Foto via de Daily Mail

Is dit wat ze “institutioneel racisme” noemen? “Elke Amerikaanse staat wordt geadviseerd etnische minderheden te beschouwen als kritische groepen voor vaccinatie, waarbij de helft nu voorrang geeft aan zwarte en Hispanic inwoners boven blanke”, schrijft de Daily Mail.

Elke Amerikaanse staat wordt geadviseerd om etnische minderheden te beschouwen als een kritische en kwetsbare groep in hun vaccin distributieplannen, volgens de richtlijnen van Centers for Disease Control.

Als gevolg hiervan heeft de helft van de staten van de natie plannen opgesteld die nu zwarten, Hispanic en indigenous bewoners op een bepaalde manier voorrang geven boven blanken, nu het verspreiden van het vaccin begint.

Volgens onze analyse hebben 25 staten zich ertoe verbonden zich te richten op raciale en etnische gemeenschappen toen ze besloten welke groepen prioriteit moeten krijgen bij het ontvangen van een Coronavirus-vaccin dosis.

Dit zijn onder andere New Mexico, waar de Native Americans prioriteit krijgen; Californië, dat heeft toegezegd ervoor te zorgen dat zwarte en Hispanic mensen meer toegang krijgen tot het vaccin; en Oregon, waar gezondheidsambtenaren hebben gezegd dat etnische minderheden “rechtvaardige toegang” tot de injectie hebben.

Sommige staten hebben zelfs nog specifiekere plannen gemaakt om voorrang te geven aan gemeenschappen van kleur, waarbij 12 staten specifiek melding maken van inspanningen om samen te werken met zorgverleners in gebieden met een grote minderheidsbevolking om “diverse populaties” te bereiken, aldus de Kaiser Family Foundation.

CDC heeft ook richtlijnen uitgegeven over zijn Social Vulnerability Index (SVI) die 15 Amerikaanse tellingsvariabelen gebruikt om lokale ambtenaren te helpen bij het identificeren van gemeenschappen die steun nodig kunnen hebben.

  Nog een groep Franse militairen publiceert open brief met kritiek op de schijndemocratie - politici zijn marionetten van globalistische elites

Zelf al men geen interesse heeft in het nemen van dit vaccin, kan men niet ontkennen dat dit toch een opmerkelijk precedent in Amerika creëert.

De blanken, die onevenredig veel belasting betalen voor dit te ontwikkelen vaccin, worden naar de achterkant van de rij gestuurd als het gaat om het ontvangen van het eindproduct.

Hoe lang duurt het nog voordat de blanken andere medische behandelingen worden ontzegd, alleen al vanwege hun ras?

De New York Times had eerder deze maand een artikel dat de beslissing van de CDC kan hebben beïnvloed, waarin staat dat oudere bevolkingsgroepen “blanker” zijn en daarom moeten sterven om “het speelveld te egaliseren”.

“Experts” zeggen dat kwetsbare ouderen geen vaccin prioriteit moeten krijgen omdat ze meestal blank zijn

Een expert, een epidemioloog aan de Harvard University, stelde voor dat leraren niet in de categorie ‘niet-gezondheidszorg essentiële werknemers’ zouden moeten worden opgenomen, omdat leraren meestal blank zijn.

Opiniepeilingen tonen aan dat de meeste zwarte Amerikanen niet eens geïnteresseerd zijn in het nemen van dit vaccin. De vraag rijst of dit wordt gedaan om de vraag naar het vaccin op te drijven door de blanken het gevoel te geven dat het ze ontnomen wordt en de zwarten het gevoel hebben dat ze een of andere vorm van genoegdoening krijgen.

Blanke jongens worden meedogenloos mishandeld door zwarten

Vorig artikel“Experts” zeggen dat kwetsbare ouderen geen vaccin prioriteit moeten krijgen omdat ze meestal blank zijn
Volgend artikelDeugmensen in Syrisch vluchtelingenkamp bekogeld met stenen en uitgescholden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. Dat is toch helemaal in orde? Laat die gekleurde racisten rustig in de val lopen: het vaccin is een injectie met extreem toxische chemische rotzooi die oa je RNA verandert en vrouwen effektief steriliseert. Wees blij dat ze het niet aan blanken en kwetsbare ouderen willen geven.
    NEEM. DAT. VACCIN. NIET.

    • Ik vind het echt niet kunnen deze mening. Ben je niet naar school geweest? Weet je niet wat Julius Ceasar zei: “Verdeel en heers” 3en dat is precies waar ze mee bezig zijn.

  2. Themis , je bent me net VOOR geweest met je reactie …precies wat ik dacht. Die zwarten en hispanics hebben NIET door , blijkbaar , dat men hen ook zsm wil “uitroeien” , naast de ouderen en kwetsbaren en gehandicapten.

    • Alleen samen staan we sterk. Wanneer we eenmaal gedecimeerd zijn maken we geen kans meer. Wat een stoere mannelijke taal. Ben je aan de testosteron of zo? Dan even je testosteron shots achterwege laten en je gezonde verstand gebruiken.

  3. Melinda Gates zei dat maanden geleden al tijdens een interview. Als je naar hun vaxx ontwikkelingen kijkt zie je dat ze al decennia lang Afrika, India en de sloppenwijken van Brazilië en de Filipijnen hebben gebruikt als proeftuin. Dus is het niet vreemd de helft van de staten daar gehoor aan geeft!

  4. Dit is pure stemmingmakerij. Hier worden etnische groepen en verschillende geloven tegen mekaar opgezet net als in de berichten over moslims die van alles doen wat niet deugt. Ik heb zo’n idee dat men ons in een wereldwijde burgeroorlog probeert te lokken. Laat het niet gebeuren. Dat geeft ze alleen maar mandaat om totale controle in en uit te voeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in