De meest recente gegevens van de Britse regering laten een verontrustende trend zien onder de “volledig gevaccineerden”, die duidelijk in een veel hoger tempo sterven dan de ongevaccineerden, schrijft Ethan Huff.

Volgens de cijfers sterven er nu 286 procent meer mensen die een vaccinatie tegen het Wuhan coronavirus (Covid-19) hebben gekregen dan mensen die hun immuunsysteem en DNA met rust hebben gelaten, zie ook Frontnieuws Drie- en dubbelgevaccineerden waren de afgelopen maand goed voor 4 op elke 5 Covid-19-sterfgevallen in Engeland, ondanks dat de meest kwetsbaren in oktober een Booster kregen.

Tot nu toe hebben meer dan een miljoen mensen ernstige verwondingen opgelopen of zijn gestorven als gevolg van de injecties. En dit is een voorzichtige schatting gebaseerd op officiële overheidsgegevens, waarvan bekend is dat er deze ondergerapporteerd zijn.

Ben Armstrong, presentator van The Ben Armstrong Show, gaat dieper op het onderwerp in in de volgende video van Brighteon:

286% More Deaths of Vaccinated Than Unvaccinated Says UK Government Data

Armstrong legt uit dat de gevaccineerden met de beste gezondheidsresultaten degenen zijn die slechts één injectie hebben genomen en daarna zijn gestopt. De slechtst presterende mensen zijn degenen die er twee of meer hebben genomen.

Het lijkt erop dat hoe meer injecties iemand neemt, des te groter het risico is dat hij overlijdt.

“Het zijn de mensen die twee of drie keer zijn gevaccineerd die sterven aan Covid-19,” zegt Armstrong.

De vaccins zijn wat mensen doodt, niet covid

Armstrong gelooft blijkbaar dat deze mensen sterven aan Covid-19, maar het feit is dat het covidvirus nooit is geïsoleerd of zelfs bewezen dat het bestaat.

Dit is het Verzet: Canadese verpleegsters lopen weg, Amerikaanse studenten lopen weg, Griekse dokters protesteren, Aussie Truckers blokkade & meer

Sommige mensen zijn sinds het begin ziek geworden van iets (ernstige seizoensgriep?), maar we hebben echt een stijging van het aantal sterfgevallen door het covidvaccin gezien.

Sindsdien zijn de ziekenhuizen naar verluidt overstroomd met zieke, volledig gevaccineerde mensen die intensieve zorg moeten ondergaan voor hun vaccinatieverwondingen. Velen van hen komen uiteindelijk te overlijden.

Velen geloven dat de zogenaamde “covid-sterfgevallen” onder de volledig gevaccineerden gewoon vaccindoden zijn. Het virus zit onder andere in de flesjes en wordt geïnjecteerd bij mensen die later ziek worden of sterven.

Armstrong noemt ook het recente rapport van de in Indianapolis gevestigde verzekeringsgigant OneAmerica over de stijging van het aantal doodsoorzaken met 40 procent in de hele sector.

“Het komt door de vaccins, dat moet het wel zijn,” stelt Armstrong. “Omdat de werkelijke sterfgevallen door Covid-19 zijn gedaald in deze periode.”

“Dat zijn mensen die sterven aan hartkwalen of iets anders, willekeurige dingen, duidelijk veroorzaakt door het vaccin.”

Verscheidene commentatoren bij The New American wezen er verder op dat het labelen van deze sterfgevallen bij de volledig gevaccineerden als zijnde door “covid” een wanhopige poging is om de waarheid af te wenden van het feit dat de prikken de ware oorzaak zijn.

“Ze moeten nu de sterfgevallen door het vaccin als covid bestempelen … elk argument over ‘effectiviteit’ ontmantelen om niet toe te geven dat de mysterieuze genversterkers (geen vaccins) duizenden doden veroorzaken,” schreef een van hen.

Aangezien de zogenaamde “vaccins” ofwel dodelijke, bloedstollende spike-eiwitten bevatten of ervoor zorgen dat het lichaam ze aanmaakt, suggereerde een ander, is het volkomen logisch dat de injecties mensen doden met “mysterieuze” ziektes, vaak met betrekking tot het hart.

Hartstilstand van voetbal-ster Eriksen - hypocrisie, doofpotaffaire en ontkenning

“Op dit moment is er geen vaccin beschikbaar,” schreef iemand anders over het feit dat deze injecties geen vaccins zijn. “Dat is er nooit geweest sinds het begin van deze show.”

“De vaxx IS het virus,” reageerde een ander. “Het komt in de vorm van dodelijke spike-eiwitten die je lichaam geprogrammeerd is om te produceren.”

Het blijkt dat om als vaccin in aanmerking te komen, een inenting daadwerkelijk ziekte moet voorkomen (althans volgens de oude definitie). Covid “vaccins” maken de ziekte alleen minder ernstig, zo wordt ons verteld.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wat als het grootste experiment op mensen in de geschiedenis een mislukking is?



Volg Frontnieuws op Telegram

5 REACTIES

 1. Hoe je het went of keert big pharma is de winnaar. Honderden miljarden verdient. Het grote sterven moet nog beginnen. Dus ontvolking gaat gewoon door. De volgende genaraties zijn geen gezonde mensen meer. Dus zal big pharma er alles aan doen om die mensen zogenaamd!! te helpen. Oftewel miljarden levenslange nieuwe klanten wat ze nog meer geld oplevert. Gevacineerd of ongevacineerd . We are all fucked

  • Hoi K,

   In oorlogen, ja ik beschouw dit als een oorlog, zijn degenen die een verrassingsaanval uitvoeren bijna altijd in het begin in het voordeel. Het verdien model van Big Pharma stond al jaren onder druk want steeds minder nemen hun ”vaccinaties” en ”medicijnen”.

   Een vijand die een vanuit zwakte een verassingsaanval uitvoert heeft korte termijn voordeel maar op de langere termijnn is dat een nog groter nadeel.

   Kijk hoe het narratief de afgelopen paar dagen is veranderd. Kijk en aanschouw hoe de een paar weken geleden de eerste ratten het covid schip verlieten. Nu gaan de instituties overstag.

   Bijvoorbeeld, Pfitzer baas erkent openlijk dat de eerste twee injecties niet meer werken en de derde ook niet echt.
   De European Medicina Agency van pro boosters elke drie maanden een paar weken geleden naar nu, boosters kunnen het immuun systeen verzwakken
   De WHO idem als de EMA maar ook nog eens, nokken met de PCR test want zegt niets.
   Etc maar je snapt m vast.

   Groeten,
   Hugo

 2. Je vraagt je werkelijk af wat de schaapjes bezield om zich telkens weer te laten injecteren. Liever geprikt in de kist dan een vaccinatie gemist?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here