slachtoffers.

 12. Ik ben het met je eens.
  Het goede, het licht gaat dit overwinnen.
  Maar ten koste van wat allemaal?
  Waarom moeten er zoveel goede zielen voor sterven?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in