Sinds de Wereldgezondheidsorganisatie in maart 2020 de COVID-19 pandemie uitriep, is de wereld onderworpen aan een van de meest intense psychologische angstcampagnes in de menselijke geschiedenis. De meerderheid voelde zich gedwongen om zich te laten vaccineren uit angst voor COVID of om hun baan te verliezen, maar een aanzienlijk aantal bood weerstand en koos ervoor om zich niet te laten vaccineren in het licht van discriminatie, vervolging en verlies van middelen van bestaan, schrijft Vigilantnews.

Hun veerkracht heeft in veel opzichten misschien nog ergere tirannie voorkomen. Want als je nadenkt over waar we toen stonden en waar we nu staan, kun je niet anders dan denken: “Wow. Ik ben zo dankbaar voor de vooruitgang die we hebben geboekt.” Omdat de ongevaccineerden op het punt stonden om zo “ontmenselijkt” te worden dat ze regelrecht naar de goelags werden gestuurd…

LATEN WE EVEN TERUGGAAN NAAR 9 SEPTEMBER 2021, TOEN JOE BIDEN INGRIJPENDE VACCINATIEMANDATEN AANKONDIGDE.

“Meer dan 200 miljoen Amerikanen hebben ten minste één vaccinatie gekregen. We zijn geduldig geweest en ons geduld raakt op, en uw weigering heeft ons allemaal veel gekost.”

Dit was het moment dat een diepe rilling over mijn rug liet lopen en alle alarmbellen deed rinkelen dat “we ons op een zeer gevaarlijk pad bevinden,” en ik besloot daar en toen: “Ik kan niet langer toeschouwer zijn.”

De president van de Verenigde Staten bedreigde zijn eigen burgers rechtstreeks en gaf een bepaalde groep mensen de schuld van de voortdurende COVID-crisis. Ik dacht: “Hebben we niet geleerd van fouten in het verleden dat je niet één groep mensen moet uitkiezen en hen de schuld moet geven van de ellende van het land?” Maar dit had een wereldwijde omvang…

We zaten tussen fase 6 en 7. De regering propagandeerde opzettelijk de gevaccineerden om zich tegen de ongevaccineerden te keren. En ze wachtten tot ze de meerderheid van de bevolking hadden bereikt voordat ze dit deden…

EN TOEN KWAM DE TWEEDELING IN DE MAATSCHAPPIJ… (OKTOBER 2021)

Verslaggever: “Dus u hebt eigenlijk gezegd dat dit zoiets wordt als … twee verschillende klassen mensen als je gevaccineerd of ongevaccineerd bent. Je hebt al deze rechten als je gevaccineerd bent.”

Jacinda Ardern: *Met een grijns* “Dat is wat het is. Dus, yep. Yep.

“Als je anti-mandaat bent, ben je absoluut anti-vaccin. Het kan me niet schelen wat uw persoonlijke vaccinatiestatus is. Als u iemand die tegen het vaccin pleit steunt, voorstaat, groen licht geeft, troost biedt, steunt, dan bent u een anti-vaxxer. Absoluut! Uw persoonlijke vaccinatiestatus is volstrekt irrelevant.”

Met andere woorden: “Als u de autoriteit van de staat in twijfel durft te trekken, plaatsen we u ook in de categorie ‘ontmenselijkt’.”

En toen kwamen er discriminerende sluitingen van ongevaccineerden. Met name in Oostenrijk. (November en december van 2021)

De ongevaccineerden mochten hun huis niet verlaten voor alle “niet-essentiële” doeleinden. U kon uw gezin niet eens meenemen voor een bescheiden maaltijd bij McDonald’s zonder de dreiging dat de politie binnen zou vallen om uw papieren te controleren. Bedenk dat het algemeen bekend was dat de COVID-prik de overdracht niet stopte. Maar regeringen over de hele wereld bleven de ongevaccineerden straffen en ontnamen hen hun baan, hun mogelijkheid om te reizen, de mogelijkheid om hun gezin te voeden…

Buren keerden zich tegen buren.

De propaganda werd steeds belachelijker.

Ze gingen zelfs zover om ons met hekken te verdelen…

En Oostenrijk was zelfs van plan om ongevaccineerd zijn strafbaar te stellen… (December 2021)

“Een Oostenrijkse krant publiceerde de regels die de regering op 1 [februari] al hier in Oostenrijk wil invoeren. Die regels zeggen dat als je niet gevaccineerd bent, je een boete kunt krijgen tot 2000 euro per keer dat je ongevaccineerd betrapt wordt. Dit kan betekenen, en dit wordt expliciet gezegd, dat u ook meer dan één keer per dag een boete kunt krijgen, of drie keer, vier keer, vijf keer als u niet gevaccineerd bent. Als je weigert om dit te betalen, wil de regering ons in een aparte gevangenis stoppen die voor ongevaccineerde mensen tot een jaar gecreëerd moet worden.”

Op wereldschaal werden de ongevaccineerden behandeld als dieren, “anderen.” Zo ook de mensen die geen masker wilden dragen…

Een Australische politieagent mishandelde een jonge vrouw buiten en leek haar te wurgen omdat ze haar masker niet droeg.

“Hij wurgt me! Je wurgt me! What the F*ck!”

In Australië werden quarantainekampen opgezet.

Met boetes tot 5.000 Australische dollar voor het overtreden van de regels op hun terrein…

Maar ondanks de dwangmaatregelen en medische tirannie, nam een “kleine randminderheid” stelling. (Januari 2021)

De Canadese truckers waren het topje van de ijsberg.

Studenten begonnen scholen met maskermandaten te verlaten

En de protesten om een einde te maken aan de mandaten werden groter, frequenter en heviger over de hele wereld.

In Wellington, Nieuw-Zeeland, demonstreerden de Māori buiten het parlement met de beroemde “Haka,” een ceremoniële dans met een geschiedenis van het intimideren van tegenstanders vóór de strijd.

Dankzij deze demonstraties en tegengeluiden werd “De Wetenschap” ontmaskerd, verschoof de publieke opinie en gingen de vaccinatiemandaten één voor één onderuit.

Dr. Ryan Cole spreekt op de bijeenkomst “Defeat The Mandates” in Washington, D.C.

Wat op een gegeven moment een zekerheid leek te zijn, zijn de COVID-vaccin-mandaten voor schoolkinderen, op een paar uitschieters na, werden in de Verenigde Staten NIET GEDAAN.

Dankzij de ongevaccineerden, hun vastberadenheid, hun moed om NEE te zeggen tegen tirannie, is er nog steeds een controlegroep voor het grootste experiment dat ooit op de mensheid is uitgevoerd.

De ongevaccineerden zullen gerechtvaardigd worden

Het was niet de naleving die een einde maakte aan de overheersing door grote farmaceutische bedrijven, Bill Gates en zijn vele organisaties, en het World Economic Forum; het was de dank aan de mensen die ze probeerden te beschamen, belachelijk te maken, te bespotten en af te breken.

We zouden allemaal moeten proberen om wat innerlijke dankbaarheid te vinden voor de ongevaccineerden, omdat we het aas hebben gebeten door hen te haten omdat hun doorzettingsvermogen en moed ons de tijd hebben gegeven om in te zien dat we het mis hadden.

Dus als er ooit weer mandaten komen voor COVID, of welke andere ziekte of virus dan ook, zullen hopelijk meer van ons wakker zijn en het opkomende autoritarisme zien dat zich niets aantrekt van ons welzijn en meer gaat over macht en controle.

De oorlog tegen de ongevaccineerden is verloren, en daar moeten we allemaal dankbaar voor zijn.

Bedankt dat u het tot het einde hebt volgehouden.

Als u de moed had om zich tegen vaccinatie te verzetten of u uit te spreken tegen de mandaten, dan wil ik u mijn diepste dankbaarheid betuigen. Dankzij uw moed en die van miljoenen anderen zijn we gespaard gebleven van de goelags en hebben we de machthebbers in de tang.

Er moet nog veel meer vooruitgang geboekt worden, en we zullen er op tijd komen, maar als u terugkijkt op waar we toen stonden en waar we nu staan, is er geen twijfel mogelijk: WIJ WINNEN!


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Boodschap aan de ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBritse regering verklaart dat dalend geboortecijfer zal helpen “de planeet te redden”
Volgend artikelDe parasitaire samenwerking tussen globalisten en linkse mensen begrijpen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

101 REACTIES

 1. Tja zo was het echt. Eigenlijk heel schokkend om terug te lezen. Nee, hier kunnen gevaxxte niet trots op zijn. Ik sprak laatst een gevaccineerde ( wist ik) toen er een gek de hoek om kwam scheuren. Ik zei “ ach zal wel een gefascineerde zijn, nou inderdaad zei ze ( terwijl ze er zelf 2 had, kaliber ik doe het voor mijn patiënten, die had je ook)

  Nee, de gevaccineerde. Kunnen niet echt trots op zichzelf zijn. Hahaha, is dat geen mooie wraak.

  • Ik als wappie wil gewoon gerechtigheid en zeker geen beeld waar de elite een krans komt leggen om hun misdaden tegen de mensheid goed te praten, nee ik wil een massa graf waar zij allemaal in gegooid worden en met benzine overgoten worden en niet vergeten in brand steken en dat zullen wij zolang moeten doen dat het tuig dat ons dat heeft aangedaan allemaal van onze planeet zijn geroosterd.
   Zo sprak ik als wappie iedereen krijg zijn deel waar hij medeplichtig is aan geweest wij zeggen nu al de grootste genocide die er in de menstijd is begaan.

 2. AMEN‼️op dit artikel……. EN Dank voor dit artikel.
  Helemaal mee eens. Samen staan we sterk …… EN ONTREKKEN ONS aan tirannie❗️
  Wees waakzaam want de “ volgende keer “ komt zeker want dit ging “ te gemakkelijk “ , en de volgende aanvallen op de mensheid zal nog harder , heftiger en directer zijn…..
  Het doel van de machtigen der aarde” is nog niet bereikt, ( grote vermindering van de bevolkingspopulatie ) maar nu zijn we dubbel gewaarschuwd……..
  Dit proces gaat door…. Het is eschatologisch beschreven‼️
  Blijf waakzaam, en laat je niet meeslepen met mooie verhalen of verdrukkingen…….
  Goede zondag allemaal.
  Anna

   • Dineke…Goed idee….smartengeld en andere compensaties. Betaalde rustvakanties.
    Plus gratis trauma behandeling vanwege misleiding, blaming, shaming en opgejaagd worden.
    Die Big Pharma hebben de afgelopen jaren miljarden bij elkaar geharkt.
    Laat ze maar dokken. Zo’n weder goedmaking gebeurt na veel oorlogen.
    Zeker na een aanval op je lichamelijke integriteit en gezondheid in vredestijd.
    Poging tot doodslag?

  • Eschatologie is een theologisch begrip dat de “leer van de laatste dingen” betekent. In christelijke, joodse en islamitische religies verwijst de term naar het einde van de wereld, de eindtijd of de “Vier Laatste Dingen”: Dood, Laatste Oordeel, Hemel en Hel.

 3. Het komt weer terug èn erger.
  Met dt soort waardeloze schrijvrrs wordt met degenen die hier zinloos hoopvol zitten te wachten (advicaat, politicus, hodheid etc.) ook psychologisch ziek gehouden.
  Zo blijft iedereen lekker wachten en naar een ander kijken.
  SAMEN EN ZELF IN ACTIE KOMEN IS FE ENIGE REDDING TEGEN DE SATANISCHE SEKTE

  En elke idioot doe dit gifmengsel op DNA nuveau vaccin blijft noemen moet ook masr verplicht volgepropt worden!!!!!!!

  • Liberté sur tout ! augustus 20, 2023 at 08:47
   Ik voel met je mee. Maar hoe zou jij het willen aanpakken? Met wie gaan we in gesprek in persoon?

  • Liberte…klopt ook geen vaccin: rommel injecties en zout water als je geluk had.
   En die mRNA troep is helemaal ziek. Richt veel blijvende schade aan. DNA wordt overschreven?
   Medische experimenten zijn het.
   Waarschijnlijk moeten de nationale legers in opstand komen. Die voelen zich ook gebruikt.
   ZIJ moeten de bevolking beschermen: tegen externe EN interne aanvallen.
   En zij hebben de mogelijkheden.

  • Mensen snappen niet dat dit wat zij de mensheid hebben aangedaan erger nog is als wat Hitler heeft gedaan en zullen dat ook nooit begrijpen en waarom niet dat ze slechte burger gewoon zijn en gestoord net als Rutte en Hugo de moordenaars.

 4. Heftig om zo terug te lezen, helaas was het minimaal zo heftig als hierboven beschreven.
  Zelf, getrouwd en vader van 3 pubers. Allemaal ongevaccineerd. Mijn vrouw was toen directeur, nu helaas al lang niet meer. Ze is het vertrouwen kwijt, toen fijne collaga’s van de ene op andere dag haar negeerden en kleineerden als een soort paria.
  Toen had ik ook 2 kinderen op de vwo zitten, daar was het mss nog wel het zwaarst voor. Mijn dochter mocht toen opeens bij niemand meer aan tafel zitten en werd na school op de fiets na-gewezen en geroepen.
  Zoontje precies hetzelfde, maar mocht ook zijn vriendin(17 jaar) niet meer zien van de moeder daarvan. Behalve als hij zich liet vaccineren…
  Oudste zoon op de hbo is toen met zijn opleiding gestopt, een stage plaats was simpelweg niet meer haalbaar. Hij zit nu nog steeds thuis met mentale problemen waar hij hulp voor krijgt. Hij kan het gewoon nog niet bevatten dat opeens vriendin, vriendin, opa en oma, etc. hem buitensloten..
  Onvoorstelbaar hoe we ons toen moesten ‘verstoppen’, liegen, etc om met je gezin te overleven.
  En even ter verduidelijking, ik heb mijn kinderen nergens toe gedwongen of proberen te overtuigen. Eerder andersom, zij overtuigden mij om me niet te laten vaccineren…
  Achteraf zo ontzettend blij dat ik geluisterd heb.

  • Beste Mees voor mij is uw verhaal heftig om te lezen.
   Vreselijk wat jullie is overkomen. En zo zullen er velen zijn……
   Ik wens jullie als gezin sterkte met alle problematiek die voortkomt uit jullie standvastigheid.

   Persoonlijk hoop ik nog steeds op “ rechtspraak “ voor de schuldigen, want het ging allemaal veel te ver, en voor zover ik het kan beoordelen zijn er “strafbare feiten gepleegd” ……… ..Door de overheid.
   Mogelijk een straks een “ andere EERLIJKE REGERING” ❓Ik mag het hopen……
   Maar als je ziet hoe er nu “ gedoken en ontweken wordt” is mijn vertrouwen hierin ook beschadigd.
   Zeker nu ook de parlementaire enquête opgeschort is, en hoe naar nu blijkt dat Arib, voor haar standvastigheid uit haar functie is gezet, ben ik erg wantrouwend geworden naar “ het overheids apparaat”
   En ik denk dat dit zo zal blijven, omdat men zich in Nederland gecommitteerd heeft aan de “ internationale bindende afspraken”.
   Dan zie ik op termijn door deze problematiek ( ziekte gezondheid / vaccinatie) en vele andere “ globale problemen” door deze problematiek zie ik in de toekomst één wereld regering ontstaan, met één machthebber” en hij heeft een “ religieuze supporter”
   En als je Yuri Harari volgt met zijn “ verhaal over AI dan geeft dit te denken. .Google hem maar eens…..

   Dank voor het delen van uw verhaal. Blijf als gezin dicht bij jezelf en elkaar, ook in de toekomst, en veel sterkte met het verwerken van alle problemen rondom het niet vaccineren.
   Hou vol! Het is nucleïne zuur met de kans op gen verandering……..
   Levensgevaarlijk….
   Groet Anna

 5. Wraak? Ik heb mijn hatelijke opinie tegenover geprikten toch ook verschoven. Want buiten enkele idioten (en die heb je ook ongeprikt!!) is het wel je medemems waar je het over hebt.

  Besef je hoeveel angst er gepushed is?

  Nee, dan zie ik dit artikel niet als dankbetuiging, maar als een verhaaltje verdeeldheid. Trots zijn op dit deel, en hopen dat t andere deel “zijn karma” krijgt.

  Nou….ik denk daar toch anders over, in het kader een beter mens te zijn!

  • Ik snap wat je bedoelt, ik vind het altijd belangrijk de redenering achter de beslissing te kennen.
   De Oosterburen, hebben helaas in 80 jaar niks geleerd, weer hetzelfde pad bewandeld en onder leiding van Karl Lauter psychopaat Bach hadden ze gewoon weer kampen met gaskamers gebouwd voor de eigen familieleden: Befehl ist Befehl!
   Gelukkig kwam de meest gehate mens in de wereld ons ter hulp, Vladimir heeft in 1 dag dat gered wat maskers, lockdowns, vaccinatie en al die andere onzin in 2 jaar niet gered hadden.
   Ik ben hem daarvoor dankbaar, of hij nou een misdadiger is of niet.

   • @Frans H…

    Je zit vol met woede. Boosheid is angst.

    Oog om oog maakt de hele wereld blind. Van strijd komt alleen maar meer strijd. Iemand moet de volwassene zijn en beginnen om het anders te doen.

    Liefde vermenigvuldigt door het te geven. Eenheid ontstaat door liefde te geven. Zolang jij kwaad en woedend blijft, zal er vanuit jou nooit liefde gaan ontstaan. Richt je boosheid op de wezens die jou medemens tegen je op hebben gehitst! Zie je medemensen als vrienden die zijn gehypnotiseerd en in een psychose hele nare dingen hebben gedaan… doordat ze helemaal zijn geherspoeld.

    • Hoho..in de Bijbel staat dat je niet altijd de poeslieve mens hoeft uit te hangen als de duivel jou onderuit wil halen. Je mag gewoon ter zelfbescherming maatregelen nemen.

     • @Guerilla…

      Ik zeg niet dat je poeslief moet zijn!

      Maar je gavaccineerde medemensen zijn slachtoffers, geen daders. Terwijl velen al hun kruit gebruiken om op de gevaccineerden te schieten, glibberen de echte daders van het toneel weg. Willen we een oorlog tussen gevaccineerden en ongevaccineerden? Of willen wel de daders pakken en berechten en opruimen???

      De mensen die nu zo giftig worden op de gevaccineerden, zitten net zo vol met haat als die gevaccineerden destijds tegen ons. Richt je op de daders ipv op elkaar!!! Hebben jullie dan niks geleerd???

  • De Vaxx-spuiteke is de segregatie van de maatschappij, en het is permanent. Vanwege wat nu uit de de gevaxxte-gespuiterde komt-komen. Het intereseerd me geen bal wat het genoemd word, of hoe het werkt.
   Voordat ik ooit van het woord shedding had gehoord, gerelateerd aan de vax, waren we er zelf al hardleers achter gekomen dat je medemens je op een vreemde manier ziek maakte.
   Het wordt wachten todat alle gevaxxte dood zijn. Compassie heeft hier geen zak mee uit te staan. Dit is gezonde logica.
   En ook hier vind ik geen zak aan, maar mijn gezondheid is nr.1 ten alle tijden, en die hele medische zooi kan me de pot op, ik ben er klaar mee.
   Wat me eigenlijk nog het meeste irriteert is dat ik voor al deze zooi nog altijd moet mee betalen(incl de gevaxxte schades), terwijl ik van dag 1 al NEE zei, mijn autonomie is van mij en niemand anders. Dat was maart 2019, de volgende vaxx ronden liggen al weer klaar herfst 2023………
   Mijn man kan dan nog steeds zijn baan verliezen vanwege iets wat zowel de overheid als zijn baas geen zak aan gaat. Wel de tijd zal het gaan vertellen……….
   Hou je goed en wees sterk…..

  • Helemaal met je eens! We moeten ons verzetten tegen het eeuwenoude “verdeel en heers” We zijn niet geprikt/ongeprikt, man/vrouw, blank/donker, recht/links, gelovig/atheïst enz. WE ZIJN MENSEN en we moeten samen tegen onze Deepstate regeringen vechten. En met vechten bedoel ik niet geweld, maar weigeren. Net als met die prik, gewoon weigeren. Dus geen digitale ID, geen CBDC en geen 15 minuten steden. Want dat is hun uiteindelijke plan om ons met digitale middelen totaal gecontroleerd in een 15 minuten stad op te sluiten. Dus het ultieme vechten is: weigeren!!

   • Succes ermee, hadden het er gisteren over, er zijn in principe 4 zwaarwegende onderwerpen die verdeeldheid creëren:
    1. George & BLM
    2. Corona & prik
    3. Vladimir & Oekraïne
    4. Klimaatverandering & elektrische auto’s
    De kans dat iedereen op 1 lijn zit is minimaal, 4×4 zijn 16 verschillende combinaties!!!!
    Waarvan de grootste groep die is die MSM slikt als zoete koek

    • Er zullen er wel meer zijn Rommelaar maar het is allemaal afleiding. Waarvan, weet ik ook niet. Aliens niet dus dat valt af. Ik denk dat het systeem op omdonderen staat. Pensioenen zijn al geroofd, voedsel begint echt serieus duur te worden en mensen hebben meer schuld dan ooit. Hoe ze maar even bezig met klimaat of een virus denken ze, dan zien ze niet wat we uitvreten.

 6. Mooie samenvatting van hoe ziek en gevaarlijk de Leeghoofden in de kern zijn! Maar of ze ooit zullen veranderen valt te betwijfelen. Dit is een heel belangrijk artikel dat je aan je muur zou moeten plakken om het nooit meer te vergeten. De gevaccineerde Leeghoofden hebben het echter nooit zo ervaren en zijn het eea al lang weer vergeten, en stampen straks gewoon weer mee met de volgende ronde pure medemensenhaat waar ze lekker aan mee mogen kicken. Pas maar op voor de Leeghoofden, ze zitten o-v-e-r-a-l. Op je werk, in je familie, bij de politie, in de regering, in je kerk, en ze zijn die mensen waar je het niet eens van verwacht dat ze zulke Leeghoofden zijn. Het zal nooit veranderen, want de hersenen van Leeghoofden funtioneren op een heel andere manier dan die van weldenkende mensen. Leeghoofd hersenen kunnen niet op grotere capaciteit draaien, daarom begrijpen Leeghoofden jou ook niet als je ze dingen uitlegt om ze te behoeden. Ze doen alleen maar mee met wat ze ingegoten wordt, of wat ze zelf innemen. Snap je…

  • @immortal: ik snap ook dat er goede mensen ingetrapt zijn, en nu in angst leven. Ik kan hun geen leeghoofden noemen, hooguit naief.

   Wat ik al zei, idioten komen in alle vormen en maten. Je ziet ze overal, ook hier. Sommigen verdienen het slechte, maar kijk uit met veroordelen…

   • Erwin augustus 20, 2023 at 09:11
    Erwin, die veroordeel ik ook niet – niet toen en niet nu en niet in de toekomst. Dat moet duidelijk blijken uit wat ik schrijf op FN. Met respect, je medemens 🙂

  • Ik snap je, wat doe je eraan.

   Die gekken worden straks zo gek gemaakt als een deur en maken ze zichzelf wel af, de MSN moet de boodschap blijven uitzenden, verhongeren voor het klimaat, stikken voor de plantjes, verdorsten voor het watertekort thuis blijven voor de co2 uitstoot. Uiteindelijk knoopt iedereen zichzelf wel op van angst. Er wordt een psychologisch spelletje gespeeld denk ik wel eens. Net als bij de vaxx, iemand die 2 jaar had geslapen kan je deze massa hysterie niet uitleggen.

   • En dan beste Gijp, zie je dat dat met een simpel nummer wel lukt. De scheiding maken tussen de werkelijke idioten, en de mensen die naief en bang waren.

    Waar muziek al niet goed voor is….

   • Gijp augustus 20, 2023 at 09:14
    Ja, precies. De Leeghoofden ontbreken de mentale capaciteit om te kunnen waarnemen en te associëren. Om ze “stomme schapen” te noemen dekt de lading niet – vandaar dat ik ze Leeghoofden ben gaan noemen, zielloos in feite, want ze zitten overal en doen zich zelfs niet eens voor als stomme schapen. Maar ze laten zich voeden door externe bronnen van hun eige keuze en zo laten ze hun gedrag bepaald worden; hun gedrag stemt dus niet uit een innerlijke gewaarwording over hun eigen bestaan en de levenskracht die ze omringt. Dit Leeghoofd fenomeen zie je niet alleen in de ‘schapenkudde’, maar ook in de zgn ‘wakkeren’ die zich ook voeden met allerlei externe bronnen (guru’s, waarzeggers, alt media, etc etc) om zichzelf zo een bepaalde gedragshouding aan te meten, en nog erger, dit gedrag ook nog eens aan anderen willen opleggen. Dit maakt dat Leeghoofden zo makkelijk te manipuleren zijn. Waar het om gaat is waarnemen, touwtjes verbinden en zo naar de kern van de waarheid wandelen. Ik zeg verder niet dat iets moet. Het is gewoon zo, en we moeten er mee leven, of niet. Innerlijk sterk blijven, en “Live and let live” blijven toepassen.

  • wat je zegt klopt helemaal. Het was een onmenselijke tijd die hoop ik nooit meer terugkomt, maar ben er bang voor want ze zijn nog ergere dingen van plan.

  • Er is ook tijdelijke leeghoofdigheid. Mijn dochter is geen leeghoofd edoch wilde ze weekend naar Londen en toen werd ze leeg in haar hoofd en ging prikken. Tot nu toe geen problemen. Hoop dat ze een Pfizerpersoneelsprik heeft gekregen.

 7. Ondertussen hebben politici in de meeste landen er wel een ‘gebruiksklare’ pandemiewet doorgejaagd, waarop hun opvolgers zich kunnen beroepen om draconische maatregelen te nemen.
  Aangezien deze opvolgers niet verantwoordelijk zijn voor deze pandemiewet kunnen ze hun handen in onschuld wassen en met uitgestreken gezicht zeggen dat ze zich enkel beroepen op een wet die al bestaat…

  • Je benoemt precies de de groep waar WIJ ons op moeten blijven richten. Deze kleine club gestoorde, onwetende politici moet geen enkele dag meer normaal kunnen leven. We moeten ze opjagen en bij elke gelegenheid aanwijzen. The hunters must become the hunted.

   Ik lees hier alweer meerdere reacties van mensen die gif en zuur spugen op gevaccineerde mensen. DAT IS NIET DE VIJAND!!! Jullie doen PRECIES wat de vijand wil… echt precies!!! Kap nou eens om het spel van haat mee te spelen!!!

    • We zijn allemaal slachtoffers van één en dezelfde vijand… meer doet er niet meer toe. De gevaccineerden zijn de echte slachtoffers. Godzijdank hoef ik nooit te verwerken dat ik een depopulatie middel kreeg ingespoten. De gevaccineerden hebben ons medeleven nodig ipv onze boosheid. We moeten de gezamenlijke vijand gaan opjagen ipv met elkaar te ruziën over wie wat heeft gedaan. Alleen SAMEN kunnen we dit winnen.

      • SAMEN moet ergens beginnen. Mijn ouders zeiden altijd; de wereld begint niet bij anderen, maar bij jou en jou handelen en jou gedrag.

       De verandering die nodig is komt niet van de gevaccineerden… maar van ons! Eenheid begint bij de mensen die eenheid maken, ongeacht degenen die de eenheid proberen te verstoren. WIJ zijn de verandering, niet de gevaccineerden.

       Als die Oliver Anthony zou denken dat het allemaal geen zin heeft, dan zou hij dat lied niet zingen. Als WIJ allemaal hopeloos gaan doen, wordt alles hopeloos. We hebben een berg te beklimmen… klim gewoon en houd moed dat we er overheen komen. De gevaccineerden volgen pas als wij de route pionieren. De gevaccineerden gaan geen eenheid creëren, dat is aan ons wakkeren!

       • @Gijp…

        Alles begint in wat wij denken… daarom worden we zo keihard gehersenspoeld.

        Wees de baas over je gedachten. De schapen zijn NPC’s die blind volgen. WIJ zijn de sleutel! De kritieke massa moet de oorlog vechten en winnen… zo is het altijd geweest. Als je op de schapen focust verlies je echt alle hoop want schapen vechten en winnen geen oorlogen. Focus op de herders, de honden… focus de leeuwen om je heen. Het zijn er misschien niet veel, maar verenigd zijn de leeuwen nog steeds met veel meer dan de vijand. En WIJ zijn vele malen sterker dan de duistere krachten.

        Tenzij we dus de verkeerde gedachten maken en onszelf verslaan voordat we überhaupt opstaan.

       • Ja wij hebben een berg te berg te beklimmen en de vaxxies hadden de tv. Beetje ongelijke strijd. Tis goddank geen Rwanda geworden. Daar werden de mensen ook opgehitst door de massa media. En Huta’s die het opnamen voor hun Tutsi buren werd ook maar gelijk afgeslacht.

        De politici en de media met Corona hebben erom kwaad aangericht maar zij worden de volgende weer geloofd. Ik hoop dat het volgend keer anders is. Maar vergeet ook niet dat de leeghoofden zoals Immortal ze noemt allemaal min of meer afhankelijk zijn van de overheid. Schuldslaven noem ik ze liever
        Soms zijn mensen geneigd zijn om bevelen op te volgen, zelfs als die bevelen immoreel zijn. Maar wie weet is het een volgende keer anders. Blijf hopen zeg altijd maar terwijl ik een biertje opentrek, je moet wat als kansarme oudere jongere toch?

      • Gijp, Dat is nou het probleem dat ik ook al meerdere keren te kennen heb gegeven – waar is dat ‘samen’? De Leeghoofden zijn samen. (En dat zijn niet alleen gevaccineerden in geval iemand mij verkeerd mocht lezen.) Beter te accepteren wat de aard vh beestje is en Live and let Live in je eigen bestaan toe passen… Een vriendelijk woord of glimlach gaan heeeeeel ver en openen deuren – mensen zijn zelfs bereid te luisteren naar al die moeilijke zaken als je vriendelijk over komt op ze. Dat heb ik al meerdere keren meegemaakt en mensen luisteren aandachtig en je ziet ze denken. Ze vertellen je dan zelf ook dingen waar ze mee zitten of waarom ze hun hoofd liever in het zand steken…Er is dan geen vijandigheid want ze voelen zich gewaardeerd als mens door een ander mens. Ik zeg niet dat iets moet – ik deel slechts mijn eigen ervaringen hier… 🙂

   • Ik begrijp wat je bedoelt want idd dan blijven we elkaar bevechten en beledigen. Precies het doel van de elite top. De gevaxten zijn er massaal in getrapt en leven verder in onzekerheid, naarmate er meer naar buiten komt. Diep van binnen zie ik de meanstream massa als collaborateurs. Mijn vrienden van jaren, die me plotseling de mond snoerden en me links lieten liggen waren eigenlijk de allerergsten. Absoluut vijanden, net zo hard vechtend voor hun eigen bedjes in the hospital…pf. Als het erop aan komt laten ze je gewoon dood vallen, beinvloed als ze zijn door de staatschurken.. Maar…dit wetende, kun je even goed jezelf blijven en doen. Want de WAARHEID verandert echt niet door smaad.

  • Juist en die pandemie wet zal ook gebruikt gaan worden.
   Al moeten ze een pandemie creëren.
   Dat doe ze wel even b.v. Met muggen…… Mr billy is er al ver mee…….
   Ook het QR paspoort is al algemeen aan vaart.
   “ Onze Rutte “ was zo vooruitstrevend om dit aan Klaus Schwab door te sturen, die het gretig heeft geaccepteerd….
   Dus ook dat zal in de toekomst een vorm van “ strijd “ gaan worden.

 8. Ik kan niet anders dan medelijden hebben met de gevaccineerden, de sukkels, laten zich bang maken voor een griepje, ik heb nergens aan mee gedaan, handen niet wassen, mondkapje soms wel onder mijn mond, je moest toch wat om boodschappen te halen, en dan zag je die woke idioten, met mondkapje en zelfs een plastic scherm, ze geloofden het nog ook, in het vliegtuig mocht het tijdens het eten en drinken af, nooit zo een waanzin gezien, mijn conclusie is dat het grootste gedeelte van de wereld bevolking uit idioten bestaat.

  • Sarcof, is het je opgevallen dat we de afgelopen vakantie weken weer net zo gehersenspoeld zijn als met corona……
   Nu met het klimaat.‼️‼️
   Heb je de rode wereld delen gezien…… en heb je de NADRUK VAN DE REPORTERS OP D ZEER HEOGE TEMPERATUREN GEHOORD❓❓❓❓❓dit is het “ voorwerk “ van de MSM om ons bang te maken voor de hoge temperaturen en de klimaar verandering…..We worden “ voorbewerkt om volgen jaar niet meer te gaan vliegen, nog even en er worden zeer hoge belastingen geheven op vakanties…. En op vluchten…..Wij moeten ons SCHULDIG GAAN VOELEN……. En thuis blijven….. “klimaat huisarrest” nog even en we zittende midden in…..
   En Opeens is het voorbij, nog wel hoge temperaturen in de middellandse zee landen, maar geen rode schermen meer op het journaal….. Gisteren sprak ik er nog over met mijn zoon en hij beaamde het ook het is toch op vallend dat we zo “ gepiepeld “ worden……..er het is er nog net zo warm als een paar weken geleden…‼️
   Raar toch…..
   Let op dit wordt het “ corona vervolg”

   • Een aanvulling op het bovenstaande :
    Ditzelfde geldt voor de VOEDSEL VOORZIENING‼️…. Na de vakantie en de verkiezingen beginnen we weer……..BOEREN, STIKSTOF, ENERGIE, ENZ ENZ ENZ
    Blijf alert…..‼️

  • Klopt helemaal , 80 % van de bevolking heeft een IQ van minder dan 80 , (ps een mongooltje heeft er minstens 85 ( lieve mensen trouwens).De mensen die wij niet moeten toelaten in ons leven zijn de politiekers , pharma en al het rattegebroed dat ons wilde dwingen om de gifspuit te nemen.

 9. Het is nog niet over…….. we hebben een strijd gewonnen, maar de oorlog nog niet. Ze komen nog een keer terug, ik verwacht zo eind dit jaar, maar kan ook in 2024 worden. Alles zal nog erger worden dan eerst, want dit keer zal het betalingssysteem deel gaan uitmaken van de maatregelen. Digitaal geld, gecontroleerd door de elite, CO2 budgetten en 15 minuten steden. Het is nog niet voorbij, ga dus niet achterover leunen, maar blijf alert.

  Er staat in de bijbel geschreven over het merkteken van het beest. God heeft ons een hele duidelijke waarschuwing gegeven ……. de invoering is nu heel dichtbij en zal zo schat ik in, volgend jaar volledig worden uitgerold. De waarschuwing: doe niet mee, laat je niet verleiden tot het accepteren van het merkteken (chip, tattoo, digitale ID) Eens geaccepteerd betekend voor altijd verloren, er is geen weg terug.

  Een van de signalen dat we aan het begin staan van nieuwe uitdagingen (iemand merkte dit op) is de nieuwe variant. We hebben Corona, wat kroon betekent, de nieuwe variant is Eris, wat omgekeerd Sire geeft. In Amerika is de nieuwe zogenaamde variant al actief, ze houden het in de gaten….. Wat betreft kroon en sire, het zou maar zo kunnen zijn dat de nieuwe wereldleider gekroond wordt, of al is. Dat deze nu straks bekend gaat worden en de mensen zal onderwerpen aan een zeer streng regiem (lees tot slaaf maken) Iemand die voldoet aan de kenmerken van deze persoon is koning Charles van Engeland. Gaat me nu even te ver om dit te onderbouwen, maar kijk de volgende video: https://www.messianicworldupdate.com/weekly-update Monte Judah legt het duidelijk uit aan de hand van de profetieën die geschreven zijn over de antichrist. Hij heeft in eerdere video’s meer informatie gegeven over Charles en het is echt de moeite waarde om dit eens te bekijken.

  Er komen nieuwe mandaten:
  Biden heeft aangekondigd dat er in oktober weer strikte mandaten komen, dit keer zal het nog heftiger zijn, nog strakker, nog meer en zwaardere lockdowns…… Dus maak je borst maar nat.

  Conclusie; het is nog niet voorbij, de komende tijd zal zwaarder worden dan ooit. Maar hulp is onderweg, dus houdt vol!

  Shalom!

  • Goede gedachtes en conclusies, Helemaal mee eens, beste White Lion.

   Het ‘nieuwe virus’ dat Eris wordt genoemd heeft ook een “wetenschappelijke” naam: EG-5 en dat is omgekeerd 5-GE… Die link is vanaf het begin van deze plandemie al gelegd toen in Wuhan de five-gee netwerken werden uitgerold en mensen op straat en in ziekenhuizen begonnen om te vallen!

   • Dan zijn de gevaccineerden de kanariepiet in de mijn. Als ze om beginnen te vallen dan kunnen de ongevaccineerde de 5g palen uit de grond trekken. Probleem opgelost. Zijn de gevaccineerden toch nog nuttig. Nee dat laatste meen ik niet. Vond hem leuk,

    • Kon er ook wel om lachen, maar is natuurlijk te triest voor woorden.. Ik ken persoonlijk een aantal die gevallen zijn door de spuit, kan je vertellen dat het verdriet er niet minder om is………

     Helaas gaan er nog veel meer vallen….

  • Hoi,

   Ik kan je aanraden om eens op te zoeken waar de Griekse godin Eris voor staat….. De godin van dissonantie / oneenigheid om het samen te vatten. Iets wat men van plan is neem ik aan.

   Groeten,
   Hugo

    • Hoi,

     Eens dat ons nog veel te wachten staat. Daarom noemen ze de ”nieuwe covid variant” zo. Recht in je gezicht. Alleen de meeste mensen zoeken niets achter nieuwe namen.

     Zo is de naam ISIS ook heel bijzonder om maar een ander voorbeeld te noemen. Extremistische moslims die zichzelf naar weer, toevallig (sarc) andere Griekse godin noemen.

     Een ding moet je ze nageven. Ze vertellen de populatie openlijk wat ze van plan zijn. Of het nou door naamgeving (in dit geval de nieuwe ”covid” variant) of door naamgeving van een terreur organisatie of door ”oefeningen” ze zeggen het wel openlijk voordat het gaat gebeuren.

     Wat ook opvallend is dat de credietwaardigheid van de VS is afgewaardeerd. De vorige keer dat een krediet beoordeler de VS afwaardeerde werd dat bedrijf gesloopt. Nu? Oorverdovende stilte. Dit ondanks het feit dat bijvoorbeeld pensienfondsen nu niet meer in VS staatsschuld kunnen ”investeren”. Dus de reeds slechte financiele positie van de VS wordt nog slechter. Geen piep.

     Dus eens, de ellende is nog niet eens begonnen. We gaan zien wat er gaat gebeuren. Op mijn lijstje van dingen die gaan gebeuren;
     – Nieuwe medische ellende (in mijn optiek gerechtvaardigd door stijgende oversterfte door de injecties maar een nieuwe ”ziekte” krijgt de schuld)
     – Een imploderende economie door het logische einde van een fiat betaalmiddel
     – Totale censuur en digitale controle.
     – Extreme honger in de wereld, massa doden hierdoor
     – Meer oorlog.
     – Transhumanise en veel mensen die dat vrijwillig ondergaan. Mensen die niet meedoen, covid in het kwadraat behandeling.
     – Het digitaliseren van alles, inclusief de mens. Mensen die niet meedoen, covid in het kwadraat.
     – Het verder promoten van ”de staat en wetenschap” als de nieuwe religie.

     Ik kan wel doorgaan maar dat zijn de belangrijkste punten van de agenda in mijn optiek.

     Groeten,
     Hugo

  • White Lion ………. En vergeet bij het “ teken van het beest” de grafeen oxyde niet wat mogelijk in vele “vaccinatie prikken”aanwezig is.
   Dan zijn de gevaccineerden “ al gemerkt” en te “ besturen via de 5 G techniek ( beelden op YouTube te zien….)
   Bovendien geeft deze “ genetische behandeling” ( de prik, ) ook genetische VERANDERINGEN.
   Daarom al die ziekten die de gevaccineerden zomaar overkomen.
   Voor de artsen “ goed te labelen “ want je hebt pericarditis, of darmkanker, of een ernstige Guillioom Barre, of bloedstolsels in je benen, ( wat toch iets anders blijkt te zijn) , nee voor de artsen is het nu niet zo moeilijk…..
   Op de complicaties van de prik zijn allerlei “ ACCEPTABELE ZIEKTEN “ te plakken.
   Dit is het smerige , de regulieren artsen die bij het prikken totaal buitenspel werden gezet moeten nu de “echte diagnose oorzaken “ onder de pet houden……

 10. Aan “corona” zowel als de Maui-branden liggen de volgende kenmerken ten grondslag: verrassing, snelheid en massaliteit. Dit in overvloedige mate. Waren dit natuurverschijnselen, dan waren die kenmerken niet aan de orde.
  Natuurverschijnselen kondigen zich altijd op een “kalme” manier aan: een vulkaan kan plotseling uitbarsten en honderden doden veroorzaken, maar die vulkaan heeft wel ruim van te voren gerommeld en as en/of rook uitgestoten etc.
  Ik, en misschien U ook, zijn dus voor de toekomst gewaarschuwd.
  Het voorgaande heb ik in acht genomen en ben dus niet gevaccineerd.

  • Correct… the war is coming to the surface. The time to really take a stand is near. We ain’t seen nothing yet. Get ready to take a stand for freedom and make sacrifices by refusing to play along. There’s a strom coming… be ready. Fight the common enemy instead of fighting with eachother.

 11. Ik vroeg mij net af toen ik de hond uitliet – hoe is het toch mogelijk dat de hele wereld in een handgreep met de leugen dat een griep golf , die zo wie zo elk jaar terug komt , gewurgd kan worden alleen maar op basis van propaganda angstbeeld, van iets zoiets als een kiona virus wat niet eens bestaat , dus eigenlijk niet eens benoemd kan worden . Na ja toen moest ik het poepje van de hond opruimen .

  • “Trust the Science” en zo niet, dan ben je een ongelovige ‘hond’ die anderen in “gevaar brengt”…

   Zo is het Duitse volk, toch niet het meest domme in de wereld, naar de 2e WO geleid, met leugens en bedrog!

   • Het Duitse volk dat nu voor de tweede keer gelooft in een zeer gevaarlijke leugen,is in mijn ogen toch best wel dom.
    Weer trappen ze erin en ook nog massaal.
    Heb familie en vrienden in Duitsland en moet zeggen dat de meeste alleen vakantie en huis in hun kop hebben. De rest is bijzaak.

 12. Ik heb nergens aan mee gedaan en me wel overal begeven zonder mondkapje en andere onzin, ik heb mij verzet tegen de tirannie. Of dat nou zo moeilijk was weet ik niet, ik heb het gewoon gedaan en wist ook niet hoe dat zou gaan. Ik ben maar een paar keer aangesproken uiteindelijk en die heb ik dan ook direct fel de mond gesnoerd.

  Ik wil en hoef ook niet zoals die zorgmedewerkers als held gezien of vereerd te worden, wat moest ik kotsen van die vertoning. Allemaal stuk voor stuk genoten ze er van om zo gezien te worden en dat terwijl zij de mensen om zeep helpen omdat ze volgzaam zijn..

  Dat terzijde, ik weet niet hoe ik met die mensen die ons eerst verguisden zou moeten omgaan. Uiteindelijk zitten we in dezelfde ellende en komen we alleen met elkaar daar weer uit.

  Het zou mooi zijn als ze kunnen toegeven en erkennen maar ik vrees dat het er maar weinigen zijn.

  • Precies zo heb ik ook gedaan in het begin van de collectieve mindphvck die ‘pandemie’ werd genoemd, maar nooit is bewezen. Zelfs de RIVM heeft met hun eigen data bekend dat er helemaal geen “gevaarlijk virus” is geweest!

   Maarja, de meeste schaapjes waren toen al over de dam… en nog steeds kunnen ze het maar moeilijk verkroppen dat er andersdenkenden zijn: https://www.ninefornews.nl/ambulancebroeder-de-hele-branche-weet-het-en-zwijgt-uit-angst-wappie-te-worden-genoemd/

  • Ik ben zelf hulpverlener en heb net als u ook niet meegedaan met al die onzin. Heb niet meegedaan met testen, maar heb ook anderen niet getest. Ik weiger om mensen (en vooral kwetsbare mensen) te mishandelen met zo’n staaf diep in de neus.

   Helaas zijn vele van mijn collega’s wel vast overtuigd dat ‘het virus’ werkelijk vreselijk gevaarlijk is en dat vaccineren, mondmaskers en zelfs hele pakken het antwoord is op deze (virtuele) dreiging. Nog steeds zijn ze vreselijk bang en lopen ze direct weer met muilmaskers op wanneer er iemand positief test. Ik moet mij dan inhouden, want ik heb mij al eens moeten verantwoorden voor het feit dat ik die rommel niet draag.

   Er zijn gelukkig ook medewerkers die net als ik niet zwichten voor de tirannie, maar de druk wordt steeds hoger en ik weet niet hoe lang ik nog kan blijven werken in de zorg…… Denk dat komende periode met maatregelen wel eens het einde van mijn zorgcarrière kan betekenen. Ben te oud om om te scholen, ben te jong voor pensioen………. Mijn enige hoop is dat God zal voorzien zoals Hij heeft beloofd.

    • Nou dat is idd de vraag… wat betekent een positieve test.. volgens mij helemaal niks, maar zeker geen Covid besmetting. Er zijn er die zeggen dat de testen voor Covid gemanipuleerd zijn en dat het al van te voren vast staat hoeveel testen er positieve uitslag gaan geven. Dit zou kunnen, geen idee, maar dat een test niks maar dan ook helemaal niks zegt over een of andere besmetting mag duidelijk zijn.

     Maar ja, er wordt dus nog steeds getest op Covid…….. het is niet weg, zal ook niet meer weg gaan. Het is er zo ingeramd bij de mensen die angst….. als het niet te triest voor woorden zou zijn, dan zou het gewoon aandoenlijk wezen. Je kunt sommige mensen blijkbaar echt alles wijsmaken………

     • Idd, als iemand een witte jas aantrekt en op TV vertelt dat “Roken veilig en gezond voor is” en “gegarandeerd zonder zere keel kan worden genoten”… geloven de meesten mensen dat klakkeloos als waarheid.

      En zo wordt al een eeuw een wereldwijde massamoord aangericht, still counting..!

      Overigens, heeft u ook vernomen dat door kritische testers meerdere ongebruikte wattenstaafjes zijn opgestuurd en van het lab terugkwamen met een Pos. melding?? Ongehoord en op zich al een onderzoek waardig!

      Ook zijn er veel van die nieuwe verpakte staafjes opzettelijk besmet met nanotech Graphene Oxide en Luciferase, het kankerverwekkende door K1llB1ll-GatesofHell gepatenteerde (patent-nr; …060606) lichtgevende alg-eiwit dat toegevoegd is aan ‘vaxxines’ om mensen (met black light) merkbaar en zichtbaar te maken. Deze techniek wordt inmiddels op diverse luchthavens gebruikt om de ongevaxten te identificeren en uit de massa te halen…

     • Zelfs de FDA in Amerka heeft officieel toegeven zo’ n anderhalf jaar geleden (!) dat de PCR-test niet deugt. En wereldwijd er toch mee doorgaan

   • Beste White Lion, ik begrijp uw twijfel over uw baan en de consequenties van weigering om aan de BS mee te doen. Het idee dat je anderen in nood of ziekte kan helpen is vanzelfsprekend begrijpelijk, maar…

    Waarom zou je überhaupt nog mee willen doen aan die ‘medische’ mindphvcks? De reguliere medische wereld heeft overtuigend bewezen EEN GROTE LEUGEN te zijn van naieve én heel corrupte lieden die bezig zijn mensen op grote schaal om te brengen.

    Nu dat de effecten van de clotshots steeds duidelijker worden is medicijngebruik en medische handelingen inmiddels wereldwijd Doodsoorzaak #1 geworden… Buiten dat wordt er heel veel medische wetenschap verborgen gehouden of onmogelijk gemaakt door diezelfde satanische massamoordenaars. Zoals ze zelf zeggen; “gezonde mensen zijn een slecht businessmodel!”…

    • Ik werk als hulpverlener, niet in de medische tak, maar in het sociaal pedagogische domein. Maar, ook daar wordt de farmacie dik gespekt door alle medicatie die men daar (verplicht) gebruikt….. Ik werk met zo’n beetje de meest kwetsbare mensen in de maatschappij… Mensen die in het verleden van de psychiatrie onderworpen zijn aan de meest verschrikkelijke “medische” experimenten….. Je wilt niet weten wat deze mensen hebben doorgemaakt en opnieuw zijn zij de grootste slachtoffers van de hele bende……… bah!

     • Nu u dit zegt, ik verbaasde me zwaar toen de kwetsbare dochter van een vriend van me werd aangespoord tot een HERSENOPERATIE om (ik neem aan) van haar dwangstoornis af te komen. IK SCHROK ME EIGK KAPOT TOEN IK HET HOORDE, wat euh… huh.. HERSENOPERATIE? Dan ben je toch gewoon een fukkin proefkonijn v.d. wetenschap of loop ik nu achter?

      • Het is zo dat ze ongeveer weten welke delen in de hersenen betrokken zijn bij welke processen. Echter weten ze niet hoe het werkt en waarom. Ze kunnen bepaalde delen manipuleren en behalen zo resultaat, maar wat dit betekent voor bijvoorbeeld de persoonlijkheid, of persoonlijke beleving van dingen, of de eigen denkwereld, dat blijft allemaal wat onduidelijk. Vandaag de dag gebeurt het anders dan vroeger, vroeger gingen ze met een soort priem/spijker door de oogkas om een zenuwverbinding van de frontale cortex door te halen, slagerspraktijken…… tegenwoordig zijn ze subtieler in hun acties, maar ik vraag mij sterk af of ze sowieso wel in de hersenen moeten gaan wroeten….. Een dwangstoornis is gedrag, het is (mijns inziens) ontstaan binnen de cognitieve processen waarbij iemand vanuit een bepaald gedachtepatroon een handeling is gaan doen en de noodzaak voelt om dit te blijven herhalen. Ik denk dat een goede therapie beter is dan een operatie. Een operatie is zeg maar een shortcut, maar erg definitief met alle (misschien op de achtergrond ontstane) schadelijke gevolgen van dien.

       Het is al vele jaren bekend dat bepaalde therapieën hersenen kunnen veranderen, dit is met MRI’s aangetoond… dus waarom opereren en de boel stuk maken?

       Opereren levert waarschijnlijk veel meer geld op, kost minder tijd en geeft direct resultaat (welk resultaat het dan ook maar mag zijn)

       Dus antwoord op jouw vraag of je achterloopt… de wetenschap is per definitie een proeftuin en patiënten daarom proefkonijnen. Er is zo’n mooi gezegde in de wetenschap dat heet voortschrijdend inzicht… houdt in dat wat we gisteren wisten, is vandaag achterhaald en wat we vandaag weten, achterhalen we morgen. Om kort te gaan, we hebben het nooit bij het juiste eind………We doen alsof we het nu wel weten, maar morgen komen we weer met een nieuw inzicht dat de inzichten van vandaag zullen weerleggen.

       Vertrouw je ze nog? Voeg daar nog een verdienmodel bij en de cirkel is rond.

       Genezen met kruiden en voeding wordt als alternatief gezien, wat in mijn ogen precies het omgekeerde is van de werkelijkheid. De chemische rommel die ze medicijnen noemen, de huidige medische wetenschap die zich baseert enkel en alleen op de door mens gefabriceerde namaak stoffen, dat is alternatief, namelijk, iets anders dan het origineel……. en natuur is het origineel.

       Mijn mening? Ik denk dat er in de natuur voor elke aandoening een remedie is en ik ben ervan overtuigd dat de farmacie de meeste wel kent. Ze maken niet voor niks stoffen na……..

       De mens is analoog, die kun je niet digitaal gaan “repareren” en dus niet met chemisch nagemaakte rommel.. je hebt analoge middelen nodig, dus puur natuur.

       Zoiets…

       Shalom!

       • de natuur heeft alles wat we nodig hebben.
        Er is genoeg voor ieders behoefte maar nooit genoeg voor de hebzucht van enkelen.

        vwb het namaken: een octrooigemachtigde vertelde eens dat ze idd chemisch (exacte zelfde chemische structuur) namaken, maar dat het resultaat toch niet hetzelfde is als in de natuur

      • Dank, maar ik ben slechts een doorgever van dingen die ik tegenkom, of ontdek. We worden steeds meer op onszelf teruggeworpen, dat maakt kennis van de natuurlijke geneesmiddelen zeer belangrijk. Helaas ben ik maar een beginner hierin en wordt heel veel informatie gecensureerd en/of vermengd met allerlei mystieke zaken die niks meer met inhoudsstoffen te maken hebben, maar op spirituele niveau zitten. Daar ben ik niet van, ik ban van de gewone geneeskruiden.

       Wat ik al schreef, volgens mij kun je door goede voeding (echte en niet gefabriceerde) en geneeskruiden, de meeste ziekten voor zijn en/of genezen.

       Een site waar ik veel informatie vandaan haal over werkzame stoffen is: https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/natuurgeneeswijze/

       Verder zou ik iedereen kunnen aanraden om boeken te zoeken over eetbare onkruiden zoals zevenblad, veldkers, paardenbloem, brandnetel etc. Er zijn heel veel (on)kruiden die vroeger gewoon gegeten werden en die vol met vitamines en mineralen zitten. Ik gebruik voor determinatie vaak de app obsidentify maar er zijn ook andere goede determinatieapps. Deze gebruik ik naast de informatie die ik over de planten vind op het Internet en in de boeken die ik zoal bij elkaar gespaard heb.

       Misschien is het een goed idee om een netwerk van mensen te vormen die interesse en kennis hebben van dit soort zaken, ik denk dat dat heel erg belangrijk zou kunnen worden.

       Geen idee of de moderator hierin meewerkt. maar als iemand wil sparren (over dit onderwerp, maar mag ook in de ring :-)) dan zou je mijn email adres mogen vragen.

       Shalom!

       • Ik ben wel geïnteresseerd. Ik wandel elke dag op de Utrechtse Heuvelrug met de hond en daar is bijna elke 100 meter wel anders, de grondsoort de planten. Mooi om te zien. Het is nu weer bramentijd. Alleen plukken heet tegen zin met al die teken. Misschien met deet zou het nog wel lukken maar heb ook geen zin om mijn armen aan de dorens open te halen. En God weet wat voor wormen er in de vruchten leven. Maar interessant is het wel

 13. Ik neem het de gevaccineerden niet kwalijk dat ze zich hebben laten prikken. De druk was hoog. Wel stel ik mijn vraagtekens bij die mensen die het deden omdat ze anders geen terrasje konden pikken o.i.d. Maar mensen die anders niet meer meer voor hun gezin konden zorgen absoluut niet.

  Ikzelf ben ongeprikt en toen ikzelf corona heb gehad weigerde ik om een herstelbewijs te halen. Op mijn vrouw na en mijn oudste dochter na is ook mijn gezin ongeprikt. Zij gingen wel een herstelbewijs halen. Een zwaktebod naar mijn mening. Onze oudste werkt in de zorg, die “moest” wel. Ook woonde ze ter tijd bij haar schoonouders die duidelijk een andere kijk op de zaak hadden en graag op vakantie wilden. Ze is nu zwanger. Hoewel zij en haar man beiden grote babies waren is hun eigen kindje klein te noemen volgens de 20 weken echo. Ik maak me soms zorgen of dat helemaal goed gaat komen. Gelukkig is ze niet bezweken onder de druk van haar schoonouders om de booster te gaan halen.

  M’n vrouw en andere kinderen noemden me een doemdenker. Maar gingen uiteindelijk op mijn advies af. M’n vrouw mocht haar eigen keuze maken en heeft 1 prik gehaald toen had ze er al de neus van vol. Veel problemen gehad met de menstruatie ondanks dat ze al in de overgang was gegaan. Hevige bloedingen die wekenlang aanhielden. Voor m’n jongste minderjarige kinderen was het een ander verhaal. Heb gezegd dat ik voor een prik ging liggen al was het ‘t laatste wat ik voor ze kon doen. Ze zijn langzaam bijgedraaid maar een volmondig “pap je had gelijk” is er nooit van gekomen. Hoeft ook niet, ben blij dat ze ongeprikt zijn. Wel heeft het ze doen besluiten om ook de HPV prik niet meer te halen.

  Twee van m’n jongste kinderen zijn wel slachtoffer geworden van de woke cultuur. Waarbij de oudste van de drie aan de hormoonpreparaten zit en wacht op een borstamputatie en de een na jongste nog zoekende is. Elk tegengeluid wordt, zeker door deze laatste, fel gepareerd. Ze zijn volledig en stellig van mening dat ze geen meisje zijn.

  Daar is m’n gezin dan weer niet ontsnapt. Je kunt niet alles hebben. De schade die het bij mij heeft achter gelaten is dat ik de medische wereld niet meer vertrouw. Ben gestopt met het periodiek ontlasting inleveren om vroegtijdig darmkanker te ontdekken. Wanneer ik kanker krijg dan is dat maar zo maar ze gaan aan mij niks, of zo min mogelijk, meer verdienen. Er gaat geen naald meer m’n lijf in. Ik vertrouw ze niet meer. Toen ik covid had mocht ik op consult komen. Via een achteringang was een aparte behandelkamer bereikbaar. De kilte waarmee ik toen behandeld werd heeft bij mij de knop omgezet. En dat terwijl ik in hun systeem geregistreerd stond als iemand met COPD.

  De covid periode heeft ook iets positiefs achter gelaten. Ik leef bewuster, ben meer dan 10 kilo afgevallen en ga onbeschermd de zon in zoveel als ik maar kan. Slik wat vitamines bij en heb sindsdien geen last meer van allerlei ontstoken gewrichten. Vitamine D lijkt een wondermiddel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in