De wereldwijde vernietiging van de voedsel- en energie-infrastructuur gaat met de dag sneller. Het doel is op dit ogenblik nogal duidelijk: de menselijke beschaving vernietigen en zoveel mogelijk mensen laten verhongeren, met alle middelen die nodig zijn, schrijft Mike Adams.

Zij die nog niet beseffen dat dit gebeurt, zullen erdoor vernietigd worden.

Enkele van de verbijsterende hoogtepunten van dit opzettelijke ontvolkingsprogramma komen aan bod in de podcast van vandaag:

 • De grootste kunstmestfabrikant van West-Europa, CF Industries, heeft aangekondigd zijn Britse fabriek (in Chester) te sluiten en de administratieve activiteiten naar de VS te verplaatsen, naar aanleiding van de “groene” oorlog van West-Europa tegen aardgas (dat nodig is om kunstmest op basis van stikstof te fabriceren). (CFindustries.com)
 • Na luchtvaartmaatschappijen opdracht te hebben gegeven hun eigen piloten massaal te vermoorden door middel van gedwongen mRNA-vaccins, dreigt de federale regering nu “maatregelen” te nemen tegen luchtvaartmaatschappijen omdat ze niet genoeg piloten hebben. (The Epoch Times)
 • Op een soortgelijke manier vertelt het Biden-regime de olie- en gasproducenten dat ze over 5 tot 10 jaar allemaal zullen worden stilgelegd, maar dat ze nu maar moeten opschieten en meer brandstof moeten gaan produceren – en daar geen winst op mogen maken – omdat de Democraten de mid-term verkiezingen niet willen verliezen doordat de mensen ontevreden zijn over de stijgende gasprijzen. (CNBC.com)
 • Een pijp onder te hoge druk veroorzaakte een enorme explosie in een van de grootste Liquefied Natural Gas (LNG) hubs in Amerika, die 70% van zijn export naar Europa stuurt. (EEnews.net) Deze explosie lijkt griezelig veel op wat in 2019 een enorme explosie veroorzaakte in de raffinaderij van Philadelphia Energy Solutions, waardoor die brandstofraffinaderij definitief werd stilgelegd. (CNBC.com)
 • Nu wordt de Freeport LNG-fabriek voor de rest van het jaar stilgelegd, waardoor ongeveer 20% van de LNG-voorziening in Noord-Amerika offline gaat. (EnergyNow.com)
 • Oliehatende, anti-mensheid milieugroepen klagen de regering Biden aan om te proberen 3500 olie- en gasboorvergunningen te blokkeren, om zo alle industrie en infrastructuur volledig te laten instorten, wat zal leiden tot massale hongersnood en totale ineenstorting van de samenleving. (CNBC.com)
 • In de staat Washington waarschuwt de pro-vax, pro-masker, pro-abortus gouverneur Jay Inslee zijn burgers nu openlijk om zich voor te bereiden op een zomer van “blackouts, vernietiging en dood”, terwijl hij vier hydro-elektrische dammen wil sluiten, waardoor de staat 8% van zijn huidige elektriciteitsvoorziening zal kwijtraken. (ThePostMillennial.com)
 • Net nu u dacht dat u “groen” kon worden en van olie kon afstappen, staat de EU op het punt lithium tot “giftige stof” te verklaren, wat een verwoestende uitwerking zou hebben op de winning, het vervoer en de fabricage van lithiumbatterijen die een groot deel van de groene economie aandrijven. Zonder lithium is er geen “groene” infrastructuur. (OilPrice.com)
 • Intussen heeft de spoorwegmaatschappij Union Pacific opdracht gegeven geen dieselbrandstof en DEF meer te vervoeren die nodig is voor moderne dieselmotoren, waardoor er brandstofstoringen zijn bij Flying J vrachtwagenstops aan de hele oostkust, ook in Florida. (NeedToKnow.news)
  De Grote (Destructieve) Reset van het Kapitalisme

Naast dit alles hebben wij over de hele VS wijdverspreide sabotage (brandstichting) van voedselfaciliteiten, gecombineerd met het onwettige regime van Biden dat alles in het werk blijft stellen om pijpleidingen, raffinaderijen en olie-exploratie te sluiten, wat leidt tot een ineenstorting van de beschikbaarheid van binnenlandse olie.

Daarom rijzen de benzineprijzen natuurlijk de pan uit, met als gevolg hogere prijzen voor levensmiddelen, vervoer en consumptiegoederen.

Het komt allemaal neer op de gecontroleerde afbraak van de voedsel- en brandstofinfrastructuur, met het doel om wereldwijd hongersnood, armoede, chaos en dood te veroorzaken. (En vergeet niet dat degenen die zo goedgelovig waren om de experimentele mRNA “vaccin”-injecties te nemen, nu in recordaantallen sterven aan stolsels, hartaanvallen en Sudden Adult Death Syndrome).

U kijkt naar een wereldwijde oorlog die in real time tegen de mensheid wordt gevoerd, en alleen zij die zich voorbereiden, zullen overleven. Misschien is 95% van de bevolking zich van dit alles helemaal niet bewust, en daarom heb ik een korte podcast geplaatst om ons eraan te herinneren dat het te laat is om de onwetende massa nog te “red-pillen”:

Wij verwachten dat de verliezen in de wereld vóór 2030 in de miljarden mensen zullen lopen, precies zoals de globalisten openlijk hebben opgeschept om te bereiken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Ierse dokter onthult ‘Great Reset’ agenda achter Covid-hoax in indrukwekkende videoVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZe worden wakker – Duitse televisie: “Rusland heeft deze oorlog gewonnen”
Volgend artikelSlag om  Mariupol: Nieuwe video van gevechten om de cruciale stad
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. Terwijl ik dit lees luister ik naar de nieuwe video van Geert van den boschhe.
  Iets in mij zegt dat het belangrijk is, omdat hij vanaf juli het begin van de komende tsunami griep verwacht.
  Heb ene groententuin aangelegd en heb aardappelen , bonen, pompoen , to aten , veel kruiden , sla courgette en een grote diepvries.
  Heb weckpotten , brood kan je nl bakken in een weckpot en 6 maanden tot een jaar bewaren in de pot.
  Ik blijf leren over zelfvoorzienend zijn.
  Granen ingeslagen , dierenvoeder voor 3 jaar.
  Allee ik ga weer verder met de video van Geert.
  Ps, Heb medicijnen voor paar jaar zoals paracetamol broomhexine n acetyl, D, C, b12, ivermectine….ook voor de huisdieren😉
  Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
  Beter teveel en desnoods weggooien dan omkomen van de honger…

  • Beste Greet,
   Vergeet je geen water in te slaan ?
   Heb zelf de kelder redelijk vol staan met bikken groente, fruit, vlees etc een aggregaat om stroom op te wekken. Kolen om te koken. Schuur vol liggen met brandhout voor de kachel. En ga zo maar door. Mocht er geen hongersnood komen zullen wij maanden soep en knakworsten moeten eten.
   En Rommel, nog bedankt . . .

   • Waar draait dat aggregaat op? Lucht?
    Vergeet niet dat mensen met honger monsters worden. Ik bedoel jij hebt eten en wij komen het halen. Bedankt he.
    Groententuin, ook handig voor anderen uit de buurt.

   • Eenvoudige oplossing: Eet de daders; Te beginnen met WEFfers zoals Kaag, Rutte, Bloemschoen, etc. Als voordeel is er dat die niet zijn geprikt… 🙂

  • En nu maar hopen dat je thuis bent als er een aardbeving plaatsvindt die de wereld in diverse delen zal verdelen…..en ook hopen dat er geen gaslek plaatsvindt waardoor je hele hebben en houden verliest…of dat er mensen de tuinen gaan plunderen…. anders heb je helemaal niets aan alle voorzorgsmaatregelen…

  • U snapt t!
   Ook ik ben voorbereid, maar weet dondersgoed dat ik hier weg moet zodra de SHTF…
   En ook daar ben ik op voorbereid.

   Beste mensen, denk na over alle scenario’s!
   Thuis kunnen blijven met al je opgepotte voedsel etc.. is zeer waarschijnlijk GEEN optie….
   Nuja, tis wel een optie, maar ik zou niet graag ik in de schoenen willen staan van degenen die denken dat dat wel gaat lukken.

   Just my 2cents…

   • Beste ikbuignooit,
    Wij ( mijn gezin en andere familieleden hebben ons ook voorbereid op eventuele rellen en overvallen. Daarbij ook de optie om alsnog te kunnen vluchten.

     • Dan gaan we shiften draaien. Het zijn oorlogssituaties die dan komen en daar zijn wij toch wel redelijk op voorbereid. Ik verdedig mijn familie met hand en tand.

      • Beste Marcel,

       U snapt t!
       En ik ben blij dat u ook een strategie heeft en zelfs met uw familie!
       Ik wens u alle wijsheid, kracht en geluk om eea te doorstaan.

       Ik sta er alleen voor met 1 echte vriend.
       Maar die moet ik wel zien te bereiken zodra de SHTF….

       Mijn familie is een verzameling van extreem slimme mensen, maar helaas zijn ze toch naïef en uitremate dom.
       Ik had dit graag (bijzonder graag!) anders zien, maar de feiten liggen nu eenmaal zo.
       Trekken aan een dood paard heeft geen zin: ik moet zelf verder…

       Wat een wereld, wat een freak-show…

 2. Minder aanbod van voedsel en energie wordt natuurlijk wel deels gecompenseerd door vraaguitval als het aantal vaccindoden inderdaad zou exploderen. Dat tempert de gecreerde schaarste dus enigzins…

 3. je kunt alles wel inslaan, maar er zit een grote maar in. En dat is: Laat het niet in je buurt weten, dan jij een behoorlijke voedselvoorraad hebt aangelegd e.d., spreek er met niemand over. Want zodra het puntje bij het paaltje komt en er breekt chaos uit in het land vanwege te kort aan voedsel. Dan weten ze je te vinden. Zelfs je buren mogen het niet weten (hoe aardig en behulpzaam ze nu ook zijn). Want het wordt altijd door gekletst. Als het zo ver is, dan zijn de buren in staat om jou je hersenen in te slaan, als jij niet voldoende voedsel aan hen wil afstaan of aan andere, want zij moeten ook eten om te overleven. Het recht van de sterkste geldt dan. Zo zal je ook je deuren en ramen onopvallend moeten verstevigen, om ongewenste personen buiten te houden. Doe het te opvallend dan weten de andere dat er iets te halen valt. Een aggregaat is leuk, maar maakt te veel lawaai, wat weer kapers op de kust aantrekt. Een losse zonnepaneel of op het dak is minder opvallend. Daar je ook als het buiten donker is, je geen licht naar buiten moet schijnen, dus de gordijnen dicht houden. Want dat lokt ook kapers op de kust aan. Dus als je voedsel voorraden aanlegt zorg ook voor voldoende ruilmiddelen, want geld is dan niets waard en goud/zilver is bijna niets meer waard. In de hongerwinter van 1944 was een gouden ring net zo veel waard als een 1 appel. Zorg er ook voor dat je wapens hebt, al is het voor je eigen zelfverdediging. Want als er een hongersnood heerst in een land, dan is het letterlijk een hel op de aarde. Dat kunnen we nu niet voorstellen wat dat is en inhoudt.

  • Straks verplichtvin de smartcity of heropvoedingskamp.

   Als de mens had willen overleven dan had die als 2,5 jaar strijd tegen de saranusche sekte gevoerd.

   Vechten (verzet niet meewerken) of einde oefening.
   De mens vindt het wel prima.

   Zonde om nog ergens energie in te steken

   • Goeie Ab
    De mens vindt het wel prima. Dat zeker
    alleen er zijn ook mensen bij die wel willen ze zijn alleen
    bang dat ze alles worden afgepakt.Uitkering huurhuis beslaglegging kinderen
    hun hele legacy etc.Ze worden dus onderdrukt met regeltjes vanwege hun afhankelijkheid.Zij worden hier dus mee bedreigt.
    Dus deze mensen willen misschien wel maar nemen dan een enorm
    risico.Kijk naar de vele demonstraties die leuk beginnen en dan weer
    langzaam uitsterft.als het niet gehackt word door linkse… etc, dan staan ze met hun gezichten mooi op de camera en hopla agenten aan de deur.Gaat u even mee? Tja meervoudige dictatuur he!

    • Waar hebt u het nou over joh met uw “uitkering, huurhuis beslaglegging kinderen en afhankelijkheid”…

     Er zijn mensen die afhankelijk zijn omdat ze in een relatie zitten waar ze niet gelukkig zijn! Afhankelijk; emotioneel, fysiek…mentaal…financieel… gezamenlijk een koopwoning op 2 salarissen etc.

     Mensen met een huurwoning zijn dezen dagen het beste af (c.q. géén hypotheek schuld of andere onvoorziene vastgoed uitgaven).

     Kijk eerder naar mensen die maar kinderen blijven nemen en daar een hoop geld aan kwijt zijn.. Ziekenhuiskosten die onbetaalbaar zijn door prompt onvoorziene medische uitgaven etc.

     Beetje ruimdenkend blijven hé….

     Er is wel veel meer dan mensen met een uitkering in deze wereld die het moeilijk hebben/ gaan krijgen…..

     Ik ken zelfs iemand die een dikke erfenis heeft en weigert nog verder te werken… vangt elke maand bijstand (!!) op en woont in een huurwoning sinds de jaren ’80… de beste man is nog geen 50 jaar (!!!) oud.
     Mensen die zichzelf hebben (kunnen) laten afkeuren medisch en er een dagelijks uitje van maken om de uitkering weg te drinken..

     Maar ook mensen die behoorlijk goede slarissen hebben genoten en door re-organisatie hun baan verliezen….

     Kortom;
     Er is een heel scala aan smaakjes te vinden onder de mensheid..

     Te beginnen bij >>>emotioneel + financieel niet voldaan zijn/ afhankelijk van zijn van een ander <<< de rest komt hierna vanzelf wel…

 4. Mijn tip zou zijn om aan scenario planning te gaan doen. Veel mensen hier hebben een (1) plan. Begrijp me niet verkeerd want dat is zoveel beter dan geen plan dat de meeste mensen hebben.

  Bijvoorbeeld, ik woon in Rotterdam. Een beperkt en kort overzicht van scenario’s;
  Scenario A) Oorlog NAVO en Rusland breekt uit. Zo snel mogelijk Rotterdam uit, richting Zuid Oosten (want Antwerpen zal ook het doelwit worden) en dan naar het zuiden en hopen dat je de Balkan, Marokko oid haalt wat niet NAVO is. Weet wat je meeneemt. Je voedselvoorraad zal m niet worden waarschijnlijk.

  Scenario B) Een financiele crash. Je weet dat er dan bail ins gedaan gaan worden. Asap alles wat je kan van je rekening halen. Verkas naar het platteland met alles wat je mee kan nemen. Observeer wat er gebeurt en als je het niet vertrouwd, begin met bijvoorbeeld een aanvraag voor tijdelijk onderkomen in Mexico. Als je kan bewijzen dat je $35k hebt kan je daar wonen zonder staatsburger rechten) Als je onder een x bedrag komt wordt je verzocht weer te verkassen

  Scenario C) Hongersnood. Als het goed is heb je al goede banden met een (paar) lokale boer(en). Die hongerige buren, familie etc. Koppel ze aan een boer en laat ze daar werken. Geef ze alleen wat ze echt nodig hebben. Ze zullen je aanbidden en beschermen.

  Scenario D) Energie ciris.

  Etc. Uiteraard moet je elk scenario verder uitwerken en helaas ook delen tot op zekere hoogte. We blijven sociale wezens en alleen stellen we niet veel voor. Maar als je de diverse scenario’s uitdenkt en ervoor plant bent je op meer zaken voorbereid dan 1 generiek plan.

  Allicht dat dit helpt.

  Groeten,
  Hugo

  • Hugo!

   Zuid Holland in the house…. yes… vanaf Overschie hier ook even een reactie..

   Scenario’s uitwerken is nummer 1!

   Super goed advies…

   Wat ik ook een hele belangrijke vindt;
   Scenario x : Schuldeisers komen de schuld bij je inlossen (kan betalen in natura zijn of dus als slaaf voor ze te moeten werken); oplossing: ZSM binnen nu en ELKE DAG dat je kan, schulden aflossen!!

   Ook dan ben je veilig in andere landen.

   Tenzij er een Internet crash ontstaat en ALLE financiële gegevens van mensen verloren gaan….maar dan kan je dus ook geen vliegtuig meer in..

   Beste lijkt bijna wel : NU as we speak alle spullen verkopen en enkeltje boeken naar .. jazeker Mexico bijv.!
   Ik ken wat mensen die daar lekker aan het vertoeven zijn. Paradijselijke sferen….

   Hoe dan ook; beter niets hebben en van weinig kunnen leven want dat betekent een grotere kans op over leven.. survival of the fittest.

   Maar om nou alvast een backpack klaar te hebben staan met van alles erin zodat ik elk moment kan vluchten, vind k ook weer zo wat.. wat als je niet thuis kunt komen.. staan al je belangrijke spullen daar.

   OF.. elke dag met een back pack uit voorzorg rondlopen 🙂 !!!

   Hoe dan ook.. we moeten alle mogelijke tokeomst scenario’s op ons laten afkomen want voorbereiden, ik weet niet of we dat überhaupt (mentaal alleen al) kunnen…. lees: verkeren in shock etc..

   In het moment leven …. in plaats van proberen zoveel mogelijk vrienden te maken met mensen, die allicht niet eens te vertrouwen zijn!

   Ik denk dat het ook belangrijk is niet bang te zijn dood te gaan…
   Hopelijk met zo weinig mogelijk pijn(!!!) maar bang zijn helpt niet…

   Ik ken iemand die gevlucht is naar een land (prachtig land overigens) maar daar heeft een Hurricane plaatsgevonden.. huisje weg… stond met vrouw en kind letterlijk buiten op straat… en bij een vliegveld met helikopter naar omliggend eiland verhuisd.. moest weer alles opnieuw opbouwen vanaf daar… en heeft nog schulden lopen… had die niet afbetaald.. dacht dat als hij 5 jaar buiten NL was, deze werden kwijtgescholden… (DUO) maar… dit alles gebeurde binnen 2 jaar… hij is terug bij af..

   Kortom; ALS je erge dingen gaan overkomen, kun je beter in een vertrouwde omgeving zijn lijkt mij.

   Mijn motto is wel; we gaan met zijn allen of we gaan niet!

   Dus dat het leven in 1 keer voor iedereen over is OF we gaan nog mooie jaren tegemoet en er gebeurt een wonder die ervoor zorgt dat een grote schoonmaak van de “Duistere krachten” wordt uitgevoerd..

   En we leefden nog lang en gelukkig..!

   • Hoi Lee1990,

    Leuk weer eens digitaal van gedachten te wisselen (smile).

    Eens met je advies om schuldvrij te zijn. Uiteraard is financien een onmisbaar onderdeel van elk scenario! Echter, schuldvrij in no time is niet voor iedereen weggelegt. Bijvoorbeeld als een hypotheek hebt en nog 20 jaar aflossen in het vooruitzicht hebt. Die kan je gewoon niet in no time aflossen. Dan kan het handig zijn om wat fysiek edelmetaal aan te schaffen voor een (1) of meerdere scenario’s. Om maar wat te noemen.

    Een internet crash zal overigens niet leiden tot het ”wissen” van alle financiele gegevens van iedereen. Als ze dat zeggen weet je dat dat een broodje aap verhaal is.

    Het Mexico verhaal is trouwens absurd. Je kan zonder problemen naar Mexico maar zonder injectie kom je NL niet meer in. Dus idd, zal een enkeltje worden.

    Ik ben het niet eens met je stelling over niets hebben en dat dat beter is. Kom maar naar me toe in het geval van stront aan de knikker. Jij hebt niets en ik heb wat ik heb. Je kan me vragen of ik iets wil delen. Ik heb de optie om ja of nee te zeggen. Als ik nee zeg en jij denkt dat dan te kunnen nemen…… Met de dingen die ik heb zal je dat 99.9% zeker niet lukken.

    Eens met je rugzak opmerking. In ieder geval nu. Kijk, als het al dagen of weken erg instabiel is ga ik dat wel doen. Nu zie ik daar geen enkele noodzaak toe. Wel heb ik het thuis komen risico een poos geleden verkleint. Nassim Taleb heeft een boek geschreven genaamd ”anti fragile” (oftewel robuust) kan je online gratis vinden. Heeft mij er tot aangezet om dat in het dagelijkse leven toe te passen.

    Ook eens over het mentale vlak. Ik zou mensen aanraden zich daarop voor te bereiden. Een goede optie om dat te doen is lid worden van de BHV (Bedrijfs Hulp Verlening). Ik meerdere oefeningen meegemaakt waar acteurs werden ingezet als slachtoffer en die dat heel goed spelen. Ook heb ik een keer een potentiele hartaanval meegemaakt en ik was de enige BHV’er in het pand. Daar leer je heel veel van op mentaal/emotioneel nivo. Het helpt ook als je een baan hebt waar als alles mis gaat er heel grote druk op je wordt gelegd. In mijn geval, als de applicatie down gaat kost dat iets meer dan 30k per uur in verloren arbeidskosten.

    Als je al die mgelijkheden niet hebt. Er rationeel over nadenken helpt al. Ik weet bijvoorbeeld dat jij een heel hygienisch persoon bent. Als de pleuris uitbreekt zal je vroeger of later moeten dealen met onhygienische ellende. Je kan je er beter nu mentaa0/emotioneel op voorbereiden dan er dan mee te moeten dealen.

    In het moment leven is soms natuurlijk top en geweldig. Mijn ervaring is echter dat als je met je omgeving praat en denkt over de lange(re) termijn je het koren van het kaf kan scheiden qua vrienden. Dat is mij in deze covid waanzin periode wel duidelijk geworden. Ik heb vrienden verloren maar ook nieuwe erbij gekregen. Juist degenen waar ik het met hen over mogelijke ellende heb gesproken. Het gaat om de juiste vrienden. Niet de meeste vrienden.

    Dood ben ik niet bang voor. Ook al doet het pijn. Hoort erbij. Ja ik weet waar ik over spreek, ahem tik (smile). Heb extreme pijn ervaren. Ik kreeg er een ”out of body experience” van en heb 2 jaar mogen revalideren. Heel bijzonder was dat, jezelf zien schreeuwen van de pijn en toch niets voelen.

    Qua die kennis van jou moet ik zeggen…. karma is a bitch. Als je een schuld aangaat moet je die ook terug betalen want anders moet iemand anders dat betalen. Jouw schuld afwentelen op iemand(en) anders vind ik moreel niet te verantwoorden.

    Mijn motto is wat anders. Mijn leven is mijn verantwoordelijkheid. Ik maak keuzes en de gevolgen zijn voor mij. Zowel positief als negatief. Keuzes van anderen die mijn leven flink kunnen beinvloeden (zoals Rutte zijn oorlogsverklaring aan Rusland) heb ik een hekel aan. Als een deel van de bevolking, bijvoorbeeld via injecties, besluit Russisch roulette te spelen, prima. Val mij er daarna niet mee lastig als je bijwerkingen hebt. Ik wens iedereen het beste toe, begrijp me niet verkeerd. Maar iemand met injectie schade die ik niet ken ga ik echt niet helpen. Zoek het maar zelf uit met de omgeving die om je geeft. Als die er niet is voor die persoon, jammer dan.

    Tot slot, de ”duistere krachten” die je noemt groeien alleen maar omdat de populatie die financiert en het allemaal prima vind zolang hun aandelen, obligaties, huizen etc in prijs stijgen (let op, niet waarde). Het zal ze een rotzorg zijn wat de consequenties zijn. Daarom concludeer ik dat de meute het over zichzelf heeft afgeroepen. Let wel, de meute, niet iedereen.

    Om af te sluiten, mijn motto. Red jezelf en als je dat goed doet kan je geliefden, familie, vrienden ed redden. Zo niet bent je potentieel heel erg de sjaak.

    Groeten,
    Hugo

  • Naar Mexico wordt een eind roeirn als je de doodsspuit niet wilt om er te komen.

   Bevriezen, vluchten of vechten.
   Gezien het wereldwijde karakter vluchten valt af.

   • Hoi Ab,

    Je kan Mexico in zonder spuit. Enige wat ze doen is je lichaamstempratuur meten als je het land inkomt.

    NL neemt je echter niet terug zonder injectie. Dus enkeltje zoals lee1990 al stelde….. Ik heb nog niet onderzocht (want geen noodzaak en alles zo vaak veranderd) of je zonder injectie vanuit Mexico naar zeg Portugal kan vliegen want als je vanuit Portugal vliegt wel zonder injectie naar NL kan komen….

    Groeten,
    Hugo

 5. Een grotere verplaatsbare carevan kopen, 6m.. en verstoppen in een oude loods, schuur of verlaten bosje..
  paar zonnepanelen bovenop of apart zetten, eventueel nog een kleine verticale windmolen dat werkt met een off grid stoom inverter bv 24v naar 230v 3kw met LiFePO4 batterij cellen.

  Bij een seventuele stroompanne.. kan je daar even vertoeven.. zonder je dan financieel vastzit aan een hypotheek.

  Voor voedsel: een hydroponics systeem kopen of maken.. plaatst dit in een wiet tent met led verlichting, verstop dit ook ergens.

  Voor beveiliging kan je online een replica in metaal co2 of luchtbuks pistool kopen ter beveiliging.

  • Pieter, ik heb niet zo’n veilig gevoel bij uw plan van aanpak..

   Ik bedoel; verstoppen in een oude loods… schuur of verlaten bosje….
   Dat zijn wel dé plekken voor criminele misdaden!
   Het is jezelf een target maken zeg maar.

   Kunnen we met zijn allen niet gewoon beter in stabiel gebouwde boomhutten gaan wonen?
   En vanaf boven iedereen neerknallen die naar boven wil klimmen…
   Als het regent, is douchen via de bladeren zó mogelijk.

   En met folie warmte ontwerpen (alles sealen als het ware).

   Dus misschien toch investeren in hout.. veel hout… en alvast een boom toe-eigenen.. misschien wel kopen via een instantie…

   Ik denk dat we meer richting die kant moeten denken dan vertoeven in een metalen blik op een verlaten plek…..

  • Hoi Pieter en Lee1990,

   In een total collapse scenario zou ik me met een groep verschransen in een stad een paar weken nadat de meute uit de stad is vertrokken. Ingraven in een flatgebouw met een zo groot mogelijk dakterras. Daar kan je dan veilig groentes ed verbouwen en snel ook dieren houden die je vangt. Bijvoorbeeld eend. De toegang is heel eenvoudig te beveiligen. Je hebt overzicht over de situatie om je heen. Veel mogelijkheden om achtergelaten dingen jezelf toe te eigenen.

   Groeten,
   Hugo

 6. Randstad bewoners zijn gewoon de lul…de eerste rellen en anarchie komt daar vandaan….hoezo? , hoeveel procent van jullie inwoners aldaar kan fatsoenlijk nederlands?….hoeveel procent aldaar heeft enige kennis van de nederlandse cultuur/gewoontes en gebruiken?
  Dus lul lekker op daar…jullie hebben het daar gewoon zover laten komen zonder in opstand te komen dus deal met de gevolgen….graag hier op het Drentse platteland niet meer langskomen met kinderwagen of zeepkar om vreten. te schooien.

 7. Biden wil een paar trillioen ton bio-ethanol maken; dat kost 1,5 maal zoveel mais. Wat nou voedseltekort?

  Dan: de Russen krijgen de schuld van voedseltekort in (noord) Afrika.
  Pure onzin.
  Oorzaak: In Rhodesie was een super graanproductie; door blanken. Was de graanschuur van Afrika; plus verdere export. Rhodesie: rijk.
  Toen kwamen de negers erachter dat zij de productie middelen wilden hebben.
  Blanken werden vermoord, verkracht, gemarteld, verjaagd; net als in Zuid afrika.

  Een jaar later: niet eens genoeg graan voor eigen bevolking.
  Honger, armoede.
  Eigen schuld. Karma is een bitch.

  75 jaar ontwikkelingshulp heeft NIETS opgeleverd.
  Laat de natuur haar werk doen.
  Paar honderd millioen minder maakt nauwelijks verschil.

  Ratten: als je op 1 jan begint met een mannetje en een vrouwtje, en corrigeert voor ziekte en voortijdige dood, heb je 31 dec 600 ratten

  Gemiddelde afrikaans vrouw krijgt 6 koters.
  Werken?? School?? Geen tijd voor.

 8. Dan: voor de islamitsche landen is er geen toekomst.
  Bij de landen met olie: het geld blijft bij een paar. Er is daar verder geen productie.
  Laat de islamitische landen maar gaan bedelen bij de rijke olielanden.

  Er zijn ongeveer 130 oorlogjes aan de gang.
  98% is islam gerelateerd
  92% is tussen moslims.
  Lever (gratis) wapens aan beide kanten…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in