Het World Economic Forum (WEF) heeft aangekondigd dat het honderdduizenden “informatiestrijders” heeft aangeworven om het internet te controleren en social media en forums te controleren op “desinformatie” en samenzweringsinhoud die vervolgens systematisch zal worden afgesloten, bericht Newspunch.

Volgens het WEF van Klaus Schwab is desinformatie op het internet een “infodemie” die “potentieel dodelijk” is en een “remedie” vereist. De definitie van desinformatie is volgens het WEF elke inhoud op het internet waar zij het niet mee eens zijn. Dit betekent dat de honderdduizenden informatiestrijders van het WEF zich zullen bezighouden met het uitschakelen van dissidenten tegen de globalistische elite.

Klaus Schwab waarschuwde ons vorige maand dat wie de AI beheerst, de toekomst zal beheersen. En de elites van Davos hebben geen tijd verloren met het leggen van de basis om de mensheid tot slaaf te maken.

Samenzweringsfora en commentaren op YouTube zijn het doelwit van de “informatiestrijders” van het WEF, die zich voordoen als gewone gebruikers van het platform, maar in werkelijkheid werken aan het verstoren van procedures en heimelijk steun zaaien voor de ideologie van Klaus Schwab’s WEF.

Het WEF beïnvloedt subliminaal de massa’s om hun narratieven aan de mensen op te dringen.

Toen ze het nieuws bekendmaakte via een podcast van het WEF, zei Melissa Fleming, directeur communicatie van de VN: “Tot nu toe hebben we 110.000 informatievrijwilligers geworven, en we rusten deze informatievrijwilligers uit met het soort kennis over hoe desinformatie zich verspreidt en vragen hen te dienen als een soort ‘digitale eerste-hulpverleners’ in die ruimten waar desinformatie zich verspreidt.”

Ook in de podcast zet mainstream journalist Mark Little mogelijke oplossingen uiteen voor de zogenaamde “infodemie”.

Little heeft voor Twitter gewerkt en Storyful opgericht, een social media news agency dat nauw verbonden is met het fact-hecking programma. Nu heeft hij Kinzen opgericht, een bedrijf dat dreigt kunstmatige intelligentie te gebruiken om online inhoud namens de elites te censureren.

  Gedwongen de misdaad in uitvoering voor je ogen moeten zien

“Ik ben de verspreiding van desinformatie gaan zien als een wereldwijde gezondheidscrisis,” vertelt Little aan World Vs Virus. “Desinformatie is een ernstige bedreiging voor onze samenleving.”

“Desinformatie vindt plaats binnen onze vrienden en families. We moeten dus strategieën vinden om het ten eerste allemaal te herkennen. En ten tweede moeten we als actieve burgers, net zoals we maskers dragen om anderen te beschermen, de goede burger zijn, de actieve vector die terugvecht in ons dagelijks leven.”

Het WEF is vastbesloten om het internet te controleren en zij hebben een belangrijke hand gehad in het pushen van Senate Bill 686, ook bekend als de TikTok Ban Bill, die Amerikaanse burgers 20 JAAR gevangenisstraf kan geven voor het verspreiden van zogenaamde desinformatie.

Dit is het gevaarlijkste wetsvoorstel sinds de Patriot Act in 2001 en wij hebben een video gemaakt waarin wij laten zien hoe de globalistische elite Amerika en de vrije wereld kan koloniseren.

Het is van het grootste belang deze wet onder de aandacht te brengen en ervoor te zorgen dat hij wordt verworpen. Tot nu toe hebben wij, het volk, goed werk verricht door het kwaad in het wetsvoorstel aan het licht te brengen. Maar we kunnen niet op onze lauweren rusten. De globalistische elite valt ons op vele fronten aan.

Het World Economic Forum is niet de enige globalistische organisatie die de narratieven op de sociale media wil controleren door honderdduizenden “informatiestrijders” in te zetten.

Een wereldwijde beïnvloedingscampagne gefinancierd door de Israëlische regering had vorig jaar een budget van 1,1 miljoen dollar, zo blijkt uit een document verkregen door The Electronic Intifada.

  Geniet van deze kersttijd - het is misschien de laatste die we in 'normale' tijden kunnen vieren: WEF waarschuwt dat 2024 waarschijnlijk 'catastrofale' veranderingen zal brengen

Volgens de gelekte documenten heeft de staat Israël een leger van 15.000 mensen in dienst om “buitenlandse publieksgroepen te beïnvloeden” en hebben zij drie kantoren in drie verschillende landen die uitsluitend gewijd zijn aan het controleren van de narratieven op het internet.

En de Jigsaw-eenheid van Google sponsort een RAND-rapport dat aanbeveelt online samenzweringsfora van binnenuit te “infiltreren en ondermijnen”. Volgens het rapport is de beste manier om samenzweringsfora te ondermijnen het “plaatsen van gezaghebbende berichten waar mogelijk”.

Dus wat is “gezaghebbende berichtgeving”? Als u de laatste tijd wel eens op fora bent geweest, is het u misschien opgevallen dat wanneer er een interessant of explosief onderwerp wordt aangesneden, de draad onmiddellijk wordt overspoeld door gebruikers die berichten achterlaten waarin het oorspronkelijke bericht in diskrediet wordt gebracht, uit elkaar wordt gerukt en eigenlijk elke mogelijke manier wordt gezocht om de legitimiteit ervan in twijfel te trekken.

Dit soort gedrag is een voorbeeld van “gezaghebbende berichtgeving” en wordt uitgevoerd door gebruikers die namens het World Economic Forum of de Jigsaw-eenheid van Google optreden.

Het rapport stelt dat als “gezaghebbende berichtgeving” in het samenzweringsforum succesvol is, zogenaamde “gematigde samenzweringstheoretici” zullen omslaan om influencers te worden en te helpen de “kudde” naar groenere weiden te leiden als “merkambassadeurs” voor het algemeen belang, die anderen de fouten van hun wegen leren.

Het Google-rapport beweert verder dat leden van samenzweringsfora uiteindelijk zullen worden overtuigd door het bombardement van door algoritmen gemarkeerde inhoud, en dat zij langzaam zullen gaan geloven dat de mainstream media en de factcheckers gelijk hebben door de enorme hoeveelheid bewijsmateriaal en/of de druk van gelijken om zich te conformeren.

Te oordelen naar de inhoud van dit rapport is het duidelijk dat de elites niet veel respect hebben voor de intelligentie en het doorzettingsvermogen van de gemiddelde zogenaamde “samenzweringstheoreticus”. Dit is waar ze het mis hebben.

  Het "nieuwe normaal" heeft ons opgeslokt; mensen en normen zijn gedaald

De gemiddelde gebruiker van complotfora in 2023 heeft zichzelf al bewezen door de alomvattende nepnieuws mainstream media af te wijzen, ondanks een eindeloos spervuur van propaganda en voorspellende programmering. Dit zijn mensen die begrijpen dat de hele wereld een podium is. Dit zijn mensen die al strijdvaardig zijn.

Proberen te infiltreren in samenzweringsfora en sociale media en bepaalde leden te ondermijnen lijkt een tactiek die zal worden opgevat als een inmenging die de verdeeldheid bevordert en leidt tot nog minder vertrouwen. Dat gezegd hebbende, is het belangrijk dat we de aard van de informatieoorlog begrijpen die door de machthebbers wordt gevoerd.

Wij maken nu deel uit van iets zo groots. De elites zouden zich in 2023 niet richten op samenzweringsfora en social media als deze fora niet de laatste plaatsen op aarde waren waar de waarheid wordt ontdekt en leugens worden ontmaskerd.

Wij hebben het potentieel om de ketens van het verleden te verbreken. De controle, verdeeldheid, haat en scheiding. Wij creëren letterlijk een nieuwe wereld. Daarom is het controleapparaat zo bang. Ze weten dat ze dit niet kunnen tegenhouden. Hoe meer ze liegen, hoe meer ze bedriegen, hoe meer ze zich blootgeven, hoe dichter ze bij het verliezen van de controle zijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Schokkende WEF-video stelt voor senioren te euthanaseren “voor de kinderen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Cultuuroorlog in Oekraïne
Volgend artikelAmerikaanse militaire deskundigen “bezorgd” over effectiviteit Wagner PMC’s
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

 1. Hoi Klaus droplul, ouwe transgender van me.
  Stuur jouw getrainde apen maar op pad en ik zie je het liefste persoonlijk aan mijn deur, dan zul je zien hoeveel respect ik voor jou heb..
  Hoe bang je mij maakt met al je nonsens en voor nu zeg ik, rot lekker weg in je eigen stront ouwe kontlikkert.

 2. Mensen moeten begrijpen dat beleefdheid geen remedie is voor onbeschoftheid. Je kunt mensen ontmoeten die beleefd maar grof zijn, en zij zullen zeker de laatsten zijn om het toe te geven.

  • Een van de uitgangspunten van deze lieve mensen is dat alles wat we zien of horen ons bepaalt, omdat ze enkel imitatie kennen en geen enkele originaliteit. Van die eigenschap hangt immers het succes af van reclame. En alles wat innerlijk is kan ook als goed verkocht worden aan ons, we zien enkel niet in dat we zelf verkocht worden.

  • Dat was mijn eerste gedachte. Het wordt nu wel heel snel tijd dat deze tirannen en meelopers thuis eens worden opgezocht. Van de ongevaxten weten ze postcodes toch al Hugo? Nou moet het niet moeilijk zijn dit eens om te draaien. Ik vermoed overigens dat deze koorknapen in de toekomst zich nooit meer in het openbaar zullen kunnen vertonen. En zolang die lanverraders op nationaal niveau ook nog steeds lid blijven van deze enge club evenmin.

 3. Purge the internet from conspiracies… kom je een beetje laat mee Klausie boy. Bedankt voor de aankondiging trouwens, nu kan de mensheid meteen beginnen om alles keurig te archiveren en in papieren bundels en boekwerken om te zetten… die we vervolgens makkelijker digitaal per mailings en in hard copies kunnen verspreiden.

  These people are so stupid…

 4. Lui die beweren dat Jezus Christus het originele fake nieuws is willen ‘samenzweringstheoretici proberen van gedachten te veranderen? Ik lach me rot. Het laatste stuk van dit artikel klopt helemaal. Denken die globalistische ratten nou echt dat ik onder de indruk ben? Hun eigen narratieven zijn niet meer waard dan bagger.

 5. klinkt alsof het WEF zich de baas van de wereld waant….als je dan ziet welke vuile inteelt bloppen er in deelnemen…

  stekker in, stekker uit.

 6. Leuk. Dan solliciteren we naar een functie in het WEF trollenleger en gaan we de zaak van binnenuit saboteren. Krijg je nog voor betaald ook. Dubbele pret.

 7. In the end we will all be “policing” ourselves…. it will look like a democracy … This guy is a puppet – read his book ‘Building Back Better’ and have a good laugh. Copy paste and not original thinking…
  The damage we are experiencing is directly connected to our behavior… “ Slaves of Screens… Let them have the screens, and go to work, create, produce, imagine a world which is different, where they cannot enter! Good luck and happy Easter 🐣!

 8. Die ss schwabbie lijkt steeds meer op een gremlin…een transgender rat, rat rutte en rat kaag knabbelen aan het europees volk.
  Gezamelijk een nest ongedierte die zsm mogen ge-elimiteert te worden(nieuw links model)…dus wie geeft een offerte?

 9. Als die gek om zeep wordt geholpen–plus degenen waarvoor hij spreekt–is de wereld een betere plaats.

 10. Tja echt een achterlijke mongool die zo vol is van zichzelf dat die blind is voor de realiteit. Dat 70% van de wereld fuck you tegen hem zegt en achter putin staat. Achterlijke debiel is het en een ras narcist, dronken van zelfliefde.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣het ergste is dat er staatshoofden zijn die net zo lomp zijn en hem volgen gelijk een echte goeroe. Meneer heeft echt pooier pretenties.
  Straks komt die keer een dik stuk hout tegen en dan snapt die er niks van.
  Wat hoezo,ik ben toch zoooo bijzonder alle staatshoofden in europa enzoooo zuigen aan mn p.k en slikken mijn zaad en spugen dat weer in jullie bek uit.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  Echt een achterlijke mongool vol van zelf smuk.🤣🤣🤣🤣
  Die gaat het echt niet zien aankomen , die plank…..

 11. Papa Eugeni Schwab had zijn eigen prive-AuswietschDachau BergenBelsen daaruit stamt dit SS-Vermogen om deze NSDAP en NSB van informatie Neurenberg medeplichtigen te werven echter op hun persoonlijke titel allen makkeliojk vervolgbaar in mooie massale Tribunalen en hangen zullen deze monsters!

 12. Als ze zo gek zijn op IA, dan hebben ze dat trollen leger helemaal niet nodig. Of staat IA misschien niet meer aan hun kant, doordat het teveel gevoed wordt door echte informatie?

  • Net op Nu.nl van de redactie op een artikel over Baudet: “Je kan niet meer op dit artikel reageren. Er kwamen te veel reacties binnen die op diverse punten onze huisregels overtreden. Het filteren van deze reacties kost ons momenteel te veel tijd die we liever besteden aan andere discussies op NUjij. Onder die artikelen ben je meer dan welkom. Bedankt!”
   Dus teveel reacties die blijkbaar niet strookten met het narratief…..
   Gisteren gaf ik een reactie op Nu.nl (welke niet werd geplaatst) onder het artikel over de gorilla die was overleden. Ze spraken uitgebreid over de “mannetjes en vrouwtjes in zijn groep en over de rouw van zijn overlijden”. Ik gaf aan dat ik het wel grappig vond dat er over mannetjes en vrouwtjes werd gesproken. Terwijl bij de bevolking wordt aangedrongen om op onzijdige manier te praten over mensen. Bijvoorbeeld over personen of barende mensen etc….er is zelfs al een emotion op WhatsApp die een barende man voorstelt….

  • Gossie mijn hersens ,… desinformatie
   Zoals, dat de boeren niet weggaan
   Er geen ‘ virus’ hoax was ,
   geen insekten in meelprodukten zit
   Geen gecreëerde inflatie is,

   Ik voldoe niet aan desinformatie.

 13. Het interrnet is net zoals het propagandakastje enz. een ding waar je weg moet gaan en blijven!

  Sterker nog, het is nòg gevaarlijker want het is ontwikkeld als amerikaans wapen en dat is het gebleven.

  Wij gaan kijken hoe we hier in de problemen gaan komen want de impôts France krijgt brief dat alles vanaf nu via de fysieke brievenbus moet omdat wij het gevaarlijke google chrome niet meer gebruiken (de enige manier om op hun sites te komen).

  Niets is erger voor de satanische sekte dan het gepeuel niet meer kunnen volgen/indoctrineren/controleren.

  En nu voor ons even een lang weekend onder de radar!

  We don’t need their shit!

 14. DIT is het gevaarlijkste dat er is :

  de VvMU wordt afgeschaft,
  elk recht en elke vrijheid wordt afgeschaft,
  totale controle en volkomen diktatuur ……………………………………

  • En welke lamzakken zullen voor deze terroristen gaan werken? Die zijn nog erger dan swap en aanhang. Diegene die dit doen graven hun eigen graf EN dat van anderen plus hun eigen families en vrienden, etc. Geld regiert die welt! Wat n achterbaks verradersvolk.

 15. Beste Mensen

  Als een Wezen het niet in de handen heeft
  Om te bepalen hoe lang die gaat leven , zal leven
  Hoe kan het Ego van in dat door het Allomtegenwoordige geschapen Huis dan voor een ander Geschapen Huis een oordeel vellen ?
  Is dat mogelijk ?
  Als Schwabberlap nou zelf nog maar een paar uurtjes te leven heeft ?

  Hij zou er beter aan doen om zichzelf te zuiveren
  I.p.v. te proberen iets te veranderen welk buiten de macht van het Ego bevind

  Dank U

 16. Als al die mensen behoorlijk betaald worden met ziekenkas en andere sociale rechten, is een deel van de werkloosheid opgelost…
  Alleen… zullen ze nog een legertje moeten inhuren om nieuwe fake te voorzien… anders gaat de boel failliet en zullen de vakbonden weer kwaad zijn heha

 17. “Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.” Schrijver/dichter en verzetsstrijder H.M. van Randwijk.

 18. Tot hoe ver blijft de bevolking over de wereld dit nog pikken van ongekozen miljardairs die geen flikker om ons geven!!!!!

 19. Beste Mensen

  Daarom gaat het Reageren door Ringo ook zo moeizaam
  Met heel veel blokkeringen zelfs ook bij knip & plak werken
  De Harde waarheid doet heel veel pijn aan de gevangen nemer inclusief aan de verdwaalde Zielen
  Dus die wezens die de weg bijster zijn waardoor ze op dwaalsporen zijn beland
  Vervolgens zijn gaan verbeelden dat die dwaalspoor de enige echte en juiste weg is
  Aangezien het dwalen al generaties lang aan de gang is
  Weten en nemen de huidige Geesten ook geen moeite om achter de waarheid te komen

  https://youtube.com/shorts/UUbbpsZhp74?si=Xe8OUjkTQYlTnir4

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in