Het is nooit een leuke ervaring om geconfronteerd te worden met het feit dat u in de maling bent genomen. U realiseren dat u ten prooi bent gevallen aan een ingewikkelde oplichting, of PYSOP, is pijnlijk. Het is gênant. Mensen schamen zich. Niemand ziet zichzelf graag als een sukkel. Het is vernederend. Het maakt mensen boos. Ze krijgen zin om naar iemand uit te halen, schrijft CJ Hopkins.

Het grappige is dat het meestal niet de persoon is die hen opgelicht heeft naar wie ze willen uithalen. Daardoor zouden ze zich alleen maar meer schamen. Nee, meestal zijn het de mensen die, wanneer ze zich eindelijk realiseren dat ze in de maling zijn genomen, de mensen zijn die niet samen met hen in de maling werden genomen en die hen probeerden te waarschuwen dat ze in de maling werden genomen.

Dit fenomeen doet zich op dit moment voor. Ik weet dit, omdat een bepaald deel van mijn lezers zich boos afmeldt van mijn Substack en mij niet meer volgt op Twitter, enzovoort. Dit gebeurt min of meer elke keer dat mensen zich beginnen te realiseren dat ik gelijk had over een of andere PSYOP of oplichterij waar ik hen voor waarschuwde … Russiagate, Covid, en nu “free-speech Twitter,” of “X,” of hoe we het tegenwoordig ook noemen.

Ja, dat klopt, het spel is uit. De roos is uitgebloeid. De kat is uit de zak. Het feest is voorbij. De kick is weg. Mensen beginnen eindelijk te beseffen dat “free-speech Twitter” een ingewikkelde oplichting was (of een PSYOP, afhankelijk van hoe paranoïde u bent), en ze zijn niet blij met dit besef.

Dus reageren ze zich af op godslasteraars zoals ik die hen probeerden te waarschuwen voor The Emperor Elonicus, en hoe de Twitterbestanden een limited hangout uit het boekje waren, en die erop wezen hoe Musk het opdoekte zodra het zijn doel had gediend, en die sommigen van hen “Musk-cultisten” en “sukkels” noemden, en die sarcastische Tweets als deze tweette …

Maar ik schrijf deze column niet om daarover te zeuren. Het hoort bij de menselijke natuur. Ik begrijp het.

Ik schrijf deze column omdat, misschien, nu mensen het feit onder ogen beginnen te zien dat het hele ” vrije-meningsuiting Twitter” gedoe een uitgebreide oplichting was, of een valstrik, of een PSYOP, misschien, nu, kunnen ze stoppen met de “Elon is onze redder!” onzin en proberen aandacht te besteden aan wat er werkelijk gebeurt.

Hier is een voorbeeld van wat er werkelijk gebeurt …

Hier is een link naar die Tweet met een opname van het Spaces-gedoe. Linda Yaccarino, CEO van X, legt uit hoe het nieuwe censuursysteem werkt. En hier is mijn favoriete citaat van Yaccarino:

  WEF-bureaucraat roept leger op om bevolking te vaccineren: "Stop met het uitleggen van de wetenschap"

“Sinds de overname hebben we brand-safety en content-moderation tools ontwikkeld die nooit eerder bestonden bij dit bedrijf. En we hebben een nieuw beleid geïntroduceerd om uw specifieke punt over haatzaaien aan te pakken, genaamd “Freedom of speech, not reach”.

Waar zij het over heeft is de toekomst van internetcensuur. Niet de onhandige, door de overheid geïnitieerde censuur waar mensen aan denken als ze het over censuur hebben. Censuur door bedrijven. “Vrije markt” censuur. Waar ze het over heeft is de vrijwel onmerkbare manipulatie van moment tot moment van sociale media-inhoud, zoekmachineresultaten, “referentie”-platforms zoals Wikipedia, alles wat de meeste mensen op het internet zien. De corp-speak term is “zichtbaarheidsfiltering”.

In plaats van geschorst of gedeplatformeerd te worden – wat slechte PR is en alleen maar meer aandacht vestigt op de gedeplatformeerde partij – zullen dissidente stemmen vanaf nu “gedeamplificerd” worden. We zullen “vrij” zijn om te posten wat we maar willen, maar we zullen met niemand praten, in een digitale leegte waarvan de meeste mensen niet eens zullen weten dat die bestaat. “Rood/blauw” cultuur-oorlog moddergooiende inhoud, en ander dergelijk onschuldig vermaak dat de massa woedend en naar elkaars keel grijpend houdt, zal natuurlijk worden toegestaan, en zal worden “versterkt” en “gemonetariseerd”. Maar elke serieuze vorm van politieke dissidentie of afwijking van officiële narratieven zal worden bestempeld als “haatzaaien”, “desinformatie”, “malinformatie” of gewoon “ongezond”. Bedrijven zoals X, Meta, Alphabet en Tencent zullen beslissen wat “gezond” is. Ze zullen dit doen met algoritmen, maar niet alleen met algoritmen.

Hier is Linda Yaccarino weer, in gesprek met CNBC deze keer …

“… X is toegewijd aan het aanmoedigen van gezond gedrag … 99,9% van alle impressies zijn gezond … en we hebben een buitengewoon team van mensen die toezicht houden, handen op toetsenborden, monitoring, de hele dag, elke dag, om ervoor te zorgen dat die 99,9% van de impressies op dat aantal blijft.”

Ik weet niet hoeveel duidelijker ze het kan maken. Een team. Van mensen. Die alles in de gaten houden. Moment voor moment. Elke dag. Niet één of ander slecht geschreven algoritme. Niet een geheime kliek van muitende Wokesters die Elons visie saboteren. Niet de FBI. Niet de CIA. Niet het WEF. Niet de Rothschilds. Alleen Twitter. Alleen X.

Dit is niet één van mijn “samenzweringstheorieën”. Er is absoluut niets geheims aan. Het wordt allemaal hier uitgelegd, en hier, en hier, en hier, op de Twitter Safety blog.

  Heeft Drs. Harari van het WEF recht op leven?

Hier ziet u een van de tussenlabels die Twitter op uw “ongezonde” tweet zou kunnen plakken voordat ze hem “deamplificeren” naar de vergetelheid.

Kijk! Twitter is helemaal toegewijd aan transparantie!

Natuurlijk hoeft u zich geen zorgen te maken als u “gezonde” inhoud tweet (of Xing?). Dat “buitengewone Twitter-Veiligheidsteam” dat alles “de hele dag, elke dag” in de gaten houdt, zou nooit “deamplificeren,” of “zichtbaarheidsfilters,” of op een andere manier politieke toespraken censureren die geen “haatdragende toespraak” zijn, of … u weet wel, een van die tussenlabels gebruiken om een problematische auteur kwaadaardig te belasteren door mensen te laten denken dat hij kinderporno of grafisch gewelddadige inhoud tweette, zoals bestialiteit, of necrofilie, of een ander soort “leeftijdsgebonden inhoud voor volwassenen,” zoals Twitter tot mei van dit jaar met mij deed.

Ik maak natuurlijk maar een grapje. Dat blijven ze doen. Niet meer bij mij, niet op die manier. (Nadat ik Ella Irwin publiekelijk in verlegenheid had gebracht, verwijderden ze de neplabels en “deamplificeerden” ze me gewoon). Maar ze blijven het andere mensen aandoen. En niet alleen X. Alle bedrijven. Ze zullen doorgaan met “zichtbaarheidsfilters”, “deamplificeren” en het verdampen van afwijkende meningen, en er is momenteel niets wat we eraan kunnen doen.

Ondertussen zullen wij (d.w.z. de “Free Speech Movement”) onze “overwinning” vieren op de rotte appels in de regering die de arme, hulpeloze wereldwijde bedrijven dwongen om iedereen te censureren totdat wij hen voor de rechter daagden en hen lieten stoppen met onze democratische rechten! Dan leven we allemaal nog lang en gelukkig!

Ik wil niet schijten op mijn vrienden en collega’s die hard vechten tegen overheidscensuur. Zij bereiken tenminste iets, terwijl ik hier alleen maar mijn mond zit te roeren. En de strijd tegen overheidscensuur is belangrijk. Het is van levensbelang. En die strijd moet gevoerd worden. Ik steun het van ganser harte, en ik juich het toe dat ze het gevecht aangaan. Maar het verandert niets aan wat er gebeurt.

Wat er gebeurt is dat GloboCap, of Corporatisme, of hoe u het netwerk van wereldwijde bedrijven, regeringen, media, niet-gouvernementele regeringsentiteiten, investeringsbanken, wereldwijde gezondheidsautoriteiten, de academische wereld, de cultuurindustrie en andere dergelijke entiteiten ook wilt noemen, die samen het gedecentraliseerde systeem van macht en ideologie vormen dat momenteel de hele planeet bestuurt… hoe u het ook wilt noemen, het wordt totalitair.

Het is al totalitair aan het worden, min of meer openlijk, voor het grootste deel van de afgelopen drie jaar. Ik houd me nu al een tijdje bezig met deze overgang, en ik heb mijn analyse in veel van mijn essays herhaald, en ik heb er een boek over gepubliceerd, waardoor ik hier in Duitsland mogelijk in de gevangenis beland, dus ik ga het hier niet allemaal nog een keer herhalen (wat een opluchting zou moeten zijn voor mijn vaste lezers). Als u nieuw bent in mijn werk, kunt u het boek lezen, of mijn essays, die allemaal op mijn blog en mijn Substack staan.

  Zal de mensheid over een paar jaar uitgestorven zijn?

Voor nu, vertrouw me, gaan we totalitair. Dat is waar al dat “zichtbaarheid filteren” over gaat. Daar gaat de “cancelcultuur” over. Daar draait het om bij al die hersenloze massahysterie en het demoniseren en criminaliseren van afwijkende meningen.

Daar draait het om bij de “Free-Speech Twitter” PSYOP. Uiteindelijk maakt het niet uit of Elon Musk wel weet wat hij doet. Het systeem waar hij een integraal onderdeel van is, evolueert. Musk zal het helpen evolueren of hij zal vervangen worden door iemand die het zal helpen evolueren. Musk, Yaccarino, Zuckerberg, Pichai, Gates, Klaus Schwab, Wang Zhonglin, of kies uw kwade meesterbrein! Deze mensen zijn, ondanks hun zeer reële macht, slechts onderdelen van een systeem, een wereldwijd systeem, een systeem dat naar totalitarisme evolueert, omdat het eigenlijk niets anders te doen heeft.

Ik weet niet hoe we dit kunnen stoppen, deze evolutie van het wereldwijde kapitalisme naar een nieuwe vorm van totalitarisme, maar één ding dat bij me opkomt is dat het misschien zou helpen als we het wat rustiger aan zouden doen en zouden proberen te begrijpen wat er gebeurt, in de bredere, historische, systemische zin, en misschien niet elk klein stukje rood vlees dat ons voor de voeten wordt geworpen afkauwen, en ons dan opzweept tot een razernij over wat het zichtbaarheidsfilterteam bij Twitter, of X, of Meta, of Alphabet, of een ander bedrijf, ons wil laten opzweepen.

Oh, en, misschien, de volgende keer dat een zichzelf ophemelende wereldkapitalistische militaire aannemer de stad komt binnenrijden als miljonair Jezus om ons te redden van zijn vrienden in de spreekwoordelijke Grote Club – u weet wel, degene waar u niet in zit – kunnen de mensen misschien even de tijd nemen en op zijn minst naar me luisteren voordat ze zich aan zijn voeten gaan werpen.

Ik heb natuurlijk niet overal gelijk in, maar ik lijk het goed te doen met dit PSYOP-gedoe.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

CJ HOPKINS DOSSIER

De Ochtend ErnaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGepensioneerde Amerikaanse kolonel zegt dat Oekraïne het conflict met Rusland “zal verliezen”, “de NAVO zal binnen 18 maanden uiteenvallen”
Volgend artikelRussisch bedrijf AEROSCAN presenteert officieel Izdelie-53 UAV
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

43 REACTIES

 1. Musk heeft veel dingen geopenbaard op twitter, zeker over de covid scamdemy. Misschien was het allemaal wisselgeld voor z’n andere activiteiten. Die yaccarino deugt niet, daar is iedereen het over eens. Bezorgde musk ook veel kritiek, die benoeming. Ik heb nooit een account aangemaakt op twitter, noch op X. Inmiddels ben ik het ‘cold turkey’ stadium voorbij, belangrijke berichten bereiken me toch wel. Het is wel heel erg jammer dat op zich mooie media zoals twitter/facebook/whatapp verworden zijn tot ordinaire track&trace propaganda psyop brainwashing tools ten dienste van kwaadaardige overheden.

 2. “Het is nooit een leuke ervaring om geconfronteerd te worden met het feit dat u in de maling bent genomen. U realiseren dat u ten prooi bent gevallen aan een ingewikkelde oplichting, of PYSOP, is pijnlijk. Het is gênant. Mensen schamen zich. Niemand ziet zichzelf graag als een sukkel. Het is vernederend. Het maakt mensen boos. Ze krijgen zin om naar iemand uit te halen”

  Ja natuurlijk je kon erop wachten dat deze Kabbalistische de goyim een kunstje zou flikken, paar weken terug Twitter de rug toegedraaid met 320.200 bijdragen van mijn kant, meestal over dezelfde items/issues als Frontnieuws zeg maar de alternatieve media gepost, maar Twitter is verzadigd met idioten, weinig serieuze Tweeps, er zat 1 voordeel aan je kon de trollen gewoon de moeder blokken, dat luchtte meestal flink op.

   • Hier op FN zijn de What´s uppers ook te herkennen. Vaak kleine nietszeggende commentaren met veel icoontjes. `S.M.A.R.T.´ foon gebruikers die met hun vingers de verkeerde toetsen aanslaan.. Ach, ieder z´n ding hé? Maar inderdaad je hebt een punt en daar ga ik in elk geval in mee.

   • Ik ook bessenboer. Nooit aan meegedaan, nooit op enig van dat getrut ingeschreven, en voel me daar uiterst prettig bij. Mensen willen meestal alleen iets uiten maar hebben nooit echt aandacht voor wat de ander te vertellen heeft. Dat is op die vaak anonieme Fuckfacebook of X-twat media niet beter.

    Dat is (was) zelfs al zo in brieven en e-mail. Doe maar eens een test. Schrijf iemand een berichtje met meer dan een enkele vraag. Als je al antwoord krijgt is dat op slechts een van de vragen.

 3. zeer zeker doet uw/dit artikel het zéér goed…vanaf 3 jaar geleden was het voor mij al gedaan..dag&weekbladen met hun favoritisme alsook de nieuwsbulletains, op zowat alle binne en buitelandse zenders…bespaarde me trouwens nutteloze tijd en geld en eigenlijk ook boosheid…wat musk betreft het/hij is een aandachtshoer tot in de Pornowereld…best is dat hij goed is in the big-bang theorie..net zoals bil Gates bev..stel u voor zeg in kinderprogrammas verschijnen…BELACHELIJK…Ps vroeg of laat komt de zogenaamde elite met elkaar in Botsing..wat zullen ze huilen…💣😭

 4. ALLES wat wij als burgers in het openbare leven (cq ‘de maatschappij’) horen, zien en voorgeschoteld krijgen, is een psyop.

  In deze zieke corrupte wereld worden alleen diegenen die aan dit criminele systeem bijdragen toegelaten en kunnen vervolgens hun ongoddelijke gang gaan!

 5. De Deepstate bezit ALLES. Dus alles wat wij online mogen lezen is al door de “Deepstate molen” gegaan en goedgekeurd en is dus een psyop. Dus OOK de alternatieve media. We worden dus op alle sites voor de gek gehouden en niemand komt ons daarvan redden. Dus ook Trump en Putin niet. Het leven is voor de engnekken een schaakspel (vandaar hun voorliefde voor zwart/wit geblokte vloeren) ze bezitten zowel de zwarte als witte stukken en spelen zo hun spel met de wereld en hun inwoners.

  • Ach, het maakt zeer waarschijnlijk allemaal ook niet zoveel uit. We worden toch wel opgeruimd; linksom of rechtsom. Carpe diem.

   • Absoluut, ik heb het al lang los gelaten en leef gewoon m’n leven. Maar ik lees toch wel vaak dat mensen een gedeelte nog vertrouwen (Putin, Trump en Musk) en denken dat ze gered gaan worden door deze mensen of door god, Q of door de 5de dimensie. Volgens mij is het allemaal 1 pot nat en moet je gewoon jezelf redden 😉

  • Het symbool van de zwart-wit geblokte vloeren heeft niks met het schaakspel te maken. Dat is een van de leugens voor blue lodge vrijmetselaars om ze te laten denken zij ‘wijsheid’ ontvangen hebben.

   Het is dualisme, de januskop, jin en jang, Zoroastrianisme, Lucifer en Adonai, goed en kwaad dat in ieder van ons aanwezig zou zijn. Het is hun religie: Lucifer die Adam en Eva van de terreur van de patriarchale God bevrijd door ze kennis te geven van goed en kwaad door ze te laten eten van die ene boom die door Adonai verboden werd. Daardoor zou de mens worden als God.

   Het maakt niet uit wat je doet want niemand is puur goed of slecht. Zorg dat jij je eigen wil uitoefent. “Do as thou wilt” en dan heiligt jouw wil de actie, goed of slecht.

 6. Snap niet dat mensen daarin getrapt zijn.
  Zelfde krijg je straks met die Snowdon telefoon etc.
  Ook hier (met of zonder medeweten FN) moet je je altijd blijven realiseren dat internet een militair instrument is en uiteindelijk ALLES tegen ons boefjes gebruikt kan worden.

  Net grappig, een paar loko’s gesproken ” Het C…” is onderweg”. Kon m’n mond niet houden en kreeg een snauw van een deugdoos…ik vind ze inmiddels gewoon triest, kan niet eens meer boos worden op ze.

 7. Alles… ALLES… wordt tot een wapen gemaakt. De elites laten ons vanalles maken en vervolgens gaan ze aan de slag om het als een wapen tegen ons te gebruiken. En wij blijven alles maar produceren, bedienen, uitvoeren en in stand houden en verbeteren. Wij zijn letterlijk joden die hun eigen vernietigingskamp bouwen en onderhouden.

  Stakingen en boycots om alles plat te leggen, komen gewoon niet in mensen op, want ze willen als junkies spullen, onzin en sensatie blijven consumeren. Ik had nooit een twitter account, maar ik heb het jarenlang intensief gebruikt om vanalles op te zoeken en uit te zoeken. Ik heb enorm veel geleerd via twitter. Dat twitter nu eindigt is ook gewoon nodig… de wakkere groep weet inmiddels hoe de vork in de steel steekt en het is tijd om het internet en twitter los te laten en in de echte wereld aan de slag te gaan om zaken in je eigen kleine omgeving op te gaan lossen. Iedereen moet zijn stukje aarde en alles om hen heen gaan verzorgen ipv eindeloos in een digitale omgeving te herhalen dat alles naar de kloten gaat. Zolang wij online blijven verandert er niks. Binnenkort worden de wakkere mensen hard nodig in de echte wereld, want mijn gevoel zegt me dat de tirannie nu echt vorm gaat krijgen en echt geïmplementeerd wordt. Maak uw borst maar nat, ze gaan hebben alles klaargezet en voorbereidt, alle wetten en regels staan klaar om ons echt frontaal aan te vallen en in een communistische val op te sluiten. De kappen gaan af. Wetenschap is de nieuwe religie en wie weigert gaat als eerste alles verliezen, als voorbeeld. Uiteindelijk zal iedereen alles verliezen, want de wetenschap zal totale krankzinnigheid uitrollen… zodat ze wetenschappelijke redenen hebben om iedereen te vernietigen. We hebben het nog steeds niet door, maar we leven niet in aanloop naar totalitarisme, we leven in een vernietigingskamp waar straks alleen de braafste slaven over blijven. Dat gaat komend jaar voor iedereen duidelijk worden. Er komt geen dictatuur, er komt een systematische vernietiging van iedereen die zich niet volledig ondwerpt aan de meest krankzinnige wetenschap… en onderaan de streep wordt alles zo krankzinnig dat je onmogelijk kan onderwerpen, waardoor dus IEDEREEN als vijand van de wetenschap wordt vernietigd.

   • Ik heb nog een stille hoop dat het tij keert zodra mensen zien dat het net zich echt sluit. Zodra mensen de dood in de ogen kijken, gaan ze allemaal bidden… op dat moment kunnen er wonderen gebeuren omdat onze ego’s sterven en er nog maar één hartsverlangen overblijft… vrijheid.

    • Hoi,

     Ik ben absoluut niet bang voor de dood. Waar ik wel bang voor ben is de manier waarop ik dood ga. Hartaanvalletje, hersenbloedinkje, verdrinken, hoppa, paar minuten en einde oefening. Ik heb veel bijna doodervaringen gelezen van dat soort gevallen en allemaal vonden ze het behoorlijk vredig qua gebeurtenis. Dat soort dood vrees ik niet.

     Ik heb mijn leven geleefd zoals ik wil voor het grootste deel van de tijd. Veel mensen vinden mij een lul omdat ik het motto ”only dead fish go with the flow” aanhang. De mensen die daar, min of meer zelfs, in mee kunnen gaan krijg ik de energie van om door te gaan.

     Mijn rolmodel in mijn leven, mijn opa, stierf echter op een heel langzame en vervelende manier. Helaas in leven gehouden door die mensen die hij verachte en ook nooit wilde. Had ie ontelbare keren uitgesproken maar na zijn hersenbloeding kon ie het lot niet meer in eigen hand nemen.

     Ik denk dus dat mensen veel eerder hun ego kunnen laten sterven en inderdaad, dan gebeuren wonderen voor ons mens, als collectief. Je hoeft niet bijna dood te zijn. Kijk eens waar de mens vandaan komt!

     Overigens is ego ook belangrijk. Afhankelijk hoe je ego definieerd uiteraard. Als je je eigenwarde haalt uit wat de massa van je verwacht, kansloos. Als je je eigenwaarde haalt uit zelf nadenken en daar naar handelen zonder echt corrupt te worden (we zondigen allemaal) ben je goed bezig in mijn optiek.

     Hier zit nog veel meer qua gedachten / persoonlijke filosofie achter maar dat zal ik je besparen (smile).

     Groeten,
     Hugo

    • Waarom zolang wachten?

     “Hij zei tegen allen: Als iemand achter Mij wil komen, moet hij zichzelf verloochenen, zijn kruis dagelijks opnemen en Mij volgen. Want wie zijn leven wil behouden, die zal het verliezen; maar wie zijn leven verliezen zal omwille van Mij, die zal het behouden.”
     Lukas 9:23‭-‬24 HSV

     De enige keuze in je leven die echt belangrijk is. Dit is iets compleet anders dan je ‘ego’ opgeven. Het is juist het omgekeerde: worden zoals je bedoelt bent. Niet opgaan in het niets maar vernieuwing van je echte zelf.

     En als je een eenvoudige volgeling bent volgt de rest vanzelf.

     • @Disciplus…

      ‘Niet opgaan in het niets maar vernieuwing van je echte zelf.’

      Je echte zelf wordt geblokkeerd door je geprogrammeerde ego. Onze hersenspoeling door scholen, media en politiek (het ego) staat juist je echte zelf in de weg. Dat mensen leren om de evolutietheorie heilig te maken, dat is ego, daardoor verlies je de connectie met God. Het ego is het werktuig waarmee de duivel ons in het aardse houdt en ons verwijderd van God. Loslaten van het ego betekent overgave aan God.

  • Klopt beste lgsto. Men zit al gevangen in een gouden kooi hier in het westen…De massa heeft geen flauw idee…en de meesten zullen zelfs niet eens wakker worden maar hun eigen vernietiging steunen !!

 8. Hopkins is niet de enige die dit zei over de Muskrat. Ik zei het ook meteen al dat het een val was, maar boeit het een junkie? Musk is verder niet je redder en free speech boeit hem ook niet. Maar nog erger, nog steeds wil niemand zien wat er al een tijd draait en waar Musk ook een zeer groot onderdeel van is, de ruimtevaart. En wat ze al helemaal niet (willen of kunnen) zien is wat die ruimtevaart aan vernieling gaat veroorzaken; o.m. door de geoengineering waar Gates et al zich mee bezig houden, de zonblokkering waar sommige wakkeren inmiddels van gehoord hebben. De 4e Industriële Revolutie en de beheersing van het menselijk bewustzijn zijn de doelen. Space, the final frontier. Nadruk op het woord ‘final’. Vergeet verder niet dat Musk tegen Gates zei “Sukkel, ik heb je vaccine machines gemaakt.” Maar wat is de ophef over Twitter? Het is voornamelijk het grootste geleuter, de werkelijke inhoud van de Leeghoofden, digitaal genoteerd. En dat is handig voor ‘ze’ om te zien wat er in die Leeghoofden omgaat, dus ze mogen hun verslaving behouden. Waar het op neer komt in dit bestaan is dat iedereeen mag geloven wat hij geloven wilt, en dat er een redder komt en zo, en dat is het mooie aan mens zijn. En ondertussen lopen de psychopaten met je wereld weg, en er is niets dat je kan doen. Dit is al eeuwen zo, maar nu is het globaal met technologie die het klimaat kan veranderen, aardbevingen kan veroorzaken, gaten in de ionosfeer kan maken, en de zgn “scorched earth” strategie zoals je zag in Hawaii. Evolutie.

 9. Als je al de video’s van Musk heb gezien dan weet je toch dat het net zon gek is als de rest . Heb die man nog nooit vertrouwd. Hij doet net of hij zijn duister verleden heeft verruild voor het goede. Voor de redding van de mensheid en de planeet. Vertrouw op je innerlijke zou ik zeggen. Die verteld je genoeg. Jammer dat er nog een hoop schapen rondlopen op deze planeet die alles wat de media verkondigt voor zoete koek neemt.

 10. Macht ligt bij het volk.

  “The New World” is going to be = A New Global Narrative – Quartet Preview How might we actively build a new global narrative about an emerging new human and new world? How would we communicate and execute this new vision? https://youtu.be/yL77L32XWoc

  OLD 3D EARTH SYSTEMS crumble as “5D” NEW EARTH BIRTHS what YOU need to know https://youtu.be/fVYAY_qoXnA The power has always been in yourself as we entering “The Age of Knowing”….

  Mother Earth will going through each of the twelve vortexes (is die DNA activatie) of that Light with the intensity required for her purification and Feeling stress, A feeling of disorientation, Unusual aches and pains, Waking at night between 2 and 4 am, Memory loss, Heightened sensitivities to your surroundings, Dizziness, loss of balance, back and neck pain, ringing in the ears, “gritty” eyes, and blurred vision, Heart palpitations with difficulty in breathing, Headaches. The various awakening symptoms that many humans may encounter during the consciousness evolution process that is happening on planet earth……was denk ik wat je met je hart voelde is wat je zei…..

  We are shifting our physical bodies from the 3D to 5D vibration where the frequency fences are, to higher vibrating structures. A major event is set to occur once our Solar System reaches a critical position within the Photon Belt. This position is known as “The Null Zone”. When the Null Zone is finally reached, the reality of what has been written, channeled and received will dawn upon humanity like a sledgehammer. At that point in time, everyone on Earth will know “what time it is”. Humanity will realize that all the prophecies were made for us, and that they have always been true for who we wanted to be.

  How to Alleviate Ascension Symptoms | Mid-August Energy Update In this powerful video, I will guide you through the mid-August energy update and the opportunity it presents for you to alleviate your ascension symptoms and expand your consciousness. I share how you can tap into the expansive energy that is currently available and use it for deep healing of your traumas and wounded aspects. Learn practical tips and techniques to help you navigate the ascension process and allow your higher self to land. https://youtu.be/cQZJL1dF2CM

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in