Is de Derde Wereldoorlog al begonnen? Is ze aanstaande? Het huidige debat gaat tussen deze twee standpunten in, maar bijna niemand gelooft in een vreedzame uitkomst van de crisis. Een bijdrage vanuit Russisch perspectief.

Het spook van de derde wereldoorlog waart door Europa. De gewone mensen met hun kleine en grote dagelijkse problemen worden niet geacht daaraan te denken, maar de politici die een kunstmatige geopolitieke crisis hebben gecreëerd, lijken het elementaire instinct van zelfbehoud te hebben verloren. Ze hebben eigenlijk besloten om ons land in zwijnenformatie aan te vallen, zoals altijd de gewoonte is geweest bij de Europeanen. Zij geloven dat zware bewapening (zelfs als iemand een van de tankmodificaties “licht” noemt) in staat is om het verloop van de speciale militaire operatie ten gunste van Oekraïne te keren, schrijft Elena Karajewa.

De levering van nieuw militair materieel en verdere bewapening vergroot de omvang van de crisis en versnelt de snelheid waarmee deze zich ontwikkelt tot niveaus die zelfs voor Parijs, Londen en Warschau oncontroleerbaar zijn. Zijn degenen die aandringen op meer snelheid bij wapenleveringen en op uitbreiding van de nomenclatuur van geleverde wapens zich hiervan bewust?

Voor Europese leiders is oorlog altijd vooral een gelegenheid geweest om hun eigen binnenlandse problemen op te lossen. Het eerste effect van het uitbreken van een oorlog is dat zelfs failliete politici aan de macht kunnen blijven. Het verzekert de “democratisch gekozenen” van de loyaliteit van het publiek en een hoge mate van goedkeuring in opiniepeilingen. Het tweede binnenlandse politieke effect van een oorlog is de mogelijkheid om met buitengewone middelen te regeren, onder verwijzing naar de noodsituatie.

“COVID-19 Pandemie” – Een geslaagd machtsexperiment

Ooit zullen de geschiedenisboeken optekenen hoe vaak de presidenten en regeringsleiders van de EU-lidstaten de afgelopen jaren het woord “oorlog” hebben herhaald. Het is geen toeval dat Emmanuel Macron het drie jaar geleden al heeft gemompeld in verband met stijgende coronavirusinfecties. “We zijn in oorlog,” zei hij toen. Deze woorden – zelfs tegen de achtergrond van een zuiver medisch probleem – gaven hem een ongekende autoriteit en macht, die Macron ten volle benutte.

Het was niet anders in Duitsland, dat prat gaat op democratie en allerlei “progressieve dingen”. Net als in Rome, Madrid of waar dan ook in de hele EU.

  Europese boeren zien het teken aan de wand met energiecrisis: voedseltekorten zijn een zekerheid

Elk verzet tegen de narratieven van de autoriteiten en de mainstream media werd met allerlei middelen onderdrukt. Degenen die het meest onvermurwbaar waren in hun opvattingen en het niet eens waren met de machthebbers, verloren banen en posities. De opstandelingen werden onder verschillende voorwendsels onderdrukt. Het waren niet eens revolutionairen en vijanden van het systeem: het waren professoren, medische grootheden en belangrijke virusspecialisten, waaronder zelfs een Nobelprijswinnaar, die plotseling melaats werden verklaard.

De “COVID-19 pandemie” was een geslaagd experiment: nadat het Europese establishment met succes onderdrukkingsmiddelen heeft getest en alle mediakanalen offline en online “in het gareel” zijn gebracht en gehoorzaam het door de top geëiste standpunt verspreiden, hoeft het niet langer bang te zijn voor publieke oppositie. Het establishment is dan ook onverschillig voor opiniepeilingen vandaag, nu Rusland een strijd op leven en dood voert tegen de globalisten, omdat het weet hoe snel en gemakkelijk de gewone mens die in de Europese Unie woont, in welke richting dan ook kan worden “gepropageerd”.

Op elke kritische vraag volstaat vandaag dit ene antwoord: “Poetin heeft de schuld.” De besluiten en acties van Rusland worden nu gebruikt om elk zuiver binnenlands probleem te verklaren.

De oorlog – een Europese instelling

Het is in ons eigen belang om deze realiteit in al haar onooglijkheid te erkennen en niet toe te geven aan de illusie dat “Europeanen te praktisch en te egoïstisch” zijn om een oorlog met Rusland serieus te overwegen. Europa beschouwt een oorlog tegen Rusland – een directe militaire confrontatie met ons land – ongetwijfeld niet langer als een verre optie, maar als het voor de hand liggende en meest waarschijnlijke scenario voor de nabije toekomst. Niet omdat Europese politici allemaal oorlogszuchtig zijn (dienstplichtige legers zijn hier al jaren afgeschaft omdat “in geval van nood de VS er wel zullen zijn”), maar omdat het Europese establishment en de Europese economische elites oorlog tegen ons land zien als de oplossing voor al hun problemen.

Tijdens een militair conflict doen inflatie en prijsstijgingen er niet meer toe, de verarming van de bevolking, die in hoog tempo voortschrijdt, wordt, anders dan in vredestijd, niet toegeschreven aan de regering of het economisch systeem. Werknemers zullen zich niet langer kunnen verdedigen tegen roofzuchtige hervormingen (zoals de pensioenhervorming die Macron er tot nu toe zonder succes heeft proberen door te drukken). Protesten en stakingen die het land dreigen lam te leggen, kunnen worden verboden en neergeslagen onder verwijzing naar de staat van beleg. De economie wordt gemilitariseerd om de klok rond te kunnen produceren zonder rekening te houden met de rechten van de werknemers.

  Failliete banken, voedselcrisis, gedwongen vaccinatie en onze grimmige toekomst. "Deze keer heeft het virus het geld zelf geïnfecteerd"

De oorlog biedt een gelegenheid om alle tekorten in de bevoorrading te rechtvaardigen en te verklaren, zelfs die van vitale geneesmiddelen. Zelfs het urenlange wachten op medische hulp in ziekenhuizen en op ambulances thuis zal niet langer worden toegeschreven aan een verkeerd beleid.

De lijst met voordelen van een grote Europese oorlog voor westerse politici wordt steeds langer, en weegt in hun ogen al lang niet meer op tegen de hel van lijden en dood waarin zij hun medeburgers willen storten. Die medeburgers, let wel, die hen zojuist in democratische verkiezingen hebben gekozen.

Telkens wanneer Europa voelde dat zijn economie een moeilijke fase doormaakte, lokte het onmiddellijk militaire conflicten uit. Zelfs in oorlogen op eigen grondgebied waren de voordelen voor de Europese elites altijd groter dan het lijden en de vernietiging van miljoenen.

Laten we eens terugdenken aan de oorlog in Joegoslavië: toen was het pas herenigde Duitsland de echte aanstichter en oorlogsvoerder. Het werd geconfronteerd met kosten die de federale begroting niet kon dragen, en de confrontatie in de Balkan kwam goed van pas. En als men eraan toevoegt dat de BRD daardoor bijvoorbeeld gedeeltelijke controle kreeg over de Kroatische havens, wogen de voordelen voor de Duitse autoriteiten en de Duitse economie zwaarder – zo cynisch is het – dan het lijden van de Kroaten en Serviërs.

Nog eerder voerden de Europeanen graag oorlogen in het in kolonies verdeelde Afrika. België, synoniem met “goede chocolade, een rustig leven, heerlijke wafels en sappige mosselen”, had er miljoenen mensen tot slaaf gemaakt. Toen de bevolking van Belgisch Congo actief haar ongenoegen uitte, begon Brussel een oorlog. Volgens voorzichtige schattingen werden daarbij 100.000 burgers uitgeroeid. Het Koninkrijk België was toen al lid van de Europese Unie, mocht u zich dat afvragen. De beroemde “gemeenschappelijke Europese waarden” hielden het bloedvergieten niet tegen.

  Oh Oh! Medvedev: "De Ruiters van de Apocalyps galopperen vooruit"

In de kelders van de pan-Europeanen liggen talloze van dergelijke lijken. De pan-Europeanen die Rusland graag beschuldigen van allerlei zonden, waaronder neokolonialisme.

Schrap de “proxy” in “proxy-oorlog”!

Degenen die beweren dat Europa bang is voor een directe confrontatie met Rusland en dat nooit zal durven, zijn vergeten dat de EU een jaar geleden, toen zij reageerde op het begin van de militaire operatie in Oekraïne, de mogelijkheid om zware wapens te leveren volledig afwees en Moskou alleen economische beperkingen oplegde. Vandaag oefent Parijs, in samenwerking met Warschau, al druk uit op Berlijn om Leopard-tanks te leveren aan Oekraïne om de Russen te bestrijden. Met andere woorden, Frankrijk en Polen pushen de Bundeswehr (welke paspoorten de tankbemanningen hebben is in principe zinloos) om deel te nemen aan de gevechten tegen Rusland.

Precies hetzelfde kan worden gezegd over de Franse soldaten – wat maakt het uit wie er in de AMX-10 RC-tank zit als het kanon van de tank op Russische soldaten schiet?

Wat we vroeger een proxy-oorlog noemden om de confrontatie te beschrijven, verandert nu in een oorlog met directe betrokkenheid van de EU. Een oorlog tussen twee civilisaties. Of een oorlog tussen twee werelden. Al de derde in de laatste iets meer dan honderd jaar. Opnieuw gelanceerd door Europa tegen Rusland om greep te krijgen op de Europese problemen op politiek en economisch gebied. Hoe eerder we dit beseffen, hoe sterker we ons in deze confrontatie zullen voelen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Opperbevelhebber aan het Zweedse volk: Bereid je voor op deelname aan een grote oorlog tussen Rusland en de NAVO – Kan kernwapens omvattenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEnorm! CDC onderzoekt Covid-klonterprik die beroertes veroorzaakt
Volgend artikelDe hoofdadviseur van Zelensky heeft toegegeven dat Kiev opnieuw per ongeluk zijn eigen mensen heeft gedood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

59 REACTIES

 1. De derde wereld oorlog is reeds begonnen. Deze wordt uitgevochten door een beduidend kleine minderheid tegen een beduidend grote meerderheid. De slaagkansen van dzez kleine meerderheid zijn echter beduidend groter dan van de meerderheid. Dit komt omdat deze meerderheid zodanig is bewerkt door deze minderheid dat ze niet eens door heeft dat ze wordt gedecimeerd. De vraag is echter de volgende; aan welke kant staat het Russische volk onder leiding van President Putin?

 2. Ja, we krijgen WOIII
  Dit is ook nodig omdat de westerse landen zich zo diep in de schulden gestoken hebben dat terugbetalen niet meer mogelijk is. Daarom zullen we uitgeschud worden tot de laatste cent en als dat niet genoeg is als slaven verkocht worden.
  Dan geeft de Bijbel alle ingrediënten weer die nu er zijn.
  Sinds de 60ger jaren hebben we GOD de rug toegekeerd en denken dat we het zelf kunnen.
  HIJ heeft zich nu als een heer teruggetrokken en wij krijgen nu de rekening gepresenteerd

  • Eelke Piers januari 15, 2023 at 10:55

   (Ja, we krijgen WOIII) De WOIII is al begonnen, maar mensen denken dat een oorlog zich kenbaar maakt door bommen en granaten. Dit is een vuile oorlog, met biowapens. Sluipmoordenaars, 98% van de mensheid wil dit niet, en toch gebeurd het. En God heeft hier niets mee te maken, het zijn die duivelse miskramen van mensen.

   • @Discobol (toffe naam)… God heeft hier alles mee te maken. WIJ zijn onze connectie met God/liefde/compassie/licht verloren. Tot God/liefde/compassie/licht terugkomen in de mensheid, gaat dit doormodderen. En we zijn heel heel heel ver van God verwijderd, maar groot trauma kan ons in 1 ogenblik terugbrengen bij God/liefde/compassie/licht. Het duister op de planeet dient het licht… de mensheid zal gezamenlijk 1 verlangen krijgen… LIEFDE/COMPASSIE/LICHT/GOD. De vraag is wat voor trauma er gaat komen om ons allen te laten ontwaken.

    • @Naam:* (God heeft hier alles mee te maken.)

     Naam:*(@Discobol (toffe naam) DANK JE.

     Een ieder spreekt ook voor zich zelf.

     Ik aanbid geen geloof, en ik vind dat iedereen daar ook vrij in mag zijn, in wat hij/zij gelooft. Geloven hebben in mijn ogen, alleen maar ellende (Oorlogen) (Verdeeldheid) veroorzaakt. Ik zie de gehele mensheid(Dom) als mislukt experiment, totaal losgeslagen van de werkelijkheid. En dat God ons heeft geschapen naar zijn beeld en gelijkenis ? Had wel wat beter zijn best mogen doen 😉 Zoals het Dierenrijk.Wat vernietigd word door de Mens. En uiteindelijk zal de mens zichzelf vernietigen. Volgens mij zijn we lekker bezig, om dat te doen uitkomen 🙂 Ik zal er niet rouwig om zijn, de aarde is beter af zonder. Fijne Zondag Naam:* Lees altijd graag, wat je post !!

   • Je hebt gelijk. En m.i. Is WO III al vele jaren eerder begonnen. Sinds de Cojona leugen wordt het echter steeds duidelijker. De ‘elite’/politiek tegen de burger. Alles in chaos en armoede en dan de held die dat oplost. The Great Reset. Zo simpel. De mainstream is de slaaf van de duivel. Maar waar hebben we het over. Iedereen die geabonneerd is op FN weet dit toch allang.

  • De oorlog tegen Rusland geeft de corrupte landen de kans om Rusland van het instorten van werkgelegenheid, instorten van de wereldwijde instorting van beurzen en monetaire failliete systeem daar de schuld van te geven.

   Wie wakker is weet dat het niet Rusland is maar de westerse elite, politici en bankiers die dit allemaal veroorzaken voor hun persoonlijke gewin over de rug van het volk.

  • god en de duivel bestaat niet het kwaad en het goed zitten in de mens zelf en de goeden zijn de sjaak van de kwade die denken dat ze goden zijn

   • Het volk bestaat uit drie soorten volk , goede en slechte en elite die alles om de macht draait maar ik wil er nog een vierde soort bijvoegen domme burgers hebben nog niets geleerd dat het gewone volk steeds te klos zijn en de rijken en de elite zijn in geen velden te zien zij komen als het voorbij is als ratten uit hun hol gekropen maar wat nog erger is het domme volk staat uit ook nog met vlaggetjes te begroeten als ze terug keren, en voor zulke domme figuren bestaat geen woord helaas.

 3. Bepaalde leiders dromen daar wellicht van maar tussen droom en daad zijn praktische bezwaren. De militairen zijn meer realistisch. De voorraden van de NATO-landen zijn uitgedund, het zal jaren duren om de stock van bepaalde wapens (bv. Caesars, tomahawks, stingers, tanks…) weer op peil te brengen. Rusland is bezig met de demilitarisatie van Oekraïne maar is onrechtstreeks ook bezig met die van de Europese NATO-landen.
  Waar zouden die Europese leiders de soldaten vandaan halen? De eigen legers hebben moeite met het rekruteren van voldoende fitte soldaten. Ze moeten de normen (fitheid, IQ) verlagen om aan een minimum te geraken. Migranten uit het Midden Oosten en Afrika trainen om in Oekraïne te vechten? Die weten wel beter.
  Het gevaar volgens Scott Ritter is veel meer dat we dit jaar in een nucleaire escalatie geraken (een valse vlag, een verkeerde lancering, een echte “onthoofdingsaanval” enz.). Er wordt nu niet meer gesproken tussen Oost en West, op de kritiekste momenten van de Koude Oorlog werd altijd nog gesproken via de rode telefoon enz. Bovendien zijn alle nucleaire verdragen (behalve een restje ABM) opgezegd. Stel dat de VS de hypersonische Dark Eagle (verwacht in 2023) opstelt in Oost-Europa, dat herleidt de reactietijd voor het Moskou tot .. vijf minuten. Als daar de eersten in de commandolijn uitgeschakeld worden, is er nog altijd die voorbij die Oeral. Die hebben niet de tijd om te kijken of er een vergissing is en kunnen alleen maar kiezen: STRIKE ALL. Rusland zal niet de eerste zijn om kernwapens te gebruiken “maar ook niet de tweede” zoals Putin onlangs zei.

  • De hypersonische dark eagle bestaat nog steeds niet , alle tsten zijn mislukt .Dus dat zal nog wel een 10 tal jaren duren en daartegen bestaat de USA niet meer.

 4. Dit is een zeer verontrustende analyse. Ik weet niet wat ik er van moet denken, want ik lees hier en daar tussen de regels door dat er veel mensen zijn die het goed zat worden met de druk van de schaduwregering in de VS, de Ziomaffia die overal ter wereld vuurtjes stookt en de lokale bevolkingen als kanonnenvoer gebruikt. De VS zou er veel baat bij hebben om de boel goed in elkaar te trappen en dan als grote redder zijn hulp weer aan te bieden, net zoals met het Marshall plan destijds. En dan zit het hele EU in hun zak. En ja, ze kunnen dan met de vinger naar Rusland wijzen als ze met het kapot trappen beginnen. De vraag is, waar gaan ze dat doen – eerst in Iran, of meteen in EU? Rutte zal het je vast vertellen zodra hij met pedo-Biden heeft gesmoest.

 5. @ Houtyekiet
  Rusland zal niet de eerste zijn om kernwapens te gebruiken “maar ook niet de tweede” zoals Putin onlangs zei.

  De nucleaire doctrine van Rusland verandert sneller dan u denkt. Er wordt in hoge politieke kringen steeds meer gediscussieerd over het feit of Rusland niet als eerste de nuclauire wapens moet gaan gebruiken. De Russen hebben ook de beste papieren om het te overleven (zeker 40 miljoen bij een first strike), zijn niet meer ‘MAD’, met grote bunker complexen voor civiele bevolking en alle noodzakelijke voorraden zoals eten, medicijnen, enz. en houden om de haverklap oefeningen om de paraatheid te testen. Waar kunnen wij en de VS gaan schuilen? In uw lokaal treinstation? Uw favorite voetbalstadion? In een overvol ziekenhuis door myocarditis (sarc.)? Ik som maar wat op.

  • Laat je niet bang maken om een nucleaire oorlog. De verrotte politic spint garen als wij bang zijn ( zie covid).

   Als het zover is dan hoop ik dat die bom recht boven mij af gaat. Mij maken ze niet bang.

   Ik weiger ook om in te binden en zeg wat ik denk. Voor mij is vrijheid heilig en belangrijker dan geld.

 6. Hun Russofobe drijverijen, de leugens, propaganda en haatzaaierij hebben wel effect, maar toch niet genoeg. Bij een (te)grote massa van het volk hebben ze hun geloofwaardigheid verloren. Het enige lapmiddel waarmee ze keer op keer meet aankomen is “de democratie” en de burger smaakt dat als huichelarij ervarend hoe breed de kloof is tussen de volkswil en de mooipraterij. De politieker is waarschijnlijk het meest onbetrouwbaar individu in het land. Ze hebben macht maar geen gezag. Als de welvaart van de burger verder als los zand tussen de vingers verdwijnt als gevolg van hun hautain wanbeleid tegenover de andere volkeren zal de reeds zichtbare verpaupering omslaan naar straatgeweld.

  • Ik vraag altijd aan mensen, wat hebben de Russen jou ooit aangedaan.

   Dan vertel ik de onnozele, dat doordat Rusland Hitler heeft aangevallen waarbij miljoenen Russen zijn omgekomen de bevrijding van Europa NOOIT geslaagd zou zijn.

   Daarna vraag ik; hoeveel oorlogen heeft Rusland na WW2 gestart…. antwoord 5 inclusief Oekraïne en alle 5 was Amerika daar de oorzaak van.
   Dan vraag ik hoeveel oorlogen heeft Amerika na WW2 gevoerd, antwoord meer dan 100.

   Wie wordt er altijd bewust gedemoniseerd in journaals en in films ….. altijd Rusland.

   Hoelang laat jij je nog indoctrineren, wanneer ga jij eens zelf nadenken en feiten controlen.

   De meeste zijn dan stil en weten niets meer te zeggen. Feiten kun je moeilijk ontkennen.

   Dat is het enige wat wij kunnen doen .

  • En wie gaat die volksopstand neerslaan ‘de politie die niet eens iets dicipline meer hebben en ervandoor gaat als je pang roept.Het leger ??? dat minder manschappen telt dan generaals en ministers hier in belgie. Met het opheffen van de rijkswacht hebben ze hun eigen graf gegraven de politiekers die een neopotische politiek voert ‘ vader op zoon en moeder op dochter) die voor niets goed zijn.

   • Politie en leger is mijn vijand maar ook de rechters straks komt de afrekening met dat tuig die meelopers van Rutte zij zijn de mede aanstichters van deze oorlog in plaats ons volk te beschermen werden ze op brute wijze in mekaar gerammeld en de rechters en politiek dat zijn de echte moordenaars.

    • Nee , de bende was een politieke zet om onrust en angst te veroorzaken bij de bevolking. Denk maar eens hoeveel terroristisse aanslagen zijn er de laatste drie jaar geweest hier in europa , geen. Dus sterk vermoeden dat het niet veel te maken heeft met terroristen (politiek misschien ???????????)

  • Ja dat roep ik al jaren maar er zijn voldoende schaapjes nog die voor dat tuig willen strijden tot de dood, wij wappies noemen hun schaapjes.

 7. Of wij oorlogen willen blijven voeren ligt geheel aan onszelf.

  Wie de twee volgende regels snapt weet dat het Volk de macht heeft ALS ze zich strikt houden aan deze twee regels.

  ZONDER SOLDATEN GEEN OORLOG !

  ALL WARS ARE BANKERS WARS !

  Als het volk weigert dienst te nemen dan zijn oorlogen onmogelijk, zeker als er een wereldwijd verbod komt dat landen en banken oorlogen mogen financieren.

  Zeg mij welke oorlog ooit goed is geweest voor het volk !

  • Zonder soldaten geen oorlog. Zeg dat eens tegen al die meiden/vrouwen die soldaten in uniform ‘stoer en mannelijk’ vinden.

   ‘Ja maar…..de strijdmachten zijn hard nodig hoor om ‘dingen’ op te bouwen. :/
   Waarom daarvoor geen strijders-krachten onderdeel die helemaal los staan van leger/oorlogsvoering?

   Mensen die oorlog wel mooi, spannend, dynamisch en nuttig en nodig vinden, zijn bekend. Ook al die Oekraine-vlagje zwaaiers.
   Hen staat nog wat te wachten als de pubers van nu, ooit in de oorlog worden betrokken.
   Dat die dombo’s dat zelf niet zien.
   Er staan in Nederland duizenden mensen klaar om dezen aan te pakken zodra er hier bommen gaan vallen.

   • Die ‘meiden/vrouwen die hun uniform zo stoer vinden hebben ze nodig om de dissidenten, dus verstandige mensen die niet mee willen doen aan die oorlogsspelletjes te dwingen om naar het front te gaan, met als gevolg dat er bijna niemand op dat front aanwezig is.
    Dus inderdaad, wordt dienstweigeraar, ga er desnoods voor in “hotel staat” een poosje op hun kosten leven, maar weet dan dat je geen ‘moordenaar in spé’ bent.

 8. Biden was bezig om een coalitie van de willing te organiseren zoals toen in Irak in 2003.
  Het vreemde is dat Biden nu zelf zwaar in de problemen zit met “gevonden” geheime documenten en geen tijd meer heeft voor het organiseren van een WW3 feestje.
  Als hij nu bekend maakt dat hij met een coalitie van trouwe landen ten strijde trekt tegen Rusland, dan breekt de hel los in Amerika.

  Rutte en Hoekstra zouden ook naar Amerika reizen voor een gesprek met Biden volgens de pers.
  De aankomst van een transportschip in Vlissingen geladen met 1250 gepantserde voertuigen en tanks voor de Amerikaanse 1st Cavalry Division in Polen en Litouwen.
  De “explosie” van een gasleiding in Litouwen.
  Zijn de WW3 plannen van Biden en de WEF voorkomen zijn met de gevonden geheime documenten?
  Het is wel heel toevallig wat er nu gebeurt.

  Volkskrant: Duitsland: geen verzoek ontvangen voor levering van tanks

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/lees-hier-het-liveblog-over-de-oorlog-in-oekraine-van-vrijdag-13-januari-terug~bfe5564b/

  De Poolse president Andrzej Duda benoemde woensdag al dat voor de overdracht van de Leopards toestemming van Duitsland nodig is. ‘Maar eerst moeten we een internationale coalitie vormen. Wij hebben besloten om die te vormen.’ Mogelijk wacht Polen dus met het indienen van een verzoek aan Duitsland tot meer landen zich bereid tonen om hetzelfde te doen. Ook Finland wil de stap alleen samen met andere landen nemen.

  Voorlopig gaat het feest van de VN en de WEF niet door.

  • De Krachten van Beperking doen er alles aan om de mensheid in een constante staat van angst te blijven houden. Op die manier zijn we makkelijk te manipuleren en makkelijk te controleren. De geconditioneerde mens gaat namelijk met alles akkoord, mits het de schijnveiligheid ten goede komt. Klimaatsverandering door de mens, het overgrote deel van het zogenaamde terrorisme, verhalen over hoe machtig de illuminati wel niet is, Fukushima, ebola, het rijtje gaat maar door en door, al deze dingen zijn verzonnen om ons mensen bang te maken. Een bang mens geeft namelijk maar al te graag al zijn macht en vrijheid uit handen voor zogenaamde veiligheid. Als al deze dingen verzonnen zijn om ons bang te maken, hoe zit dat dan met het onderwerp wat ons het meest bang maakt, nucleaire wapens? Bestaan die nucleaire wapens eigenlijk wel? Gooide de VS daadwerkelijk in augustus 1945 2 atoombommen op de Japanse steden Hiroshima en Nagasaki? Heeft iemand hier wel eens over nagedacht?

   Ik had daar tot gisteren nooit echt over nagedacht moet ik eerlijk bekennen. Ik ging er van uit dat de VS tijdens de Tweede Wereldoorlog druk bezig was met het vervaardigen van de atoombom, en ik geloofde ook in het Manhattan Project van de VS waar men deze atoombommen ontwikkelde en uittestten. En ik dacht ook zeker te weten dat de Koude Oorlog echt was, en dat er te veel landen in de Wereld anno 2015 nog steeds een nucleair wapenarsenaal hebben.

   Ook al weet ik dat zoveel dingen in deze Matrix nep zijn, ook al weet ik dat het grootste gedeelte van onze geschiedenisboekjes vervalst zijn, en ook al wist ik al langer dat de Krachten van Beperking er alles aan doen om ons in een constante staat van angst te houden, toch had ik tot nu toe nog niet getwijfeld aan de echtheid van nucleaire wapens. Dat was totdat ik gisteren op Veritas Radio een interview hoorde met Jay Weidner.

   De meesten onder ons zullen Jay Weidner inmiddels wel kennen. Jay is een bekende waarheidszoeker namelijk, en niet onbelangrijk: Jay is regisseur van talloze filmproducties. Ik luister graag naar Jay, ik hou van mensen die zelf onderzoek doen en die hun expertise inzetten om de waarheid te vinden. Jay Weidner doet niet zo maar klakkeloos uitspraken die nergens op gebaseerd zijn maar onderzoekt de zaken zo diep mogelijk zelf. Gisteren hoorde ik een aantal interessante dingen in het interview met Mel Fabregas van Veritas Radio. Het is erg verfrissend om naar iemand te luisteren die logisch naar de zaken kijkt en bijvoorbeeld concludeert dat het hele Fukushima verhaal van geen kant klopt wat zovelen binnen de alternatieve media klakkeloos napapegaaien. Maar dat was niet hetgeen dat mij echt even wakker schudde. Hetgeen mij eventjes echt wakker schudde was zijn verhaal over nucleaire wapens. Zoals gezegd is Jay filmmaker, en hij kent de foefjes van het vak, zo is hij een expert op het gebied van (film)explosies en filmsets. Hij bestudeerde de beelden van het Manhattan Project, bekeek al de atoombom testen die gefilmd waren in de jaren, en concludeerde dat deze explosies geen nucleaire explosies waren maar dat het gewoon ging om heel veel TNT met een flinke dosis fosfor. TNT laat de boel ontploffen en fosfor zorgt voor een mooie heldere oranje gloed in de explosie. Net zoals in films gedaan wordt. De paddenstoelvormige explosies zijn het effect van heel veel TNT laten ontploffen.

   Ook de beelden van de zogenaamde atoombom testen klopten voor geen meter, camera’s die stil bleven staan terwijl ze een enorme explosie filmden op een paar meter afstand, dat soort ‘kleinigheidjes’ ontdekte hij bijvoorbeeld in de beelden van het Manhattan Project.

   Verder onderzoek leerde Jay dat een vertrouweling van Stalin betrokken was bij dit Manhattan Project. Het bestuderen van de beelden van het verwoeste Hiroshima en Nagasaki leverde ook tal van vraagtekens op. Want hoe kan het dat alles wat van steen was nog gewoon overeind stond in de steden, en dat al het hout en vooral bamboe wel verdwenen was? En hoe kon men in 1945 van afstand een atoombom laten ontploffen boven een stad? En mocht men dat al gekund hebben, hoe kan het dat de vliegtuigen die de atoombommen boven de steden hadden laten vallen ongeschonden konden terugkeren op de vliegbasis? Klopt dat wel met natuurkundige wetten?

   Jay ging verder met zijn onderzoek, bestudeerde de testen die Pakistan gedaan zou hebben met atoombommen. Hij vergeleek de beelden van Hiroshima en Nagasaki met de beelden van Duitse steden die de geallieerden ook in 1945 door middel van tapijt bombardementen, brandbommen en fosfor hadden verwoest hadden. En hij deed nog veel meer onderzoek, en trok een conclusie die ik hieronder met jullie zal delen via een 10 minuten durend audiofragment uit het interview: nucleaire wapens zijn verzonnen om ons in een constante staat van angst te blijven houden. Luister naar dit fragment waarin Jay zijn onderzoek uitlegt. Download of luister door hier te klikken

   Ik heb niet echt kennis van verschillende soorten explosieven en ben ook niet echt een natuurkundig wonder. Maar ik moet bekennen dat ik voorlopig de conclusie van Jay Weidner deel. Het klinkt verdomde logisch namelijk. En ik sta nergens meer van te kijken. Vorige week plaatste ik de documentaire ‘Hellstorm’ (zie link) op de site. Dit gaat over de sadistische gruweldaden van zowel de geallieerden als de Sovjet-Unie aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Uit deze documentaire blijkt ondermeer dat de geallieerden alle grote Duitse steden hebben verwoest inclusief letterlijk miljoenen onschuldige burgers. Eerst tapijt bombarderen, daarna bombarderen met honderdduizenden brandbommen en onder andere fosfor. Zodat de vlammen kilometers hoog kwamen. De beelden van Dresden na dit ‘firebomben’ komen exact overeen met de beelden van Nagasaki en Hiroshima die getroffen zouden moeten zijn door atoombommen.. Stalin was geen haar beter, dat weten we inmiddels wel. Maar wat mij onder andere schokte aan die documentaire is dat de geallieerden en Stalin innig samenwerkten en er dezelfde tactieken op nahielden tijdens en na de Tweede Wereldoorlog. Dus waarom zou dan die samenwerking daarna niet gewoon door zijn gegaan? Beide grootmachten hadden (en hebben) er baat bij om de wereldbevolking in een constante staat van angst te blijven houden. Want zoals gezegd: een bang mens doet alles voor zijn veiligheid en gaat niet verder op zoek naar de echte waarheid. Verdeel en Heers.

   Anno 2015 zorgt diezelfde nucleaire dreiging er nog steeds voor dat we als mensheid niet veel verder groeien en constant bang zijn, in combinatie met al die andere bangmaakmiddelen uiteraard. “Iran kan wel eens een nucleair wapen maken, wees bang slaafjes!!” Zou het niet zo zijn dat Iran aan het doen is wat Jay Weidner concludeert, en is men aan het onderzoeken of je eigenlijk wel nucleaire wapens kan maken? En moet daarom Iran kosten wat het kost gestopt worden van het proberen te ontwikkelen van nucleaire installaties? Hoe zou een Wereld eruit zien zonder die constante dreiging van nucleaire wapens? NOS, CNN, RT, BBC, en al die andere mainstream media zenders doen er dagelijks alles aan om ons te blijven herinneren dat er heel veel nucleaire wapens op de Wereld zijn. De wapenindustrie verdient grof geld met allerlei oorlogstuig, wat gemaakt moet worden omdat er een nucleaire dreiging is. De Matrix spint garen bij al die angst en onwetendheid van en over nucleaire wapens. Een angstig mens is immers makkelijk beïnvloedbaar en makkelijk te hersenspelen via mindcontrol.

   En ook onze buitenaardse ‘vriendjes’ en ‘vriendinnetjes’ varen wel bij de constante staat van angst op onze planeet. Ik doe graag aan ‘connecting the dots’. Ik weet dat al die buitenaardsen die zeggen ons te willen komen helpen. bewust of onbewust, de agenda dienen van de energie die zich god noemt en aan de top van de piramide van het synthetische universum zit. Als deze buitenaardsen het echt goed met ons voor hadden dan zouden ze ons niet proberen te beïnvloeden en te hersenspoelen. Want als ze het echt goed met ons voor hadden, en echt wisten wie en wat wij Aardse mensen in werkelijkheid zijn, tja dan hadden ze geweten wat wij mensen aan het bereiken zijn in deze periode hier op moeder Aarde en hadden ze ons dus niet constant voorgelogen en geïndoctrineerd. Plus, buitenaardse groeperingen zijn al duizenden jaren actief op Aarde, hebben allerlei ondergrondse en onderzeese basissen en beïnvloeden al duizenden jaren de elites van deze Wereld.

   Dus waarom vertellen al deze buitenaardse groeperingen aan contactees of via channelings dat ze pas sinds 1945 naar de Aarde komen? Ze vertellen daarbij meestal dat ze vanaf 1945 naar de Aarde zijn gekomen omdat wij mensen toen met nucleaire wapens de Aarde konden kapot maken. En dat moesten en moeten zij voor ons voorkomen. Want wij kleine onbenullige onwetende onderontwikkelde mensjes komen volgens deze buitenaardsen pas net kijken hier in het Universum. Wij moeten beschermd worden tegen onszelf, omdat wij nucleaire wapens hebben, bladiebladiebla…. De werkelijke achterliggende agenda van deze buitenaardse tak van de Krachten van Beperking is om ons klaar te maken voor de grote oogst. Wij moeten gehersenspoeld en bang blijven. Zodat zij ons kunnen gaan ‘redden’. Voel je waar ik heen wil gaan met dit verhaal?

   Ik durf bij deze te beweren dat de VS, Stalin, Israël, noem ze maar op, mede tot het verzinnen van nucleaire wapens zijn gekomen door inmenging van deze buitenaardse groeperingen. Het concept van de dreiging van nucleaire wapens heeft op vele planeten in heel veel sterrenstelsels uitstekend gewerkt namelijk. Op die manier konden ze, in combinatie met allerlei andere angst mindcontrol, complete planeten en rassen veroveren. Een ras, bevolking of planeet veroveren kan door middel van een fysieke strijd. Maar dat kost veel te veel resources, tijd en energie. En hetgeen je probeert te veroveren krijgt een pleurishekel aan je door al dat oorlog voeren. Daar was men triljarden jaren geleden al achter gekomen. Actieve agressie werkt niet en/of is beperkt houdbaar. Het is veel makkelijker om een volk, ras of planeet bang te maken. Passieve agressie nomen we dat. Een constante staat van angst werkt het best. Net als dat het andere uiterste, een constante staat van synthetische vrolijkheid, het passief maken van een bevolking dus, ook uitstekend werkt.

   Men creëert en ondersteunt de boogeymannen en vrouwen op Aarde. Al dat nucleaire dreigen en gedoe hoort daar uiteraard bij. Ondertussen gaat men ook nog vrolijk verder met het bang maken van de mensheid voor hun eigen moeder. Hun moeder Aarde, de vergeten hoofdrolspeelster, staat op het punt van transformeren naar iets wat nog nooit is voorgekomen in dit Universum zo uniek. Daar horen geboortepijntjes bij zoals aardbevingen en vulkaanuitbarstingen. Het klimaat veranderd ook door deze transformatie, want de Zon maakt ook deel uit van deze transformatie. En wat doen de Krachten van Beperking? Ze maken ons wijs dat wij mensen verantwoordelijk zijn voor het zogenaamd naar de klote gaan van het klimaat. We worden ook enorm bang gemaakt voor onze moederplaneet de Aarde. En dat zal nog wel eventjes doorgaan ook. Net zolang totdat wij zo bang zijn geworden van onze moederplaneet als dat we bang zijn geworden van het onszelf laten terroriseren door al die zogenaamde dreigingen op Aarde. We zullen zo enorm bang voor alles gemaakt worden en gemaakt blijven dat we geen uitweg meer zullen zien. De enige uitweg die ons dan aangeboden zal worden is de helpende hand van de kosmische en interdimensionale tak van de Krachten van Beperking.

   Zo verover je via die constante staat van angst het meest waardevolle wat dit Universum te bieden heeft zonder er echt heel veel moeite voor te hoeven doen. Het meest waardevolle wat dit Universum te bieden heeft ben jij die dit leest, en al die anderen die deze informatie nog niet hebben mogen horen. Wanneer nemen wij, diegeneh die al wel ontwaakt zijn en deze kennis hebben, het heft weer in handen? Wanneer gaan wij er eindelijk eens voor zorgen dat die constante staat van angst hier op Aarde voor eens en voor altijd terug naar Orion getrapt wordt? Revoluties gebeuren niet door stil te zitten en niets te doen en/of alle kennis voor jezelf te houden. Revoluties gebeuren ook niet door geweld te gebruiken of door te gaan schreeuwen door een megafoon. Nee, echte revoluties gebeuren door het informeren van onze medemensen, echte Revoluties beginnen altijd in jezelf!!

   Micky van Leeuwen

   18-5-2015

   • En hoe verklaar je dan radioactiviteit? Dat bestaat echt en kun je meten.
    Kerncentrales geven de schoonste energie doordat het uranium ontzettend heet wordt en zo turbines kan laten draaien maar het probleem is het nuclear afval dat door die straling dodelijk is voor de mens.
    Dus van dat materiaal een bom maken lijkt mij een logische stap voor het militair complex omdat inderdaad de angst hiervoor nog meer geld oplevert.

 9. Die smerige westerse elite weet dat ze gedoemd zijn , enerzijds de Russen maken gehakt van deze nazi monsters anderzijds staat de Europese bevolking steeds meer op hun tenen om deze westerse beleidsmakers aan hoge bomen op te knopen wegens de holocaust die ze begaan tegen de bevolking.
  Ze zitten als laffe ratten in het nauw en het maakt hun blijkbaar geen donder uit of de bevolking door een derde wereldoorlog van de kaart geveegd wordt , dit duivelsgebroed denken vast dat ze dan bij een totale oorlog zelf veilig hun lijf kunnen redden in onderaardse luxueuze bunkers verbonden met gangenstelsels.

  • Daar gokken ze op, vandaar hun reeds voor 2019 gebouwde bunkers op o.a. New Zeeland. We worden in de boot genomen ze vluchten zo naar het oosten en roeien ons ondertussen uit met verdienmodel erop.

 10. Ik denk, dat Putin USA een zeer zeer dwingende waarschuwingmoet geven.
  B.v. als Polen zijn manschappen niet terugtrekt, hij dat een aanval door Nato beschouwd, en overweegt een nuke naar USA te sturen.

 11. ik erken EU niet omdat niet mijn EU is , Ik vecht niet tegen Rusland omdat ik niet de probleem ben maar onze eigen ”democratische” ( wat dat ook mag wezen) leiders welke in principe GEEN leiders zijn maar marionetten van NAZI kopstuk zoals Klaus Schwab

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in