Een Israëlisch bedrijf genaamd Redefine Meat heeft aangekondigd samen te werken met een importeur die zijn in laboratoria gekweekt vlees zal leveren aan West-Europa, alwaar door het World Economic Forum gedomineerde regeringen veehouders en boeren dwingen hun kuddes runderen, kippen en varkens te ruimen, bericht Rhoda Wilson.

Redefine Meat brengt zijn product op de markt onder de merknaam “New Meat” en gebruikt 3D-printers om stukken vlees te maken die lijken op biefstukken, ossenhaasjes en andere hoogwaardige stukken, aldus het bedrijf in een persbericht op 13 oktober.

Zij gebruiken genetisch gemodificeerde cellen om dit “vlees” in een laboratorium te kweken.

Volgens een verslag van Thomson Reuters exploiteert het Israëlische startende bedrijf, dat dit jaar 170 miljoen dollar aan financiering ophaalde, grootschalige vleesprinters in zijn hoofdkantoor ten zuiden van Tel Aviv, en een nieuwe fabriek in Nederland, waar het zijn producten wil ontwikkelen als alternatief voor echt vlees dat door veeboeren op akkers en landerijen wordt geteeld.

[In een persbericht in november 2021 zei het Israëlische bedrijf dat het van plan was om “tegen het einde van het jaar met de productie te beginnen.” Het voegde zich bij verschillende andere internationale voedselinnovatiebedrijven in Nederland, waaronder Meatless Farm en Bill Gates’ Beyond Meat].

Nederland? Is het nu niet interessant dat het nep-vleesbedrijf Redefine daar een fabriek zou openen?

De regering van Nederland wordt geleid door Mark Rutte, een presentator en auteur van het World Economic Forum. En Rutte is toevallig de meest agressieve promotor van groene energieprogramma’s in Europa. Zijn anti-landbouw, anti-particulier eigendom beleid is zo agressief dat hij een opstand heeft ontketend onder de Nederlandse boeren, die gefrustreerd zijn door de nieuwe wetten die hen verbieden adequate stikstofmeststoffen en fossiele brandstoffen te gebruiken die essentieel zijn voor het houden van vee.

  Insider onthult Canada's schokkende euthanisiemethoden: 'Verdronken tot de dood'

Zonder vee heb je geen vlees. En zonder vlees ontstaat er een markt voor in laboratoria gekweekt nepvlees, dat plotseling een essentiële eiwitbron voor menselijke consumptie wordt.

Interessant is dat de corporate mediagigant Thomson Reuters ook een trots lid is van het globalistische World Economic Forum (zie HIER en HIER), dat de basis vormt voor de wereldwijde anti-vee, anti-vlees agenda. Houd dat in gedachten als u het verhaal van Reuters leest over het Israëlische bedrijf dat probeert “vlees opnieuw te definiëren.”

Het WEF bracht in 2018 een video uit waarin stond dat vlees, het echte spul, een “occasionele traktatie” zou zijn in The Great Reset. Bekijk hieronder.

Het is dus niet verwonderlijk dat Thomson Reuters een artikel als dit uitbrengt, waarin het ons op oneerlijke wijze probeert te overtuigen van de voordelen van nepvlees. Dit artikel, en vele andere zoals dit, zal worden opgepikt door de abonnees van Thomson Reuters, waaronder duizenden kranten, websites en andere nieuwsbronnen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Wereld Economisch Forum wil “bankrekeningen bevriezen” van vleeseters om hen “op te voeden”


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen prik = geen afspraakje? De “gevaccineerden” als de nieuwe leprozen
Volgend artikelDe machthebbers van de VS en EU willen een oorlog met Rusland beginnen voordat hun eigen volk thuis een oorlog begint
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

93 REACTIES

 1. Natuurlijk zullen domme mensen dit kopen bij de supermarkt die het gretig aan de man zullen willen brengen. Je weet toch ook niet wat er in een frikandel zit?
  De cirkel is dan rond, de mooie ‘circulaire economie’ volgens de WEFfers is een realiteit. Built Meat Back Better,
  not in farms but in factories. You own nothing, not hungry and are happy.

  • Natuurlijk weten we wat er in frikandellen zit, en het staat op de verpakking of is op te vragen bij de fabrikant. Een frikandel is gewoon meng gehakt in een langwerpige vorm. Ik betwijfel sterk dat mensen dit nepvlees zomaar gaan kopen, de insecten lopen ook niet erg in het buitenland. Blijkbaar zijn er al weer fabrikanten mee gestopt. Die vegan troep loopt ook niet, je ziet bij supermarkten altijd maar een piepklein hoekje van die troep. En het is echt niet te vreten, ik heb het wel eens geprobeerd, simpel omdat ik het weten wou. Insecten eten is ook slecht voor mensen, omdat insecten nu eenmaal parasieten hebben, die kunnen niet verwijdert worden. Ook chitine, het pantser ( uitwendig skelet ) van een insect is zeer slecht voor de mens en zelfs kanker verwekkend. Steeds meer mensen komen daar achter. Een keer insecten eten als je op een onbewoond eiland bent gestrand, zal wel niet erg zijn, maar het is geen voedsel voor mensen maar voor vogels die een heel andere spijsvertering en maag darm kanaal hebben.

   • Nou wat een droefenis, die vegetarische vleesvervangers. Te zout, soms zelfs te zuur! Je moet ook eens kijken wat er allemaal doorheen wordt gemengd. Heb het zelf ook een tijdje gegeten om eens te kijken hoe het beviel. Rotzooi voor een idioot hoge prijs.
    Varken en koe eet ik niet meer vanwege de wreedheden die het slachtvee moet ondergaan. Varkens zijn net zo slim als honden! Het leed is niet meer te verdragen.
    Ik kom zelf van de boerderij dus weet hoe wreed het er tijdens het transport en in de slachterij met hen wordt omgegaan. Heb te veel gezien in al die jaren dat ik er werkte.
    Vlees is heerlijk, maar kan het niet door mijn keel krijgen als een dier zo geleden heeft.

    • En dat zou iedereen xich moeten beseffen.
     Maar mensen zijn kampioen in het dorn alsof wat zij niet (willen) zien ook niet bestaat.

     Iedereen heeft wel eens een vrachtwagrn vol stumpers afgevoerd zien worden over de weg. Je hebt geen geweten als je niet voelt dat ze, bovenop elkaar gestouwd, voor het eerst en laatst in hun gruwelijke korte leventje de buitenlucht ruiken.

  • Niet met je eens. Ik ben zelf vega maar de doorgewinterte vleeseter wil geen vervanging. Zelfs als ik de heerlijkste schotels maak, krijg ik toch te horen: ik mis toch wel vlees!
   Wel blij dat ik straks niet met dat probleem zal zitten.
   Trouwens..als je ( met buurtgenoten) kippen gaat houden, heb je eieren én vlees. Van de uitgebroede eieren is de helft haan. Die kun je opfokken en slachten als ze goed op gewicht zijn. Ik dankte pas nog een kip af. Meer dan 2,5 kilo. Dacht je dat ik hem kwijt kon voor de slacht? Mensen zijn zo geprogrammeerd ( zó afhankelijk van) op hun kipfiletje uit de supermarkt. Kúnnen niet eens bedenken dat ze zelf ook voor hun vlees zouden kunnen zorgen.

    • “Zij gebruiken GENETISCH GEMODIFICEERDE CELLEN genetisch gemodificeerde cellen om dit “vlees” in een laboratorium te kweken.”
     LIEVE MENSEN: GENETISCH GEMODIFICEERDE CELLEN” “CELLEN VAN HET ONGEBOREN KALFJE DAT LEEGGEZOGEN WORDT IN DE BAARMOEDER VAN DE KOE.””ERGER WILLEN WE HET TOCH NIET”.

   • Beste Mensen

    Al Eeuwen lang worden de woorden verdraaid geformuleerd gebruikt
    Door tussenkomst van de Alien Ras
    Het is niet Kadavers en Lijken vervangers waarvoor dus het woord vlees wordt gebruikt Maar :
    Naar gelang er schaarste optrad door natuur rampen aan menselijke voedsel
    Werd het nuttigen van Satanische voer ingefluisterd via God en Duivel die dus Ook Sliss de gespleten Tong heet
    Zoete gedeelte God en Zure gedeelte Duivel
    Die vormt de Aanzet tot Geweld Moord Dood Vertier Leugen Bedrog Huichelarijen en meer positieven gezien via Satanische Ogen
    Dus leed toe brengende plezier belevende wezens die zijn : Of gehersenspoelde wezens mensen Of Aliens in persoonsvorm uitziende belichaming mens

    Beste Mensen
    Weest Liefdevol tot Alles
    Leeft in Harmonie met Alles

    Dank U

 2. Tja het lag in de lijn der verwachtingen dat deze kunsttroep eraan zat te komen, vandaag hoorde ik dat Minister President Rutte een bezoek aan Israhel gaat maken, dus deze omvolker heeft serieuze plannen om ons deze nep vlees producten in onze magen te splitsen, einde bericht.

 3. Vreemd. Waar zou dat nepvlees van “gekweekt” worden? Waar komen die “cellen” vandaan? Uit Ome Piet zijn dijbeen? Of uit de geaborteerde foetus van Miep? Extra mals bieflapje…

  En waarom zou “echt vlees” dan plotseling een traktatie zijn? Er zit veel meer achter dit nepvlees. Pas maar op… Wie zei dat ook alweer, dit is mijn bloed, dit is mijn lichaam?

  • Immortal oktober 24, 2022 at 10:41

   Ook de aanhoudende vogelgriep die het hele jaar 2022 niet weg is geweest doen mijn wenkbrauwen rijzen, naar mijn menige wordt de pluimveehouderij gefaseerd besmet met een pathogeen waardoor een stel kippen ziek worden en sterven, dan wordt het verband gelijk met vogelgriep gelegd en het aantal geruimde dieren loopt reeds in de miljoenen, het is een uitvoering van de 4e Industriële Revolutie van het WEF regime Rutte 4 basta.

   • Gedacht en gewerkt wordt er aan een plan, om de kippen, kalkoenen te gaan vaccineren, men begrijpt dan wel dat het lekkerste stukje vlees uw ondergang gaat worden tenminste als je dit kippenvlees niet uit je dieet laat.

   • voor die ‘kippenziekte’ ‘varkensziekte’ ‘koeidenziekte’ hoeven [they] helemaal NIKS te besmetten.

    gewoon weer meer FRAUDE met de PCR-testen

    ‘je kunt alles aantonen in alles en iedereen met de PCR test’ , draaien de aantallen cycli nog een beetje extra op voor wat extra ANGSTPORNO en plundering van hardwerkende boeren.

    • En om nog maar even iets van ‘het grote plan’ te noemen.
     Ik zag op Teletekst dat overal in Europa plofkraken enorm toenemen.
     Dus nog even en alle Geldmaten zullen gesloten worden Toch KlauSS Schwabber?! Want het is loei link wat er gebeurt. Zwaar geschut wordt ingezet om het geld te bemachtigen.

     • de cia doen dit, dus de staat . Het is erg ,hoezo gaan al die dieven ineens zo plat op kasgeld ? nee het geld moet weg uit onze samenleving STRATEGIE OF VALS FLAG zo denken de mensen: Tja is niet veilig dus maar beter digie geld . De valstrik in samenwerking met koningshuis. Alles digie contoleren zelfs je vlees dat je eet ….alla china Walgelijke slaven shithole

    • Toen deugde de MKZ test ook al niet, het ruimen van miljoenen dieren is naar mijn menig gewoon de uitrol van de 4e Industriële Revolutie, op het laatst gaat men de patronen herkennen die het overheidsbeleid implementeert.

     De MKZ-crisis van 2001 was een uitbraak van de veeziekte mond-en-klauwzeer (MKZ) in Europa, die in Nederland door preventieve ruimingen aan ongeveer 300.000 dieren het leven kostte. In Kootwijkerbroek geloofden de boeren en inwoners niet dat er MKZ heerste. De ziekte was op basis van een bloedmonster bij één kalf geconstateerd, maar dat dier vertoonde geen ziekteverschijnselen van MKZ en ook de andere dieren in de stal vertoonden geen verschijnselen van de ziekte, terwijl MKZ juist zeer besmettelijk is. Ook deskundigen hadden daarom hun twijfels.

     https://www.rd.nl/artikel/799277-mkz-test-rammelde-aan-alle-kanten

     • Sowieso is ruimen belachelijk. Vroeger voerden we de stalgenoten van besmette koeien gewoon de melk van de met MKZ besmette koe. Dan werd zo’n hele stal een beetje ziekerig maar werd het niet zo verschrikkelijk dat alles geruimd moest worden.
      De ruimmaatregelen gaan alle perken te buiten.

      • Het ruimen van de volksverraders zou helpen.
       Degene die zo gestoord zijn dat ze afzonderlijk van mekaar naar en van hun dagverblijf gaan.
       Een dagverblijf wat omringt is met een gracht.

       Die zouden “geruimd” moeten worden.

   • Adriaan: klopt. Kippen ziek maken, bevolking angst aanjagen, kippen doden. Kippen inspuiten. Kippen slachten en verkopen. Mensen ziek maken. Einde verhaal.

    • En vergeet niet dat uiteraard door het besmettingsgevaar er binnenkort vast wel word besloten dat particulieren binnenkort geen duiven ,kalkoenen en kippen meer mag houden want het onmogelijk om bij alle mensen thuis te ¨testen¨ .

     Zo makkelijk weer een groot stuk van zelfvoorziening naar de klote. Makkelijke vlees en eieren dat moeten we niet hebben natuurlijk.

     jossie is gone 🙂 🙂 🙂 f.b hahaha groeten uit NEDERLAND urbanus

     • @Jossie / Ingridje en onder welke nicknames je nog meer wenst te opereren, dit: Je bent een troll en waarschijnlijk, gezien bepaalde ervaringen welke je hebt opgedaan in militaire dienst, één met een PTSS. Misschien beter eens heel goed in de spiegel gaan kijken en aan jezelf gaan werken ten positieve? Is mijn suggestie.

     • Kijk, jij ziet het! Geen eigen vlees, eieren en melk meer. Geen eigen groentetuin of fruitbomen meer. Het zit er allemaal aan te komen. In Duitsland is het al zover. Krijg je tot 25.000 euro boete als je als volkstuinder zaden van oude rassen ruilt of verkoopt.

      • De strategie van Rockefellers Monsanto/Bayer. Elders in de wereld al van toepassing. Criminaliseren is een term. Nooit van toepassing op het werkelijke schorem.

    • Zo werkt ons vreemde systeem . bijna niet meer te behappen . Wat een schorriemorrie. En het ergste: we laten dit toe . laat de bom boven op het vaticaan knallen, bv of die andere steden die hun eigen politie agentjes en regels er ook op na houden,Londen city ,Basel of zo .Of op dat kleine schedeltje van onze goeddoener ,, GATES , Het is nu werkelijk oorlog tegen de gewone mens .je ben mijn man Immortal .Vroeger ging ik naar feesten en die heette imortality. SPORTHALLEN ZUID

     • Ja Paulien… immortal zijn we allemaal, als je beseft dat het leven niet ophoudt na de dood, maar gewoon een transformatie is. Zolang die parasieten er niet in slagen ook dat kapot te maken met technologie. Alles gaat er door naar de kloten, lijkt het wel. Alhoewel ik denk dat de intelligentie achter de immortaliteit veel groter en krachtiger is dan wie of wat dan ook…. ik noem het alleen niet “God” of Allah” of weet ik wat. Blijf sterk!

  • Vlees is een belangrijke bron van kwaliteitseiwitten, B-vitaminen (B1, B3, B6 en vooral B12) en mineralen zoals ijzer en zink. Je hebt deze voedingstoffen nodig voor de groei, de goede werking en het onderhoud van je lichaam. Na water zijn eiwitten het belangrijkste bestanddeel in vlees.

   Kan men dat tegenwoordig allemaal printen? Wat een vooruitgang (satire).

 4. Beste Mensen

  Het enigste dat een Meneer de Boer kan doe is :
  Zaden zaaien eventueel van water en echte mest voorzien
  Dan maar afwachten dat het gaat groeien uit Moeder Aarde
  Vlees groeit niet uit Moeder Aarde
  De Almachtige Vader Plant een Geest in een huis genaamd belichaming Wezens

  De Alien bekend als bezeten Mens anders genoemd Satans kinderen God en Duivel of gespleten Tong Zoete helft en Zure Helft
  Excuses bedenken om belichaming aannames als eerst te vernietigen uit te roeien op te peuzelen
  Dezen willen heel graag Kadavers en Lijken vreten
  Een echte Mens is geheel geweldloos Liefdevol Veganistisch Vegetarisch
  Leven en Laten Leven

  Dank U

  • Ringo: Dus dan doen die WEFfers toch harstikke mooi werk voor de Almachtige Vader….? tenminste, zo lees ik dat uit je verhaal hier, Ringo. Dan moeten we allemaal in ere buigen voor de WEFfers met hun prachtige plannen om vlees-eten uit te roeien, maar die toch heerlijke biefstukjes van geaborteerde baby cellen kweken, voor gezellige bbqtjes met elkaar. Waarom zouden ze dan alsnog speklapjes en biefstukjes en ossehaaspuntjes en chateau briand kweken als vlees-eten uit den boze is. Waar komen die vlees cellen dan vandaan? En waar gaan de koeien en schapen en varkens en kippen etc wonen? Waarom worden ze allemaal afgemaakt? Waarom mogen ze niet gewoon lekker leven op de grote Aarde die nog zoooooooveel ruimte heeft om elk dier lekker los rond te laten lopen in de weides, etc. Heb je wel eens gezien, hoeveel km’s lang die uitgestrekte weides in NL zijn??? Genoeg ruimte om alle lieve diertjes een mooie woonplaats aan te bieden hoor! Ze hoeven echt niet uitgemoord te worden, zelfs niet als iedereen aan de geaborteerde-babyfoetus-kweekcel-vlees burgertjes en friandellen zit straks. Wat zou er werkelijk achter zitten, met dat kweekvlees, en het uitroeien van het vee? Wat denk je dat er werkelijk achter zit? Zonsverduisteringsplannen misschien??? Ga daar eens over nadenken, en de rest van jullie ook, svp. Anders komen we er nooit uit, en is deze “complot theorie” ook weer tien jaar te laat voor de ogen van de schapen opengaan.

  • Beste Ringo in de bijbel staat dat God de dieren en vissen schiep als mindere wezens t.a.v de mens en zijn gemaakt om ons te voeden.

   Misschien eens een baantje zoeken bij de WEF zou u niet misstaan.

   • Beste Mensen

    Dezelfde Bijbel verteld in de Tien geboden
    Gij zult Uw naasten lief hebben gelijks Uzelve
    De vraag is hierbij ……
    Wie zijn Uw Naasten ??

    Gij zult Alles lief hebben
    Immers alles is Uw naaste
    En dezelfde Bijbel verteld ook over alleen welke wortel soorten gewassen vruchten groenten als voedsel dient voor de menselijke mens
    Lees de bijbel heel aandachtig
    U zult versteld staan

    Dus niet voor die wezens die eruitzien als ……
    Dus Aliens in verpakkings belichaming uitzienden als menselijke mensen

    Mensen ….
    Gehersenspoelden door Aliens kunnen wederkeren tot de mensheid door boete doening
    Cryptische voorbeeld als :
    Bos AppelBoom Verboden Geboden
    Dit heeft dus niks met Appels te maken
    De boom dat is de mensheid zelve
    Het Bos
    Dat zijn alle wezens tezamen
    Alleen Mensen die verder kunnen kijken dan de neus lang is kunnen dit begrijpen
    Jaah ….
    Niet naar Buiten in de Macro Cosmos Universum
    Maar naar Binnen kijken in de onmetelijke Micro Cosmos Universum
    Over de gespleten Tong
    Genaamd Sliss de Slang
    Ookwel genoemd Goddelijke helft en de Duivelse helft
    Of anders te noemen Zoete gedeelte en de Zure gedeelte
    God en de Duivel zijn dus de Kinderen Satans
    Dit alles speelt zich af in èèn belichaming
    M.a.w. altijd iets willen bereiken wat buiten het boekje om gaat
    Die Langs het dwaalspoor lijd
    Leid tot Avontuur
    Spanning en Sensatie
    Om naar huis te gaan heeft men een Gids nodig
    Zoals om de weg van plaats A naar B te vinden men heden ten dage een tom tom of een andere weg navigatie nodig heeft en die heel vaak ook gebruikt

    Dank U

 5. Israel ? Een paar jaar geleden had ik al een artikel gelezen hoe de Israelis kippen gekweekt hadden zonder vederen, zodat deze geen onnodige energie zouden verbruiiken om een vederkleed te groeien. Dokter Mengele laat groeten.

 6. ze kunnen zo via dat nepvlees er wat bij in stoppen wat ‘goed’ is voor de bevolking, ja goed volgens D-elite (Delite the elite) je weet wel, die mensen die meer dan 7 miljard mensen willen minderen op deze aarde, die mensen die het zo zo goed met ons voorhebben moeten we dan vertrouwen wat ze erin stoppen, oeps foutje dood bedankt.

  • We moeten nu stoppen met dat inteelt schorem “elite” te noemen. Ik stel voor dat we het van nu af aan slecht nog over het “crapuul” (crapule) hebben.

   • He he… bedankt Casse! Ik brul dit de hele tijd al… hou toch eens op die parasieten “elite” te noemen, vermits je voor ze wil knippen en buigen. Crapuul klinkt goed. De Belgen hebben veel van die prachtige woordjes.

 7. ‘T uurlijk, de boeren er uit, dan de vissers, gevolgd door de bakkers en vervolgens…
  Je “mag” nepvlees eten nepvis nepbrood en je zult de vaccins krijgen dat big pharma door het eten mengt.
  Dat is dan echt eten wat de pot van klauss sschwab schafft!

 8. Het stikt in Nederland van de veganisten en vegetariërs. Die gaan ook deze troep niet eten want het wordt gemaakt van dierlijke cellen. Wij gaan deze troep niet eten, wie wel dan? De geprikte schapen?
  Eet smakelijk!!

 9. Foodwatch:

  ´Consument en industrie: David tegen Goliath

  Neem bijvoorbeeld Unilever. Volgens haar jaarverslag heeft Unilever in 2021 meer dan 6,8 miljard euro uitgegeven aan marketing. Ruim 6,8 miljard! En dat heeft bijgedragen aan een winst van 8,7 miljard euro. Hoeveel daarvan is met misleiding en slimme trucjes verkregen?

  Niet alleen aan de productiekant zijn de bedrijven enorm groot. Supermarktconcern Ahold Delhaize, waar Albert Heijn onder valt, heeft in 2021 een nettowinst gemaakt van maar liefst 2,25 miljard euro. Een geweldig bedrag, maar jammer genoeg wel verdiend door jou en mij te verleiden om ons allerlei ongezonde en bewerkte voedselproducten te laten kopen.´

 10. Zo, nu weten jullie ook dat het vogelgriepvirus net zoals het Sars Covid-2 virus nep is en als excuus/gedrogreden gebruikt wordt om mensen en vee te ruimen.

 11. Het ruimen van vee en kleinvee alsook het elimineren van agrarische bedrijven gaat me serieus aan het hart. Heb gezocht op het net naar een organisatie en kwam met lege handen. De Steungroep Boeren en Burgers is van FB afgetrapt en persoonlijk heb ik geen vertrouwen in de BBB politieke beweging. Wie weet er meer? Hoe kunnen wij burgers de boeren steunen? Ja, kopen bij de boer .. maar wat kunnen wij nog meer doen? Suggesties iemand?

  • Tijdje geleden dacht ik aan de mogelijke optie om met grote groepen mensen en beurtelings bij de boer te gaan kamperen en te acteren waar nodig … maar echt, ik zie het even niet.

  • Suggestie: Alle aan boer en landbouwer vijandige organisaties zoals bv de zaken van Slimy Bill krijgen zomaar last van spontane ontbranding. Alle vervoersmiddelen van die zaken en hun personeel krijgen plotseling zomaar kleine gaatjes in banden of de radiatoren (radiatorslangen) en rijden niet lang meer. Alle communicatiekasten van dit soort zaken krijgen ook zomaar spontaan vreemde problemen (te denken aan de lift scene met Elwood aan het einde van de Blues Brothers film). Wat een simpel flesje spiritus al niet teweeg kan brengen.

   Het in 1983 door de CIA uitgegeven boekje voor de Contras in Nicarague kan een mens zomaar op ideeën brengen. Heel stout, wat de CIA daar deed:
   https://medium.com/the-semaphore/this-1983-cia-comic-book-instructed-nicaraguan-contras-in-sabotage-4d346baa1d9f

  • Normaal doen en uw eigen hersenen gebruiken.
   Koop een stukje vlees bij de boer of een goede slager. Uw lichaam is gebouwd om afwisselend vlees en plantaardig voedsel te nuttigen. Geef dieren geen menselijke eigenschappen. Laat een koe een koe zijn en een schaap een schaap. Het slachten van dieren, ooit in het buitenland gekeken? De meeste dieren krijgen een goed leven. In de vrije natuur is het eten en gegeten worden, iedere dag opnieuw alleen hoeft de mens niet meer te jagen. Als de winkels leeg zijn gaat de mens weer jagen. We zijn zo gruwelijk verwend met de krijsende varken. Een varken krijst van nature vrij snel. Helemaal alleen in een hobbelende vrachtwagen zal het varken doen krijsen. Doe normaal zeg. Ritueel slachten, hoor je PvdD niet over. Is toch idioot. Zorg dat u uw essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt. Dat is belangrijk. Vogelgriep, varkenspest komt allemaal van in het wild levende dieren en vogels. Inentingen? Hoeveel inentingen heeft u voor uwzelf?

 12. Voor iedere gram echt vlees, is zeven gram tarwe nodig. Honderden miljoenen Chinezen en Indiërs, waarvan het menu vroeger bestond uit een kom rijst, willen nu ook allemaal vlees eten zoals de Westerlingen.
  Britse boeren vragen nu om op hun velden zonnepanelen te mogen zetten omdat dit meer opbrengt dan landbouwgewassen zoals tarwe. En tarwe zelf wordt meer en meer gebruikt om biobrandstof zoals ethanol te produceren in plaats van voor voeding. Voeding zal dus schaarser en bijgevolg duurder worden.
  Dr. Vernon Coleman schrijft in zijn boek ‘The End of Oil’ dat we enkel dank zij goedkope fossiele brandstoffen (die gebruikt worden voor mechanisatie van de landbouw, produceren van kunstmest, etc.) in staat geweest zijn om relatief goedkoop voedsel te produceren om miljarden aardbewoners te voeden. Zonder fossiele brandstoffen zullen we nog hooguit in staat zijn om voedsel voor één miljard mensen te produceren.
  Het grootste probleem is de ooievaar. Als er niet snel wereldwijd overgegaan wordt tot geplande geboortebeperking, zal het op een meer natuurlijke (catastrofale) manier gaan gebeuren door hongersnoden, enz.

  • Gelul. Slap gelul. Met permacultuur en slimme productiemethoden zonder gebruik van chemische middelen en zware landbouwmechanisatie kan men veel meer en beter produceren dan men nu doet. Maar het is (alweer, en ook hier) het narratief dat ons decennia lang met de paplepel ingegoten is geworden en wel zodanig dat onderhand niemand nog iets weet of begrijpt.

   Ik woon in een vrijwel 100% landbouwgemeenschap en discussies met de meeste landbouwers geeft alleen maar ruzie, zeker als je over chemievrije landbouw begint. Dan wordt er meteen een muur van cognitieve dissonantie opgetrokken en is het gesprek beëindigd. Kansloos en hopeloos.

   • Casse: Alles draait om poen en gemakzucht. Ik begrijp ook niet waarom kalveren in stalletjes groot moeten worden, zonder ooit in de wei te kuieren. Ook al staan ze op nette rubberen matjes en worden ze vriendelijk behandeld, wat een bestaan… Zijn ze zich er van bewust hoe zielig ze leven? Mogelijk niet. Maar ik kijk naar die dikbil stieren in de weiden hier, en ik denk, hmm die staat lekker te grazen. Ze liggen overdag (en ’s nachts) lekker in het gras en kijken lodderig uit hun ogen. Niks mis mee met hun bestaan. Waarom moet het consumptie-dier tot een productie-dier gemaakt worden. Vlees-printen van kweekcellen is weer het andere idiote extreem, ook weer poen- en ego-gedreven. De mens zal nooit leren wat het is om in een paradijs te mogen leven, die luttele 80 jaar of zo, en om dit paradijs met respect, geduld en liefde te beheren. Zoals je schrijft, kansloos en hopeloos. Dankzij de parasieten onder ons.

     • Ze staan wel de godganse dag ( en nacht) in hun eigen diarree..
      Maar kalfjes gewoon bij hun moeder laten, zoals bij paarden, is kennelijk onmogelijk bij melkvee. Bij slachtvee gebeurt dat meestal wel..omdat de melk niet nodig is en omdat kalfje dan gezonder is.
      Reken maar niet dat kalfjes die bij hun moeder lopen ziek worden.
      Trouwens..koemelk…zou dat niet bedoeld zijn voor kalfjes ipv mensen?
      Zou er hier, op deze site, 1 persoon zijn die melk drinkt van een koe die hij of zij zelfgemolken heeft?

 13. En wie weet wat daar doorheen komt , Het zelfde troep waar ze de mensheid om zeep willen helpen?.
  Kijk maar uit die Joden zijn niet te vertrouwen , vroeger niet en nu ook niet

 14. Beste mensen

  Het blijft ten aller tijde hetzelfde
  Een auto met een motor
  &
  Een auto zonder een motor
  Lijk blijft Lijk
  Om voertuig voort te bewegen moet iets worden verbrand vernietigd
  Als iets niet wordt voort bewogen dan staat die stil en verbrand dus ook niks
  Daarmee is niet gezegd dat die dan op te peuzelen word door Mensen
  Alst U blieft
  Laat U niet in de luren leggen
  Laat U geen oor aan naaien
  Denk goed na Alstublieft

  Dank U

   • Beste Lezer

    Begrijpend lezen is een kunst op zich
    Vernietigen betekend iets gedwongen van vorm doen veranderen
    Staat buiten de Wet van de Natuur

    Dank U

  • Ringo: niks wordt vernietigd… alles is onderhevig aan entropie; iaw, op zijn hoogst transformeert het en wordt het hergebruikt in een ander proces. Hout dat verbrand wordt in een kachel transformeert in warmte. Deze warmte wordt ergens anders geabsorbeerd (jouw lijf bijvoorbeeld). De as die overblijft is ook een transformatie van het hout, dat weer andere processen kunnen gebruiken, bijv in de grond voor bepaalde plantaardige soorten die tot leven komen. As van de vulkaan is bekend om de goede druiven die het ondersteunt (bijv de nero d’avola). Dit zijn natuurlijke processen waarbij niks “vernietigd” wordt. Water transformeert ook steeds. Niets vergaat, niets wordt vernietigd. Zelfs de mens niet… Daarom moeten we heel dankbaar zijn voor het gigantische omhulsel van deze aarde, omdat ook daar grote transformaties plaatsvinden, waar de meeste mensen niet aan denken….

   • Beste Reageerder

    Als er aandachtig wordt gelezen
    Dan weet men dat het schrijven duidelijk maakt dat het betreft een voorbeeld
    Een example
    Dat auto voorbeeld
    Thank you
    Dus laten we niet proberen elkander te over troeven van ik beter dan de beste
    Immers dan slaat men de plank mis

    Dank U

    • Mij interesseert het niet te overtroeven, dat moet duidelijk zijn uit de info en punten die ik hier deel, maar vernietigen is heel anders dan transformeren. Vernietiging is wat de parasieten doen – transformaties zijn niet meer mogelijk hierdoor, alleen nog “herbouw”, de zgn Great Reshit. Dit alles in grote en fatale tegenstelling tot de liefdevolle en constructieve gedachtegang die jij er zelf op na houdt… helaas.

     • Beste Mensen

      Het staat als een paal boven water dat èèn koe ten aller tijde meer schijt dan èèn geit
      Het is een fijt dat een koe dus meer schijt
      Vernietigen is iets gedwongen doen transformeren
      Gedwongen van vorm te veranderen
      Heet ook geweld plegen
      Is een misdaad op zich
      Dat wat de Amerikanen gedwongen met de Russen willen doen via de speelbal oekraïne
      Begrijpend lezen is een andere tak
      Proberen er kunstjes mee uit te halen
      te goochelen kan uiteraard ook om intelligent over te komen
      Maar men mag ook zelf proberen de diepere kijk te zien en als het kan te ontrafelen
      Dit laatste zou een boven natuurlijke resultaat kunnen opleveren
      Het wil niet zeggen dat iedereen dat automatisch kan opbrengen

      Dank U

 15. Mijn vriendje wil dat jullie geen dierenvlees meer nuttigen,eigenlijk helemaal niks meer voor de nutteloze eters.
  Maar ter overbrugging gaan we 3D vlees uit de printer op de markt brengen.
  Ook insectenburgers komen eraan.
  Dit eet lekker weg met rioolwater pilsener.
  Kun je lekker op een terras naast een lhbti luilander genieten.

  ik heb er een filmpje van:

  https://youtu.be/HzSJvtri1HQ

 16. Kaag: frappant toch, dat die trutta met zoveel stelligheid zit voor te lezen dat ze het “potentieel” ziet van de insectenkwekerij. Waar baseert deze bimbo dat op? Die lulhannessen en trutta’s zijn niet meer dan spreekbuizen die iets moeten voorlezen, zonder dat ze zich ooit werkelijk in de materie hebben verdiept. Oh, en het past allemaal zo goed in het beleid… Ze had net zo goed kunnen zeggen dat de stront van de nutteloze eters hergebruikt moet worden voor de strontsaus op het print-vlees. Dat past nog beter in het beleid. Stront met een gouden medaille is de Kaag-schijt en de Rutte-diarree.

 17. immortal, Dat klopt voor een deel.
  Door het Mrna kunnen velen niet meer de juiste beslissingen nemen,ze doen wat anderen zeggen,zonder hier kritiek op te uiten.
  Dit zien we graag.
  De plannen zoals deze nu uitgerold gaan worden waren veel lastiger uit te rollen in het pre-corona tijdperk.
  Je kent zelf wel de voorbeelden.
  Fijne avond.Grt S.

 18. Terzijde: als die gasten werkelijk het beste voor hadden met deze wereld, dit paradijs en zijn inwoners, dieren, vissen, vogels, mensen, etc waarom moeten ze dan zoveel geld overal vandaan slepen? De hoeveelheid geld die ze weggraaien is het echte Teken van het Beest, waaraan je kan zien dat ze helemaal niks goeds voor hebben met jou of met jouw wereld! Schaap, doe je ogen toch eens open!!! Of maakt het je nog steeds geen reet uit, en zal het je “tijd wel uit duren”?

 19. Wat raar…de eerdere beledigende opmerkingen van ene Reaguurder kkl (Kakel?) en de reacties daar op van mij en van Casse zijn verdwenen (niet slecht dat ze verdwenen zijn, dat zeker niet). Maar nu komt kkl weer met andere beledigingen, in treurig Nederlands bovendien, zie hier:

  “Leer is juist schrijven Immortal”

  Aan FN: wat is de toegevoegde waarde van de aanvallen van kkl op mij, vraag ik me af.

 20. Ach, we eten nu toch al karton, plastic, petroleumderivaten in onze industriële bereidingen. Dit zal dan een verdere stap in onze evolutie zijn, zeker. Trouwens, hoe zit dat met die ranches waar deze oligarchen verblijven? Als niemand nog eigendom heeft, mogen wij daar dan naar toe gaan? Met hun privé-jet? Nee, verkeerd begrepen, we moeten huren. En de huurprijs van die “natuurlijke” en gezonde dingen zal zo hoog zijn dat zij alleen dat kunnen betalen. Uiteindelijk verandert er niets, enkel de benoeming ervan verandert. Eigendom wordt levenslang huren. Zo geniaal dat de naïeve meerderheid er grif mee zal instemmen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in