Het CDC onthulde vrijdag dat het agentschap een onderzoek zal instellen naar het verband tussen de Covid-injecties en hartproblemen zoals beroertes en hartaanvallen, bericht Newswars.com.

Fox News meldt:

“De CDC zegt nu dat er genoeg gevallen zijn van mensen die het vaccin hebben gehad, het vaccin hebben gekregen en vervolgens een beroerte hebben gekregen. Het agentschap gaat nu onderzoeken of er een mogelijk verband is tussen de injecties en beroertes bij sommige van die patiënten.”

OAN berichtte ook over dit brekend nieuws.

Deze aankondiging komt slechts enkele dagen nadat de CDC VAERS veiligheidsanalyses voor Covid-vaccins vrijgaf die een alarmerend beeld schetsten.

Tijdens de uitzending van woensdag van The Alex Jones Show legde Jones uit hoe uit gegevens van verzekeringsmaatschappijen ook blijkt dat landen met een hoge Covid-vaccinatiegraad ongeveer een toename van dertien procent aan sterfgevallen rapporteren.

“Ze wisten dat het je immuunsysteem uitwiste, ze wisten dat het niet werkte,” vertelde Jones zijn publiek. “Ze wisten dat het bloedstolsels veroorzaakte, myocarditis, hartaanvallen, beroertes, ga zo maar door… onvruchtbaarheid, allerlei problemen met je menstruatiecyclus, het valt je testikels aan. Dit is de CDC!”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wereldgezondheidsorganisatie verklaart dat ongevaccineerde burgers “moordenaars” zijnVolg Frontnieuws op Telegram

  Cardioloog verwacht dat meer wielrenners vanwege hartproblemen zullen moeten opgeven

Lees meer over:

Vorig artikelGevaccineerde mensen zouden dit moeten bekijken om hun volgende geïnformeerde beslissing te nemen (Video)
Volgend artikelDe elites hebben besloten: Europa trekt ten strijde tegen Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Dat is net hetzelfde zeggen als; top crimineel cartel belast met onderzoek naar mogelijk overtreding van de wet om zich onrechtmatig te verrijken op kosten van anderen.

 2. “Wij van WC-EEND”…

  Blijven we die massamoordenaars gewoon op hun blauwe ogen geloven, terwijl ze gewoon blijven doorgaan met de massamoorden uit te voeren???!

  Wanneer zeggen ze dan “genoeg is genoeg” en stoppen ze met deze opzettelijke globale infanticide en genocide….

 3. Wacht even, niet zo snel, het onderzoek gaat anderhalf jaar duren en er komt daarna een Warrren commission (JFK), nee, sorry, een 9/11 commission on terror (de brand veroorzaakt de val van de drie gebouwen), sorry een…..

  • Tussen de Warren- en 9/11-commissie zijn een aantal opvallende overeenkomsten. In beide gevallen hebben drie commissieleden afstand genomen van het rapport, in beide gevallen moest de waarheid tegen elke prijs geweld worden aangedaan & het getal 11 speelt een belangrijke rol. De Warren-commissie heeft 551 getuigen opgeroepen > 5 + 5 + 1 = 11 en het 9/11-rapport verscheen op 27.11.2004 > 2 + 7 = 9 dus 9/11.
   De vaste hand van de khazaarse maffia/ Deep State/ illuminati is overduidelijk zichtbaar bij de totstandkoming van de ‘rapporten’.

  • De uitslag staat al bekend wie deze moordenaars nog geloofd kan zich beter nog wat boosters gaan halen bij de GGD want dat zijn de zelfde misdadigers dat zijn allemaal instellingen die verboden moeten worden en vervolg en liefs vandaag nog.

 4. “De CDC zegt nu dat er genoeg gevallen zijn van mensen die het vaccin hebben gehad, het vaccin hebben gekregen en vervolgens een beroerte hebben gekregen.”
  Ook zo lekker verwoord he: ze staan daar met een telraampje en zeggen nu: “o jongens, nu zijn er genoeg gevallen.” en ondertussen maar doorspuiten en mensen kapot laten gaan. Terwijl normaliter bij een vaccin bij 1 verdacht geval meteen de hele priktoestand stil gelegd wordt.
  Hoe dan ook: t zal me allemaal aan m’n reet roesten; het zogenaamde onderzoeken, de uitslag, de sukkels die maar spuiten blijven nemen. Ik ga er niet op zitten wachten en ze doen maar.
  Nul spuiten, nul tests en ik was al niet van de medicijnen, artsen enz., nu helemaal niet meer. In de ‘plandemie’ periode m’n moeder van nu 92 jaar naar verzorgingstehuis gegaan; denk je dat ik mondkapjes droeg en handen desinfecteerde? no way. Een keer zei een receptionist: mevrouw, mag ik u vragen uw handen te desinfecteren? ik: ‘dat mag u, maar ik doe het niet. Weet je wat erin zit? Formaldehyde, hartstikke slecht voor je’. Of mondkapje: ‘spant u kippengaas om muggen tegen te houden? nee? nou, en daarom draag ik geen mondkapje; werkt voor geen meter’. De kortsluiting die je dan in de hoofden zie, is priceless.

 5. Exclusief: ‘Onafhankelijke’ adviseur die de veiligheid van Pfizer-vaccins evalueerde, was voormalig betaald Pfizer-adviseur.

  ´Dr. Kathryn Edwards, een bekende vaccinoloog die deel uitmaakte van het datamonitoringcomité dat belast was met het waarborgen van de veiligheid en werkzaamheid van het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin, werkte eerder als een betaalde consultant en adviseur van Pfizer. Een nadere blik op edwards’ geloofsbrieven onthult dat dit slechts een van de vele belangenconflicten was.´

  https://childrenshealthdefense.org/defender/kathryn-edwards-pfizer-covid-vaccine-conflict/

  Pfizer heeft een lange geschiedenis van fraude, corruptie en het gebruik van kinderen als menselijke proefkonijnen.

  ´Pfizer’s CEO Albert Bourla beweerde tijdens een interview in november 2021 dat een kleine groep “medische professionals” die opzettelijk “verkeerde informatie” verspreiden die kritisch is over het Pfizer-vaccinverhaal “criminelen” zijn, maar Bourla noemde de criminele geschiedenis van zijn eigen bedrijf niet.´

  https://childrenshealthdefense.org/defender/pfizer-albert-bourla-fraud-corruption/

 6. Nieuwe analyse toont studies van COVID-vaccin-geïnduceerde myocarditis verborgen kritisch veiligheidssignaal.

  ´Een nieuwe peer-reviewed analyse van studies over COVID-19 vaccin-geïnduceerde myocarditis bij jonge mannen toont aan dat veel studies een belangrijk veiligheidssignaal verborgen hielden door geen “adequate stratificatie” te bieden, volgens Vinay Prasad, MD, M.P.H., co-auteur van de review.´

  https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-vaccine-induce-myocarditis/

  CNN: Vaccinadviseurs ‘Boos’, ‘Teleurgesteld’ Moderna, FDA en CDC verborgen gegevens over COVID-boosters.

  ´Moderna en functionarissen van de Amerikaanse Food and Drug Administration en Centers for Disease Control and Prevention hielden vorig jaar gegevens achter over de bivalente boosters van Moderna voor de vaccinadviescommissies van de agentschappen toen ze bijeenkwamen om te bespreken of de injectie moest worden geautoriseerd, meldde CNN woensdag.´

  https://childrenshealthdefense.org/defender/cnn-moderna-fda-cdc-covid-boosters/

 7. Exclusief: Honderden ‘Tylenol-rechtszaken’ beweren dat retailers, fabrikanten wisten dat paracetamol tijdens de zwangerschap autisme, ADHD kon veroorzaken.

  ´Honderden “Tylenol-rechtszaken” zijn al ingediend tegen retailers en fabrikanten van paracetamol – maar dat aantal kan binnenkort in de duizenden lopen, volgens een advocaat die met The Defender sprak.´

  https://childrenshealthdefense.org/defender/tylenol-lawsuits-acetaminophen-pregnancy-autism-adhd/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in