Uit de laatste cijfers die door het UK Health Security Agency zijn gepubliceerd over gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen in verband met Covid-19, blijkt dat de gevaccineerde bevolking nog steeds verantwoordelijk is voor 4 op elke 5 sterfgevallen in verband met Covid-19 in de afgelopen vier weken, ook al hebben degenen die het kwetsbaarst worden geacht voor Covid-19 in september en oktober hun “booster”-vaccin gekregen, bericht Dailyexpose.uk.

Het “Covid-19 Vaccine Surveillance Report – Week 50”  werd gepubliceerd door het UK Health Security Agency (voorheen Public Health England) op donderdag, 16 december 2021, en het toont aan dat de overgrote meerderheid van de Covid-19 gevallen tussen 15 november en 12 december zich onder de volledig gevaccineerde bevolking bevonden.

Bron – Blz. 35

Het totale aantal gevallen naar vaccinatiestatus, zoals bevestigd door tabel 8 van het  UKHSA Week 50 Vaccine Surveillance report tussen 15 november en 12 december 2021, was als volgt –

• Ongevaccineerde bevolking = 417.606
• Gedeeltelijk gevaccineerde populatie = 79.378 gevallen
• Drievoudig/dubbel gevaccineerde populatie = 518.373 gevallen

Dit betekent dat de gevaccineerde bevolking 59% van de Covid-19 gevallen tussen 15 november en 12 december voor haar rekening nam, terwijl de ongevaccineerde bevolking 41% voor haar rekening nam. Als we echter de jongeren onder de 18 uit de vergelijking halen, van wie velen niet in aanmerking komen om te worden gevaccineerd, zijn de cijfers veel slechter voor de gevaccineerde bevolking.

Het totale aantal gevallen per vaccinatiestatus bij iedereen boven de 18, zoals bevestigd door tabel 8 van het UKHSA Vaccine Surveillance Report van Week 50 tussen 15 november en 12 december 2021, was als volgt

Dit betekent dat 84% van de Covid-19 gevallen tussen 15 november en 12 december 2021 voor rekening kwam van de 18-plussers die waren gevaccineerd, terwijl de ongevaccineerde bevolking slechts 16% voor haar rekening nam.

Helaas blijkt uit het laatste UKHSA-rapport ook dat, ondanks het feit dat de boostercampagne goed op gang is, de overgrote meerderheid van de Covid-19 ziekenhuisopnames tussen 15 november en 12 december 2021 ook onder de volledig gevaccineerde bevolking waren.

Bron – Blz. 36

Het totale aantal ziekenhuisopnames naar vaccinatiestatus voor alle leeftijdsgroepen tussen 15 november en 12 december 2021, zoals bevestigd door tabel 9 van het UKHSA-rapport, was als volgt

• Ongevaccineerde bevolking = 3.532
• Gedeeltelijk gevaccineerde bevolking = 345
• Drievoudig/dubbel gevaccineerde populatie = 4.256

Dit betekent dat 57% van de ziekenhuisopnamen in het kader van Covid-19 tussen 15 november en 12 december voor rekening kwam van de gevaccineerde bevolking, terwijl 43% voor rekening kwam van de ongevaccineerde bevolking.

Maar opnieuw wordt het verschil tussen de gevaccineerden en ongevaccineerden veel groter als het gaat om sterfgevallen die verband zouden houden met Covid-19.

Bron – Blz. 37

Het totale aantal vermeende Covid-19 sterfgevallen per vaccinatiestatus tussen 15 november en 12 december, zoals bevestigd door tabel 10 van het UKHSA rapport waren als volgt –

• Ongevaccineerde bevolking = 718 sterfgevallen
• Gedeeltelijk gevaccineerde bevolking = 82 sterfgevallen
• Drievoudig/dubbel gevaccineerde bevolking = 2.259 sterfgevallen

Dit betekent dat de gevaccineerde bevolking tussen 15 november en 12 december 77% van de Covid-19 sterfgevallen voor haar rekening nam, terwijl de ongevaccineerde bevolking slechts 23% voor haar rekening nam.

  COVID vaccin levensvorm: Poolse dokter vindt "Het Ding" in Pfizer Comirnaty injectie

Aangezien 6 op de 10 gevallen van Covid-19, 6 op de 10 ziekenhuisopnames en 8 op de 10 sterfgevallen van Covid-19 voor rekening komen van de gevaccineerde bevolking, is het dan echt gerechtvaardigd dat er nu in de mainstream media wordt gesproken over verplichte vaccinaties in het VK, in navolging van Oostenrijk, Griekenland, Duitsland en binnenkort Frankrijk?

Is er enige rechtvaardiging voor de vaccinatiepaspoorten die zijn opgelegd in Schotland en Wales, en nu ook in Engeland?

Is het gerechtvaardigd dat beperkingen worden opgelegd aan de ongevaccineerde bevolking, zoals hen dwingen zich te laten testen en hen tien dagen lang thuis te isoleren indien een nauw contact van een vermeende besmetting is bevestigd, terwijl de gevaccineerden vrij kunnen rondlopen?

De Covid-19 injecties voorkomen geen infectie.

De Covid-19 injecties voorkomen geen overdracht.

Uit de gegevens blijkt ook niet dat ze ziekenhuisopname of overlijden voorkomen.

Het enige wat de Covid-19 injecties momenteel verhinderen, is de eerbiediging van de fundamentele mensenrechten die ieder mens vóór 2020 toekwamen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een bericht aan de ontwaaktenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCOVID en de Wet van Karma
Volgend artikelVerplichte vaccinatie ingetrokken – Amerika’s ziekenhuizen staan op instorten – duizenden opzeggingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Wel gek dat in iedere telling de gedeeltelijk gevaccineerde minder gevallen kent dan ongevaccineerde en dubbel gevaccineerde. Dit artikel suggereert dat wanneer je één vaccin neemt dat je dan het beste beschermt bent tegen ziekenhuisopname en de dood. Zie ik hier iets over het hoofd ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in