De grootschalige grondaanval van Israël op Gaza is naar verluidt uitgesteld zodat het Amerikaanse leger extra raketafweersystemen in het land kan plaatsen, aldus de WSJ. Dit is een bevestiging dat de VS een sterke kinetische reactie van Hezbollah en Iran verwacht, zodra de volledige aanval van Israël op Gaza van start gaat.

Tegelijkertijd geeft NSC-woordvoerder John Kirby – dezelfde die nog steeds volhoudt dat de Amerikaanse marine de Nordstream pijpleidingen niet gesaboteerd heeft – toe dat er “onschuldige burgers” gedood zullen worden als de VS en Israël oorlog gaan voeren tegen Gaza. “Dit is oorlog. Het zijn gevechten. Het is bloederig. Het is lelijk, en het zal smerig worden. En onschuldige burgers zullen gewond raken,” zei hij vandaag tijdens een persbriefing, schrijft Mike Adams.

Het is duidelijk dat Israël en de Verenigde Staten van plan zijn om een totale oorlog tegen Gaza te voeren, waarbij uiteindelijk mogelijk tienduizenden burgers gedood zullen worden. Op dit moment staat het dodental op ongeveer 5.800 Palestijnen, waaronder 2.400 kinderen. Gisteren nog steeg het dodental met 700 in een periode van 24 uur.

Joe Biden en de media hebben onlangs verklaard dat Hamas Israël “vijftien 9/11s” heeft toegebracht tijdens de terreuraanslagen van 7 oktober, die aan ongeveer 1400 mensen het leven kostten. De toeschrijving is gebaseerd op het aantal doden per hoofd van de bevolking, vergeleken met het totale aantal doden van 9/11 vs. de totale Amerikaanse bevolking. Hoeveel 9/11’s zijn er dan toegebracht aan Gaza als we kijken naar de 5.791 doden (tot nu toe) versus de 2,3 miljoen Palestijnen die daar wonen? Het antwoord is meer dan 250.

Israël heeft, met andere woorden, meer dan 250 9/11’s aan Gaza toegebracht, en de bombardementen gaan elk uur door. Ongeveer 40% van de burgerdoden in Gaza zijn kinderen. Iedereen die wijst op de Palestijnse burgerdoden wordt onmiddellijk bestempeld als een “antisemiet”, omdat kritiek op Israël niet getolereerd wordt in de verstokte, anti-waarheid wereld van vandaag, waar zelfs nu nog veel conservatieve publicaties beweren dat Palestijnse doden nep zijn en helemaal niet echt gebeuren.

Hulporganisatie beschuldigt Israël van genocide door uithongering

De etnische zuivering die wordt uitgevoerd tegen de Gazanen is zo overduidelijk – en zo’n grove schending van de Neurenbergcodes – dat de hulporganisatie Oxfam International zojuist heeft verklaard dat Israël bezig is met “uithongering als oorlogswapen”. Uit het persbericht van Oxfam:

De hongerdood wordt gebruikt als oorlogswapen tegen burgers in Gaza, zei Oxfam vandaag in een hernieuwde oproep om voedsel, water, brandstof en andere benodigdheden toe te laten tot de Gazastrook.

Het internationale agentschap analyseerde VN-gegevens en ontdekte dat slechts 2 procent van het voedsel dat geleverd zou zijn, Gaza is binnengekomen sinds het totale beleg – dat de bestaande blokkade aanscherpte – op 9 oktober werd opgelegd; na de gruwelijke aanvallen van Hamas en de gijzeling van Israëlische burgers.

Nu de escalatie van het conflict zijn 19e dag ingaat, hebben maar liefst 2,2 miljoen mensen dringend voedsel nodig.

Sally Abi Khalil, de regionale directeur voor het Midden-Oosten van Oxfam, zei: “De situatie is niets minder dan afschuwelijk – waar is de mensheid? Miljoenen burgers worden collectief gestraft in het volle zicht van de wereld, er is geen rechtvaardiging voor het gebruik van honger als oorlogswapen. Wereldleiders kunnen niet achterover blijven leunen en toekijken, ze hebben de plicht om te handelen en wel nu!

“Elke dag verslechtert de situatie. Kinderen lopen ernstige trauma’s op door de voortdurende bombardementen, hun drinkwater is vervuild of gerantsoeneerd en binnenkort kunnen gezinnen hen misschien ook niet meer voeden. Hoeveel moeten de Gazanen nog verdragen?”

22 gruwelijke dingen die hierna kunnen gebeuren

Vanwege de humanitaire crisis die Israël in Gaza veroorzaakt door voedsel, water, elektriciteit en brandstof af te sluiten, en vanwege het stijgende aantal doden en gewonden onder de burgerbevolking dat op grote schaal wordt gemeld, riskeert een grootschalige aanval op Gaza een snelle escalatie in een regionaal conflict waarbij waarschijnlijk Hezbollah, Iran, Syrië en zelfs Turkije betrokken zullen zijn.

  Biden moet Israël - en zichzelf - komen redden

De volgende lijst onthult 22 dingen die als “kettingreactie” gebeurtenissen kunnen volgen, als Israël besluit om een frontale aanval op Gaza uit te voeren.

1) De IDF zal verwoestende verliezen lijden die de gesimuleerde resultaten ver te boven gaan, door een gebrek aan training, slechte organisatorische vaardigheden en een “sneeuwvlok”-opvoeding die geworteld is in privileges en gemakzucht.

– Israëlische soldaten zullen de dode vrouwen en kinderen voor het eerst zien, en velen zullen zich realiseren dat hun eigen regering tegen hen heeft gelogen.

2) In het hele Midden-Oosten zullen Amerikaanse militaire bases aangevallen en vernietigd worden. Veel Amerikaanse soldaten en burgers zullen gedood worden. Andere naties zullen de VS als zwak zien en niet in staat om hun militaire bases te verdedigen.

3) Hezbollah en andere groepen uit Jordanië, Syrië en Iran zullen zich bij de strijd tegen Israël aansluiten. De VS en Israël onderschatten de kracht en militaire capaciteiten van de Arabische naties enorm en denken ten onrechte dat het nog steeds 1967 is.

4) De energieprijzen over de hele wereld zullen omhoogschieten omdat de energie-export verstoord wordt of onder embargo komt te staan, wat gevolgen heeft voor olie en LNG. Dit zal ook gevolgen hebben voor oliederivaten zoals kunststoffen en harsen.

5) Rusland zal een enorme toevloed aan energie-inkomsten krijgen door de stijgende wereldwijde energieprijzen. In feite zal het conflict in het Midden-Oosten de hele oorlog van Rusland met Oekraïne betalen door de hogere energie-inkomsten voor de Russische export.

6) Moslimextremistische groepen zullen christelijke en joodse centra in Noord-Amerika en de rest van de wereld aanvallen. We zullen getuige zijn van een sterke toename van steekpartijen, schietpartijen en bomaanslagen in zowel Europa als Noord-Amerika.

7) De VS zal dubbel zo veel geld printen om te proberen een oorlog met drie fronten te financieren (Oekraïne, Israël en Taiwan), waarbij ze uiteindelijk biljoenen dollars in fiatvaluta zullen printen, zonder bijpassende industriële capaciteiten om daadwerkelijk de munitie en wapens te produceren die nodig zijn voor wereldwijde oorlogsvoering. Uiteindelijk zullen de VS er niet in slagen om ook maar één van deze oorlogen te winnen, en dit zal het laatste hoofdstuk zijn van het Imperium, dat tot een breekpunt is opgerekt door zijn militaire campagnes, het drukken van geld en politieke corruptie.

  Waarom stelt Israël een grondoperatie in de Gaza-sector uit?

8) De rente op Amerikaanse schatkistpapier zal nog verder omhoogschieten naarmate de wereldvolkeren getuige zijn van de gelddrukwaanzin van de VS. Meer landen zullen Amerikaans schatkistpapier dumpen en actief op zoek gaan naar door BRICS georganiseerde internationale verrekeningen in niet-dollar valuta’s zoals de Yuan, Roepie, Real of Roebel.

9) In de VS en West-Europa zal een sterke inflatieversnelling door het systeem razen als de energieprijzen verdubbelen en vervolgens verdrievoudigen. Verwacht schokkende stijgingen in de kosten van voedsel, consumptiegoederen, energie en medische zorg. Dit zal het definitieve breekpunt zijn voor veel Westerlingen. Miljoenen zullen dakloos en berooid worden. Voedselbanken zullen overspoeld worden.

10) De Fed zal de rente verhogen om te proberen de inflatie tegen te gaan, waardoor de balansen van nog meer retailbanken zullen instorten omdat ze schatkistpapier met een rendement van bijna nul blijven aanhouden, dat nu bijna 50% van zijn waarde verloren heeft. Verwacht een catastrofale golf van bankfaillissementen in combinatie met een duizelingwekkende reddingsoperatie door de Fed, waarbij biljoenen dollars worden bijgedrukt om een paar banken te redden die gelieerd zijn aan globalisten, terwijl de meeste retailbanken instorten en failliet gaan.

11) Als Hezbollah, Syrië, Turkije of Iran zich in de oorlog mengen, zal Israël de eerste zijn om nucleaire aanvallen uit te voeren, waarschijnlijk in de vorm van laag-actieve nucleaire artilleriegranaten. Israël wordt gedreven door emotionele woede en zionistisch fanatisme, waardoor het alle richtlijnen die gebaseerd zijn op wijsheid of proportionaliteit zal verwerpen. Israëls eerste nucleaire artillerierondes zullen waarschijnlijk gericht zijn op Hezbollah-troepen in Libanon of Palestijnse en Iraanse milities in Syrië. (Damascus?)

12) Zodra het eerste kernwapen is gebruikt, zijn alle weddenschappen afgesloten: Iran, Rusland of zelfs Turkije zullen waarschijnlijk terugslaan met hun eigen kernwapens: Hypersonische raketten, ballistische raketten voor de middellange afstand of drones met onderwaterwapens. Verwacht dat Amerikaanse marinemiddelen van bovenaf (hypersonische raketten) en van onderaf (onderzeese nucleaire drones) worden getroffen met kernwapens. De VS verliest waarschijnlijk één of meer van haar vliegdekschepen, waardoor het wereldbeeld dat de VS niet langer in staat is om macht te projecteren zoals ze dat ooit was, verder wordt versterkt. Zowel de USS Eisenhower als de USS Ford zijn “sitting ducks”, en het is bijna alsof Obama Biden opdracht heeft gegeven om ze in de strijd te gooien zodat ze opzettelijk vernietigd worden. De dag nadat dit gebeurt, zal de olie “de limiet bereiken” en dus ook het goud.

13) De meeste Amerikanen zullen hun spaargeld, pensioenen en investeringen totaal weggevaagd zien worden. De aandelenmarkt zal 70% van zijn hoogtepunten instorten, en de versnelde vernietiging van activa zal doorwerken in de derivatenmarkten, die een “financiële apocalyps” van meerdere biljoenen dollars zullen ontketenen die het hele westerse financiële systeem zal breken, waardoor het volledig de status van “zombie” krijgt.

14) Wereldwijde bevoorradingsketens storten in op het nieuws dat de Amerikaanse marine in het Midden-Oosten wordt gedecimeerd. Het Suezkanaal wordt gesloten. Olie bereikt $300 per vat, goud bereikt $5000 per oz, en zilver overschrijdt $100 en stijgt.

15) Energietekorten treffen de VS: benzinestations beginnen brandstof te rantsoeneren. Transport wordt verwoest door gebrek aan betaalbare brandstof, wat gevolgen heeft voor consumptiegoederen, landbouw en de reisindustrie. De luchtvaartindustrie en pakketvervoerders (Fedex, UPS) dreigen failliet te gaan en eisen reddingsoperaties (meer geld drukken). Honderden binnenlandse vrachtwagenbedrijven gaan failliet en het binnenvaartverkeer komt bijna tot stilstand.

  Duitse minister van Defensie zegt dat publiek moet wennen aan mogelijkheid van "oorlog in Europa"

16) Amerikaanse steden barsten uit in chaos. Wetteloze massa’s plunderen winkels en branden hele stadsblokken plat. Eerstehulpverleners laten hun taken vallen en wijzen hele delen van grote steden aan als “handhavingsvrije” zones. Gouverneurs roepen troepen van de nationale garde op om te proberen het geweld in te dammen, maar zonder de mogelijkheid om plunderaars met kinetisch geweld aan te pakken, mislukken de pogingen. Wat begint als plunderen verandert al snel in “krijgsheer”-territoriumoperaties, zoals Ed Dowd eerder al waarschuwde. Stadsbesturen en politie verliezen de controle. Krijgsheren heersen over de steden en voeren wapen-, drugs- en mensensmokkeloperaties uit terwijl ze aan macht en winst winnen terwijl de regeringen instorten.

17) De verkiezingen worden geannuleerd. Het Biden-regime kondigt een nationale noodtoestand af en probeert het internet volledig te censureren, in combinatie met een landelijke inbeslagname van wapens en een verbod op munitie in burgerhanden. Net zoals we in Oekraïne zagen, probeert Biden alle afwijkende media en politieke partijen te verbieden, waardoor Amerika verandert in een dictatuur met één partij.

18) Amerikaanse staten beginnen geluiden te maken over afscheiding. Er woeden gevechten tussen federale ambtenaren en wetshandhavers van de staten. Rode (Republikijnen) staten beginnen serieuze plannen te maken om hun onafhankelijkheid uit te roepen en hun eigen valuta te lanceren.

19) Terreurgroepen uit het Midden-Oosten worden geactiveerd in de VS, mogelijk met de hulp van aan CCP gelinkte narco kartelgroepen. Ze vallen infrastructurele doelen aan en schakelen communicatiemiddelen, raffinaderijen, bruggen, politiebureaus, waterzuiveringsinstallaties, zeehavens en substations van het elektriciteitsnet uit. Het Amerikaanse volk wordt ondergedompeld in duisternis, chaos, financiële ineenstorting en hongersnood.

20) De Federal Reserve drukt een biljoen dollar per week bij om de schuld van de schatkist op te kopen die niemand anders wil, waardoor een hyperinflatoire spiraal van onheil op gang komt die uiteindelijk eindigt in het volledig in gebreke blijven van de Amerikaanse dollar, de schuldverplichtingen van de Amerikaanse schatkist, de pensioenen en aanspraken van de Amerikaanse overheid, waaronder sociale zekerheid, medicare en arbeidsongeschiktheidsuitkeringen.

21) De federale overheid van de VS stort in. Ambassades worden wereldwijd gesloten. Militaire bases worden verlaten en achtergebleven militair personeel wordt afgeslacht. Marineschepen op zee hebben geen vlag meer om hen te vertegenwoordigen. De dollar is waardeloos. De wereldwijde schuldovermacht begint. Een waanzinnige stormloop begint om de controle over de nucleaire raketsilo’s en andere militaire activa van de VS.

22) Na een periode van chaos gaat de wereld verder met wederopbouw en HANDEL, zonder dat het agressieve VS-imperium chaos, terrorisme en oorlogen veroorzaakt over de hele planeet.

Luister hier naar mijn volledige analyse van deze 22 punten:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Een gevaarlijke sideshowVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Lockdown heeft mensen veranderd
Volgend artikelSTUDIE: COVID-prikken vormen spike-eiwitten in hartcellen, die onregelmatige hartcontracties en volledige cardiomyopathie veroorzaken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

  • Als de helft waarheid wordt zou ik maar goed achter je hoofd krabben en wie gaat dit allemaal tegen houden er komen in ter Apel al mensen uit de Gaza binnen en niet allemaal kinderen dus zou maar voorzorgmaatregelen nemen want vlgs mij slaap jij nog.🧐😁🖕💉

  • Het gaat allemaal gebeuren.

   Staat geschreven in Openbaringen.
   Babylon, oftewel de hoer, is er niet meer, tot verbazing en verdriet van velen.
   Drie maal raden wie Babylon is.

   • In openbaringen staat ook dat er geen atoom oorlog meer komt…

    Moet wel zeggen dat er wel heel veel uitkomt wat in die sprookjes boeken staat. (Bijbel = is een verzameling boeken) en er is heel veel wat erin staat van horen zeggen.

    • Zou het zo kunnen zijn dat die boeken zijn geschreven om ons van onze eigenWIJSHEID te ontkoppelen en ons de institutionele elites (die claimden dat zij ipv onze harten de tussenpersonen naar God waren) te laten volgen? En zou het zo kunnen zijn dat die elites ons al duizenden jaren dom houden en dat die elites ons ol die manier voor de gek houden omdat zij voorkennis hebben die ze voor ons verborgen houden? En zou het kunnen dat die elites in dat boek allerlei predictive programming hebben opgenomen om ons voor te bereiden op hun plannen in de nabije en verre verre verre toekomst? Zou het zo kunnen zijn dat WIJ mensen bij de dag leven en dat de elites over honderden en duizenden jaren vooruit plannen?

     Wie zou toch die boeken hebben geschreven waardoor wij niet meer in onszelf, via onze harten, verbonden zijn met alles (God)?

     Zomaar wat vragen. God bestaat, maar God gebruikt echt geen tussenpersonen om met zijn mensen te praten. Het hart, je liefde, is dr rechtstreekse lijn die elk mens met God (alles) heeft. Maar de elites hebben ons als storytellers geleerd dat wij geen eigen connectie met liefde hebben, dat wij alleen via hen in contact met liefde kunnen komen. Ze hebben ons gehersenspoeld om te denken dat wij monsters zijn die moeten worden afgericht en geprogrammeerd. Anno 2023 kan je heel goed zien hoe ze dat doen. Er is een clubje dat ze betalen om Hamas te spelen en er is een clubje om de zionisten te spelen en obv die twee minderheidsgroepen maken ze regels voor de gehele mensheid. Er is wordt een clubje KOZP opgericht, van 200 betaalde en gehersenspoelde activisten, en obv dat clubje moeten 18 miljoen mensen hun tradities opgeven. De joodse geestelijken en de romeinen kruisigden Jezus terwijl ze iedereen lieten weten dat als je het niet met ze eens was en als je niet spuigxeop Jezus, dan werd je ook gekruisigd… en vervolgens geeft de kerk de mensheid de schuld dat wij de kruisiging niet tegenhielden. Ze doen constant hetzelfde kunstje. Ze laten Hamas een aanslag plegen en dan hebben ze het recht om heel Palestina plat te bombarderen en iedereen met kritiek of vragen moet zn bek houden anders word je vervolgd en kapot gemaakt (gekruisigd). Corona exact hetzelfde patroon. Fake pandemie, wie zn bek open doet of over liefdeloosheid praat wordt gekruisigd. Oekraïne hetzelfde, klimaat hetzelfde, vluchtelingen hetzelfde… steeds hetzelfde kunstje. Wie tegen de macht in gaat en liefde preekt wordt kapot gemaakt. En mensen doen er aan mee omdat ze bang zijn dat ze anders zelf ook worden gekruisigd… waarop Jezus zei; God vergeef ze want ze weten niet wat ze doen. We leven de miljoenste herhaling van een patroon dat de deepstate al duizenden en duizenden en duizenden jaren gebruikt.

     We worden met angst geregeerd om te voorkomen dat liefde ons verenigd. De kerk had mensen kunnen verenigen, maar in plaats daarvan stonden dominees en priesters eindeloos te herhalen hoe slecht en schuldig mensen zijn en hoe kwaadaardig iedereen is en dat we allemaal gestraft worden en dat alles draait om lijden.

     Haha… deze reactie zal wel kwaad bloed zetten, maar dat is dan maar zo. Liefde is in je hart, liefde is wat je bent, tenzij je geen connectie met je hart meer maakt/hebt. Wie niet beseft dat jij de liefde bent, die is angstig en gaat een ander volgen die over liefde preekt. Wie de liefde in zichzelf is, preekt liefde. Wie met het hart verbonden is probeert iedereen duidelijk te maken dat wij zelf liefde zijn. Volg geen boek of priester of dominee… je kan naar ze luisteren en ze raadplegen, maar uiteindelijk ben jij liefdeloos of liefdevol. Liefdevolle mensen zouden zich organiseren tegen het kwaad. Liefdeloze mensen buigen en zwijgen. Hier op FN zijn de mensen die niet buigen. Ik kan met een hand op mijn hart zeggen dat ik liever sterf en wordt gekruisigd dan dat ik iemand laat kruisigen. Echte liefde is vrij van angst. Noem mij een preker of een valse profeet, de mensen die zo oordelen waren dezelfde mensen die Jezus lieten kruisigen omdat ze zijn gepreek over liefde niet konden uitstaan.

     Wij zijn allemaal liefdevolle mensen, daarom doen de satanisten zo enorm veel werk om ons liefdeloos te maken zodat we hun slaven worden. Liefdevolle mensen… verbind met je hart, word de liefde die je bent en sta op zodra het kwaad om je heen zich manifesteert. Begrens handhavers en gemeentes, begrens medemensen die zich liefdeloos gedragen en liefdeloos denken… verspreid liefde om je heen.

     Er is hoop in mensen, niet in systemen, niet in samenlevingen, maar in jou en mij, in de liefde die wij zijn.

     • De kerk krijst al duizenden jaren dat de mensen die zonder bijbel in de hand over God (liefde) praten, valse profeten zijn. Exact zoals de overheid dat doet mbt corona, klimaat, vluchtelingen, stikstof, co2, Oekraïne, terrorisme, financiële wereld, het WEF, de NWO dictatuur, etc etc etc… wie zomaar tegen het narratief van de deepstate in gaat wordt een valse profeet (complotdenker) genoemd en gedemoniseerd (wappie) en als het kan wordt je financieel, psychologisch en lichamelijk gekruisigd.

      Wie zelf nadenkt wordt verketterd, wie vragen stelt uit feiten en eigen onderzoek wordt gedemoniseerd, wie over eenheid en liefde en de waarheid praat wordt gerkuisigd. Precies zoals het Jezus is vergaan. En de mensen die de bijbel schreven zijn nog altijd de baas van de narratieven waarmee ze ons besturen.

      Dus bijbelaanhang, verketter mij maar, demoniseer mij maar en kruisig mij maar. Ik zal nooit zwijgen… tenzij Rommel dat wil of als Rommel me verbant… 😂🙏🏻❤

      Genoeg voor vandaag. Liefde en energie aan jullie allemaal. Jullie zijn de bron van liefde, jullie zijn liefdeloos of liefdevol… 🙏🏻❤

  • Ik vind het nog meevallen. Ik kan nog zat bedenken wat ook gegarandeerd gaat gebeuren. Wat Rommel schrijft is nog heel netjes en realistisch.

   Maar probeer het naar jouw lokale omgeving te zetten om voorbereid te zijn.

  • @Carlo
   Trek je hoofd uit je kont .
   Onderbouw je stelling .
   Hoezo negatief ?
   Je hoopt dat het een BS scenario is ?
   “Een verwachte of veronderstelde situatie of opeenvolging van gebeurtenissen.”
   Dude zelfs als er maar een 3derde van waar is dan schud je op je grondvesten >
   Bovenstaand topic is een heel reéel scenario .
   Groeten .

 1. Mooi scenario. Maar er missen wel veel belangrijkere factoren die de uitkomst wel eens sterk kunnen beïnvloeden. Welke agenda heeft baat bij dit scenario? Misschien wel baat bij de angst voor het scenario, zodat ze kunnen worden gezien als ‘redder’ (van de door hen zeld gecreëerde problemen).

  • niet zo moeilijk hé, de VS weet dat ze het allang niet meer kunnen betalen, zijn feitelijk al 10 tallen jaren failliet, du eruit met een bang. In de hoop dat een enkele elite lullo het er goed vanaf brengt en opnieuw kan beginnen. Probleem voor die gasten is alleen dat iedereen nu weet wie het zijn en ze kort na de ellende, want dat komt zeker, allemaal …..

 2. Punt 1 tot en met punt 21 gaan wij allemaal meemaken.
  Helaas zal punt 22 volgens mij voor ons westerlingen, niet meer bewust worden meegemaakt.
  De huidige generaties, die het eerste deel hebben overleefd, zullen in de modus overleven blijven.
  Het vertrouwen in een of andere vorm van gezag, zal nooit meer terugkomen.
  Onze toekomst is lokaal.
  En daar hebben we dan ook de handen vol aan.
  Steun hen die het nodig hebben.
  Strijd tegen hen die het verdienen.

  • De schutter in Maine heeft 22 dodelijke slachtoffers gemaakt. 22 is het een na laagste meestergetal van de sinds 1776 door de illuminati geïnfiltreerde vrijmetselaars.

   • Massaschieten in Maine=201 Jorge Mario Bergoglio=201 De jezuïetenorde=201 David St Pierre=201 Wat zijn de kansen?

    https://gematrinator.com › blog › 2023 › 10 › 26 › eclipse-code-in-mass-shootings-in-maine
    “Eclipse” Code in Mass Shootings in Maine – Gematrinator
    1 dag geledenThe alleged perpetrator of the massacres in Maine is named Robert Card. Total eclipse sums to 137 , 187, and 56. Perhaps this has something to do with why one of the scenes of yesterday’s chaos was at a Bowling alley named Sparetime. The name Robert Card has more Eclipse syncs. It all

  • @Libera nos a malo…

   Reageerder Hugo deelde gister 2 artikelen die volgens mij een beeld geven van één van de hogere dimensies waarop dit schaakspel bezig is. Gister reageerde je met interesse op mijn reactie over IS/BE, wellicht vind jij dit ook interessante materie;

   https://journal-neo.su/2023/04/20/earths-ultimate-war-a-battle-to-control-the-noosphere/

   https://journal-neo.su/2016/10/21/vladimir-putin-s-third-way-as-seen-through-the-nooscope/

   Met dank aan Hugo voor het delen van bovenstaande links. Dit zou kunnen verklaren dat de deepstate Europa als een proxy/gijzelaar/menselijk schild/fallguy/stormram gebruikt om te voorkomen dat er een EURAziatisch continent ontstaat. De deepstate gooi Europa voor de bus om te zorgen dat Europa Rusland en China niet kan versterken en dit hele noosphere verhaal geen grotere macht creëert dan de deepstate. Dat is wat ik er uit lees. Hugo zal ongetwijfeld meelezen, dus ‘correct me if I’m wrong Hugo’.

   • Let God sort them out
    oktober 26, 2023 Bij 10:20
    Thanx.
    De zaken die hier over Poetin’s zienswijze worden uitgelegd zijn voor mij een bevestiging van gebeurtenissen die mij jaren geleden al duidelijk waren.
    Daarom lees ik beide artikelen met herkenning en verbazing.
    Wat ik nu ga schrijven, is voor mij moeilijk omdat ik het niet altijd zo duidelijk aan mensen kan vertellen, blijkbaar.
    5 jaar geleden ben ik in de problemen gekomen doordat ik veel nachtmerries kreeg.
    Samen met iemand anders, heb ik deze ervaringen mogen begrijpen.
    Kort gezegd, ik werd veelvuldig gewaarschuwd voor wat er nu, jaren later, zou gaan gebeuren.
    Het personage Poetin kwam hier ook in voor.
    Veel wat daar in het oosten wordt gedaan, is voor mij logisch.
    Ik ben ook heel dankbaar dat hij bestaat en zijn lot niet uit de weg gaat.
    Het is alsof ik hem al ken van voor de muurval.
    Nogmaals bedankt voor de reactie en veel sterkte allemaal.

    • @Libera nos a malo…

     Bedankt voor je reactie. Ik was 10jr geleden een ander mens, inmiddels ben ik volledig gaan geloven dat wij op aarde slechts een hologram zijn van hogere dimensies. Ik kan het allemaal ook niet helemaal uitleggen, maar ik doe dagelijks een poging om te verwoorden wat ik tot nu toe begrijp en wat er tot mij lijkt te komen. Mijn hart zegt me dat we aan het herinneren zijn. Ik weet niet exact wat, maar wel dat we in een illusie leven en dat alles draait om onze innerlijke keuze om liefdeloos (ego) of liefdevol (ziel) te zijn.

     Ik ben wel benieuwd naar je droom/visioen. Je hoeft hem hier niet te delen hoor, ik denk dat het genoeg is dat je het aanstipt, ik gok dat mijn hart me wel verteld wat voor visioen/droom je hebt gehad… ik vermoed dat de ‘noosphere’ ook zo werkt. We zijn aan het herinneren dat wij veel veel veel meer zijn dan onze tijdelijke lichamen en onze geprogrammeerde gedachten. Bedankt voor je informatie.

     • Let God sort them out
      oktober 26, 2023 Bij 12:42
      Wij zijn alles, Hemel en aarde Licht en donker.
      Alles waar wij uit bestaan, vind je in het heelal, sterrenstof.
      Wij zijn verbonden in woord en gedachten in doen en laten.
      Ooit was alles in balans.
      Toen kwam de twijfel, ikzelf noem het de duivel.
      Met en met ging alles fout.
      Tot nu, nu krijgen we een herstart.
      Hiervoor moet veel oud zeer verdwijnen.
      Wij zullen gaan beseffen wie en wat wij eigenlijk zijn.
      We gaan ons herinneren…
      Maar pas op voor de duivel, de duisternis bestaat en kan machtig zijn.
      Maar wij zullen steeds weer de waarheid vertellen en het Licht blijven voeden.
      Love you 🙏

 3. Vermoedelijk gaat het veel sneller dan schrijver hierboven stelt: Als Isisrahel ook maar het eerste atoomwapen gebruikt, al is het via een valse vlag, gaan andere landen die ook dergelijke wapens hebben die ook gebruiken en dan is het binnen 24u afgelopen met het grootste deel van de mensheid.
  Zowel Rusland als Amerika hebben al aangegeven om “uit veiligheidsoverwegingen” beter als eerste op de knop te drukken zodat de binnenkomende raketten minder kans van slagen hebben.
  Misschien doemdenken, maar de huidige situatie lijkt echt op dit scenario af te stevenen.
  Biden verliest de verkiezingen en zal zijn verlies niet nemen, dus de staat van beleg is zijn enige redding en daarvoor Isisrahel te gebruiken als ’trigger’ zal hem goed uitkomen.
  Wat het met de mensheid doet zal hem worst wezen, hij, (en zijn poppenspelers) denkt dat hij onoverwinnelijk is.

 4. Er is een gesprek te beluisteren via youtube met de Jordaanse Koningin in gesprek met iemand van CNN, zij zegt het netjes maar duidelijk, van enkele dagen geleden, zij is zelf in principe gevlucht als Palestijnse!

  • Als je koningin schrijft met een kleine letter is mooi genoeg. Haar echtgenoot Abdullah II is sinds 1999 koning van Jordanië en o.a. lid van The Committee of 300 aka The Olympians; dit zegt meer dan genoeg.

 5. Een realistisch perspectief van een doemscenario, hoe dan ook; de speelstukken staan -ernstig- (on)gunstig op het bord.

  ‘Bij onze diagnose moet rekening worden gehouden met Israëls buitengewone manipulatieve vermogen op het wereldtoneel via corruptie en propaganda – de bank en de pers. De relatie tussen Israël en de Verenigde Staten lijkt op de band tussen een typische psychopaat en de beïnvloedbare pestkop die hij heeft besloten te manipuleren. Israëls controle over de Amerikaanse geest wordt op massaniveau bereikt door de pers en de entertainmentindustrie, op regeringsniveau door de onweerstaanbare invloed van de neoconservatieven en AIPAC, en op een nog dieper niveau door grootschalige spionage en de infiltratie en kaping. van inlichtingen- en geheime diensten. Zoals Haaretz onlangs heeft onthuld, hebben twee Israëlische hightechbedrijven (Verint en Narus) die banden hebben met de Mossad de spionagesoftware voor de NSA geleverd, waardoor Israël de toegang tot alle verzamelde gegevens heeft veiliggesteld. Andere Israëlische software-‘frontbedrijven’ zijn eveneens geïnfiltreerd in de Amerikaanse regering en de militair-industriële sector. En, zoals James Petras opmerkt: “vanwege de macht en invloed van de Conferentie van voorzitters van de 52 grote Amerikaans-Joodse organisaties hebben functionarissen van het ministerie van Justitie opdracht gegeven tot de stopzetting van tientallen Israëlische spionagezaken. De nauwe Israëlische banden met het Amerikaanse spionageapparaat dienen om een dieper onderzoek naar de Israëlische operaties en politieke doelstellingen te voorkomen – tegen een zeer hoge prijs in termen van de veiligheid van Amerikaanse burgers.”

  [..]

  De kracht van de zionistische manipulatie van de Verenigde Staten, gebaseerd op quasi-totale controle over de reguliere media naast grootschalige psychologische operaties zoals 11 september, is werkelijk verbijsterend. Maar het wordt begrijpelijk in het licht van wat Robert Hare de ‘psychopathische band’ noemt. Het wordt tot op zekere hoogte zelfs voorspelbaar, als we in gedachten houden dat de psychopaat niet in staat is om vragen te stellen, geen grenzen heeft aan zijn honger naar macht, en geen spijt heeft over het feit dat hij de mensheid naar de ondergang heeft geleid om zijn hachje te redden. Niets illustreert beter de psychopathische aard van het zionisme dan de apocalyptische nucleaire chantage die Israël voortdurend uitoefent op het Westen, met zijn beleid van de ‘Samson Option’, dat Golda Meir in 1974 samenvatte als ‘Israëls bereidheid om in een doemscenario de regio met zich mee naar beneden te nemen.” Met behulp van deze dreiging chanteerde Meir Kissinger en Nixon om Israël te hulp te komen tijdens de Jom Kipoeroorlog.’

  ‘“De Bijbel is ons mandaat,” [..] de Hebreeuwse Bijbel zien voor wat hij is: “een samenzwering tegen de rest van de wereld,” zoals H. G. Wells zei. In de boeken van de Bijbel “is de samenzwering duidelijk en helder, … een agressieve en wraakzuchtige samenzwering. … Het is geen tolerantie maar domheid om onze ogen te sluiten voor hun kwaliteit.”’

  Waiting for Armageddon
  [_is een Amerikaanse documentairefilm uit 2009 die de theologie van Armageddon en de christelijke eschatologie bestudeert. Sommige evangelicals in de Verenigde Staten geloven dat bijbelprofetie gebeurtenissen voorspelt, waaronder de opname en de slag van Armageddon. De documentaire roept vragen op over hoe deze theologie de betrekkingen tussen de Verenigde Staten en het Midden-Oosten vormgeeft en hoe deze een internationale heilige oorlog kan aanmoedigen.]

  https://imgur.com/a/V8bpUYz
  economist_2012_a rough guide to hell

 6. Ongeveer 40% van de burgerdoden in Gaza zijn kinderen. Iedereen die wijst op de Palestijnse burgerdoden wordt onmiddellijk bestempeld als een “antisemiet”, omdat kritiek op Israël niet getolereerd wordt in de verstokte, anti-waarheid wereld van vandaag, waar zelfs nu nog veel conservatieve publicaties beweren dat Palestijnse doden nep zijn en helemaal niet echt gebeuren.

  Misschien zijn zowel de Israeliers als de Palestijnen daar al 75 jaar zelf schuld zijn aan al deze burgerdoden.
  Zijn ze het zelf schuld door hun bekrompenheid waardoor ze samen niet tot oplossingen komen.
  Door hun bekrompenheid om dat wat er is niet samen te delen en te exploiteren.
  Door hun bekrompenheid om religie hun leven te laten verpesten.
  Door hun bekrompenheid om naar derden te luisteren die het alleen met zichzelf goed voor hebben.
  En hoef ik daar helemaal niks van te vinden.
  En kijk ik met verbazing naar zoveel onnozelheid op een klein stukje grond.
  En zijn deze doden misschien het logische gevolg van zoveel bekrompenheid.
  En misschien wordt ik wel zo moe van deze decennia lange onnozele bullshit, dat ik die geen voorkeur voor welke religie dan ook heeft, en die naar dit gebeuren kijkt zoals een neutrale toeschouwer naar een slechte wedstrijd van real madrid tegen barcelona daarom gewoon de wedstrijd afzet.
  Want welke partij dit conflict ook “wint”, ze zijn beiden in staat tot gruwelijkheden.
  Laat me met rust met deze onzin en vraag me dus niet om partij te trekken.
  En als iemand me afgestompt vindt, so be it.
  Ik heb maar een tip voor beide partijen.
  Als het onder stinkt, wordt boven gescheten.
  Kijk daar beiden maar eens goed naar in plaats van elkaar de schuld van de stank te geven.

 7. Wat maar weer ‘ns bevestigd dat Einstein zo gelijk had met 2 dingen zijn oneindig: 1. de domheid van de mens, 2. het heelal, alhoewel ie van 2 niet helemaal zeker is.

 8. Nou laten we eens aannemen dat dat allemaal gebeurt!! Grote puinhoop overal in de wereld en Hezbollah en andere groeperingen en islamitische staten zullen daar geen last van hebben ????
  Maar laten we ook aannemen dat die daar geen last van zullen hebben dan zullen ze elkaar wel uitmoorden gezien de grote verschillen in islamitische belevenis. Kortom er blijft van de wereld niets over!!!

 9. Allemaal kleine Nostradamusjes. Hel en verdoemenis. Liefst nog ‘breaking’. Al vele jaren. Maar dan telkens wel een flink end achter de muziek aan, en puur fysiek. Zelfs de ‘kwaliteitsmedia’ gaat ‘viraal’.
  Teken des tijds.

  “Zitten allang in WWIII”, wordt ons ingeprent door ‘deskundigen’. “Kwestie van oorlogscyclus”.
  Zet me schrap. Verwacht binnenkort vette koppen met vlammend wereldnieuws: “Grote Verlosser gesignaleerd op Broadway!”
  Ik heet Thomas. Zal het dus niet geloven, heeft zelfs Nostradamus niet voorspeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in