Maskers zijn niet in staat om COVID-19 virusdeeltjes tegen te houden. De grootte van het COVID-19 virus is gerapporteerd als 80, 120 of 150 nanometer (Britannica). Het beste masker (3M) kan geen deeltjes tegenhouden die kleiner zijn dan 300 nanometer (0,3 micron). Het is alsof je vliegen probeert tegen te houden met kippengaas, schrijft Wickedtruths.org.

Als u nog steeds niet overtuigd bent, vindt u hier links naar peer-reviewed onderzoek dat concludeert dat gezichtsmaskers nutteloos en gevaarlijk zijn.

Gezondheidsschade

CO2 measurements inside a mask. [BitChute]
Panel of 100+ doctors vote masks to be unnecessary and harmful. [BitChute]

Sociaal manipuleringsinstrument

Angst, verdeeldheid, separatie en ontmenselijking creëren.

Wanneer wij mensen maskers zien dragen, denken wij dat er een reële dreiging is. Masker-dragers zouden besmet kunnen zijn. Mensen zonder maskers zouden ons kunnen besmetten. Ongeacht of er een pandemie is of niet, wanneer wij de straat op gaan, lijkt het er zeker op dat er een is. Als zodanig herinnert het ons er elke keer aan en verspreidt het angst door de samenlevingen heen. Angst verzwakt het immuunsysteem.

Mensen die de media als evangelie nemen, zullen geen begrip hebben voor mensen die het niet willen dragen. Mensen die geïnformeerd zijn, die bezorgd zijn over hun rechten, die het officiële verhaal niet vertrouwen of die gewoon niet willen doen wat hun gezegd wordt (dat recht hebt u), zullen het masker niet willen opzetten. Als zodanig schept het een grote verdeeldheid onder de bevolking. Vaak vallen de maskerdragers de mensen aan die dat niet willen, verbaal en zelfs lichamelijk.

Gelaatsmaskers bedekken onze mond en neus en beroven ons van onze individualiteit en expressie. Afscheiding treedt op omdat het ons verhindert echt contact te maken met de mensen met wie wij praten. Ik heb zeker het gevoel dat ik praat met een gemaskerde robot, zombie of slaaf. Een tot zwijgen gebrachte of ondergeschikte persoon, waardoor een echt gevoel van ontmenselijking ontstaat.

Gevolgen van de maskermandaten

De regering:

 • mandateert maskers terwijl ze niet werken.
 • schendt de grondwet & de mensenrechten.
 • dwingt u uw eigen gezondheid te schaden: een misdaad tegen de menselijkheid.
 • claimt dat u niet met uw eigen lichaam kunt doen wat u wilt.

Een gevaarlijk precedent, dat ongetwijfeld zal blijven bestaan als de vaccins er komen.

Historisch gezien een muilkorf voor slaven

In het verleden werden mondmaskers gebruikt om slaven te straffen en het zwijgen op te leggen. De psychopaten achter de scamdemie moeten wel in hun broek pissen, als ze zien dat mensen het zichzelf aandoen, alleen omdat ze de propaganda geloven.

  85% van de immuniteit is verdwenen zeven maanden na de tweede injectie

Heidens inwijdingsritueel

De kennis om dit hoofdstuk te schrijven komt uit deze bron of uit de backup ervan op archive.org.

Sekten en culten voeren vaak inwijdingsrituelen uit om nieuwe leden te introduceren. De ceremonie is bedoeld om de oude manier van denken af te breken en de denkwijze van de sekte (regels, rituelen, enz.) te introduceren.

Strategieën in het afbraakproces zijn isolement, herhaling en trauma. Een ander belangrijk onderdeel zijn de maskers.

Het doel van maskers in een inwijdingsritueel

 • Dood van het ego / de identiteit
 • Opgelegde stilte
 • Teken van onderwerping (aan rituele meester en sekte-mentaliteit)
 • Signaal van instemming met transformatie
 • Signalen van aanvaarding van “de geest van het masker
  De geest van het masker hangt af van de aard van het ritueel.
  In dit geval is de aard van het ritueel het satanisme.
  De drager van het masker verwelkomt de geest van satan.

Hoe staat COVID-19 in verband met een inwijdingsritueel?

In de context van COVID-19 verwijzen mantra’s als “het nieuwe normaal” naar herhaling en trauma naar ons verlies van vrijheid en gewelddadige onderdrukking door de politie. Isolatie wekt ook trauma’s op en wordt gebruikt als foltertechniek, b.v. als zware straf voor gevangenen of oorlogsgevangenen. Het is een belangrijk instrument in het afbraakproces en was zichtbaar bij de zelfisolatiemaatregel.

Om duidelijk te zijn, de heersende klasse katapulteerde de hele wereld in een satanisch inwijdingsritueel op wereldschaal. Maar waarom en wat is deze nieuwe mentaliteit die zij trachten in te voeren?

Deel één van het waarom kan begrepen worden door te weten dat de heersende klasse van onze wereld een satanische sekte is, die de hele tijd rituelen doet. Aangezien rituelen door de geschiedenis heen gebruikt zijn, moeten zij wel doeltreffend zijn om een verandering teweeg te brengen bij degenen die ze ondergaan.
Zeker, er is ook een factor van het terroriseren van de bevolking tot het aanvaarden van een vaccin. Over terroriseren gesproken, de sekte heeft werkelijk alles in het werk gesteld om de wereld te overspoelen met te overspoelen met satanische symboliek in verband met COVID-19.

Voor deel 2 van het waarom en het verklaren van de mentaliteit, moeten wij begrijpen dat de heersende klasse een plan aan het uitvoeren is waardoor zij een één wereldregering zullen krijgen: een droom die zij al honderden, zo niet duizenden jaren koesteren. De publieke naam voor dit plan is VN Agenda 2030. Om de mensen in deze agenda mee te laten gaan, is er enige serieuze gedachtenbeheersing (mindset) en misleiding nodig.

  De rollen zijn omgedraaid, COVID-dictators nu ZEER nerveus

VN-agenda 2030

Propaganda

De VN Agenda 2030 heeft openbare, gesuikerde, bedrieglijke propaganda op de website van de Verenigde Naties, video’s op YouTube, enz.

Volgens de propaganda gaat de agenda over het scheppen van een duurzame wereld, in evenwicht met de natuur, waar geen honger is, gelijkheid, regenbogen en eenhoorns eigenlijk. In ons hart willen wij die wereld, maar het is NIET wat de huidige heersende klasse ons zal geven. Hun sociale ingenieurs maken misbruik van een verlangen waarvan zij weten dat wij het allemaal hebben.

De echte redenen

De nieuwe wereld die de VN Agenda 2030 voor ogen heeft, is een één wereldregering. Een wereldwijde high-tech surveillance gevangenisstaat, bestuurd door AI en drones.

VN Agenda 2030 kernpunten

 • Wereldwijd inventarisatie & controleplan van alle hulpbronnen van de wereld
  Hulpbronnen omvatten voedsel, water, energie, land, productie, onderwijs, dieren, mensen en meer.
  Gecentraliseerde wereldwijde controle van hulpbronnen IS een één wereldregering (in deze context)
  Volledige bewaking, opsporing, tracering & controle van ieders dagelijkse leven
 • Plattelandsgebieden ontruimen => mensen naar de slimme megasteden verplaatsen
 • Communitarisme: doelstellingen van de gemeenschap gaan boven de rechten van het individu
  Gemeenschaps “belangen” gedicteerd door regeringen & corporaties
  Dissidenten zullen verstoten worden
 • Geen privé-eigendom voor wonen en zaken
A compilation of Rosa Koire & James Corbett on UN Agenda 2030. [BitChute]

COVID-19 in context

Voordat de nieuwe wereld gebouwd kan worden, moet de oude wereld vernietigd worden.

COVID-19 is de stormram om de oude wereld te vernietigen: de massa’s ontvolken, de economie vernietigen, de mensen vrijheidsverlies, schendingen van rechten (want er is een “gezondheidsnoodtoestand”) doen aanvaarden, gewelddadige politie invoeren, enzovoort.

Zodra VN Agenda 2030 voltooid is, is dit het nieuwe normaal. COVID-19 is slechts een tijdelijke misleiding om ons dat tijdelijk te laten aanvaarden, wat nooit tijdelijk is, zoals we nu allemaal zouden moeten weten.

Om AI bevolkingen te kunnen laten controleren, moet er een technologische verbinding tot stand gebracht worden tussen de mensen en de informatietechnologie-infrastructuur. Dit kan bereikt worden door nanotechnologie in te brengen in de lichamen van de mensen, b.v. via inenting.

De nanobots in het lichaam kunnen informatie zenden en ontvangen via draadloze communicatie: 5G-celtorens & satellieten. Deze technologie is zo ver gevorderd dat het mogelijk is de gedachten van mensen uit te lezen, en gedachten kunstmatig in te voeren. Onnodig te zeggen dat men met alle middelen van het vaccin moet wegblijven.

Nanorobotics. [BitChute]

WEF wil VN-agenda 2030 versnellen

Nergens vindt u meer zwart-wit bewijs dat COVID-19 een al lang bestaande plandemie is, dan op de website van het World Economic Forum (WEF).

  Waarom verbergen wat er gebeurt in de eerste twee weken na de vaccinatie?

Op hun waanzinnig gedetailleerde COVID-19 transformatiekaart kunt u lezen over onderwerpen die niets met een pandemie te maken hebben, zoals 5G, AI en wereldwijd bestuur.

Conclusie

We zijn begonnen met gezichtsmaskers, wat een low level implementatie is die ons leven op dit moment raakt. Ik hoop dat de aangevoerde argumenten voor u voldoende zijn om te begrijpen dat er geen enkele reden is om een masker te dragen, en dat het eigenlijk een glibberig pad is naar meer onzinnige autoritaire maatregelen.

Het artikel schetste verder een beeld op hoog niveau om te illustreren waar deze waanzin vandaan komt. Ik weet dat deze informatie moeilijk is, maar ik weet ook dat wij hier niet uit kunnen komen zonder dat de mensen de waarheid kennen.

Ik acht het van het grootste belang dat wij ons op alle mogelijke manieren verzetten tegen deze oplichterij, dat wij niet gehoorzamen aan deze psychopatenregels. Wij moeten ons verenigen, anders worden wij één voor één afgeplukt. Beboet, gevangengezet of erger.

Een idee dat ik bijvoorbeeld had, was om ons voor een winkel te verzamelen en samen zonder maskers naar binnen te gaan. Ze kunnen één of twee mensen tegenhouden, maar alle anderen overspoelen de winkel, zonder maskers. Neem de gebeurtenis op en deel ze, als u zich daar prettig bij voelt.

Ga niet over tot geweld. Onwetende werknemers en omstanders zouden zich ermee kunnen gaan bemoeien, wat op zijn zachtst gezegd ongemakkelijk is. Uiteindelijk zijn het onze broeders en zusters die gewoon niet beter weten.

Wij kunnen een prachtige wereld scheppen. Het is alleen niet mogelijk wanneer wij de controle weggeven aan de psychopaten in de regering. Ik zal er hier niet over uitweiden, maar het idee van de regering is immoreel en bevordert de slavernij. Hoe gek die bewering ook klinkt, ze is logisch consequent. Bekijk mijn compilatie van Mark Passio als u wilt leren en begrijpen waarom de uitspraak juist is.

Als wij, het volk, ons eenmaal ontdaan hebben van deze parasitaire entiteit, is de hemel werkelijk de limiet. Ik hoop van harte dat wij dit helse plan niet hoeven door te maken voordat wij dat begrijpen. Gezien de technologie die er nu bestaat, denk ik niet dat we daar nog uit kunnen komen als we er eenmaal in zitten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe “zinloze PR-actie” van Zelensky bij Snake Island leidde tot zware verliezen
Volgend artikelGevechten in Azovstal duren voort – Oekraïense nazi’s smeken om evacuatie (video’s, foto’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. https://t.eu1.jwwb.nl/W861150/eOOWmQ7U-WS0R8BlSQWxltzSpCo=/1131×0/filters:quality(95)/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fu%2Fa%2Fw%2Ftemp-vsxsecbolfaualxmckal%2Fpwp6ot%2Fcoronaendekleurrijkesamenleving.jpg
  Dit cartoon staat niet in mijn pas uitgebracht cartoonboekje, te bestellen via onderstaande link, maar gaat over de gewijzigde strategie door de EU wat niet wil zeggen dat het linker deel van de tekening nu van de baan is. Het gaat op de achtergrond nog feller worden, onopvallender dus maar niet minder gevaarlijk.

  https://www.amazon.nl/dp/B09YNDGDFW

 2. Zie desnoods alleen de 5 Kleine clipjes als het lezen te veel is
  U zult schrikken als U die filmpjes ziet
  Wie er allemaal te woord staan en wat ze uitkramen

  Zou wel eens willen uitvogelen of die personen zelf wel zijn ingeënt met dat vergift

  Welk het bloed kan doen stollen in de bloed aderen
  Spike eiwit klontert tot touw
  Maakt van het bloed gewoon touw
  Vervolgens gaat Hartklep begeven
  Immers een klep moet open en dicht kunnen
  En dat gaat dan niet meer
  Dan volgen er operaties
  Krijgt men een kunst Hart aangemeten
  Als men het overleeft
  De Hersenen krijgen een vis net overheen gelegd
  Dat in combinatie met Kunst Hart werken even
  Vervolgens gaan die kapot

  Correspondentie tussen / met het Alomtegenwoordige schepping en God=Duivel=BezetenMens gekend als EgoMens schepping gaat helaas niet

  Daarom het bekende woord Slaaf
  Onderdrukken

  Hoe lang ??
  Tot het lichaam het begeeft

  Alles heeft een begin en dus ook een einde
  Dit zal dus ook aflopen

  Het komt er steeds weer op neer :

  Positief Negatief
  Linksom Rechtsom
  Voor Achter
  Boven Onder/Beneden
  Enzovoorts

  Tegenstrijdigheden

  De keuze is aan de Hersenloze mens over gelaten

  Al de Zaagsels in Correspondentie met het Hart even iets nuttigs kunnen doen

  In het hoofd

  Laat die mens er dan ook naar handelen alstublieft ?

  Welke zijde wilt U dienen ??

  Maak Uw keuze

  Daarom
  Luister altijd heel goed naar Uw *innerlijke*

  Dank U

 3. Vandaar de benaming “0 micron” voor de nieuwste “variant” – uit een 0 micron filter (masker) ontglipt niks. Ze dachten dat ze het voor elkaar hadden met de omicron variant en dat geen mens zou ontglippen aan de gifspuit.

 4. Zojuist weer alle cassières in de supermarkt met onbeschofte slab voor de smoel.

  Vandaag die trut gezegd dat ik geen reet verstond van wat ze achter die muilkorf zei.

  Ik sta op het punt om de volgende in elkaar te rammen.
  Zo pissed off op die smerige schaapskudde. Ze helpen ons naar de klote!!!!!

  • Ik hoor en voel wat je zegt. Hoe is het nu met het Macron verkiezingsbedrog? Wordt daar nog wat aan gedaan, of grazen de schapen gewoon door?

 5. “De drager van het masker verwelkomt de geest van satan.” En dat kon je wel merken bij die masker-dragers: haat en venijn voor iedereen die er geen op deed en haat en venijn voor vax-vrijen. Precies wat Satan zoekt. De meest primitieve emoties in de mens werden gesanctioneerd door het masker en de gifspuit. Zolang er mensen bestaan, bestaat Satan, want die huist in het vlees en bloed, en nergens anders. Hoe dit ongespuis ooit op Aarde ontstond is een groot raadsel… Nog nooit eerder gezien in het Universum dat een diersoort zijn eigen soort vernietigt en opvreet.

 6. Ik zie nog altijd als het grote probleem de stupide schapekudde. De uitrol van Agenda21 gaat gewoon gestaag door, en de schapen vinden alles best. Ze zullen het zelfs verwelkomen als straks de chip er in geduwd wordt. En de haat en venijn die ze met genoegen uit hun hart en ziel storten zodra het ze opgedragen wordt, zal ook weer met hongerende lust opgepeurd worden. We hebben de schapen in actie gezien met de covid en hun venijn, en waarom zouden ze nu anders gaan denken? De globalisten boffen dat ze die grote kudde hebben om hun doel te bereiken. De kudde weet echter niet dat ze na dit doel niet meer nodig zijn. Wat er over blijft aan mensdier, wat is daar het nut van? Dat is me nog niet helemaal duidelijk. Zelf denk ik dat het alleen nog om ruimtevaart gaat, Space, the final frontier, en verder niet veel. Daarna gaat alles gestaag naar de knoppen; overal verval op Aarde, en ook in mens en dier.

 7. Immortal, T gras groeit goed met het mooie weer, dus….ze grazen er vrolijk op los.
  Nog megaveel wefslavenmaskers, nu overal hier de witte 5G kastjes en smartmeteragressie.

  En een stoere motorclub due, net zoals de mobiele verpleegbussen, met de 2 kleurige nazivlaggetjes rondrijden.

  In deze agrarische regio zal zeker niets tegen de verkiezingsuitslag worden gedaan.

  Ik heb een tijdje geleden al vol ongeloof toegekeken hoe hier een vies dreigend corrupt burgemeestertje zichzelf weer heeft benoemd.

  Ook wat ik in Nederland over de Fransen leerde, revolutionair etc klopt niet.
  En het ontwikkelingsniveau (wsl lamgeslagen) ligt hier veel lager dan in Nederland.

  Dusssss…de guillotines blijven op zolder.

  • Nou, klinkt niet best Ab. Haal je doos ‘mens erger je niet’ maar vd zolder… Dat heb je nodig. Mss het beste weg uit EU.

   • Als ik geen dieren had dan was ik allang onbereikbaar met een rugzakje te voet op pad in de hoop ergens in een warm klimaat in de natuur onder te kunnen duiken.

    Nu zorg ik dat het systeem zo min mogelijk aan ons verdient. Van zo weinig als nodig geld verdienen en uitgeven tot de plee doorspoelen met regenwater (i.p.v. betaald leidingwater vol pesticides)

    Soms zou ik willen dat ik vrij was, zonder de zorg voor de dieren. Maar zonder hen ben ik ook liever dood.

    Noodplannen zijn in de maak want nooit ga ik kapotgespoten, totaal gecontroleerd als zombie aan de antidepressiva in een megasmartcity vegeteren. Ook krijgen ze m’n organen niet (jerrycan benzine staat klaar).

    Ik ben verre van levensmoe, maar net als jullie: gaan we hier levend uit komen en HOE???????!?????

   • Beste mensen
    Zullen we met z’n allen naar Frankrijk vluchten ?
    Lekker geen school
    Joeppie de Poeppiiiie
    Geen verplichting op school gebied betekend altijd positief
    Frans talig België is er ook nog
    Daar kan men dan ook nog eens Nederlands spreken
    Geld dat gebied ook als Frankrijk ??
    Ben namelijk een leek op Franse taal gebied

    • Kom maar gezelllig allemaal hier. Dan zullen we de Fransen laten zien hoe je een revolutie laat plaatsvinden. En vast handige personen onder ons die de guillotine kunnen bedienen.
     Als we zelf niks doen…..

     • Nou nou
      Hou echt niet van rellen schoppen hoor ?!
      We pakken het Wild & Groots aan
      Net als de Amerikanen in Oekraïne
      Hi hi 🤭🥱😡

 8. Ik ben een man en zo lelijk als de nacht,voor mij is een mondkapje een zegen.Niet alleen voor mij maar ook voor mijn medemens,mensen raken zo niet getraumatiseerd van mijn lelijke hoofd.Whahahahaha.

  • Ho ho ho hoo
   Niet zo opscheppen gringo 🤠😎
   Er zijn altijd mensen die nog veel lelijker zijn
   😂 💩😈👿🎃🤖👹👺👽
   Haha 🤓

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in