Terwijl de Canadese premier wegloopt en zich verstopt voor de duizenden demonstranten die Ottawa zijn binnengedrongen, ondervindt Justin Trudeau dat het moeilijker is om hetzelfde te doen als het gaat om het Lagerhuis. Terwijl burgers niet in staat zijn om de premier rechtstreeks te ondervragen, hebben conservatieven en de oppositie in het Lagerhuis zich vastgebeten in de COVID-19 hysterie van Trudeau en hem gevraagd om niets meer te doen dan te luisteren – niet alleen naar andere meningen, maar ook naar het Canadese volk, bericht Zach Heilman.

In de video, die hieronder te zien is, haalt de conservatief John Barlow uit naar Trudeau omdat hij zich niet gedraagt als een premier en doorgaat met de buitensporige COVID-19 mandaten hoewel de mensen zich daartegen verzetten.

Wat de woordenwisseling tussen Barlow en Trudeau zo interessant maakt, is het feit dat voordat de conservatief zijn punt kon afmaken, nadat de minister van Openbare Veiligheid, Marco Mendicino, had gesproken, premier Trudeau wegliep van het debat. Wat in feite Barlow’s punt bewees dat de premier niet openstaat voor een discussie over de COVID-19 protocollen.

De plotselinge aftocht van de premier komt op een moment dat hij voortdurend bekritiseerd wordt in het Lagerhuis voor het niet beëindigen van de mandaten en de wetenschap te laten dicteren hoe het land reageert op het coronavirus.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Schokkend lek: Canada bouwt overal interneringskampen – Wat is er aan de hand?Volg Frontnieuws op Telegram

Canadese arts neemt ontslag wegens gedwongen vaccinaties, zegt dat 80% van de spoedeisende hulp patiënten met mysterieuze problemen beide prikken hadden gehad

17 REACTIES

 1. Canadezen willen pandemisch leiderschap zegt ie, nou dat denk ik niet. Daarvoor gaan ze wel naar een ziekenhuis als ze ziek zijn. Gewoon politiek leiderschap door eerlijke mensen en kappen met ziektes en politiek met elkaar te vermengen.

 2. Wat mij steeds verbaast, is wat er steefs NIET GEZEGD WORDT, zoal het vrijgeven van de medicaties (Zeleko Protecol / Ivermectine).

  Met het vrijgeven van deze medicatie is iedere covid-19 besmetting te verwaarlozen. Dus al helemaal iedere zgn maatregelen

  Het lijkt soms gecontroleerde opositie. Steeds over allerlei randzaken (gevolgen) hebben, zonder de werkelijke kern aan te pakken

 3. Het probleem met die vent is dat hij niet ophoudt. Als een soort van pitbull heeft hij zich in de waanzin vastgebeten en hij weigert op te houden. Wie of wat gaat die truckers helpen straks??? Jesus is nog niet gekomen, en de space alien ook niet. Wie gaat ze redden van die valse pitbull?

  • teek is een misschien een betere omschrijving.
   of bloedworm of om mij part blinde vlieg

   laat de pittjes hier aub buiten.
   die hebben al genoeg de schuld gekregen
   en de hoogste prijs betaald..

 4. Zoveel van de truckers ingeënt. Hij vergeet erbij te zeggen dat dat grotendeels onder dwang is gebeurt. Anders je licentie kwijt of niet meer naar Amerika kunnen rijden e.d.
  Al die truckers die zich hebben laten inenten doen daarom net zo hard mee met de demonstratie als de niet ingeënten.
  Wel mooi dat deze cry-baby is weggelopen. Laat goed zien wat voor vlees je in de kuip hebt.

 5. Raar. Als je spreekt mag luiertje af, als je zit niet? Daar zitten ze dan met mondluiertje op te grienen tegen de coronamaatregelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here