Zelensky bij een loopgraaf in de door oorlog geteisterde regio Donetsk in Oost-Oekraïne in december 2021 © manhhai / Flickr (CC BY 2.0)

Men moet zich afvragen wanneer Zelensky zal ophouden zijn volk zonder reden op te offeren. Hij heeft zijn best gedaan om de wereld in de Derde Wereldoorlog te slepen en probeert over de hele wereld verwoesting te brengen. Zowel China als Rusland hebben supersonische raketten. De VS hebben toegegeven dat de supersonische raket van China rond de wereld is gevlogen en daarna zijn doel heeft geraakt. De VS zijn niet in staat geweest een equivalent te maken en dit soort wapens zijn FIRST STRIKE, wat betekent dat zij niet verslagen kunnen worden, schrijft Martin Armstrong.

Het gaat er hier niet om Zelensky of Poetin te steunen. Het gaat hier om het voorkomen van de Derde Wereldoorlog. Want inderdaad, zoals Einstein zei, hij wist niet welke wapens er voor de Derde Wereldoorlog zouden bestaan. Wij zijn getuige daarvan met supersonische raketten en biologische wapens die op grote schaal specifieke etnische groepen kunnen uitroeien. Maar Einstein stelde zich voor dat de Vierde Wereldoorlog met stokken en stenen zou worden uitgevochten.

Zelensky ging op de Oekraïense televisiezenders en zei dat hij bereid zou zijn te praten over een toezegging van Oekraïne om geen NAVO-lidmaatschap na te streven, in ruil voor een staakt-het-vuren, de terugtrekking van de Russische troepen en een garantie voor de veiligheid van Oekraïne. Terwijl dat in overeenstemming is met het Akkoord van Belgrado van 1991, toen Oekraïne zijn kernwapens opgaf met de belofte niet bij de NAVO te komen en neutraal te blijven, weigert hij nog steeds zich te houden aan het Akkoord van Minsk van 2014, waar hij het democratisch recht van de Donbas om over hun eigen soevereiniteit te stemmen zou honoreren, omdat zij Russen waren en Oekraïne slechts door de Sovjet-Unie gecreëerd was bij het trekken van grenzen.

  Duitslands hoogste bankdirecteur ziet een tsunami van faillissementen aan de horizon rijzen

Zelensky zei: “Het is een compromis voor iedereen: voor het Westen, dat niet weet wat het met ons aan moet met betrekking tot de NAVO, voor Oekraïne, dat veiligheidsgaranties wil, en voor Rusland, dat geen verdere uitbreiding van de NAVO wil.”

Waarom hij gewoon weigert zich aan het Minsk-akkoord te houden, lijkt een kwestie van Oekraïense nazi-trots te zijn, dat zij gewoon Russen, Joden en iedereen in Polen haatten? De weigering om democratische oplossingen in Oekraïne toe te staan schijnt te zijn ingegeven door de Amerikaanse Neocons, die al sinds zij de Cuba Raket Crisis in gang hebben gezet met de mislukte Varkensbaai op oorlog aansturen. Cuba sloot toen een deal met Rusland voor kernwapens om te voorkomen dat de Neocons Cuba weer zouden binnenvallen. Men vermoedt al lang dat Kennedy vermoord is omdat hij tegen de Neocons opkwam.

De hypocrisie van de Neocons is gewoon verbijsterend. Op 21 maart 2022 zei woordvoerder Ned Price bij het rechtvaardigen van de oorlog tegen Rusland: “het beginsel dat elk land het soevereine recht heeft zijn eigen buitenlands beleid te bepalen, het soevereine recht heeft zelf te bepalen met wie het in verband wil treden wat betreft zijn bondgenootschappen, zijn partnerschappen, en welke richting het zijn blik wenst uit te gaan. In dit geval heeft Oekraïne gekozen voor een democratische weg, een weg – een westers aandoende weg, en dat is iets wat president Poetin duidelijk niet wilde toestaan.”

De Neocons hadden er geen moeite mee om juist dat principe te schenden met het excuus om Vietnam, Irak en Afghanistan binnen te vallen, hun poging tot invasie te rechtvaardigen tegen Syrië en Cuba. Oekraïne toelaten tot de NAVO zou niet anders zijn dan dat Rusland kernwapens levert aan Cuba. Misschien waren deze Neocons als kinderen verslaafd aan Battleship en willen ze dat dan op een echt wereldniveau spelen. Het enge is dat zowel China als Rusland hun versies van Neocons hebben die er allemaal naar streven een Derde Wereldoorlog te creëren.

  Oekraïne start offensief op 30 april, de sterfdag van Hitler - Newsweek

Dan vraagt Japan zich af waarom Rusland, nadat het het Westen in dit Neocon-rattenhol gevolgd is door Rusland sancties op te leggen, vervolgens alle besprekingen over vredesverdragen met Japan afbreekt? Hebben wij hetzelfde niveau van incompetente Japanse politici als in de rest van het Westen? Zijn al deze politici ronduit dom? Denken zij werkelijk dat zij Rusland kunnen straffen en dat er geen reactie zal komen? Ik heb in mijn 40-jarige loopbaan dat ik met regeringen te maken heb gehad, nog nooit zo’n incompetentie meegemaakt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkende video’s tonen Oekraïners die Russische krijgsgevangenen neerschieten en martelenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelValse vlag – Rusland: het bloedbad is nep
Volgend artikelAls u na vaccinatie positief test en in het ziekenhuis moet worden opgenomen, hebt u waarschijnlijk AIDS
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Zijn volk?! Het is zijn volk niet. Het is een fascistische talmoedische schurk die de blanke christenen vernietigd, die acteur.

  • En weet je wat mij het allerergste irriteerd?; dat hij, net als alle Verenigde Nazi’s op het gemoed van andere mensen speelt. Hoe haalt zo’n lulhannes het in zijn kop, om het bombardement van Rotterdam er bij te slepen in z’n toespraak. Ach, hij was maar een clown, om Ben Kramer maar eens even na te apen. Je moet, met dat soort figuren altijd oppassen voor het “Wiegel-effect” ( medelijden krijgen met de verkeerde). Indien nodig volgt uitleg.

 2. Wat een bizar artikel. Ukrainers haten Joden, maar Zelensky is zelf een Jood. Putin die iets niet zou toe staan? Waarom gewoon niet eens luisteren naar wat de man zegt. Dit is een militaire operatie ter bescherming van Donbass, Lugansk, de Krim. Een aantal dagen later en Ukraine, met JSOC, USA, huurlingen was Donbass aangevallen. Volgens mij als ik naar de scherpe lijnen rond Zelensky op de foto kijk en vergelijk met de persoon achter hem is dit gewoon Fotoshop. Alles wordt bij elkaar gelogen. Maar de grieven van de Neo Nazis in de Ukraine zijn dezelfde als destijds over de Weimar republiek. Een specifieke groep die disproportioneel de meeste of alle machtspositie bekleed, een influx van buitenlanders etc. etc. Een autochtone bevolking die geen werk en geen toekomst heeft. Er schijnt speciale Software voor te bestaan om dit allemaal zo te creeeren.

 3. Gertrude: oekraieners haten joden niet, maar de zionisten. Oekrainer hebben nogal vreselijke ervaringen met het joodse communisme, afkomstig van de uit rabbijnen stammende Karl Marx. Ravijnen zijn er heel duudelojk: er kan geen blank ras zijn in de toekomst.

 4. Bestaan atoombommen wel? Is dit niet alweer een verzinsel om de mensheid bang te kunnen maken? Ik twijfel want op Nagasaki en Hiroshima was de gehele begroeïng binnen een redelijk korte tijd weer terug. Het enige wat ik gezien heb waren de video’s hiervan en een meisje wat verbrand was. Dit leek meer op gebruik van napalm of het effect van een vlammenwerper.

  Misschien off-topic. Einstein was een fraudeur die alle ideeën van ingediende patenten pikte en daarmee de sier maakte. Niet verwonderlijk want ook hij was een freemason/cabal (duivelsaanbidder). Zijn IQ was ook niet uitzonderlijk hoog want hij is nooit verder gekomen als een patentlezer.

 5. Herinneren we dit toneelstukje nog :
  The 22-page report, “Attacks on Ghouta: Analysis of Alleged Use of Chemical Weapons in Syria,” documents two alleged chemical weapons attacks on the opposition-controlled suburbs of Eastern and Western Ghouta, located 16 kilometers apart, in the early hours of August 21. Human Rights Watch analyzed witness accounts of the rocket attacks, information on the likely source of the attacks, the physical remnants of the weapon systems used, and the medical symptoms exhibited by the victims as documented by medical staff.

  “Rocket debris and symptoms of the victims from the August 21 attacks on Ghouta provide telltale evidence about the weapon systems used,” said Peter Bouckaert, emergencies director at Human Rights Watch and author of the report. “This evidence strongly suggests that Syrian government troops launched rockets carrying chemical warheads into the Damascus suburbs that terrible morning.”

  The evidence concerning the type of rockets and launchers used in these attacks strongly suggests that these are weapon systems known and documented to be only in the possession of, and used by, Syrian government armed forces, Human Rights Watch said.
  ——-

  Uit later onderzoek bleek dat de ” goede rebellen ” deze chemische aanvallen hadden uitgevoerd. Ook de witte helmen voerde theater stukken op en zette aanvallen in scène.

  Hetzelfde als nu, Poetin heeft er geen enkel voordeel bij om zoiets te doen maar zelenskyj des te meer. Hoe is hij sinds het begin van de oorlog niet bezig om NATO deel te laten nemen aan de oorlog. Een oorlog waar Amerika, EU en NATO de veroorzakers
  zijn.
  Een WW3 pas helemaal in de WEF agenda. Hoge inflatie, angst, armoede, kou, vluchtelingen …. allemaal ingrediënten die precies in het straatje passen van WEF !
  Deze oorlog is georganiseerd door de elite om ons in slavernij te drijven .

  Ook niet vergeten dat de misdadiger George Soros $100.000,- doneerde aan Human Right Watch dus hoezo onafhankelijk onderzoek. En in de oorlog in Syrië hebben we ook kunnen zien hoe Human Rights Watch de feiten verdraaide.

  Nu ineens wordt er verteld dat die lijken er al weken lagen volgens satelliet beelden. Ik weet niet of u weet hoe een lijk er na weken in de buitenlucht uitziet maar dit zaakje je stinkt net zo hard als de MH17 leugen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in