In een Syrisch vluchtelingenkamp mochten deugmensen uit België ondervinden dat ze drek zijn voor de moslims. Er was een hagel van stenen en scheldwoorden.

Europese “wereldverbeteraars” bewezen zichzelf weer eens opnieuw als een involutie van de Homo Sapiens te zijn. Tijdens een “humanitair” bezoek aan een jihadistisch “vluchtelingenkamp” in Syrië werden Belgische parlementsleden, journalisten en vertegenwoordigers van hulporganisaties met stenen bekogeld en als “kuffar” (ongelovigen) uitgescholden, schrijft auteur Günther Strauß op Anonymousnews.

Het schokkende is dat de agressie van de kampbewoners niet tegen de Europeanen was gericht omdat zij eventueel medeverantwoordelijk zijn voor de omstandigheden in Syrië. Dat zou tot op zekere hoogte nog steeds begrijpelijk zijn. Nee, het is het “verkeerde” geloof dat de “gelovigen” daar tot actie heeft aangezet. En het zijn juist die mensen die massaal in Europa worden binnengelaten, of erger nog, binnengebracht. Met enorme kosten en fatale gevolgen voor ons, zoals iedereen weet.

Video documenteert de aanval op de deugmensen

Backup:

In deze video kun je de hagel van stenen zien die neerstrijkt op de ongelovigen. Zo gebeurt dat nu eenmaal wanneer men van mening is dat je als redder moet optreden en mensen uit totaal verschillende culturen wil voorschrijven wat ze moeten doen. Deze ervaring zal de links-groene omvolkingsfanaten echter nauwelijks verhinderen deze mensen massaal Europa binnen te smokkelen.

Belgische politiek leider voorspelt Europese burgeroorlog nabij is, omdat overheden de controle verliezen

  Zorgpersoneel keerde de Belgische premier de rug toe toen ze bij het ziekenhuis aankwam
Vorig artikelDe helft van de Amerikaanse staten geeft prioriteit aan zwarten en Hispanics  boven blanken voor Covid-19 vaccin
Volgend artikelAchtergrond van Coronavaccinatie: gezondheidskwestie of corruptie?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Geweldig !
  Er moeten meer deugmensjes bekogeld en uitgescholden worden, zodat die idioten een keer gaan begrijpen dat de meeste “vluchtelingen” “normale” criminelen zijn !!

 2. En NOG blijven die IDIOTEN volhouden dat de “vluchtelingen’ zgn zielig zijn. DAT ZIJN ZE NIET !!! Hebben jullie stront in de ogen of zo ??? STOP GVD eens om met wereldverbeteraar te willen spelen en andere mensen uit andere culturen , JULLIE zgn “deugdelijkheid en democratie ” op te dringen . Dit zijn nou van diezelfde mafklappers die overal ter wereld op vakantie gaan en de mensen aldaar , de Westerse cultuur en normen en waarden op te dringen , evenals dat men in die betreffende landen dan ook bepaalde gebruiken en tradities bekritiseerd , waaronder bijv. dat men in Zuid Aziatische landen vaak apen dresseerd om Cocosnoten uit een boom te plukken of dat men olifanten gebruikt om zwaar werk te verrichten …zo zielig voor die dieren bla bla bla… Maar GEEN woord erover dat men in Westerse landen op paarden rijdt en/of als trekdier voor de ploeg gebruikte in vroeger dagen , of voor een koets spant om een koets / wagen te trekken . WAT is dan het verschil , vraag i mij af ??? Deze “deugmensen hadden wat mij betreft best GESTENIGD mogen worden. Moge er nog vele van hen het loodje leggen , eer men begrijpt , dat die “vluchtelingen” onze NORMEN en WAARDEN NIET wensen en er SCHIJT aan hebben.

 3. Effe denken.
  Dat vuilnis vestigt de Sharia.
  Werken hebben ze de pest aan, en zijn niet geschoold.
  Vonkje: en er is burgeroorlog.

  Dan willen ze naar een westers land
  Daar haten ze vrouwen, varkens, alcohol, en willen niet aanpassen, niet werken; wel legers koters fokken en meiden besnijden en sharia vestigen

  Duurt eenpoosje, enkost veel geld, maar uiteindelijk gaan die gast landen (NL) faillieteraan.

  Zie: Libanon. Liet Palestijnen toe; die starten eenorgievan moord/plundering/kinderverkrachting/martelen.
  Nu stoppen andere arabische landen met donaties en het land is failliet

  Voorspelbaar: burgeroorlog komt eraan.
  ===================================
  Het zal effe duren, en ik hoop dat het gebeurt voor het te laat is, maarre:

  Laat die incest/inteelt idioten waar ze zijn. Neem ze serieus. Willen ze burgeroorlog? Laat ze elkaar rustig afmaken. Ruimt lekker op.
  MAAR NOOIT ONDERGEEN VOORWAARDE DAT MENSACHTIG AFVAL NAAR EUROPA HALEN.
  En die er zijn: retour; nu kan het nog.

 4. Geen complot theorie, maar officieel EU doel zoals beschreven in officiële EU-stukken in 2008.
   
  Een blik op de EU stukken:
  Legale migratie
  11. is van mening dat legale migratie nog steeds noodzakelijk is om te voorzien in de behoeften van Europa op het gebied van demografie, de arbeidsmarkt en de benodigde vaardigheden en door de gevolgen van demografische krimp en vergrijzing voor de economie; zij levert tevens een bijdrage aan de ontwikkeling van derde landen, door de uitwisseling van kennis en know how en door middel van betalingen door migranten; roept op tot de tenuitvoerlegging van veilige systemen om deze overschrijvingen naar derde landen te vereenvoudigen;
  12. is van mening dat reguliere migratie het alternatief moet vormen voor niet-reguliere immigratie, aangezien het een legale, veilige en georganiseerde toegangsweg tot de Europese Unie vormt;
  13. roept in herinnering dat er rond 2050 volgens de prognoses van de Commissie naar schatting 60 miljoen migrerende werknemers nodig zijn, hetgeen de noodzaak met zich meebrengt om migratie langs legale weg mogelijk te maken;
  De EU heeft voor u bedacht dat de EU 60 miljoen (il)legale migranten nodig heeft om de veroudering van de samenleving tegen te gaan. Nou, met succes, klaarblijkelijk, want de migranten komen binnen met miljoenen tegelijk. Deze EU afspraken verklaren direct waarom de EU geheel niets onderneemt tegen de illegale stromen en zich alleen inzet voor migranten en hen vooral een warm welkom wil heten.
   
  https://langleveeuropa.nl/2016/05/gratis-woning-gratis-inboedel-en-gratis-studeren-wat-is-nl-toch-mooi/

  Dit is geen incompetentie dus, van de EU, of een goed bedoelde verspreking van Merkel, of stompzinnig gedrag van Rutte, het is bewust zo gepland! Het is gepland gedrag dat al terug gaat tot ruim voor het Verdrag van Lissabon. De rode loper wordt uitgerold voor migranten, precies zoals gepland door de EU, en dan heb je het als burger uiteraard maar te accepteren en te betalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in