Een arts uit Ierland spreekt zich in een video, die zich momenteel via social media verspreidt, krachtig uit tegen de Covid-hysterie en de sinistere agenda erachter.

Dr. Anne McCloskey, een huisarts uit Derry, dient de globale medische tirannie op verbluffende wijze van repliek in een video die is uitgebracht door de Freedom Alliance Island of Ireland.

Over dit hele eiland en over de hele wereld zijn er miljoenen mensen die ontwaken tot het inzicht dat deze huidige gezondheidscrisis, deze zogenaamde ‘pandemie’, een paard van Troje is, dat is gebruikt om een nieuw tijdperk voor de mensheid in te luiden, zegt Dr. McCloskey aan het begin van haar verklaring.

De ‘Great Reset‘, de ‘Vierde Industriële Revolutie’, ‘Building Back Better’ – welke pakkende, opgewekte naam de bankiers en miljardairs het ook noemen – is niet goed voor jou en mij, voor de gewone mensen.

McCloskey verklaart dat alle relaties, van het familiaal tot nationaal niveau, “fundamenteel” worden getransformeerd.

Backup:

Ze komen voor jou, je familie, je banen, je spaargeld, je huis, je pensioen, je cultuur, je vrijheid, je manier van leven, waarschuwt ze.

Dit is geen samenzweringstheorie, maar de uitwerking van een schema geschreven door mensen die het menselijk ras haten. Agenda 21 wordt nu uitgevoerd en zal er komen, tenzij we ons verenigen om ons te verzetten.

McCloskey onderkent dat vorig jaar een virus over de planeet raasde, waarbij veel ouderen of kwetsbare mensen omkwamen, maar vergelijkt de impact ervan met die van typische seizoensziekten, die vaak veel levens eisen.

  Arts bij Tucker Carlson Today: "Er is iets vreselijk mis in de wereld"

“Deze PCR-tests meten niets, ze zijn een illusie om een crisis te creëren”, zegt ze, en herinnert de kijkers eraan dat internationale instanties zoals de W.H.O. “de regels hebben veranderd” over hoe infectie “gevallen” en gerelateerde sterfgevallen worden gecategoriseerd en gerapporteerd.

McCloskey waarschuwt dat despoten de “rook en spiegels” van Covid gebruiken om een totalitair bewind over de planeet op te leggen en dringt er bij burgers van elk land op aan om deel te nemen aan een wereldwijde betoging voor vrijheid op zaterdag 20 maart.

Kardinaal waarschuwt: Covid zal worden gebruikt voor de “Great Reset” om “vrijheid” en “families” aan te vallen

Vorig artikelBill Gates wil zijn afgrijselijke wereldvisie realiseren in zijn levenstijd
Volgend artikelVaccinoorlogen – Geneesmiddelenlobby wil landen straffen die pleiten voor goedkope vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Beste mensen, wij mogen geloven wat wij wilde en zeggen wat wij dachten maar kijk nou eens goed om je heen wij worden bedrogen en uit gebuit de elite worden met de dag rijker en het volk zorg ervoor, wij zijn nog minder dan een voetveeg.
  Ik ben gewoon een mens van vlees en bloed mag ik ook leven of ben ik gewoon hier om de elite te dienen , de dag nadert snel dat wij uit onze huizen uit ons land verjaagd gaan worden en ga dan niet zeggen wij hebben het niet geweten ja wij weten het al zeker twaalfjaar en Rutte heeft het vaak gezegd het nieuwe normaal zit eraan te komen.
  Wees niet bang voor de dood want dat zal uiteindelijk onze bevrijding zijn op zo een aardbol wilt toch niemand leven. Slaap zacht en verder Jean Coolen.

 2. Wie staat er aan de top van de 1% Elites die 99% van de wereld beztitten ?
  Waarom moeten onze KMO’s en middenstand kapotgemaakt worden ?
  Waarom willen ALLES bezitten ?

  “De waarheid over ons huidige systeem en de great reset!” door Anony Mouse

  Prachtige documentaire ! (In het Nederlands)

  Link :
  https://www.youtube.com/watch?v=03XVlp1K2rE&t=3s

  Hier Marc Van Ranst in actie : van : 43:12 – 47:30

  Laat er nu licht zijn in de duisternis !

 3. Het was al jaren lang voorzien zoals hier staat aangegeven ,maar toen de meeste landen meer rechts begonnen te kiezen ,kregen zij de naam van poppulisten te zijn ,en werden zij dirrect aangevallen op alle fronten met leugens halve waarheden en opgezette vallen om hen als bedriegers te doen overkomen bij Jan met de pet, Direct meer ongeregeltheden, kinder misbruik door hen op te zetten tegen hun ouders en gezag, aangebracht door de onderwijs instellingen, van het linkse block om terug een verschuiving te veroorzaken en hen terug in de handen van het communisme te drijven. Trump heeft het nog vier jaar kunnen tegenhouden ,maar uiteindelijk ziet het er uit dat de globalistische ngo en fraudeurs het gewonnen hebben .Ja alleen de God die hemel en aarde geschapen heeft kan hier nog redding brengen. Maar wil Hij dat wel doen ?Hij is totaal nergens meer welkom . Ja gelukkig wel! zal Hij tussenbeide komen . Zijn liefde voor de mens is zo groot en blijvend. Maar er zullen eerst nog veel verschrikelijk dingen gebeuren ,zoals ten tijde met de Farao in Egypte. Maar gelukkig , angst is uit de duivel !! God heeft alles onder controle!

  • Vergeet je nu dat D. Trump propaganda voor het vaccin financiert en ook zelf veel kinderen misbruikt? Rechts en links beschuldigen elkaar van exact hetzelfde!

 4. Wanneer gaat God dat regelen? Nog voordat de boel ten onder gaat? Of moeten we nog een tijd in spanning wachten, en veel mensen dood zien gaan, inclusief onze eigen dood? Of komt-ie gauw redden en kunnen we met zeg maar een half jaartje of zo weer normaal verder leven? Vertel.

  En hou eens op met dat woord “elite” asjeblieft. Die vuile roofdieren zijn helemaal geen elite, ze hebben alleen heel veel geld. Maakt ze dat elitairder dan jou or mij? Hou op….

 5. Ik hoop dat Jaweh de schepper van hemel en aarde, hun zal vernietigen zoals hij gedaan heeft met sodom en gomorra.
  Wij moeten bidden voor onze bevrijding van deze duivelse onmensen.
  In de naam van zijn geliefde zoon ” Jezus Christus “.
  Amen.

 6. Het volk met ophouden door zich als schapen te gedragen verenig u en kom op straat ! je ban beter een dag als een leeuw leven dan een leven als schaap (John Lennon) In mijn omgeving weigeren steeds meer mensen de opgedrongen gifspuiten ,het verplicht stellen van vaccinatie staat gelijk met het schenden van uw mensenrecht en is dus ONWETTIG !uw grondrecht! en uw zelfbeschikkingsrecht !

 7. Beste mensen

  Nu is het geen Agenda 2021 meer
  Die is al verleden tijd

  Nu zijn we al dik in Agenda 2030 beland
  Al ruim 14 maanden

  Begrijpt U

  Over een paar jaartjes ongeveer 8 wel te weten rolt agenda 2050 Uit

  Wij mogen niet achter die geplande tijd lopen
  Maar mee lopen met die tijd

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in