De reden voor Amerika’s deelname aan de proxy-oorlog in Oekraïne wordt zelden verwoord in de taal van nationale belangen of veiligheidsoverwegingen. In plaats daarvan wordt het verkocht als een oorlog over “onze waarden” en het behoud van een “op regels gebaseerde liberale internationale orde”. In de woorden van Joe Biden: “We zijn opnieuw verwikkeld in een grote strijd voor vrijheid. Een strijd tussen democratie en autocratie. Tussen vrijheid en onderdrukking.” Het is geen regionaal territoriaal geschil, maar een kosmische strijd voor vrijheid en democratie. Maar in deze grote strijd betekent democratie misschien niet wat u denkt, schrijft Oliver Williams.

Oekraïne is een diep corrupt land dat rivaliserende politieke partijen heeft verboden, televisienieuwszenders heeft gesloten en een wet heeft aangenomen die de persvrijheid drastisch beperkt. De betekenis van democratie is stilzwijgend geherdefinieerd. Vroeger betekende het niet-frauduleus stemmen en een vrije pers, nu betekent het iets heel anders. Italianen die op democratische wijze op Giorgia Meloni stemmen, worden door president Biden gezien als een bedreiging voor de democratie:

De democratie staat op het spel… U heeft net gezien wat er in Italië bij die verkiezingen is gebeurd. U ziet wat er over de hele wereld gebeurt. En de reden dat ik de moeite neem om dat te zeggen is dat we ook niet optimistisch kunnen zijn over wat er hier gebeurt.

Biden gaf een soortgelijke mening over Polen en Hongarije terwijl hij een beoordeling gaf van het buitenlands beleid van toenmalig president Trump: “Je ziet wat er is gebeurd in alles, van Wit-Rusland tot Polen en Hongarije, en de opkomst van totalitaire regimes in de wereld, en ook deze president omarmt alle schurken in de wereld.” Deze manier van spreken over Polen en Hongarije is verre van ongebruikelijk in de Engelstalige media.

Het Democratische congreslid Jamie Raskin vatte samen waarvoor in Oekraïne wordt gevochten. Hij beschuldigde Moskou ervan “een wereldcentrum van antifeministische, antigay- en anti-transhaat te zijn, alsook het thuisland van de vervangingstheorie voor de export” en concludeerde: “Door Oekraïne te steunen, verzetten wij ons tegen deze fascistische standpunten.” In dit kader is het niet verwonderlijk dat de proxy-oorlog zijn meest rabiate aanhangers vindt onder de Democraten. Homoseksualiteit is volkomen legaal in Rusland en toch zullen westerse liberalen homorechten, trans-rechten en feminisme gebruiken om een surrealistisch nieuw jingoïsme aan te wakkeren dat de steun versterkt voor het uitgeven van miljarden om een proxy-oorlog tegen een nucleair bewapende mogendheid te financieren. “Natievorming” betekent Afghanen de genderwaarde van toiletten bijbrengen, “democratie” betekent transrechten, en “een op regels gebaseerde internationale orde” betekent dat Amerika doet wat het wil.

  Oekraïne in de tegenaanval! Blijf alstublieft kalm

Voor Richard Moore, het hoofd van de Britse inlichtingendienst MI6, vormen homo- en transgenderrechten de scheidslijn tussen Rusland en het Verenigd Koninkrijk. “Met de tragedie en vernietiging die zich zo schrijnend ontvouwen in Oekraïne,” tweette hij aan het begin van de oorlog, “moeten we denken aan de waarden en zwaar bevochten vrijheden die ons onderscheiden van Poetin, geen enkele meer dan LGBT+ rechten.”

In de jaren zestig verzetten politieke radicalen zich tegen het militair-industrieel complex van Amerika. Vandaag schenken ze eraan. Judith Butler, de belangrijkste grondlegster van de radicale genderideologie, doneerde aan de mislukte presidentscampagne van Kamala Harris. Harris is nu de voornaamste verkoopster van de bewapening van Oekraïne en de escalatie van het conflict.

Een professor in strategische studies aan de Universiteit van St. Andrews verwoordde enkele typische wanen van westerse liberalen:

Net zoals het vermogen om informatie op te nemen beter is dan domme hypermasculiniteit in een modern leger, brengen diversiteit en maatschappelijke integratie ook grote voordelen met zich mee. Naarmate Oekraïne diverser en toleranter is geworden, heeft zijn leger daarvan geprofiteerd. In tegenstelling tot het homofobe leger van Poetin bestaat het Oekraïense leger uit LGBTQ-soldaten die “unicorn”-insignes in hun uniformen hebben verwerkt. De moed van deze soldaten en de steun van het Oekraïense volk voor een visie op een tolerante en diverse samenleving hebben geleid tot een algemene toename van de Oekraïense steun voor homorechten.

Amerikaanse commentatoren hebben het conflict in Oekraïne afgeschilderd als een letterlijke cultuuroorlog en Poetin sluit zich daar graag bij aan. Te midden van het conflict sprak hij zijn steun uit voor Harry Potter-schrijfster JK Rowling, waarbij hij haar “annulering” over transkwesties vergeleek met de sancties die westerse landen tegen Rusland hebben ingesteld. In een toespraak tot de Federale Vergadering in Moskou beloofde Poetin “onze kinderen te beschermen tegen degradatie en ontaarding” vanuit het Westen:

  Speciale militaire operatie, seizoen 2 - De gemoederen beginnen verhit te raken

Kijk wat ze hun eigen volk aandoen. Het gaat allemaal om de vernietiging van het gezin, van de culturele en nationale identiteit, perversie en misbruik van kinderen… Ze dwingen de priesters om huwelijken tussen mensen van hetzelfde geslacht in te zegenen… Naar verluidt is de Anglicaanse kerk van plan het idee van een genderneutrale god te onderzoeken. Wat valt er te zeggen? …Miljoenen mensen in het Westen beseffen dat ze naar een spirituele ramp worden geleid. Eerlijk gezegd lijkt de elite gek geworden.

In zijn preek op Vergevingszondag heeft patriarch Kirill van Moskou en heel Rusland de aard van de ideologische kloof tussen de NAVO en Rusland uiteengezet:

In de Donbass is er afwijzing, een fundamentele afwijzing van de zogenaamde waarden die vandaag de dag worden aangeboden door degenen die aanspraak maken op wereldmacht. Vandaag is er zo’n test voor de loyaliteit van deze regering, een soort pas naar die “gelukkige” wereld, de wereld van overmatige consumptie, de wereld van de zichtbare “vrijheid”. Weet u wat deze test is? De test is heel eenvoudig en tegelijkertijd verschrikkelijk. … Om tot de club van die landen toe te treden is het nodig een gay pride parade te houden. Niet om een politieke verklaring af te leggen “wij staan achter jullie”, niet om overeenkomsten te ondertekenen, maar om een gay parade te houden. En we weten hoe mensen zich tegen deze eisen verzetten en hoe dit verzet met geweld wordt onderdrukt.

Dit is, vervolgt Kirill, “een test van loyaliteit aan die zeer machtige wereld.” Hij heeft geen ongelijk. In The Atlantic schrijft Dominic Tierney, senior fellow bij het Foreign Policy Research Institute, dat hij Rusland wil bestrijden zodat er een pride parade kan worden gehouden in Mariupol:

  Subtiele verandering in schuld Oekraïne betekent dodelijk probleem voor Amerikanen

De Russische president Vladimir Poetin is de antithese van alles waar links voor staat. Niet alleen heeft hij een onuitgelokte aanval uitgevoerd op een soevereine democratische natie, maar hij heeft ook LGBTQ-rechten, multiculturalisme en immigratie in diskrediet gebracht en beweerd dat “het liberale idee” zijn doel voorbij is. … LGBTQ-demonstranten in Berlijn eisten ook dat Duitsland meer wapens naar Oekraïne zou sturen, zodat er ooit een Pride-parade kan worden gehouden in de door Rusland bezette stad Mariupol.

De LGBT-gemeenschap is een vreemde proxy van de Amerikaanse macht geworden. Kyiv Pride wordt gesponsord door de ambassade van de Verenigde Staten in Oekraïne en door het United States Agency for International Development, naast de Canadese en Duitse regeringen. In 2021 tweette het Kyiv Pride-account “KyivPride valt Oost-Oekraïne binnen. Het project KyivPride: going East, gericht op het mobiliseren van de LGBT+ gemeenschap in Donbas, is in mei van start gegaan. Met andere woorden, laten we Donbas queer maken.”

Een typische apparatsjik van het Amerikaanse imperium van dit jaar is de “niet-binaire” lesbienne Masha Gessen, die over het huwelijk heeft gezegd:

Vechten voor het homohuwelijk betekent meestal liegen over wat we gaan doen met het huwelijk als we er zijn, want we liegen dat het instituut huwelijk niet gaat veranderen, en dat is een leugen. Het instituut huwelijk gaat veranderen, en het zou moeten veranderen.

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov heeft de Verenigde Staten beschuldigd van het verspreiden van “een culturele revolutie” over de wereld die bestaat uit politieke correctheid “tot in het extreme doorgevoerd.” Verzet tegen de Amerikaanse oorlogsmachine is de enige verstandige reactie.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

WEF zegt dat het tijd is om seks en huwelijk met dieren te legaliseren om inclusie te bevorderenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNAVO Inlichtingen lek of desinformatie?
Volgend artikelKlaus Schwab huurt miljoenen “informatiestrijders’ in om “de controle over het internet te grijpen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Net zoals de meeste popmuziek gericht is op onzekere tieners, zijn de woorden van Biden hooguit revolutionair voor 10-jarigen. Het refrein van sinterklaasliedjes het hele jaar door is nog minder vermoeiend.

  • Wel word ik er christelijker van. De woorden van Jezus toen zijn discipelen een of andere Turk wilden aanpakken, ‘voorwaar voorwaar, ze hebben hun loon al gehad’, zijn een schamele troost. Dit krijg je als de ambtenarij ook iets moet zeggen over liefde. Misschien is hij stoer omdat hij een Ierse achtergrond heeft.

  • “When a country’s law reaches the point where it criminalizes making ‘harmful remarks’ about perversion, then the law and the nation itself has become truly perverted.” (J.W. Rawles)

 2. Demo- cratie. Wat is dat woord, democratie, besmuikt, verkracht, misbruikt, zwart.
  Het roept iets heiligs op maar het is corruptie.
  Zij die het woord heilig vinden hangen aan vast.
  Het is niet veel demo geweest, nee het was een schijnvertoning, een fake toestand, een hoax.

 3. GMO’s
  Insekten
  Schadelijke E nummers
  Gender hysterie , over de rug van de 0,02% genders
  De injecties, schwabber sticks
  onaanvaardbare uitholling en criminalisering van onderwijs, gezondheidszorg
  Sexualisering
  Domineren / onderdrukken van mens , dier , plant.
  Oorlogen voeren voor land en grondstoffen
  Verdeel en Heers
  Camera’s 5 G palen
  Afvalverwerking voor Europa
  Chem trails
  Politie die geen originele politie taken lijkt te hebben , beschermen burger.
  Artsen die mi nu 99% uit deep State nest komt,

  Wanneer is het klaar met deze satan randdebielen.

  • Als je deze satanische ideologie hebt . ga met je reet op epstein eiland wonen met zijn allen. En bemoei je niet met de rest.

 4. Die zogenaamde cultuur-oorlog is de gevaarlijkste van allemaal… vreselijk miljoenen misbaksels worden beschermd door Politiek, Politie en Justitie..en krijgen massa’s geld en andere middelen…het Gouden/Gekleurde Kalf wordt aanbeden over de hele Westerse vuilbakken-wereld….

 5. Een simpele opmerking: degenen die die corrupte demente pedofiel geloven, hebben een psychiater hard nodig.
  Meer en meer beginnen de manipulerende verhaaltjes van USA/Nato op de verhaaltjes van de Nazi’s te lijken.
  Soms zelfs regelrechte kopietjes ervan.

  Wat USA zou moeten doen; stoppen met geld en goederen naar Banderastan te sturen–is verloren geld; en rechtse overheid instaleren, BLM en Antifa veroordelen, en hun economie opbouwen.

  Zal een lokale economie moeten zijn; want internationaal hebben ze het verbruid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in