Ongeveer 60 partners, waaronder TNO (Nederlandse organisatie voor toegepast wetenschappelijk onderzoek), hebben zich aangesloten bij de volgende stap van de zogenaamde City Deal: “Een slimme stad, zo doe je dat”, bericht Uncutnews.

Wij hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om “de mogelijkheden van digitalisering en technologie te gebruiken om regio’s, steden en dorpen leefbaar en sociaal te houden en de democratie te versterken.”

City Deals maken deel uit van Agendastad, het intergouvernementele programma waarin steden, sociale partners en de centrale overheid samenwerken om de innovatiekracht van Nederlandse steden te versterken.

Gedurende de looptijd van de City Deal streven de partners ernaar ten minste twaalf processen te veranderen, deze processen te borgen, te implementeren en uit te breiden.

Er zijn steeds meer partijen die de openbare ruimte willen voorzien van smart city toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan allerlei soorten sensoren.

Agenda City doet dit namens het ministerie van Binnenlandse Zaken in samenwerking met het G40-stedennetwerk. Partners zijn ministeries, provincies, gemeenten, politie, CBS, UWV, KPN en VodafoneZiggo.

Klaus Schwab heeft zijn openingstoespraak op WEF 23 nog maar net achter de rug en nu al promoot een Zwitserse parlementariër van de Groene Partij een 15-minutenstad waar mensen geen auto meer nodig hebben. Ook pleit hij voor het bestraffen van bedrijven die zich niet aan de klimaatafspraken houden.

Het project wordt geleid door de Future City Foundation, die “professionals in gemeenschappen, bedrijven en andere organisaties samenbrengt om samen te werken aan de transformatie van deze regio’s, steden en dorpen tot slimme gemeenschappen met een gezondere leefomgeving, zoals beoogd door de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties.”

Het ministerie van Binnenlandse Zaken helpt ervoor te zorgen dat “burgers kunnen wonen in betaalbare, veilige en energiezuinige woningen in een buurt waar iedereen meetelt en meedoet en het leven aangenaam is.”

D66 wil van Tilburg een zogenaamde kwartierstad maken. “De voorzieningen, inclusief de buitenwijken, zijn voor iedereen te voet, per fiets of met het openbaar vervoer binnen 15 minuten bereikbaar. Dit ontlast overwegend het autoverkeer en de openbare ruimte,” aldus D66.

  Moeten we ons zorgen maken dat er overal ter wereld zoveel UFO-waarnemingen worden gedaan?

Dergelijke steden van 15 minuten maken deel uit van de plannen van de VN en het WEF. U wordt gevolgd en opgesloten in uw wijk, en daar bent u blij mee.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Het establishment is het virusVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIerland stelt begrafenissen uit omdat “mysterieuze” piek van 20% oversterfte mortuaria onder druk zet
Volgend artikelDr. Coleman: COVID-19 Injecties – Onuitsprekelijke Waarheden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

55 REACTIES

 1. TNO, eerst een zeer gewaardeerd, integer instituut dat veel goede onderzoeken deed voor de mensheid heeft zich nu gevoegd bij de landverraders, de slechten. Ik wilde daar ooit nog werken, nu echt niet meer.

  • Die verrotte TNO werd zwaar gefundeerd door de VS Military om een ‘derde dna sliert’ te maken. Dit kwam ik toevallig tegen in dat oppervlakkige web krantje Nu, in het jaar 2011. Zo lang zijn ze al aan het klooien met het menselijk DNA. En die gifspuit doet precies hetzelfde: knoeien met je DNA. Er is niks anders meer te doen dan geoengineering aan de mens, aan de aarde en aan de lucht. Er is gewoon helemaal niks beters meer te doen voor de jongens met het geld, en ze doen grif mee. Het roofdier vreet zijn eigen soort op. De TNO doet ook mee.

 2. Ik wens ze veel succes om dit met Tilburg te proberen.
  Ik vermoed zo dat het Tilburgse volk hier niet zo van gediend is en de mensen in de volkswijken toch erg aan hun vrijheid gehecht zijn.

  • Haha, das een goeie; inderdaad, reken maar dat in de volkswijken het overgrote gedeelte de beuk erin gooit. In de volkswijken in Utrecht was t bijvoorbeeld ook heel snel gedaan met het dragen van mondkapjes.

  • Je bedoelt dat het doel is uitlokking van een burgeroorlog? Zodat deze kan worden neergeslagen. In elk land gebeurt dan hetzelfde. Maar zou het helpen om vrij te blijven? Of is het de opzet naar een volgende goed georganiseerde grote slachting? De manschappen zijn grotendeels al voorbereid in binnen en buitenland.
   Zag overigens vandaag op de snelweg weer 2 zwarte veel te snel rijdende auto’s met zwaailichten en loeiende sirenes.

 3. Eerst de stroom eraf in de wijk.
  Geen controle meer mogelijk.
  Dan al die rotzooi slopen die ons allemaal in de gaten houden.
  Niet te moeilijk doen zou ik zeggen.

  • Juist Timbre… het is veel makkelijker om de boel te slopen, dan om het op te bouwen. Mensen zijn dat vergeten. Camera’s houden niet van bakstenen en zwarte spuitbussen en 5G masten kunnen niet goed tegen slijptollen en benzine, qr scanners werken beroerd als je er vaseline of kauwgum op smeert, kabels kunnen slecht tegen betonscharen… etc etc etc…

 4. Allemaal afleiding. Het kaartenhuis staat op instorten, en zolang ze de mensen voor de gek kunnen houden blijven ze dat doen. De gehele politiek is 1 Grote Blamage. Dit gaan ze niet volhouden, te veel mensen die zijn aan het wakker worden. Je hoort en ziet het om je heen. Hou vol en geef nooit toe !!

  • Helaas is het systeem terwijl wij gevangen zaten in eigen huis al uitgerold.

   Overal die witte kastjes hier in de middle of nowhere. Ik ga liever doid dan dat ik toegeef, maar nu nog wakker worden is minimaal 3 jaar te laat.

   • @Ab… die witte kastjes zijn met een honkbalknuppel zo verwijderd. En hoe goed kunnen doe kastjes tegen magneten? Het is allemaal veel simpeler dan we denken… denk outside of the box. Alles is makkelijker te slopen dan op te tuigen hoor.

    • Ik ga zeker creatief aan de slag. Geen wefhoer gaat een kastje langer dan 3 minuten na installatie op ons richten….
     Maar de gebogen holbewoners met blauw oplichtende ogen vd schermpjes en een lijf vol met alles wat je nog niet los in de natuur tegen wilt komen, die zijn er geweest.

   • Idd witte kastjes. Op Schiphol hangen ze ook overal. Had al zo’n vermoeden. Maar ook microfoons hangen er. Van alle kanten worden we al gevolgd.

   • Op Schiphol zie je er ook steeds meer en meer. Heb me afgevraagd waar ze voor waren maar geen personeel die wist van hoe of wat. Nu is het wel duidelijk. Security lanes die worden “ingepakt” tot aan het plafond. . Regelrechte gezichtsherkennings camera’s kunnen zo veel makkelijker geplaats worden zonder vragen en nieuwsgierig personeel.

 5. Natuurlijk weer die smerige wef partij die D6666666666666 heet, samen met de wef partij die vvd heet. Beiden stonden ooit voor democratie ( de D), maar tegenwoordig kun je beter de D voor dictatuur invullen. Ieder gezond tegengeluid wordt bij voorbaat al uitgesloten. Kijk maar naar de poging om opnieuw ongehoord Nederland van de buis te krijgen. Dat is de eerste uiting van een dictatuur die absoluut geeeeeeen tegenspraak wilt dulden.
  Wat is er toch van het eens zo mooie Nederland geworden? Een vazallenstaat van die wef bende, die in ieder land en organisatie haar marionetten heeft zitten en die opdracht van de 0,1% uitvoeren.
  Arm volk dat zulke lijers heeft die een volk verarmenen in een dwangbuis stoppen.

  • Ze doen het om de “democratie te versterken”. Ja, mensen gevangen houden, echt héél democratisch. Als smoes gebruiken ze dan dat de auto niet nodig is, want dat is toch zo’n slecht ding. Hetzelfde als de boeren wegjagen “omwille van de natuur”. Allemaal leugens.

 6. Als je je verzet, volgt de blokkering van je bankrekening(en). Ze hebben dit al gedaan in Canada. Kijk eens op stopworldcontrol.com/nl.

   • Je eerste zin klopt. Ze hebben de massa nodig om zelf te kunnen bestaan. Als de massa niets meer kan, ligt er voor hun geen brood op de plank of kan hun limo niet meer gerepareerd worden of zijn hun medicijnen niet leverbaar en noem alles maar op. Ze zitten met ons in hetzelfde schuitje genaamd ‘wereld’. Zij zijn ook mensen. Er is geen ontkomen aan. Ze kunnen niet zonder schade voor zichzelf in de hand bijten die ook hun voedt. Dat super de luxe Japanse rundvlees op die klimaattop in Egypte kwam niet zomaar uit de lucht op hun bordje vallen. De zelfbenoemde élite bestaat ten diepste uit een stelletje onvoorstelbare zotten.

   • Je huis is niet je gevangenis en je thuis voelen al helemaal niet .
    Omdat het niet meer jou eigendom is
    ( naar hún utopie!)
    You will own nothing and you will be HAPPY!!!
    Niets zal je ooit noch bezitten naar HUN SMAAK ( ziekelijke psychos )

  • Goed idee om verzetsmensen te helpen als hun rekening geblokkeerd wordt…
   Maak t online bekend…en vraag om hulp niet jij moet je schamen, maar degene die niets gedaan hebben…en zo kunnen mensen die geen verzet kunnen plegen, alsnog veel doen…

 7. Zo kan de jeugd die zich verveelt zich op een prettige manier nuttig maken. Target practice op allerlei interessante doelen, zoals CCTV cameras, sensoren, antennes en wat dan ook geïnstalleerd om ons te controleren. Dit kan met de katapult, paint-ball spul, of welke oplossing onze jongeren ook maar kunnen bedenken. Veel plezier!

 8. sowieso ben ik al nooit een stadsmens geweest. en nu ben ik alleen maar nog meer blij dat ik in een dorp woon. hoe dan ook: de plannen die die psychopaten hebben, gaan never nooit werken. the great reset gaat gewoonweg niet lukken, wereldwijd al helemaal niet. Hoe vaak wordt er niet gezegd dat ‘wereldwijd’ de injecties zijn uitgerold? Correctie: Eh… noord-amerika, europa, australie/NZ. Dat is NIET de hele wereld. Heel veel grootspraak, maar de realiteit laat wat anders zien. Ik blijf op de conclusie dat het ze nooit gaat lukken uitkomen, hoe vaak ik ook bedenk hoe en wat ze willen bereiken. Simpelweg vanwege het ene feit dat psychopaten de realiteit niet aan kunnen en daarom hun eigen illusie/toneelstuk hebben gecreëerd. Vandaar dat wij vaak met stomme verbazing staan te kijken en horen naar wat ze doen en uitkramen, want voor een gezond nadenkend mens die wel in de realiteit leeft, is het meer dan belachelijk wat ze zeggen, omdat het zo onrealistisch is. Alles en iedereen die hun illusie bedreigt, moet vernietigd worden, want de bedreiging veroorzaakt doodsangst bij ze. In hun toneelstuk doet alles en iedereen wat zij willen, zij moeten controle hebben over alles, want dan kunnen ze het leven aan. Hun plannen zijn ook gebaseerd op hun illusie. Maar dat is niet de realiteit. Vandaar dat wat zij willen, nooit gaat lukken, want ze houden met een heleboel factoren geen rekening die in de realiteit gebeuren, maar niet in hun illusie/toneelstuk. Ze komen heel gewichtig en machtig over, maar psychopaten/narcisten zijn niets anders dan angstige lafbekken met een gedragsnivo van een 4-jarig kind. Schreeuwen en intimideren om je angst aan te jagen, zodat je gaat doen wat zij willen. Simpelweg gewoon hen compleet negeren en buiten hun systeem om gaan leven. Dan klapt hun illusie vanzelf in elkaar. Wat er voor nodig is: een lange adem en rustig blijven, op alle nivo’s; woede verzwakt je alleen maar en dan hebben ze je alsnog waar ze je hebben willen. Mentaal je helemaal voor hen afsluiten, want negatieve aandacht is ook aandacht.

 9. Artikel 12
  1. Een ieder die wettig op het grondgebied van een Staat verblijft, heeft binnen dit
  grondgebied, het recht zich vrijelijk te verplaatsen en er zijn verblijfplaats vrijelijk te kiezen.
  2. Een ieder heeft het recht welk land ook, met inbegrip van het eigen land, te verlaten.
  3. De bovengenoemde rechten kunnen aan geen andere beperkingen worden onderworpen
  dan die welke bij de wet zijn voorzien, nodig zijn ter bescherming van de nationale veiligheid,
  de openbare orde, de volksgezondheid of de goede zeden of van de rechten en vrijheden
  van anderen en verenigbaar zijn met de andere in dit Verdrag erkende rechten.
  4. Aan niemand mag willekeurig het recht worden ontnomen naar zijn eigen land terug te
  keren.
  https://www.kcbr.nl/sites/default/files/Internationaal_Verdrag_inzake_Burgerrechten_en_Politieke_Rechten.pdf

  • Artikel 120… de wetgever verbiedt rechters om te toetsen aan de grondwet. De grondwet staat uit. Daar komt nog bij dat WIJ hun wetten en regels volledig moeten gaan negeren. Deze maffia verzint wetten en regels die ons tot slaven maken. Ik erken de wet niet meer!!! Sluit me maar op, pak alles maar van me af… ik erken geen enkele wet of regel of autoriteit meer. Er is maar 1 wetgever en dat is GOD… en er is maar 1 wet en dat is LIEFDE.

   • De mensenrechten verdragen en Grondwetten zijn geschiedenis.
    Leuk om nog eens te lezen waar hard voor gevochten is maar in 2020 heel snel is beëindigd.

  • Puntje 3. Daar ga je al. Overal zitten dit soort clausules ingebouwd. Vanwege de nationale veiligheid of de volksgezondheid worden dat soort punten overruled. Ze roepen een pandemie uit of een noodtoestand en niks geldt meer.

   • Door die relativerende clausules heb je ook niets aan die humanistische ‘grondwet’. Je hebt alleen iets aan grondwetten als men het er samen over eens is dat die inhoud ervan van een buitenaardse, bovennatuurlijke godheid komt, dus niet door mensen is te veranderen, dus absoluut geldt. Dat is in het ongelovige Nederland niet meer zo. Alle verdragen van humanisten zijn niet meer waard dan de waarde van het papier waarop ze staan geschreven.

 10. Veel mensen die in de stad wonen hebben geen auto dat vaak hun eigen bewuste keuze. Omdat ze niet de behoefte hebben om de stad uit gaan. Ze hebben alles in de stad hun werk, het uitgaans leven, stadspark, cultuur (museums/theater ect), supermarkten.
  Het zijn vaak de mensen die in dorpen of aan de rand van de stad wonen die in het weekend de stad opzoeken en die mensen hebben dus een auto. Veel mensen gaan als de kinderen rond 5 a 6 jaar zijn meer aan de rand van het stad wonen of dorp dichtbij de stad. En die mensen hebben een auto nodig ivm kinderen naar school brengen ect. Nu vraag ik mij eigen af als ze met die smart steden auto’s gaan verbieden. Wat gaan mensen dan doen? Verhuizen? Of bloeien de dorpen en de dorpskroegen op?

  • Ik woon in de ene stad en werk in de andere, en het station in mijn woonplaats is niet echt dichtbij. De bus sluit niet aan op de treinverbindingen. Met abonnement kan ik een traject van 23 km rijden, met de auto minstens 1000 in hetzelfde gebied.

  • Wij komen, ook in onze vrije tijd niet in steden. Kan in de dorpen die fokwijken al niet lijden
   Als het aan ome KlauSS ligt mogen we niet meer op hun terreinen komen.
   Zoal vroeger de arme pachter niet mocht jagen, maar dan beter, want we mogen gelukkig zijn in de steden. Zal wel werken met chemische antidepressiva, want het is verre van natuurlijk.

 11. 15 Minute cities prima, alles binnen handbereik. Word ik opgesloten of gevolgd dan ga ik in de avond een uurtje op pad met een kniptang.

  • Ik heb ook gedacht aan verhuizen, maar deze zooi is overal en op de plekken waar het niet is, wil je niet wonen. Ik blijf gewoon in NL en als het straks dystopisch wordt, zullen er snel verzetsgroepen komen, die alle surveilance gaan slopen en saboteren.

  • Dank voor deze toelichting. Ik woon in Bulgarije! Ik wens de Chinezen veel succes met hun project!
   Maar…. Onbegonnen werk met de Bulgaren. Je zult deze stad moeten vullen met buitenlanders want geen Bulgaar wil zo wonen, het land loopt leeg en wie hier blijft of komt MOET zich aanpassen. Zelf aansluiting bij (west) Europa is bijna onmogelijk. Ze willen de euro niet. Overal worden petities getekend. Ze willen niet bij Europa. Kom gerust naar hier. Aan de kust. Heerlijk hier die mentaliteit! Anti Europa maar wel een cultuurschok! WEF, DAVOS, EUROPA, WHO…fuck you all! Leven en feesten!

 12. Ja begint nu enge vormen aan te nemen, zelfs de reclame van KPN koppelen ze 5G al aan patiënten die op afstand behandeld worden in bv de bus door arts..Kijk maar op hun site lijkt wel slechte SF film.

 13. We geven een veroordeelde crimineel een enkelband ipv een gevangenisstraf. En nu krijgt iedereen ‘’vrijwillig’’ ook een soort enkelband, net als die veroordeelde crimineel.

 14. Of….Discover your personal Life Quality Score.

  Most people go their whole lives never coming close to their true potential.

  And one of the biggest reasons for this is simple – a lack of direction.

  Our most ambitious goals, biggest dreams, and most extraordinary gifts are right there waiting for us…

  But because we haven’t taken the time to truly envision our lives?

  Our dream lives stay that way, a dream that never comes close to being realized.

  Here’s your chance to change that today.
  Are you living your absolute best life right now…
  Or are you settling?
  Are you honoring every dimension of your life…
  Or are you making painful sacrifices?
  And are you living in complete clarity of who you are and what you want…
  Or are you chasing someone else’s vision of success?
  If there’s one thing you don’t want to compromise on, it’s your life. There are no redos and no resets. This is it. Your time is now.

  The kind of life you fall in love with every single day because it was designed by you.

  Discover your personal Life Quality Score

  How close are you really to living your BEST life?

  Ask yourself these four questions, and get an instant and accurate insight into your quality of life, what’s holding you back, and what to focus on first for the biggest and easiest wins.

  The 3 Silent Saboteurs of your hopes & dreams
  If you’re feeling stuck, or if there’s a goal or breakthrough you just can’t seem to reach no matter what you do, you’re likely being held back by at least one of these ‘Silent Saboteurs’.

  Find out what they are and how to permanently erase them.

  How to create your own deeply personal Life
  Your Life decodes the mystery of who you are, what you want, and how to have it all: on your own terms and nobody else’s.

  And since nobody else can make yours for you, you’ll discover how to write your own – and gain what will be the most important book in your life for the rest of your life.

  Why focusing on your career & wealth is a deadly trap
  Most people spend 80% – 90% of their time on work and making money.

  Here’s why that’s a huge mistake and what you can do instead to achieve extraordinary success in all dimensions of your life (including your career & wealth).

  How to eliminate uncertainty and be sure of every decision you make
  Should you take that job? Date that person? Move to that new city?

  Use this ‘mind hack’ to never again second-guess yourself and make choices that are perfectly aligned with who you want to be, your values, and the life you want for yourself.

  Ask your subconscious what it wants – and get an instant answer

  Sit back and relax as Jon Butcher guides you through a mind-blowing Instant Clarity exercise that takes you deep into your subconscious mind – and reconnects you with your soul’s deepest desires.

  This exercise shatters the illusions you’ve been conditioned within just minutes and shows you what you’re here for.

  You’ll emerge from this Masterclass with the tools and guidance you need to create your own Life – and become the author of your greatest life.

  Instead of letting others dictate your life, you’ll have total control of your destiny and the freedom to achieve success and happiness on your terms.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in