© Witte Huis / YouTube

De man die eerder deze week de Franse president Emmanuel Macron een oorvijg gaf, is reeds nu al veroordeeld tot vier maanden gevangenisstraf.

De man, Damien Tarel, viel de president dinsdag aan toen Emmanuel Macron op het punt stond kiezers te begroeten tijdens een bezoek aan Tain-l’Hermitage buiten de stad Valence.

“Montjoie en Saint-Denis! Weg met het Macronisme!”, riep Tarel terwijl hij de links-liberale president een klap gaf.

Dat eerste is een verwijzing naar een middeleeuwse strijdkreet.

Damien Tarel zou een rechtse sympathisant zijn die dicht bij de gele hesjes-beweging staat. Hij vertelde de rechtbank dat hij impulsief had gehandeld.

“Toen ik zijn minzame, leugenachtige blik zag, op zoek naar mij als kiezer, was ik vervuld van walging”, legde Tarel uit, schrijft bbc.com.

“Ik had mezelf niet met opgeheven hoofd in de spiegel kunnen zien als ik Macron gewoon de hand had geschud”, zei de man tijdens het proces, bericht liberation.fr.

De openbare aanklager betoogde echter dat het integendeel om een “opzettelijke daad van geweld” ging en vroeg anderhalf jaar gevangenisstraf.

De rechtbank veroordeelde Damien Tarel tot 18 maanden gevangenisstraf, maar 14 van de 18 maanden zijn voorwaardelijk.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De angst voor een staatsgreep houdt de Franse heersende kaste in haar greepVolg Frontnieuws op Telegram

  Frankrijk: werknemers krijgen halsband voor afstandscontrole
Vorig artikelVirale video toont arts die politici waarschuwt tegen Covid-19 vaccin – “Lepels en vorken kleven aan hun lichaam”
Volgend artikelZelfverspreidende vaccins houden meerdere risico’s voor de samenleving in – inclusief het einde van geïnformeerde toestemming
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Een erestraf!
  De geestesziekte elite kan deze man niet meer eer bewijzen dan dit. Dat geldt ook voor allen die door deze zieke elites bestraft worden. Het worden erestraffen en martelaars.

 2. Dat zouden ze vaker moeten doen zo’n bitch slap.
  Vele zullen er jaloers op de man zijn omdat ze zelf die kans nooit gehad hebben.
  Maar 4 maanden zitten vind ik wel vrij veel voor iets wat ie allang verdient had.
  Dan had hij ‘m beter een blauw kunnen bezorgen. Zo’n kans krijg je maar 1x.
  Net zo als al die andere slijmballen die nog overal rond lopen en eens aangepakt moeten worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in