Foto's via Twitter

Lol. Ik heb dit voorspeld. Nadat gisteren was aangekondigd dat ze naar binnen zouden gaan, zei ik: “Ze gaan de VN-inspecteurs bombarderen.” Hun route en verblijfplaatsen vooraf bombarderen, voordat ze aankomen, is slim, schrijft Andrew Anglin.

RT:

Oekraïense troepen beschieten een potentiële route van de missie van de Internationale Organisatie voor Atoomenergie (IAEA), die deze week de kerncentrale van Zaporozhye zal onderzoeken, hebben plaatselijke autoriteiten dinsdag gemeld.

Raadslid van de regio Zaporozhye, Vladimir Rogov, zei tegen RIA Novosti dat “Oekraïense nationalisten het gemunt hebben op locaties die door de IAEA-missie in Energodar bezocht zouden kunnen worden,” waar de centrale zich bevindt. Hij voegde eraan toe dat “[het regime van de Oekraïense president Vladimir] Zelensky ook een militaire operatie in het zuiden van het land is begonnen,” wat zorgen baart voor de veiligheid van de IAEA-missie.

Rogov zei ook dat de troepen van Kiev het toevluchtshuis van de kerncentrale, dat onderdak zou kunnen bieden aan de IAEA-delegatie, hebben beschoten.

Maandag kondigde IAEA-chef Rafael Grossi aan dat een groep deskundigen de kerncentrale deze week zou bezoeken om de schade die de centrale heeft opgelopen te beoordelen en de veiligheids- en beveiligingssystemen te controleren. De kerncentrale van Zaporozhye staat sinds maart onder Russische controle.

Moskou heeft de Oekraïense strijdkrachten er herhaaldelijk van beschuldigd de centrale aan te vallen, terwijl het waarschuwde dat de beschietingen een ramp zouden kunnen veroorzaken die het Tsjernobyl-incident zou overschaduwen. Kiev houdt echter vol dat de Russische strijdkrachten de centrale beschieten en er militaire uitrusting stationeren.

Dit is een van de mafste mediagebeurtenissen ooit.

  Waarom is het "nieuwe offensief" van Oekraïne gedoemd te mislukken?

“Rusland omsingelt de kernreactor en beschiet haar vanaf de parkeerplaats, in een poging een meltdown te veroorzaken. Zij hebben haar sinds maart onder controle, en plotseling besluiten zij de reactor te gaan beschieten.”

Op een gegeven moment zeiden de Oekraïners dat zij de reactor beschoten om een meltdown te veroorzaken, omdat zij de Oekraïners willen verhinderen elektriciteit te ontvangen. Zoiets als, ze weten niet hoe ze de elektriciteitsvoorziening die over de rivier gaat moeten afsluiten, dus besloten ze maar een meltdown te veroorzaken.

Dit is begonnen nadat Poetin gezegd had dat Oekraïne voor de elektriciteit zou moeten gaan betalen, omdat Rusland die exploiteert en hun sinds maart gratis elektriciteit geeft.

Het is gewoon allemaal zo maf.

De VN is niet zo corrupt als het Amerikaanse leger of de NAVO. Vergeet niet dat de inspecteurs die naar Syrië gingen om “het Assad vergast zijn volk” te onderzoeken, zeiden dat het nep was, waarna ze werden ontslagen en hun rapport moesten redigeren, en plaatsvervangers werden gestuurd. Ik denk niet dat hier iets anders zou gebeuren – een delegatie van nucleaire inspecteurs zullen in de eerste plaats wetenschappers zijn, geen politieke mensen. Zij zullen vermoedelijk op zijn minst proberen te melden dat de Oekraïne verantwoordelijk is voor de beschietingen.

Dat zal nooit de top van NYT of CNN halen, maar ik denk dat als zij een eerste verslag kunnen maken, zij zullen zeggen dat de Oekraïne verantwoordelijk is. Dan zullen de VN-leidinggevenden het rapport moeten ontkennen en veranderen.

Maar als Oekraïne ze kan tegenhouden, of ze kan doden als ze er eenmaal zijn, zullen ze ongestraft Rusland de schuld kunnen blijven geven.

  Het Mondiale Zuiden convergeert naar Multipolair Moskou

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïens medisch hoofd beveelt castratie van Russische krijgsgevangenen – “Het zijn kakkerlakken”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDankzij klimaatwaanzinnige EU nog DECENNIUM “verschrikkelijke” winters te verduren in Europa’s instortende energie-infrastructuur
Volgend artikelSchotse demonstranten verbranden uit protest energierekeningen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Het is inderdaad een ongeloofwaardig verhaal van Oekraïne/Zelensky. De Russen beheren de centrale en ze beschieten zichzelf 🤔 hoe dan? Met rubberen kogels ofzo? Dat ze terug komen? Of kogels met aan een elastiekje? Of hebben de Russen boomerang kogels 🤷 of gaan de kogels een rondje om de aarde en komen ze vervolgens weer uit bij de centrale…
  De enige die dus erop kunnen schieten zijn de Oekraïners zelf. Normaal gesproken gaan kogels van je af. Dus de Oekraïners schieten zelf op de centrale.

 2. Tja, mag niet uitkomen wat er gebeurt….

  Maar die gasten hoeven zich geen zorgen te maken; die linksen zijn zo stom, dat ze Zelensky blijven steunen
  Uiteraard in opdracht van Zwabbertje….

 3. Zoek Andrew Anglin eens op via Wikipedia.
  Is (zou) een neonazi en complotdenker zijn.
  De waarheid en onpartijdigheid van dit artikel komt dan in een heel ander daglicht te staan.
  Maar ja voor al deze intellectuelen en goed ingelichte exporten hier op de site is dit fake nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in