Het World Economic Forum heeft geïnfiltreerde regeringen over de hele wereld opgedragen onmiddellijk stappen te ondernemen voor een controversieel nieuw initiatief dat ieder weldenkend mens in opstand zou moeten brengen, schrijft Newspunch.

Het World Economic Forum vraagt nu dat mensen het recht krijgen om met dieren te trouwen in een poging om diversiteit en inclusie te bevorderen.

Spanje is het eerste land dat nieuwe wetgeving aanneemt die enorme stappen in de richting van dit initiatief zet. Dit is niet verrassend als je bedenkt dat de Spaanse premier Pedro Sánchez zowel een uitgesproken socialist als een Agenda-medewerker van het World Economic Forum is. Binnen de socialistische regering van Sanchez werd de pro-zoöfiel wet gepushed door WEF-medewerker Ione Belarra Urteaga, de minister van Sociale Rechten en 2030 Agenda.

Dat klopt, Spanje is zo geïnfiltreerd door het WEF dat ze zelfs een minister voor de 2030 Agenda hebben.

De wereld bevond zich al op een hellend vlak met alle gender- en pedofiliegekte, maar de nieuwe Spaanse dierenwelzijnswet die seks met dieren decriminaliseert, is een heel nieuw niveau van gekte.

De nieuwe wet stelt: “De persoon die op welke manier of procedure dan ook een tam of gedomesticeerd dier, een dier dat gewoonlijk gedomesticeerd is, een dier dat tijdelijk of permanent onder menselijke controle leeft buiten wettelijk geregelde activiteiten met inbegrip van handelingen van seksuele aard, mishandelt en daarbij verwondingen veroorzaakt die een veterinaire behandeling vereisen voor het herstel van zijn gezondheid, wordt onderworpen aan een gevangenisstraf van minimaal drie maanden tot maximaal 18 maanden.”

Dit betekent in wezen dat zolang er geen lichamelijk letsel is dat veterinaire behandeling vereist, mensen vrij zijn om seks te hebben met dieren (bestialiteit).

Alsof dit nog niet verontrustend genoeg is, heeft het WEF de mainstream media opdracht gegeven dit narratief in andere landen door te drukken. Vergis u niet, het gaat niet alleen om Spanje. Ze willen deze ziekte over de hele wereld verspreiden.

Volgens de mondiale elite zijn zoöfielen gewoon een ander spectrum op de trans pride vlag. Dit is niet langer een hellend vlak. We bevinden ons in een vrije val van een klif. De mondiale elite is vastbesloten om onze beschaving en alles wat wij als samenleving hebben opgebouwd te vernietigen.

  Scheuren in Davos

Want vergis je niet, de elites zijn vastbesloten om economieën te laten crashen en onze beschaving te vernietigen. Wanneer was de laatste keer dat mensen met dieren trouwden? Het antwoord is het oude Rome, in de donkere dagen van keizer Caligula, vlak voordat het Romeinse rijk instortte.

Caligula pleegde incest met zijn zusters en had gesprekken met de maan – tot zover klinkt hij als een van de kinderen van Joe Biden – en hij was ook van plan te trouwen met zijn favoriete paard Incitatus, wat alleen niet lukte omdat hij eerst werd vermoord.

De laatste dagen van het Romeinse rijk vertonen verrassende parallellen met onze tijd. Hier bij The People’s Voice zijn wij vastbesloten om de agenda van de globalistische elite, die de mensheid in de duisternis wil storten, aan de kaak te blijven stellen. U kunt zich aansluiten bij de lokale gemeenschap van The People’s Voice.

Overal in Europa zijn protesten aan de gang nu zoöfielen het recht op seks en relaties met dieren in hun land opeisen.

Volgens demonstranten in Duitsland moeten burgers het recht hebben om seksuele relaties aan te gaan met dieren en willen zij dat de LGBTQ+ regenboogbeweging een Z aan haar naam toevoegt.

In een door RUPTLY gepubliceerd interview verdedigt een van de zoöfielen-pride demonstranten het concept van seksuele relaties met dieren. Volgens de pride-deelnemer moet seks met dieren worden gedecriminaliseerd omdat “het veel gemakkelijker is om een relatie met dieren op te bouwen dan met mensen.”

De belangrijkste reden waarom zoöfielen niet geaccepteerd zouden moeten worden door de reguliere samenleving is de kwestie van toestemming. Seks met dieren is vergelijkbaar met kindermisbruik, waarbij dominantie wordt opgelegd aan een zwakkere partij die niet in staat is om toestemming te geven.

  Europese Unie veroordeelt honderden miljoenen tot eeuwige armoede na aanneming van nieuwe "koolstofuitstoot"-wet

Maar de giftige invloed van het World Economic Forum en hun legioenen van corrupte Young Global Leaders die in regeringen over de hele wereld zijn ingebed, bewegen de samenleving in de tegenovergestelde richting van normaal fatsoen en traditionele waarden.

Bestialiteit en pedofilie worden momenteel genormaliseerd door de mondiale elite en degenen die zichzelf als liberalen beschouwen staan steeds meer onder druk om afwijkend gedrag als normaal te accepteren. Vergis u niet, ze komen voor onze kinderen.

Een begeleider van het Pennsylvania Department of Corrections die werkt met seksuele delinquenten heeft vorige week de controverse aangewakkerd nadat hij tot “minderjarige aangetrokken personen”, ook bekend als MAP’s, verdedigde en klaagde dat de term “pedofiel” een “veroordelende, kwetsende belediging” is.

In een video op YouTube die sindsdien is geknipt en viraal is gegaan op Twitter, zegt Miranda Galbreath dat pedofielen “waarschijnlijk de meest verguisde groep mensen in onze cultuur” zijn.

Seks met baby’s van 1 jaar oud is niet verkeerd volgens professor Stephen Kershnar van SUNY Fredonia, die officieel heeft verklaard dat er volgens hem niets mis is met volwassen mannen die geslachtsgemeenschap hebben met “gewillige” kinderen.

Volgens professor Kershnar, die toegepaste ethiek doceert aan de New Yorkse universiteit, zijn er “evolutionaire voordelen” aan pedofilie die het menselijk ras in zijn voordeel zou moeten gebruiken.

De rot gaat helemaal naar de top. Regeringen over de hele wereld, die onder controle staan van het World Economic Forum, voeren oorlog tegen onze kinderen.

Vorig jaar verklaarde een rechter in het door het WEF geïnfiltreerde Nieuw-Zeeland dat 12-jarige kinderen kunnen instemmen met seks met volwassenen. U hoeft niet terug te spoelen. U heeft me goed gehoord. De zaak in kwestie betrof een 45-jarige man die zich verdedigde met de bewering dat zijn 12-jarige slachtoffer “het wilde”. Volgens de man van middelbare leeftijd zette het 12-jarige meisje hem onder druk om seks te hebben.

  Davos onthult ontwikkeling voor "groen" sociaal kredietsysteem van een “individuele koolstofvoetafdruk tracker” om je consumptie te traceren

Frankrijk, ook geleid door een Young Global Leader in Emmanuel Macron, heeft geen leeftijd van instemming.

Hollywood en CNN pushen voortdurend een pro-pedofilie agenda.

Met de wereldwijde elites achter het plan, is de enige vraag of er eerst een P of Z wordt toegevoegd aan de LGBTQI+ regenboogbeweging.

Als u wilt leven in een wereld die veilig is voor hen die zichzelf niet kunnen beschermen, is het tijd om een standpunt in te nemen. Abonneer u op de People’s Voice als u dat nog niet hebt gedaan en voel u vrij om lid te worden van The People’s Voice Locals Community om ons te helpen het woord te verspreiden en de misdaden van de elite bloot te leggen. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

“Descriminaliseer seks met dieren”: Zoofielen Pride marcheerders eisen dat LGBTQI+ beweging een Z toevoegtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Vaccin-Geïnduceerde AIDS” – VS Militairen registreren 500% toename van HIV na COVID-19 Vaccin
Volgend artikelMeer vaccins -> hogere kindersterfte
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

81 REACTIES

  • Ja welk gezonde vrouw zou met Swaab willen neuken zelfs een hond wilt door dat stuk stront genomen worden maar geloof mij ons land is totaal verloederd en de mensheid heeft daar aan mee gewerkt in de hoop dat zij er ook wat van mee konden profiteren, en nu staan ze op het punt dat ze alles kwijt gaan raken geen vrijheid en geen bezittingen meer zelfs geen land meer dat wordt overgenomen door de Afrikanen en worden wij door dat tuig vervangen.

 1. De regering van Caligula ( soldatenlaarsje) was niet het einde van het west romeinse rijk hij regeerde in 39 ad christus , niet in de 5 de eeuw na christus. En de ondergang was door de vele intriges opgezet door de toenmalige elites juist als nu.Klopt echt niet veel van dit verhaal.

 2. De oudste geschriften ter wereld noemen de wet van evolutie, de opeenvolging van verschillende rassen en volkeren, en de oorsprong van de zonde, dat jongere rassen terug schakelden op oudere, gebaseerd op de schepping van de mens alsmede het uiteindelijke lot aan het einde van de tijd. De Zondeval markeerde het punt dat de eerste zielen in de late diermens neerdaalden (incarneerden) en er een nieuwe soort, de mens, ontstond die zich onderscheidde van de dieren. Sommige van de vroegere mensen kruisten zich nog wel seksueel met de onbezielde, latere diermens. Er werd meerdere malen op gevarieerd in verschillende mate van zonde. Toen het verstand en het onderscheidingsvermogen voldoende ontwikkeld was werd ook de afgunst van de oudere volkeren (en hun mannen) op de nieuwere, meer ontwikkelde en verfijnde rassen (of hun vrouwen) een centraal punt. Hierop zijn alle moderne ziekten, AIDS, corona, de multiculturele samenleving, alsmede LGBT gebaseerd in de rassenmenging als basis van politieke macht in de EU. Op deze gegevens was trouwens wel de exclusiviteit van de Joden gebaseerd die zich niet makkelijk assimileerden.

  • De menselijke evolutie is niet 5 duizend jaar oud zoals de kerk het (aanvankelijk) zag. Maar het proces van terugkruisen heeft zich vaker voorgedaan naar vroegere meer dierlijke rassen en volkeren en is de norm aan het worden, en dit heeft in verschillende varianten plaatsgevonden in laboratoria waar op half dier half mens geëxperimenteerd werd. En de wetenschap leidt het maatschappelijk model.

  • Er zijn 7 bewustzijnsgebieden, 7 stralen, maar ook 7 rassen met 7 onderrassen die zich deels over miljoenen jaren uitgestrekt hebben en die we deels voor ons hebben liggen. De 7e straal (Spanje = 6-7, Nederland 5-7) is de straal van ceremoniële orde en magie. Maar alle stralen hebben hun begoochelingen. Die van de 7e straal is zwarte magie die Atlantis vernietigde. De mythologische dieren van de oude Grieken, half paard, half mens enz. zijn volgens de esoterie gebaseerd op de realiteit in Atlantis. Henoch (ik hoorde dezelfde als MTTR waarvan de naam Maitreya afkomstig is) legde uit waarom de vernietiging van Atlantis een goede zaak was. Alles komt cyclisch terug.

   • Atlantis bestaat nog steeds, is nooit vernietigd. Alleen wordt deze eilanden groep geheim gehouden, staat dan ook niet op onze wereldkaart. Deze eilanden groep ligt ten oosten van het continent Afrika. Wordt ook streng bewaakt als je in de buurt ervan komt.

  • Aangrenzend aan het laatste eiland van Atlantis zijn landen als Spanje waar de mensen naartoe vluchtten, voor de zondvloed (zie Noach) waarmee de Straat van Gibraltar ontstond.

 3. Beter joh hoe meer gestoorde mensen er naar buiten treden hoe makelijker we weten wie ze zijn en dus hoe eerder we dit soort tuig op kunner ruimen het kwaad komt in het licht en dat maakt het makelijker om ze op te zoeken

 4. Op het moment dat de mens een sprong vooruit gaat maken in hogete ontwikkeling en bewustzijnsvorm lijkt het dat de bestiale geest uit de fles is ontsnapt. Juist nu wij, maar ook dieren hogerop kunnen is er zoveel, op mondiaal niveau, geweld ad gang tegen de ontwikkeling voorwaarts die ook de dieren zou kunnen bevrijden van misbruik! Juist waar veredeling van ons menselijk zijn zich wil manifesteren komt het beest in WEF- mens omhoog!
  Wat een enorme strijd is er gaande tussen Licht en duister,!

 5. In de oudheid was er ook een soortgelijke geschiedenis, die voor de toenmalige wereld rampzalig afliep.
  De schrift maakt hiervan melding, met name in Juda 6,7.
  De opstandige geesten, die in de hemelen hun woonplaats hadden, verlieten die plaats en werden hun oorsprong ontrouw en bedreven zonde.
  Dit kwam omdat zij ” ander soortig ” vlees naliepen.
  Geesten zijn niet van dezelfde soort als de mensendochters die zij namen.
  Maar het werd zo erg dat zij “alle” mensendochters namen en het DNA van de nakomelingen veranderden. Ze werden bekend als de “Nefilim”.
  Om het mensenras te behoeden van extension, uitroeiing, greep God in.
  Sodom en Gommora was het volgende voorbeeld waar er “andersoortig vlees” werd achterna gelopen.
  We weten wat toen gebeurde.

 6. Zal zo me hond effe anaal verwennen ,vindt ie fijn!!😅🤣👎
  Die ouwe nazi Klaus krijgt denk ik een stijve als hij een hond ziet schijten!!🤐🤢👿

 7. Door de zondvloed ontstond niet alleen de Straat van Gibraltar en daarmee de Middellandse Zee, maar kennelijk ook de Bosporus en de Zwarte Zee, de naam herinnert aan de zwarte magie die aan die gebeurtenis indirect ten grondslag lag. In dit gebied zou ook Noach aangeland zijn, op de berg Ararat. Het is wel zo dat wat noordelijker nog mythen over deze tijd dieper verweven zijn met het (christelijk) geloof. De meest vergevorderden, de ingewijden van die tijd (zoals de Christus) zouden zich toen al teruggetrokken hebben uit de beschaving die ze hadden geschapen. De meest vergevorderden, de ingewijden van die tijd (zoals de Christus) zouden zich toen al teruggetrokken hebben uit de beschaving die ze hadden geschapen, nu voor het eerst terug in de wereld.
  Verzamel de dieren twee aan twee.

 8. Ook in Nederland is de beruchte QAnon-complottheorie populair. Minister-president Mark Rutte (VVD) zou in de jaren tachtig samen met de veroordeelde Belgische pedofiel Marc Dutroux hebben opgetrokken en verantwoordelijk zijn voor een JOVD-motie om pedofilie te legaliseren. De JOVD is de jongerenorganisatie van de VVD.
  https://dekanttekening.nl/samenleving/factcheck-was-rutte-onderdeel-van-pedofielennetwerk-met-dutroux/

  SEKS MET DIEREN WAS VOOR DE JOVD GEEN PROBLEEM.
  https://gerard1945.wordpress.com/2020/11/04/seks-met-dieren-was-voor-de-jovd-geen-probleem/

  • Qanon daar ga je al fout, q en anons, Qanon is onzin en nee het is geen complottheorie, die shit is allang bekend maar natuurlijk niet voor de nos meute want die denken nog steeds dat rutte een goeie vent is.

  • @adriaan

   luister die vieze vuile hond heeft al 10 jaar geen wijf gehad.T is een smeerlap.Fokking pedo ik zweer.Walgelijke kankerhond ist.

  • En denk eraan het was een onderdeel van de VVD maar ik kan het ook wel begrijpen wat er aan hoeren in de VVD zit zou mijn hond nog niet willen dekken.

   • Maar dar is wel slecht voor de CO2 de moordenaars club van Groene slijm komt er aan kwijlen van alleen al bij die gedachte, en voor de geen die nu nog niet weet welk tuig bij GroenLinks zich bevind kan ik hun mede delen dat al die figuren in de misdaad zaten en ook de moord op Pim Fortuin gepleegd hebben samen met Melkert van de PVDA het zijn allemaal kopstukken die in de gevangenis hebben gezeten en daar stemt ons kut volk ook nog op dat geeft maar weer eens aan wat voor een tuig dat hier in Nederland rondloop.

 9. Iedere keer als ik die smerige doodskop van die kakkerlak ergens boven een artikel zie staan dan krijg ik spontaan braakneigingen 🤢
  Is geen gein trouwens.
  Hoe is het toch mogelijk dat er nog mensen rond hobbelen die denken dat die clown bij zijn volle verstand is. De wereld is echt verrot! Iedere keer denk je het kan niet zieker. Maar ja hoor het kan dus wel ☠️

  • Te beginnen bij het koningshuis zijn allemaal leden van het WEF en vergeet zeker Rutte en Kaag niet en Ploumen van de PVDA zij zijn allemaal onderdeel van dat tuig.

 10. Hij ziet er zelf uit als een kruising tussen een vuilnisbak en een fietspomp……dusssss…..hoe serieus gaan we het nemen.

 11. ´Klinisch psycholoog Mattias Desmet en sociaal-wetenschapper aan de UvA Laurens Buijs worden vanwege hun opvattingen verguisd en tegengewerkt door de universiteiten waar zij werken. Aan tafel bij programmamaker Flavio Pasquino reflecteren zij op hun verstikkende situatie en de afkalvende vrijheid.

  Desmets opvattingen schuren al langer met die van de Universiteit Gent, die hem er onlangs van beschuldigde dat hij wetenschappelijk niet integer is in zijn laatste boek ‘De psychologie van het totalitarisme’. De universiteit heeft hem daarom bevoegdheden ontnomen en het boek verboden, waarin Desmet waarschuwt: “Als de wolf haar welpen opeet, is het te laat.” Maar die waarschuwing lijkt steeds meer aan dovemansoren gericht. In dit essay haalt Desmet de aantijgingen over zijn integriteit onderuit.

  Laurens Buijs is gender-wetenschapper, noemt zichzelf links, woke en helpt bedrijven met vraagstukken rond inclusiviteit. Daarmee voldoet hij aan het plaatje van de nieuwe religie, die ons steeds meer dicteert wat we wel en niet mogen zeggen, denken en voelen. Maar omdat er volgens hem geen wetenschappelijk bewijs is voor het bestaan van de identiteit ‘non-binair’, werd hij persona non grata. Volgens zijn critici is hij namelijk radicaal, gevaarlijk en hoort hij niet thuis op een universiteit.

  In een onderhoudend gesprek met Pasquino reflecteren de dwarsdenkers op de absurditeit van hun situatie, hoe het zo ver heeft kunnen komen en wat dit zegt over de maatschappij.´

  https://www.blckbx.tv/binnenland/roependen-in-de-academische-woestijn-mattias-desmet-en-laurens-buijs

 12. Zolang het dier niet minderjarig is en schriftelijk toestemming heeft gegeven, lijkt dit me geen probleem. Maar ik begrijp dat de mensen hiertegen zijn. Ik wil er ook niet achter komen hoe de kruising tussen een pitbull terrier en Klaus Schwab of George Soros eruitziet.

 13. Gelukkig hebben mijn 🐶 en ik respect voor elkaar.
  Hoop alleen dat de mens straks op één of andere manier verantwoording wordt gevraagd voor zijn doen en laten op deze ondermaans gevallen wereld.
  Deze prachtige aarde die als een wordt misbruik.

 14. De doos van Pandora wordt helemaal open gezet. Schwab kan dus net zo goed een kruising met een kakkerlak dus zijn. Dan komen de geitenneukers en de schapenneukers ook aan hun trekken.

 15. Aha,
  Dus kunnen we terug gaan vossen en vogelen.

  ” en wa gaan we doen?
  ” kiekjes poepen, de eieren zen veur á “. 😂

  Groetjes @ntw@rpe

 16. Ik heb een cavia, het is een heel leuk diertje en ze loopt hier altijd over mijn buro een beetje te snuffellen en houd ze me gezelschap. Ze doet haar behoefte altijd op een vaste plaats en dat is op een rvs schaaltje met houtwol dat hier staat. ’s avonds gaat ze in haar hokje als ik naar bed ga. Alhoewel het mijn beste maatje is, zie ik mezelf nog niet met haar trouwen laat staan sex met haar hebben. Walgelijk vind ik dit soort dingen, maar ja het zijn ziekelijke psychopaten en satanisten die met dit soort idëeen komen.

 17. Rikke, jij Hoopt dat Klaus Schwab verkracht wordt door een Gorilla .
  Breng snel een bezoek aan de Zoo dan zal je zien wat een klein prikkertje die kolos van ne gorilla heeft om voor nageslacht te zorgen.

 18. Schwab kan geen vrouw krijgen, dan maar sex hebben met een dier? Dan is de stap naar kinderen klein. De wereld word alleen maar meer gestoorder.

  • Door al die hemofilie breken ook zoveel ziektes uit, de kinderen wordt nu al geleerd op school hoe ze in de kont moeten neuken want jong geleerd is oud gedaan zeg dat vuil WEF tuig en wat nog erger is dat ons smerig volk voor een groot deel aan mee doen ze hebben meer verstand van een PC als van een vrouw.

   • Ik stel voor dat de voorstanders van sex met dieren allemaal anaal genomen worden door een olifant. Dan gaan die rare kuren wel over!

 19. WEF wil miljoenen honden en katten afslachten om klimaatverandering tegen te gaan? Én klausschwab wil sex met dieren legaliseren? Wat moet ik mij hier van voorstellen, eerst sex met ….dier en daarna ….dier afslachten en in de pan?

  Ik heb voor die mafkikker zo mijn ideeën maar laat maar eer ik iets verkeerds zeg.

 20. Wel, ik zou met groot plezier Nederlands beste fokstier willen koppelen aan het WEF’s grootse geesteszieke gevaar (Klaus Schwab) via de WEF app ‘Besties4ever’ en het dier dan aanzetten tot anale seksuele handelingen.

 21. Mensen die met dieren sex willen hebben, mensen die met kinderen sex willen hebben, moslims die met alle niet-moslim vrouwen en kinderen sex willen hebben, gewoon hun gang laten gaan.

  Maar dan ook respect opbrengen voor “echte” mensen, die al deze idioten stoppen.
  Het stoppen van idioten die het willen doen met vrouwen van anderen, kinderen en dieren, moet een ultiem gevoel van voldoening geven.

  Als een machtige, invloedrijke idioot als Klausie zulke gedachten heeft, is het denkbaar dat hij met degene die hem bezoekt, ook meer doet dan in gesprek met ze gaan.
  De huidige Seyss-Inquart schijnt regelmatig bij hem op bezoek te gaan.
  Maar ook de Sieg-Griet en de dochter van oorlogscrimineel Jorge Zorreguieta !?!

  • Jorge Zorreguieta’s dochter Inés is 06.06.2018 gezelfmoord op 33-jarige leeftijd, omdat ze uit de school wilde klappen over de cabal/ illuminati/ khazaarse maffia. Drie meestergetallen van de sinds 1776 door de illuminati geïnfiltreerde vrijmetselaars in een zin: 66, (2 + 1 + 8 ) 11 & 33.

 22. ´Sterilisatieplicht
  Elke kat die wordt verkocht of weggeven moet sinds 1 september 2014 gechipt, geregistreerd en ook gesteriliseerd zijn. Voor oudere katten geldt de registratieplicht niet tenzij ze na 1 september 2014 van verantwoordelijke is veranderd. Deze verplichting geldt voor iedereen (asielen, kwekers en particulieren).

  Op 1 april 2018 werd deze sterilisatieplicht uitgebreid. Vanaf die datum moet elke kat, voor de leeftijd van 5 maand oud gesteriliseerd worden. De sterilisatie wordt door de dierenarts genoteerd bij de registratie in de databank…´

  https://www.brkv.be/belgische-wetgeving/

 23. Antichrist, ik heb mijn katten meteen laten chippen toen mijn zwerfbeestjes hier aankwamen. Ik ben gek op die diertjes en ik zou me geen raad weten als ze er vandoor zouden gaan en doordat ze geen chip hebben niemand weet waar ze thuis horen. Met mijn honden ook altijd meteen gedaan en ik vind het niet meer dan logisch dat eigenaren dat doen. Mijn katten zijn ook nog een broer en zus, dus ze zijn ook op tijd gesteriliseerd.

 24. Regenboogkleuren zijn uniek. Regenboog is ingepikt door lgbt (ingewikkelde afkorting moeilijk om te onthouden)
  Als ik een tas of shawl in regenboogkleuren wil dragen, ben ik meteen ook lgbt ‘r, lijkt ’t. Zo’n toe-eigening van een unieke kleurengamma te hoog gegrepen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in