We moeten absoluut voorzichtig zijn met het ‘vaccin’. Dit is wat meer dan één vrijwillige en onwetende proefcavia zal doen schrikken: in Vendée, Frankrijk, in een bejaardentehuis voor priesters, testten 21 van de 22 priesters die daarvoor waren ingeënt positief op COVID-19 en waren er vier doden binnen tien dagen na vaccinatie. Tussen 28 april en 8 mei.

Oorverdovende stilte in de mainstream media, onze lippen zijn verzegeld. Laten we vooral niet denken. Big Pharma wil dat we dom gehoorzaam en gedisciplineerd zijn. Wij mogen de potentiële klant vooral niet in paniek brengen of hem ontmoedigen zich te laten prikken.

Deze priesters hielden zich aan alle gezondheidsvoorschriften, ze woonden opgesloten en verlieten het terrein niet. Ze respecteerden alle instructies, alle restrictieregels. Ze hebben ook geen bezoekers ontvangen.

Één priester was positief getest, zonder ooit ziek te zijn geworden. Maar wat betekent het om positief te testen, als we weten dat de uitvinder van de PCR-test zelf, Kary Mullis, heeft gezegd dat zijn test niet betrouwbaar is en gemanipuleerd kan worden?

Tussen 14 en 21 april zijn alle priesters gevaccineerd, behalve degene die positief testte.

Direct daarna werden 21 van de 22 priesters ziek. Waarvan zes ernstig. Twee zijn nog steeds erg ziek. En het ergste van alles, vier priesters stierven.

We weten niet wat er precies is gebeurd, maar we moeten erkennen dat de feiten verontrustend zijn.

We kunnen en moeten ons afvragen of het niet het vaccin was dat deze priesters ziek maakte.

De Franse minister van Volksgezondheid Olivier Véran heeft immers zelf in een schriftelijke verklaring aan de hoogste administratieve rechtbank, de Conseil d’Etat, verklaard dat een pas gevaccineerde gepensioneerde die van de COVID-beperkingen wilde worden vrijgesteld, een mondkapje moest blijven dragen en sociale afstand moest bewaren, alsmede binnen een straal van 10 km van zijn huis moest blijven en de op dat moment geldende avondklok van 18.00 uur in acht moest nemen, omdat “gevaccineerde personen ook degenen zijn die het grootste risico lopen op ernstige vormen en sterfte in geval van ineffectiviteit van het oorspronkelijke vaccin of herbesmetting na het vaccin of virusvarianten”. De reden hiervoor is dat “gevaccineerde personen ook het grootste risico lopen op ernstige vormen en overlijden in geval van ineffectiviteit van het vaccin of herinfectie of virulentievarianten na het vaccin”.

Met andere woorden, in de periode na de vaccinatie is het risico om besmet te raken en een ernstige of zelfs dodelijke vorm van COVID te ontwikkelen groter dan zonder het ‘vaccin’.

  Hawaï lanceert 's werelds eerste online datingservice voor ongevaccineerden

Men kan zich afvragen wat het doel is van dit vaccin als, zoals Olivier Véran zei, het vaccin niet voorkomt dat de gevaccineerde persoon ziek wordt, en niet voorkomt dat de gevaccineerde persoon het virus overdraagt op andere mensen? Afgezien van massa’s geld in de zakken van de vaccinfabrikanten te stoppen?

De enige ongevaccineerde priester, degene die geïnfecteerd was zonder symptomen te ontwikkelen, werd niet ziek. Dit is precies het tegenovergestelde van wat het establishment ons onvermoeibaar voorhoudt. Men zou erom kunnen lachen als het niet zo ernstig was. Ernstig omdat we worden voorgelogen over de effectiviteit van het vaccin, terwijl ze met alle middelen proberen vrijwel de hele wereldbevolking in te enten.

We kunnen ons veel vragen stellen over de ziekte van deze priesters. Waren ze kort voor het vaccin besmet geraakt, wat de reactie zou verklaren? Waarom was er geen autopsie? Welke co-morbiditeiten hadden ze? Maar uiteindelijk doet het er niet toe, het is duidelijk dat als er vier doden waren op 22 gevaccineerden, het vaccin problematisch is.

Maar niemand praat over wat er met deze priesters is gebeurd. Geen woord in de pers. Toch zou hun exemplarische en symbolische geval het onderwerp moeten zijn van een stortvloed van studies.

We moeten dus niet blindelings achter de krankzinnige lockdowners, de onwetende gevaccineerden aanlopen. Laat ieder vrij blijven met zijn geweten, maar het lijkt dringend noodzakelijk zich te verzetten tegen de verplichting tot inenting met nog experimentele vaccins waarvan de effecten onbekend zijn.

En het is ook dringend nodig de vrijheid terug te krijgen om zichzelf te behandelen met de vele geneesmiddelen waarvan, ondanks de pogingen van onze leiders om ze te verbergen, te verbieden, ons bang te maken door te verzinnen dat ze gevaarlijk zijn, is bewezen dat ze COVID-19 patiënten genezen.

  15.472 DODEN 1,5 miljoen gewonden (50% ernstig) gemeld in de EU-databank van bijwerkingen van COVID-19 injecties

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ivermectin, het medicijn dat COVID heeft verslagen – “De waarheid zal uiteindelijk zegevieren”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOnderzoek: Angst voor bijwerkingen de belangrijkste reden voor terughoudendheid ten aanzien van vaccins over de hele wereld
Volgend artikelFrankrijk: geneesmiddelenbureau’s overspoeld met meldingen van bijwerkingen van vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Laat de politiekers en hun zakkenvullende wetenschappers, als eens om te beginnen, bewijzen, dat het zogenaamde covid 19 virus bestaat, door na 16 maanden , eindelijk eens de verifieerbare genetische code, foto of isolaat bekend te maken.? Wij wachten niet meer op antwoord, want er is er geen !!!!!!

 2. Ja en iedereen kijk toe er is geen OM dat een onderzoek ook maar instelt allemaal doen ze zwijgen maar het maak hun niet minder aansprakelijk voor alle doden die zijn gevaccineerd daar aan kan je zien hoe corrupt onze rechtstaat is gewoon een schande dat mensen het niet willen inzien wanneer gaan hun ogen nu eens open.

  • Het gaat langzaam, maar te laat. Dat is dan ook de reden dat ze zo’n haast hebben.
   Men moet wel zeer goed in gedachten houden dat de gemodificeerden niet gedemodificeerd kunnen worden!

 3. Dat is korte termijn.

  De prikken dwingen je lichaam om het spike-eiwit – het ziekteverwekkende deel van het virus – (overmatig) te produceren

  Dat (kunstmatige) spike-eiwit interfereert met een beschermend enzym in je lichaam, wat ervoor zorgt dat je bloedstolsels/bloedingen/ontstekingen krijgt.

  Lange termijn, daar zijn ook ideeen over, vaak wetenschappelijk (van cytokinestormen, ander immuniteitsstoornissen, hersen-, neurologische en vruchtbaarheidsaandoeningen tot het nog ongedefineerde magneto-syndroom etc) maar, moet zich nog wijzen.

  Allemaal voor elkaar en dat killervirus. En vakantie of een ijsje of whatever.
  Veel uit vertrouwen ..misselijk.

  #Just get the Jab

 4. In verzorgingshuis Huis Ter Wijck in Beverwijk zijn na de covid injectie inmiddels 52 mensen overleden.
  Het Noord-Hollands dagblad plaatste in het begin wel het bericht dat er 26 mensen overleden waren.
  Verder horen wij totaal niets neer. Blijkbaar heeft iedereen een zwijgplicht!

  • Ik heb even gekeken, als ik in zoiets oud zou moeten worden zou ik de dood met blijdschap omhelzen….waardig en menselijk oud worden is niet in een konijnenhok je dood afwachten.
   Dan kun je beter met je auto vol jerrycans ergens op een nuttige plaats voor eigen volk of tegen een onnuttig iets parkeren….

   Ik denk dat wij als burgers de verantwoordelijken in de huidige en vorige regeringen wat betreft ouderen beleid hiervoor moeten aanklagen, triest is het.

 5. MSM is het trekpaard van deze machtsovername en de vernietiging van onze samenleving en democratische staatsvorm. We worden een dictatuur binnen geforceerd en de rol van de media is daarbij cruciaal.

  Het verzwijgen van gebeurtenissen omdat ze niet in het politieke plaatje vallen zoals inspuitings doden en slachtoffers van multicultureel en Islamitisch geweld is net zo misdadig als de misdrijven zelf. Iedereen binnen de persgroepen die hun brood verdienen met deze verzwijgcultuur is mede schuldig.

  Het binnen halen van IS tuig is een misdaad op zichzelf TEGEN ons als volk en de mensheid in het bijzonder. Wanneer terroristen meer rechten hebben dan de eigen burger is de regering niet meer de legitieme vertegenwoordiger van volk en natie.
  Zodra de eerste IS hoer met worp op Nederlandse bodem aankomt is de nog aan het vormende Nederlandse regering de zelfverklaarde vijand van het Nederlandse volk…voor de vierde keer met Rutte als misdadiger.
  …een oorlogsverklaring zo zuiver als maar kan.

  Terreur loont als je Moslim bent, geweld is het enige middel resterend voor het Nederlandse volk dat een democratie en grondwet nog kan redden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in