Dokter Sherri Tenpenny heeft dinsdag voor de Gezondheidscommissie in het Ohio Statehouse, de zetel van de Ohio General Assembly, de gevaren van de COVID-19 vaccins belicht. De beelden hiervan zijn in 24 uur bijna drie miljoen keer bekeken, bericht infowars.com.

Tenpenny sprak haar steun uit voor een wetsvoorstel dat bedrijven en de overheid zou verbieden mensen te dwingen zich te laten vaccineren. Zij zei dat het vaccin alleen al in Amerika meer dan 5.000 mensen heeft gedood, waarbij zij verwees naar VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten verzamelt.

Als we dat aantal halveren, hebben we het nog steeds over 2500 doden in zes maanden. En ze gaan nog steeds met volle kracht vooruit. “Je vraagt je af, waarom?”, vroeg de dokter.

Tenpenny verwees ook naar het verschijnsel dat gevaccineerde mensen magnetisch lijken te worden. “U hebt waarschijnlijk de foto’s op internet gezien van mensen die zijn geïnjecteerd en nu magnetisch zijn”, zei zij tegen de politici. “Een sleutel kleeft aan hun voorhoofd. Lepels en vorken kleven aan hun lichaam”.

5G

Tenpenny zei ook dat sommige mensen hebben gesuggereerd dat 5G-masten zouden kunnen interfacen met technologie die via de COVID-19 vaccins in het lichaam van mensen wordt gestopt. Zij gaf toe dat een verband tussen 5G en COVID-19 injecties “nog niet is bewezen,” maar voegde eraan toe dat wetenschappers proberen uit te zoeken waarom mensen magnetisch lijken te worden.

Drie profvoetballers verlaten in één weekend de wedstrijd vroegtijdig met melding van pijn op borst 

Natuurlijk vallen de mainstream media de dokter aan, en beweren dat ze “wetgevers vertelt dat het COVID-19 vaccin mensen gemagnetiseerd kan achterlaten, verbonden met 5G-masten”, in plaats van toe te geven dat ze deze ideeën als hypothesen voorstelde.

Ze beweren zelfs dat Russische desinformatie verantwoordelijk is voor de theorie dat 5G mogelijk het immuunsysteem kan beschadigen.

Ondertussen worden er voortdurend video’s geüpload naar het internet waarop mensen te zien zijn die geschokt zijn dat er metalen voorwerpen en magneten aan hun lichaam kleven, maar de mainstream media noemen dit nepnieuws.

Zie hieronder een paar voorbeelden.


Een van de beste voorbeelden tot nu toe is een recent mensen-op-straat experiment waarbij medewerkers van Liberty Broadcast in de beroemde 6th Street in Austin, Texas, ging kijken of een pas gekochte magneet aan gevaccineerde vrijwilligers zou blijven plakken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kan magnetische hydrogel het COVID vaccin-magneetfenomeen verklaren?Volg Frontnieuws op Telegram

1 REACTIE

  1. Wat gebeurt er wanneer je metalen objekten in de microwave stopt?
    Wat gebeurt er met magnetische mensen die blootgesteld worden aan microgolven (5G, 4G, gewone gsm straling0?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here