Het leven dat Klaus Schwab ons voorstelt is slavernij. Globalistische corporaties van miljardairs zullen alles bezitten: huizen, fabrieken, boerderijen, auto’s, meubelen, en gewone burgers zullen alles leasen wat zij nodig hebben, mits hun sociale krediet het toelaat, verklaarde de Australische senator Malcolm Roberts vorige week in de Senaat.

“Het plan van De Grote Reset is dat u met niets zult sterven. Wil dit duivelse plan slagen, dan moet het Wereld Economisch Forum van Klaus Schwab de gewone mensen van meer dan hun materiële bezittingen beroven. Senatoren in deze Senaat die de Grote Reset steunen, zijn een bedreiging voor onze privacy, vrijheid en waardigheid. Ja, ze zijn hier in de Senaat,” zei Roberts.

De senator benadrukte dat zijn partij fel gekant is tegen de Grote Reset, de digitale identiteit en de verkoop van landbouwgrond. Hij zei dat zijn partij een uitgebreid plan had opgesteld om de welvaart in Australië te herstellen.

“In de komende maanden zullen wij dat plan uitvoeren. In plaats van partijen die de Grote Reset van Klaus Schwab promoten, met de slogan “U zult niets bezitten en gelukkig zijn”.”

“Wij staan voor een wereld waarin individuen en gemeenschappen voorrang hebben op roofzuchtige miljardairs en hun collaborerende bureaucraten, politici en media,” zei Roberts.

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Een verborgen alliantie van voormalige jonge wereldleiders van het WEF werken samen om de Grote Reset af te dwingen, waaronder Macron, Trudeau, Ardern, & Boris JohnsonVolg Frontnieuws op Telegram

  De Oorlog tegen de Werkelijkheid

Lees meer over:

Vorig artikelNancy Pelosi China invasie: Zoals het gebeurde
Volgend artikelDe oude honden hebben nieuwe trucs nodig
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Fijn dat hij waarheidsbommem laat vallen.
  Maar de vraag is; ontploffen ze ook ?
  Het positieve is het feit dat steeds meer mensen wakker worden.
  Maar zolang de msm aan de knoppen blijft draaien gebeurt er niets.

  • wakker worden ??? ZOT !!! Als de schapen maar kunnen feesten, reizen, enz… dan doe je er mee wat je wil! En het zal te laat zijn eer ze wakker worden!

  • Helaas zie ik in mijn omgeving nog steeds niemand wakker worden en blijven me nog steeds als een wappie zien. Je kan komen met bewijzen, voorbeelden, maar het is niet waar.
   Een vriend wiens vrouw, 2x gevaccineerd en 2x geboosterd, binnen een maand stierf aan een zeer agressieve vorm van kanker, weigert te geloven dat eventueel de prikken de oorzaak zouden kunnen zijn.
   Volgens hem was het de kernenergie. Iedere discussie is zinloos, pas als ze zelf dood zijn zou het eventueel tot ze door kunnen dringen, maar dat is wensdenken.
   Een andere vriend van me verloor zijn vrouw op vakantie, plotseling zomaar dood. Altijd gezond geleefd, gezond eten en veel beweging. Hij begrijpt er niets van en ik laat het maar zo. Toen ik een keer wat over Bill Gates zei ontplofte hij bijna want dat was zo’n goede man. Dus ik bedoel maar, ik ben bang dat het te laat is.

   • Ja, deze reacties ondervinden wij ook! Je kunt praten als Brugman, er wordt niet geluisterd. De overtuiging en mening is onwrikbaar. Het ergste is nog dat de overheid blijkbaar blind is voor de ernstige bijwerkingen van het ‘vaccin’ en verdere prikken promoot. Het lijkt wel of er andere bedoelingen achterzitten …

 2. Wij zullen de elite moeten verwijderen uit onze samenleving rechters en leiders moet gestraft worden voor hun misdaad tegen de grondwet vrijheid en mensheid ook politie en militaire in Hoogen posities moeten hun straf niet ontlopen en zolang wij niet instaat zijn om voor onze rechten op te komen zullen de knoppen altijd in elite stand blijven staan, maar er is wel goed nieuws voor het laf volk jullie zullen gaan kruipen voor het WEF en Rutte regime jullie leven stelt niets maar dan ook niets meer voor jullie vervloeken de dag nog eens dat jullie geboren zijn zwakkelingen .

 3. Ik begrijp deze miljardairs, welke de handen in elkaar hebben geslagen, en daarmee tot globalisten verworden zijn.

  Echter, hebben zij niet het recht om over leven en dood van anderen te beslissen.

  Wie niet productief genoeg geacht wordt, moet eruit.

  En hier spelen ontelbare nuances op de achtergrond, welke door deze miljardairs, genegeerd worden.

  Dan ziet u wat voor een onmenselijk, en slecht systeem dat het is.

  Want eens beste collaborateur, zal u aan de beurt zijn.

  U ZAL gelukkig zijn met niets, want men zal uw leven zo miserabel maken, dat u zich vrij zal voelen wanneer de grote ‘verlosser’ zich representeert.
  (als we het overleven, want dat is nog maar de vraag)

  In het licht van die miserie, zal u uw materialisme met graagte opofferen, als dat betekent dat u dan van de miserie verlost bent.

 4. Tja, goed dat er tegebgeluid is natuurlijk, masr dat hebben wij en meerdere landen ook, tot in Brussel toe.
  Haalt het iets uit? Niets, nul komma nul.
  Daarvoor is echt iets anders nodig.

 5. De beste hoop, wens, is dat binnen het grootste broederschap op aarde namelijk de Vrijmetselarij, er voldoende personen ‘wakker ‘ worden en inzien dat ook hun positie en welvaart en vrijheid afgenomen gaat worden en dat ze op gaan treden om het herstel te bewerkstelligen.
  Alleen van binnenuit kan de kanker des aarde worden verwijderd.

 6. Als wij de landverraders in de overheid standrechtelijk ophangen/afschieten, wordt het stil in Den Haag; VVD, CDA, D^^, GL, DENK en meer hebben geen kamerleden meer…..

 7. Het Watermantijdperk en de opkomst van een Vrouwelijk Christusbewustzijn

  De weg naar voren vind je in je eigen Hart, in je eigen Vrede, Rust en Creativiteit. Vergeet niet dat het je doel op Aarde is om de Nieuwe Aarde te maken. Laat je niet afleiden door andere plannen! Weet wie je bent en waarom je hier bent!

  Het Watermantijdperk: de nieuwe 2.000-jarige cyclus van de Grote Cyclus van 26.000 jaar

  Er bestaat een “Grote Cyclus” van de Reis van de Aarde, door de Tijd en Ruimte. De cyclus heet de “Processie van de Equinoxen”. De hele cyclus duurt ongeveer 26.000 jaar. De Equinoxen zijn twee dagen die ‘markeren’ wanneer de dag en nacht op Aarde even lang duren. Ieder jaar, met de Lente-equinox, komt de Zon op in een specifieke constellatie van de Dierenriem. De naam van dat jaar komt van de band van de constellaties die de cyclische en circulaire reis van de Aarde door Tijd/Ruimte beschrijft. Dit jaar komt de Lente-equinox op in Vissen, maar die cyclus maken jullie nu compleet. Jullie verschuiven nu naar de Waterman-cyclus.

  De Processie loopt ‘achterstevoren’ door de dierenriem, dus de cyclus voor het huidige Tijdperk van Vissen was het Tijdperk van de Ram, en de volgende is dus het Watermantijdperk.

  Het Tijdperk van Vissen begon ongeveer 2.000 jaar geleden. De Avatars of Leidende Energieën waren Yeshua (Jezus) en Maria Magdalena, die op Aarde kwamen als Leraren van de Heilige Eenheid van het Heilige Hart. Hun Missie was het voorbereiden van de Mensheid op de volgende cyclus, het Watermantijdperk. Dit Tijdperk wordt omschreven als een Gouden Eeuw van Vrede en Harmonie, de belichaming van het “Christelijke Bewustzijn” binnen de Grote Cyclus.

  Helaas is de schaduwzijde van Neptuniaanse energie voor manipulatie en leugens. Zo werd het echte verhaal van Yeshua en Maria verborgen en vervormd, door de manipulatie van diegenen die, in meerdere dimensies, de macht wilden over de Aarde en haar Pad.

  Medio juli ’22 wordt advocaat Reiner Fuellmich op alternatief tv-zender AUF1 verzocht om de stand van zaken te geven wat de resultaten van de Corona-Oderzoekscommissie en de daaruit volgende juridische stappen betreft.
  Hij kan nu bewijzen dat de pcr-test “nep” is, dat de hierop baserende maatregelen “nep” zijn en concludeert dat alleen een proces tot gigantische schadevergoeding (bv. door vaccinatie) de door WEF en WHO gemanipuleerde politici kan stoppen. Deze kan uitsluitend in plaatsen worden gevoerd waar de gerechtelijke principes nog werken – in de VS. Europeese rechters confirmeren zich namelijk aan hun regeringen. Fuellmich analyseert het onderdrukkingsapparaat en concludeert dat daar niet meer veel rek inzit en dat deze aan het eind van z’n Latijn is. Een briljant interview met “ons narratief” dat hoop geeft.
  https://hetanderenieuws.nl/dr-reiner-fuellmich-de-misdaden-blootleggen-nederlands-ondertiteld/#comment-11611

  FALL OF CABAL – Exposing A Worldwide Network Of Evil
  https://stopworldcontrol.com/cabal/?inf_contact_key=f5f61f448cfda4d9a7f984df5189c85b09c74070ac2bf3cfa7869e3cfd4ff832

  IS MET DE HELE WERELD KEIHARD “NEE” ZEGGEN!!!!!!!
  Brace for Impact My heart breaks for the farmers all over the world https://youtu.be/09rC3Om8Gzo
  Het eerlijke verhaal | Nederland op zijn kop https://youtu.be/GoBmM_BJfp8

  Stikstof is niet slecht voor de natuur! Door de mens gecreeerde heideveldjes moeten behouden blijven? Ten koste van een gezonde voedselvoorziening? Onafhankelijk van import van voedsel uit het buitenland waar we geen enkele controle hebben over de kwaliteit en zekerheid van levering? https://youtu.be/GoBmM_BJfp8

  NEVER GIVE UP https://youtu.be/gP_x6lgVvZ8
  Het is een kwestie van tijd en dan valt het hele kaartenhuis in elkaar.
  https://rumble.com/vly0xp-waarom-wij-dit-gaan-winnen-met-ernst-wolff-nederlands-ondertiteld.html

 8. Nu kunnen we zien wat er van een wereld terecht komt als we autonoom willen zijn , ons eigen weg willen gaan . Kiezen voor een goddeloze regering . Gevolg ? : dikke duisternis over ons gemanipuleerde Nederland .
  Nu staat er ‘de mens ‘ centraal . Zie de mens !! Vergiftigd ( vaccinaties ) door de andere , rijke mens Arrogant , dom en dwaas , die Schwab met schoothondje : Rutte , die ook zijn ziel aan de duivel heeft verkocht . Deze mensen zullen zich ook moeten verantwoorden voor God . Ze denken misschien , ach ‘dood is dood ‘ maar de Zoon van God overwon de dood dus iedereen blijft leven ! Een eyeopener ? Iederéén blijft leven en zal zich moeten verantwoorden voor God Zelf ! Hij is de Enige die niet liegt èn alles weet. Waar hoor je bij en waar zal je na je dood zijn ? Ook bij Schwab en Rutte , Putin , Kaag etc. òf bij degenen die Jezus trouw bleven . Uiteindelijk heeft Hij door Zijn sterven aan het Kruis de weg naar God vrijgemaakt . Gods Weg is de beste , de beste altijd .

 9. LET WEL OP DAT ZEI OP ANGST PERCEPTIE SPELEN EN WIJ DE HELE WERELD ONS NU MOETEN VERMANNEN ALS EEN FRONT.

  DEZE WERELD IS NIET VAN HEN MAAR VAN ONS ALLEN EN WAREN WIJ DIE HET UITVOERENDE WERK DEDEN WAT ZIJ NU ZELF KAPOT AAN HET MAKEN ZIJN. HOE DOM KAN JE ZIJN!!!!!

  NIEMAND OM GEVRAAGD!!!!! ZIJ HEBBEN GEEN RESPECT VOOR ONS!!!!!!

  Met andere woorden als zei iets verzinnen kunnen wij met zijn allen ook iets verzinnen. De macht ligt momenteel bij het volk = 8 miljard tegen slechts enkelingen als deze zich aandient Shifted Pole Theorie Hapgood 2022 https://youtu.be/OuOsrwJblRY en sluit de cyclus zoals hierboven omschreven af met https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=845 heel veel water.

  In een wereld die van ons allemaal is Taking Care Off en niet SCARE OFF is dieper afdalen in jezelf waar dit gedrag vandaan komt = ego die de meest fragmentarische onzin verzint wat lijdt tot dit Als “ambtenaren” zich beroepen op de positive rechtspraak, erkennen ze in feite hun onmacht door de onwettigheid van positief recht. Het zijn verzonnen regels gebaseerd op het angstgelovige deel van onze perceptie.

  We zijn al vrij en doen zij ons geloven dat het niet zo is en gebaseerd op Terra Nullius. Romeinse Rechtssysteem (049 BC) 2000 jaar oud https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=364

  De doodzonde van dienstdoende ambtenaren is het tegen alle wetten en regels in vastklampen aan de macht die zij onwettig uitoefenen over de mensheid. https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/06/20/de-144-waarheden-een-dagvaarding-voor-de-valse-elite/ Lawyers & experts reveal evidence
  https://stopworldcontrol.com/jury/

  Kortom = alles verzonnen ten gunste van henzelf en is het nu aan ons om hier verandering in aan te brengen ten gunste van onszelf is vanaf heden de opdracht en niet uit het veld laten duwen.

  Do You Hear the People Sing?
  https://youtu.be/1q82twrdr0U is waar het om gaat. We mogen ons dit nooit af laten pakken…….want we waren al vrij maar nu gaan we voor het Eggie…..

 10. Het wordt elders ook opgemerkt…The WEF Wants You to SURRENDER Your Car….
  https://youtu.be/jn7zTYoTYiw

  En als onze overheden met de Russische bootjes gaan spelen en sancties gaat opleggen en bankrekeningen wereldwijd blokkeren vraag je er wel om…..

  Bezos’ New SuperYacht Flees in Darkness https://youtu.be/GvdSkhfdcH0

  Arrested/Seized by Dutch Government! https://youtu.be/aFcCCP2ucMw
  Fourteen yachts were seized by Dutch authorities, the Netherlands’ government on Wednesday. Twelve of the yachts were still under construction, while two are undergoing maintenance, a minister said.
  The vessels can’t be delivered, transferred or exported under sanctions, he added.

 11. Dat de kerkvaders dit ten gunste van zichzelf weglieten wil niet zeggen dat het er niet is.
  Destijds spraken maar weinig mensen latijn en voorbehouden aan de elite die er nu nog steeds zijn en komt hier uit voort. Dom houden was het credo want wordt vooral niet slimmer dan zij want dan zijn ze de macht kwijt is wat nu nog steeds speelt na 2 eeuwen. Echter is de balans aan het omdraaien door de pole shift en draaien we van yang ego mannelijk gedreven naar Yin vrouwelijk om de balans te herstellen is ascension in nature en door niemand te stoppen als 8 planeten staan uitgelijnd en zon en maan dichter bij de aarde staan.
  Shifted Pole Theorie Hapgood 2022 https://youtu.be/OuOsrwJblRY
  Knap iemand die meent hier invloed op uit te kunnen oefenen……..klimaat crises….ja, omdat we zelf dingen optuigen die de natuur verstoord en menen hier iets voor te verzinnen. Een logisch gevolg van ons eigen doen hierin…

  Het aantal zielen, beperkt of onbeperkt?

  In het Nu van Alles is een voortdurend veranderingsproces gaande. De hoeveelheid manieren waarop het ‘individualisatieproces‘ – het reïncarneren van zielen – verandert, is niet constant te noemen en verandert daarom altijd, en blijft toch constant. Je kan dus niet spreken over een constante aantallen op aards niveau. Het is een variabel gegeven, dat aangeeft dat het aantal oneindig is. Maar op elk bepaald ‘punt’ blijkt het een eindig aantal te zijn.

  Er zijn ‘nieuwe zielen’, in die zin dat zij zichzelf – nadat ze het Ultieme Bewustzijn hadden bereikt en waren herenigd met de Ultieme werkelijkheid – |Al-Wat-Is| -, weer hebben besloten alles te ‘vergeten’ en ‘opnieuw te beginnen’; ze hebben besloten naar een andere plek op het kosmische rad te gaan. En sommigen hebben ervoor gekozen weer ‘jonge zielen’ te zijn. Maar toch maken alle zielen deel uit van die eerste Lichting, want zij worden geschapen (zijn geschapen, zullen worden geschapen) in het enige moment van NU. Dus is het aantal eindig en oneindig, veranderlijk en constant, afhankelijk van hoe je ertegenaan kijkt.
  https://www.nieuwetijdskind.com/hoe-zijn-zielen-ontstaan/

  In a world where We are all ancestors for decades https://youtu.be/uos5sEr-vXs

  Breaking Free from Programming https://youtu.be/bqqx20IXxxM

  About the Sanskrit language https://youtu.be/AgGhjLIzaN0

 12. Smerige Nederlanders jullie gaan lekker kapot door de giftspuit en dat is ook maar goed en als jullie daar niet aan kapot gaan zal het aan honger en kou zijn op geruimd staat netjes zo mijn moeder zeggen als een volk geen toe gevoegde waarde meer heeft kan je er beter afscheid van nemen anders vreten zij maar mee van ons geld en dat zelfde geld ook voor het tuig dat NL binnen komt.

 13. Ik vraag me soms wel eens af, voor wie strijden we eigenlijk. Het boeit die schapen werkelijk geen rotmoer. Ze hebben ’teveel aan mijn hoofd om dit soort dingen te lezen’ en ‘ik heb het te druk met van alles’ en ze maken zich nergens zorgen over. Waarom zou ik me kapot strijden voor die debiele en egoistische massa die straks weer naar de giftrog rent om nog meer prikjes te halen (zo lekker beschermend).

  Laat mij met rust, of geef me een andere Aarde die niet bevuild is met jullie globalistische smeerlapperij. En anders zouden alle ‘wakkere’ medemensen bij elkaar moeten komen om hun eigen ruimte en orde op te eisen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in