De obsessie van de media om Jack Texeira te belasteren voor het “lekken” van TOP SECRET en SECRET documenten en hem schuldig te verklaren zonder enig voordeel van twijfel, is het zoveelste symptoom van de autoritaire koorts die vele inwoners van de Verenigde Staten in zijn greep houdt. Vergeet het eerste amendement. Blijf in het ongewisse en vertrouw erop dat de regering u vertelt wat u moet weten. Voordat u zich aansluit bij de menigte die de arme jongen wil lynchen, wil ik u laten weten wat enkele van mijn vrienden die veteranen zijn van de CIA en de luchtmacht de afgelopen dagen over deze zaak hebben gezegd, schrijft Larry Johnson.

Beide mannen zeggen dat het verhaal en de vermeende feiten enorm stinken. Een oude vriend, een veteraan van de CIA, verleent nog steeds adviesdiensten aan de Amerikaanse regering en heeft dezelfde hoge bevoegdheden als vóór zijn pensionering. Hij is een ervaren operationeel officier. Hij heeft buitenlanders gerekruteerd om namens de Verenigde Staten te spioneren, zeer geheime programma’s beheerd en vele geheime acties gepland en uitgevoerd. Met andere woorden, hij is geen bureaujockey.

Wij begonnen 18 jaar geleden samen te werken bij het verlenen van trainingsondersteuning aan diverse militaire commando’s door het schrijven en uitvoeren van militaire oefeningen. Al ons werk werd uitgevoerd in een SCIF en we hadden de machtigingen die ons toegang gaven tot TOP SECRET, COMPARTMENTED INTELLIGENCE. Ik ben vijf jaar geleden met dat werk gestopt, maar hij is ermee doorgegaan.

In de 18 jaar dat wij aan deze zeer geheime oefeningen werkten, hebben wij nooit een E3 (d.w.z. een soldaat eerste klas) ergens in de SCIF gezien. Het personeel dat aan deze TOP SECRET-oefeningen werkte, was minstens Staff Sergeant (E5). Dus wat doet een nederige E3 in een SCIF met TOP SECRET materiaal en zonder toezicht? Dat is de eerste rode vlag.

  Alarmsignaal voor het Westen: 16 landen willen toetreden tot de BRICS-groep

Een andere rode vlag, zoals ik in mijn vorige stuk opmerkte, is de gedeeltelijke kopie van het CIA Operations Center Intelligence Report. Wij hebben beiden toegang gehad tot CIA-systemen die beschikbaar zijn op de militaire servers en we hebben nog nooit het CIA Ops Center rapport gezien op een van die systemen. Nooit! Hoe kreeg deze 21-jarige jongen dat in handen?

Ik sprak vandaag met een andere vriend. Hij is van recentere datum. Ik ontdekte dat hij een gepensioneerde U.S. Air Force Kolonel is en dat zijn laatste baan bij de luchtmacht de inspectie, certificering en controle van SCIF’s van de luchtmacht was. Wow! Over serendipiteit gesproken. Ik vroeg hem wat hij vond van het verhaal dat de media aan de man brengen over de 21-jarige met een schat aan gelekte TS-documenten. Hij zei me: “Het slaat nergens op.”.

Hij maakte dezelfde opmerkingen als mijn CIA vriend – hoe kan een 21 jarige E3 dit soort toegang hebben? Mijn gepensioneerde kolonel heeft dit nooit gezien tijdens zijn carrière. Hij zei me: “Jongens van deze leeftijd hebben hoogstens een SECRET-machtiging.”

Hij maakte ook dezelfde opmerking die ik in mijn vorige stuk over dit incident maakte – waar was verdomme de commandostructuur van deze soldaat? Een nederige E3 krijgt geen vrije toegang tot een SCIF en er zal altijd minstens één hogere commandant (onderofficier of officier) aanwezig zijn om hem te vertellen wat hij moet doen en zijn werk te controleren.

Er klopt iets niet aan het mediaverhaal dat aan de wereld wordt gepresenteerd over de jongen die het lek op de gamer chat board heeft geplaatst. De documenten zijn niet willekeurig gekozen. Als het de bedoeling was om geheime informatie te posten om indruk te maken op een stel tienergamers, waarom gaat het grootste deel van het materiaal dan alleen over de oorlog in Oekraïne?

  Zelensky had thuis moeten blijven

Tot slot wordt ons verteld, volgens de Washington Post, dat er 300 documenten zijn. Echt waar? Waar zijn die? Ik heb slechts ongeveer 18 documenten kunnen vinden. Heeft iemand van u de 100 pagina’s gezien die volgens de media op het web zijn gezet? Die discrepantie alleen al werpt bij mij een grote rode vlag op. Waarom mocht de Washington Post 300 zeer geheime documenten lezen/inzien? De verslaggevers van de Post hebben geen veiligheidsmachtiging. Maar ze mochten die documenten wel inzien.

Een van de belangrijkste onthullingen van dit lekkende incident is dat het grootste deel van de pers in de Verenigde Staten de fundamentele missie van de media – waarheden blootleggen die de regering voor het publiek wil verbergen – heeft verworpen. Wat een volte face! Vijftig jaar geleden liepen de New York Times en de Washington Post voorop bij het trotseren van de pogingen van de regering-Nixon om de publicatie van de zeer geheime Pentagon Papers tegen te houden. Deze documenten onthulden dat de Amerikaanse regering, onder zowel Republikeinse als Democratische presidenten, loog tegen het Amerikaanse publiek over de oorlog in Vietnam. En vandaag? Deze twee media helpen de Amerikaanse regering enthousiast bij het identificeren van de lekkende partij en maken hem daarbij zwart. Tot zover de levensvatbaarheid van het Eerste Amendement.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkend document: Hoe de VS de oorlog en energiecrisis in Europa plandeVolg Frontnieuws op Telegram

  Waarom willen de "gevaccineerden" een OORLOG met Rusland, maakt het vaccin de mensen gemakkelijker beïnvloedbaar voor de propaganda van de MSM?

Lees meer over:

Vorig artikelDeagel’s depopulatie voorspellingen voor 2025 opnieuw bekeken
Volgend artikelNiccos: Over het Ego en de Ziel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. dat was mijn opmerking het moment dat rondgebazuint werd dat een ‘ordinaire’ soldaat van de nationale wacht zogezegd toegang had tot ’top secret’ documenten, zeker van die aard….en vooral, indien zo, waarom zou ie die posten op een gamersboard????
  dit doet me sterk denken aan het geval van jurgen conink….een sergeant (je E5) die, al dan niet toevallig, geheime documenten zien passeren heeft. een jongen die een tiental gevechtsmissies achter de rug had en toen bureauwerk moest doen (soort van ‘verplichting’ na zoveel gevechtmissies om ptsd tegen te gaan). voor zover ik begrepen had van de familie, gingen die documenten over plannen om rusland binnen te vallen (oekraine en het trainen ervan voor dat doeleind) en ging ie zijn oversten ermee confronteren…hij heeft nooit (levend) de barakken verlaten en zijn (vermoedelijke) dood was een heel rare affaire….de ganse zaak was onverkwikkelijk…..
  wederom, waarom zou een gewone soldaat opeens ’toegang’ hebben tot dergelijke documenten, tenzij het met opzet zo was….en vooral…waarom zou ie die dan in een spel op een gamersboard gepost hebben…? gans die zaak stinkt dat het niet te doen is

 2. Het lijkt me dat het wél mogelijk is dat iemand met toegang tot dergelijke staatsgeheimen vanuit gewetensnood opzettelijk een USB-stickje heeft gedropt op een plaats waarvan hij wist dat die soldaat het zou vinden. Wanneer dat het geval zou zijn, dan zou het bestaan van dat stickje onmiddellijk na het ontdekken ervan door de CIA tot top-staatsgeheim worden verklaard. Van iemand die werkt of heeft gewerkt bij een bedrijfsrecherche-bedrijf dat tevens een dekmantel van de AIVD is weet ik dat zelfs het maar bij je hebben van een USB-stickje daar strikt verboden is. (Hij mag geen contact meer met me hebben, daarom weet ik niet of hij er nog werkt)

  • Edo april 16, 2023 at 09:45

   Scherp Edo.Ik denk dat je verdomd dicht bij de waarheid zit.
   Bweijs heb ik niet,maar mijn theewater zegt;
   Het zaakje stinkt.
   Waar kennen we de amerikanen ook al van?
   Irak
   Libie
   Afghanistan
   Venezuela.
   Lijst is erg lang.Tis tijd dat ze gestopt worden.

 3. Het is een grote doorgestoken kaart.
  Plotselinge “lekken”, oude gegevens, overal spioneren, slordige verhalen, niets nieuws,enz.
  Opeens, maanden later : een volkomen onwaarschijnlijke “dader”, die bij zijn grotesk overtrokken “arrestatie” er bij blijft lachen en babbelen.

  Doel :
  OF : misleiding, ‘smisse and mirrors’, bondgenoten en/of regenstanders in verwarring brengen.
  OF : excuus zoek voor diktatoriale “veiligheids”-wetgeving.
  Waarschijnlijk : allebei deze doelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in