© Raimond Spekking / Wikimedia (CC BY-SA 4.0)

Het World Economic Forum (WEF) eist dat regeringen strenge nieuwe wetten invoeren om vlees en zuivelproducten uit de voedselvoorziening van het grote publiek te bannen en te vervangen door insecten.

Het WEF heeft regeringen over de hele wereld opgedragen om nepvlees en proteïnen op basis van insecten aan de massa op te dringen in een gecoördineerde poging om “gedragsverandering bij de consument” te stimuleren, schrijft Hunter Fielding.

In een witboek getiteld “Creating a Vibrant Food Innovation Ecosystem: How Israel Is Advancing Alternative Proteins Across Sectors” beweren de auteurs dat de ontwikkeling van alternatieve proteïnes een wereldwijde inspanning vereist van overheden en bedrijven die samenwerken om menselijk gedrag te manipuleren.

“Er is leiderschap van de overheid nodig om alternatieve proteïnen te ontwikkelen en te promoten en om een van de grootste wereldwijde uitdagingen van dit tijdperk aan te pakken.” – World Economic Forum, Creating a Vibrant Food Innovation Ecosystem, 22 mei 2024

Volgens het rapport zal het bereiken van universeel toegankelijke proteïne meerdere overgangstrajecten vereisen:

 1. Versnellen van proteïne diversificatie
 2. Duurzame productiesystemen bevorderen
 3. Gedragsverandering bij de consument stimuleren

Wat is de reden achter de drang om het gedrag van de consument te veranderen in de richting van nepvlees en andere alternatieve eiwitten?

“De wetenschap is duidelijk: het is onmogelijk voor overheden en anderen, waaronder boeren, de particuliere sector en consumenten, om aan hun verplichtingen in het kader van de Overeenkomst van Parijs te voldoen en de wereldeconomie koolstofarm te maken zonder te investeren in duurzame proteïnediversificatie en het algehele voedselsysteem”. – World Economic Forum, Creating a Vibrant Food Innovation Ecosystem, 22 mei 2024.

“Landen over de hele wereld worden zich bewust van de voordelen van het prioriteren van alternatieve eiwitten om hun klimaat-, biodiversiteits-, voedselveiligheids- en volksgezondheidsdoelen te halen,” beweert het rapport.

Echter, vanwege de “high-tech aard” van alternatieve proteïnen en hun “hoge investeringsbehoefte (CAPEX) en langere terugverdientijd,” zeggen de auteurs dat ze “investeringsuitdagingen kunnen vormen voor sommige delen van de private sector.”

  Filmsterren Robert Downey jr. en Mel Gibson onthullen elite Hollywood pedofiele ring

Dit is waar de ongekozen globalisten willen dat regeringen ingrijpen om menselijk gedrag te stimuleren, dwingen, veranderen of op een andere manier te manipuleren, “binnen de huidige kaders”, zoals degene die ons COVID-lockdowns en vaccin paspoorten gaven.

“Binnen de huidige kaders kunnen overheden duidelijke, ondersteunende, flexibele en efficiënte regelgevende processen creëren om veilige en transparante paden te garanderen die zowel consumenten als spelers in de industrie vertrouwen inboezemen en een robuuste alternatieve eiwitmarkt bevorderen in een verschuiving naar voedselsystemen die duurzamer, veiliger en rechtvaardiger zijn,” beweren de auteurs.

Aan de andere kant heeft Italië laboratoriumvlees al verboden en Wired meldt dat “staten in de rij staan om laboratoriumvlees te verbieden,” met wetsvoorstellen in Florida, Alabama, Arizona, Kentucky en Tennessee.

“Regeringen moeten overwegen te investeren in open onderzoek en het creëren van stimulansen voor de privésector om de economische en maatschappelijke voordelen van plantaardig en gekweekt vlees ten volle te benutten en deze opties voor iedereen toegankelijk te maken.” – World Economic Forum, Creating a Vibrant Food Innovation Ecosystem, 22 mei 2024

Opvallend afwezig in het laatste WEF rapport is elke vermelding van het gebruik van insecten als alternatief eiwit, iets waar de ongekozen globalisten al jaren op aandringen.

Het huidige rapport zegt dat alternatieve proteïnen bestaan uit plantaardig vlees, kweekvlees en gefermenteerde producten.

In het Witboek over Alternatieve Eiwitten van het WEF dat in januari 2019 werd gepubliceerd, staat echter dat alternatieve eiwitten bestaan uit “puur plantaardige alternatieven, producten op basis van insecten en andere nieuwe eiwitbronnen, en de toepassing van geavanceerde biotechnologie om kweekvlees te ontwikkelen.”

Het lijkt er dus op dat het WEF afstand probeert te nemen van de “je zult zee-insecten eten” hoon die het de laatste tijd heeft ontvangen.

“Alternatieve proteïnen zijn baanbrekende landbouwinnovaties die, met de juiste mate van ondersteuning, kunnen bijdragen aan de gezondheid van de planeet en de bevolking.” – World Economic Forum, Creating a Vibrant Food Innovation Ecosystem, 22 mei 2024

Het officiële narratief om de bevolking nepvoedsel op te dringen is dat het zal helpen om uitdagingen op het gebied van klimaatverandering, voedselzekerheid en gezondheid van de planeet aan te pakken.

Maar waar de agenda voor alternatieve proteïnen echt over gaat, is het vernietigen van onafhankelijke boeren, het afpakken van hun land en het controleren wat mensen kunnen eten.

Beheers het voedsel, beheers de mensen.

Hetzelfde kan gezegd worden van geld en energie, en de ongekozen globalisten proberen zeker om ze allemaal te controleren door middel van individuele CO2-voetafdruk trackers, digitale valuta van de centrale bank en alternatieve eiwitten.

“Landen die zich strategisch aanpassen aan de veranderende wereldwijde voedselsystemen en hun voedselwaardeketen diversifiëren, kunnen profiteren van de positieve effecten van de integratie van alternatieve proteïnen in hun nationale beleid.” – World Economic Forum, Creating a Vibrant Food Innovation Ecosystem, 22 mei 2024

Tegelijkertijd zegt het WEF-rapport dat een mogelijke verschuiving naar alternatieve eiwitten boeren juist zou helpen:

“Er is een groeiende erkenning dat, ondanks dat de industrie nog in de kinderschoenen staat, alternatieve eiwitten – vlees gemaakt van planten, gekweekt uit dierlijke cellen, of van fermentatie afgeleid vlees – een transformerend potentieel hebben, met name voor boeren, die kunnen profiteren van en leiding kunnen geven aan de overgang naar een bloeiende alt-eiwiteconomie.”

Zeiden ze nu echt dat vlees van planten wordt gemaakt?

  Zwitserse bank gevallen! Bail-ins uitgevoerd terwijl pensioenen van senioren worden geplunderd - Chaos in Europa nu Frankrijk in brand staat

En hoe kunnen boeren profiteren van de productie van nepvoedsel dat in laboratoria wordt gekweekt?

Volgens de auteurs “wijzen projecties op een aanzienlijk overschot aan agrarische nevenstromen, met name van maïs, soja, tarwe, suikerriet, gerst, rijst, canola en tomaten. Het gebruik hiervan voor de productie van alternatieve eiwitten biedt een belangrijke kans om de duurzaamheid en circulariteit binnen de voedselvoorzieningsketen te verbeteren, het gebruik van hulpbronnen te optimaliseren en een veerkrachtigere landbouwsector te creëren.”

Met andere woorden, boeren worden gedwongen, gestimuleerd of op een andere manier gemanipuleerd om alleen te verbouwen wat hen wordt opgedragen, zodat hun gewassen kunnen worden gebruikt om nepvoedsel te produceren.

Tegelijkertijd: “Plantaardig en gecultiveerd vlees vereisen slechts een fractie van het land en veroorzaken veel minder uitstoot dan industriële veeteelt. Vrijgekomen land kan worden hergebruikt voor het behoud van biodiversiteit, herbebossing en meer ecologisch vriendelijke en regeneratieve methoden van veeteelt.”

Het idee hier is om de hoeveelheid land die nodig is voor het verbouwen van echt voedsel te verminderen om plaats te maken voor nepvoedsel dat synthetisch kan worden gemaakt met “veel minder uitstoot.”

Het klimaatveranderingsbeleid is veranderd in volksgezondheidsbeleid en planetair gezondheidsbeleid, en de ongekozen globalistische oplossingen zijn altijd hetzelfde: bedrijven en staten samenvoegen om menselijk gedrag te controleren, manipuleren en beheersen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Waarom Armageddon nodig kan zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelArts waarschuwt voor plannen van elite om traditionele vaccins in het geheim te vervangen door dodelijker mRNA
Volgend artikelMondiale politieke feiten versus nepnieuws: voormalig kolonel Richter neemt Groene politicus Hofreiter op de korrel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. en ze noemen het nog gezond ook. Daarbij co2 arme industrie….. iedereen die biologie en natuurkunde heeft gehad weet dat co2 naar 0 wat hun doel is gewoon bullshit is. Co2 naar 0 is geen leven mogelijk! Net als het hele stiktof verhaal een grote bulshit om het goyim te onderdrukken. Daarbij het WEF beveelt….who the fuck denken ze dat ze zijn, bijelkaar geraapt pedozooitje is t meer niet!

 2. Het volk EIST dat het WEF, WHO, gates, soros, banken en alles wat er aan bungelt uitgerookt, opgedoekt, en alle daders en medeplichtigen onder ETHISCHE wetten (en niet de bestaande corrupte wetspaghetti) berecht word.

 3. Die zogenaamde Elite, zou ik graag is de meelwormen en sprinkhanen in hun strot willen duwen, zolang tot ze het lekker vinden.
  2e: hoe in godsnaam willen ze nepvlees uit planten produceren als er 0 co2 zou zijn, leven op aarde is niet mogelijk met 0 % co2, planten groeien niet, insecten gaan dood, de dieren sterven, mensen sterven uit. Is dat wat ze willen ? Moeder aarde vernietigen !!!!
  Iedere imbeciel die meegaat in hun narratieve plannen, het vlees van hun bord halen en de meelwormen, maden, sprinkhanen laten vreten tot ze beginnen te fluiten als vogels.
  Ik gebruik de insecten liever om te vissen.

 4. Het WEF eist ?????

  Is er dan niemand van de gekozen politici die namens het volk tegen de weffers kan zeggen dat ze eens een keertje moeten gaan dimmen ?
  Dat niemand op de eisen van ongekozen elitaire onruststokers zit te wachten ?

  Hallooooooo ???????
  Is er ergens nog een fatsoenlijke volksvertegenwoordiger ???

  Halloooooooo……allooooooo…….looooooo…..ooooo

  (echo sterft weg eindigend in een oorverdovende stilte)

  • Ja FVD is tegen dit alles. Maar kennelijk loopt de meerderheid van NL nog steeds als schapen rond en doen strategisch stemmen, nou dat werkte duidelijk niet. Alle beloftes zijn al weer geschonden.

 5. Je kunt mensen nooit dwingen iets te kopen en te eten. Het WEF kan eisen wat ze willen, die dingen blijven gewoon in de winkel liggen.

 6. Je moet maar het gore lef hebben! We zijn geen veestapel gevaccineerd en gechipt, om vervolgens ongedierte te vreten. Mind you: Dit gaat heel erg slecht af lopen voor deze “elite” secte!

 7. Ik zal met genoegen al dat links tuig volproppen met kevers/slakken/torren/spinnen en ander kruipend ongedierte….maar hier in huize blijven we VLEES eten…en niet te zuinig ook!

 8. Het World Economic Forum (WEF) eist dat regeringen strenge nieuwe wetten invoeren om vlees en zuivelproducten uit de voedselvoorziening van het grote publiek te bannen en te vervangen door insecten.

  Dat is de titel boven dit stuk, en die titel vertelt precies de waarheid, voor mij springt een stukje er meteen als neonverlichting uit:” van het grote publiek te bannen.”
  Wat daar letterlijk staat is dat vlees en zuivelproducten straks alleen nog maar beschikbaar zullen zijn voor de door zichzelf gekozen uitzonderingen. The chosen few!
  Geloof me, u en ik staan niet op die lijst.
  Van mij mag dat geteisem zelf maaien vreten totdat ze er lintwormen van krijgen, mij krijgen ze er niet aan.
  Nog liever sterf ik van de honger, want als dat ons zogenaamde “leven” moet zijn, dan heb je geen leven, en geen toekomst meer om voor te leven.

 9. hoe zit het met de voorgeschreven informatie op alles wat slechts beperkt houdbaar is?
  De zogenaamde Ten Minste Houdbaar Tot ( THT. )
  Want daar zal straks een enorm overschot 99% ?? van naar de destructor gaan om vernietigt te worden, want iedereen bepaald nog steeds zelf wat hij of zij wel of niet eet, en deze onsmakelijk shitzooi blijft zelfs in de schappen liggen al prijs je het af tot 90% korting!!
  Al die WEF wijsgeren hebben een stokoud gezegde genegeerd: “Wat de boer niet kent, dat vreet ie niet!”
  WEF klinkt eigenlijk als een klein hondje in mijn oren. wef.. wef.. wef de meeste mensen met verstand hebben al lang geleden geleerd, dat blaffende honden niet bijten.

 10. Kom je aan mijn eten, kom je aan m’n gezin, kom je aan ons welzijn. Dood aan iedereen die iets met WEF te maken heeft. Ik eet vlees en dat zal ik blijven doen. One way or another. Iedereen die probeert mij daar van te weerhouden is mijn VIJAND.

 11. Om tegenstand aan te wakkeren zou je een passende reclame moeten maken
  Rond thema wat je binnenhaalt is wat je word

  – de derde wereld
  Film collapse 2009

  – insecten
  Film overlord 2018

  En dan hep je ook nog poep in je dna, nah de bacterie, e-coli

 12. En ik eis dat de WEF bende opdondert. Wat denken die schoften wel niet wat ze zijn. En dat geldt ook voor de politici die deze idioten steunen en hun orders uitvoeren.
  En van dat politieke tuig zijn er genoeg. Een straatbezem is te klein om schoon schip te maken. Een orkaanwind moet door de westerse regeringen en door de bende in Brussel.
  WEF bende is een Ongekozen zooitje dat denkt de wereldbevolking te kunnen onderdrukken. De spreekpop voor de 1% zooi.

 13. Laat die in en in zieke hap wefbekken gewoon krekelieren….. ze zijn allang failliet

  Jij bepaalt zèlf wat je in je mond stopt

 14. Het draait enkel om geld en niets anders. Alles wat natuurlijk is, is niet te patenteren. Door nu het natuurlijke voedsel steeds meer te regulieren en uiteindelijk te verbieden. Om zo de markt vrij te maken voor patenteerbaar synthetisch voedsel. Dit zelfde is in begin jaren van 1920 ook gebeurd met de natuurlijke geneeskrachtige planten en natuurlijke behandel methodes. Deze zijn steeds meer het verdomhoekje in gedrukt en uiteindelijk verboden. We zien nu dat de farmaceuten met hun giftige synthetische rommel, die de mens steeds zieker maakt de enige voorgeschreven medicijnen zijn. Dat willen ze ook met het voedsel doen.

  De WEF had ook de elektrische auto gepromoot dat nu in elkaar stort, wegens geen interesse van de consument. De WEF heeft ook het woke en transgenders opgedrongen, alle bedrijven die dat gingen promoten verloren miljarden aan inkomsten. We moeten als consument, al die ideologische waan ideeën van de WEF/overheid negeren, ze hebben enkel macht over jouw zolang als jij dat toe laat. Daar behoef je niet voor te protesteren, je hoeft helemaal niets te doen, je moet stopt gewoon met hun te gehoorzamen. Jij als levend mens hebt de hoogste jurisdictie over jouw zelf, jij als levend mens staat nergens geregistreerd. Je bent vrij in je doen en laten.

 15. Je zou eens de site https://educate-yourself.org/ moeten lezen. Sommige artikelen zijn erg heftig om te lezen.
  Vreselijk wat die satanisten en pedo’s uitspoken. De VS is een vreselijk land. ls je het leest wil je niet naar de VS, ook niet als het gratis aangeboden wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in