De media hebben degenen die weigeren zich te laten injecteren tegen Covid-19 gecategoriseerd als “anti-vaxxers” die “verkeerde informatie” verspreiden in weerwil van de richtlijnen van de medische gevestigde orde. De waarheid is echter dat degenen die misschien het meest tegen de injecties zijn, artsen en verpleegkundigen zijn die elke dag met geneesmiddelen werken.

Bijna de helft van alle gezondheidswerkers zegt nee tegen Covid-19 griepinjecties, zo blijkt. Slechts 52 procent van degenen die in de geneeskunde werken heeft ten minste één Covid-19 griepprik gehad, terwijl de andere 48 procent niet van plan is mee te doen. Een op de zes gezondheidswerkers is zelfs van plan ontslag te nemen als hun werkgever hen vertelt dat ze een injectie moeten krijgen om te kunnen blijven werken.

Het onderzoek, dat werd uitgevoerd door The Washington Post en de Kaiser Family Foundation, is het grootste en meest uitgebreide in zijn soort. Het betrof 1.327 personeelsleden die werkzaam zijn in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en andere soortgelijke instellingen.

Waarom het risico lopen te sterven aan een vaccin als het virus dat het zogenaamd “bestrijdt” nauwelijks een bedreiging vormt?

Gelijkaardig onderzoek uitgevoerd door verschillende grote instellingen, waaronder Brown University en Harvard University, toonde aan dat bijna 40 procent van al het verplegend personeel de eerste vaccinatie tegen Covid-19 had afgewezen. Hun redenen om nee te zeggen zijn allemaal heel logisch.

Veel gezondheidswerkers hebben ook hun bezorgdheid geuit over het feit dat zij niet bekend zijn met de ingrediënten die in de vaccins worden gebruikt. Een daarvan is polyethyleenglycol (PEG), een chemisch conserveringsmiddel waarvan bekend is dat het zowel giftig als anafylactisch kan zijn.

  Geen vrijheid voor gevaccineerden: "Vaccinatiewonder" Gibraltar voert weer beperkingen in

Nu de nieuwsberichten zich blijven verspreiden over gevaccineerde mensen die ziek worden of overlijden, hebben ook veel gezondheidswerkers aangegeven dat zij het zich niet kunnen veroorloven het risico te lopen ziek te worden en hun werk te verzuimen. Velen hebben ook een gezin en kunnen het zich niet veroorloven te sterven aan een virus dat een overlevingskans heeft van meer dan 99,9 procent.

Vrouwelijke verpleegkundigen en artsen zijn ook bezorgd dat ze onvruchtbaar worden door de injecties, waarvan ook bekend is dat ze spontane miskramen en abortussen veroorzaken.

Ten slotte zijn werknemers in veel verschillende sectoren bezorgd dat de langetermijneffecten van de experimentele injecties onbekend zijn. Het kan maanden of zelfs jaren duren voordat het echte effect zichtbaar wordt, en tegen die tijd zal het al te laat zijn.

“Redenen om vaccins te weigeren zijn onder meer wantrouwen jegens de overheid en farmaceutische bedrijven, bezorgdheid over bijwerkingen die verergerd wordt door welig tierende misinformatie [sic] over het vaccin op social media, en bezorgdheid onder zwarte gezondheidswerkers die voortkomt uit een geschiedenis van medisch racisme”, zo bleek uit deze andere studie.

Het blijkt dat gezondheidswerkers in veel andere landen er net zo over denken. Het hoogste percentage gezondheidswerkers ter wereld dat het vaccin accepteert, is te vinden in Israël, waar 78,1 procent zegt de injectie te zullen nemen. In de Democratische Republiek Congo daarentegen zegt slechts 27,7% van de artsen dat zij het zouden nemen.

Bronnen:
LifeSiteNews.com
NaturalNews.com
Vaccines.news

Ter vergelijking: de cijfers over de acceptatie van vaccins uit enquêtes onder het grote publiek varieerden tussen 70 en 79 procent – aanzienlijk hoger dan onder gezondheidswerkers.

  Europees Parlement wil een einde maken aan "desinformatie en haatpropaganda over het Coronavirus"

 

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mannen worden aangeraden om sperma in te vriezen voor Covid-19 vaccinatie – vrees bestaat om steriel te worden

Vorig artikelBijwerkingen en sterfgevallen door vaccinaties nemen snel toe
Volgend artikelDe Duitse regering laat het masker vallen: vrijheden alleen voor gevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Zie onderstaande link.
    Ivermectin Evidence with Dr Tess Lawrie, IN GESPREK MET dr. John Campbell. Werkt naast prophylactisch ook in andere fasen van de ziekte. Onethisch om met placebo te werken, behalve voor long-covid, want na bijv. 2 weken kan je toch alsnog ivermectine geven. Ivermectine staat op WHO-list for essential medicines en is al 40 jaar in gebruik, given to thousends of millions, 16 deaths and 4600 bijwerkingen ( op 34:36). Merck did randomized controled tests with different dosis in 2002.
    Misdadig dat over ivermectine nauwelijks wordt gesproken en dat het in de eerstelijn niet wordt toegestaan. WAAROM in hemelsnaam? Omdat het zo goedkoop is en het de de pharmaceutische industrie maar weinig opbrengt? Of omdat we contractueel vastzitten aan Big Pharma?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in